Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar sanki dün çok spor yapmışım gibi bugün hertarafım ağrıyodu bide çok halsizdim
O yüzden fazla yürüyemedim sadece 40 dk
Belki havanında etkisi vardır bugün yine kapalı yagmurlu
Yürümüşsün ya kuzum olsun önemli olan yürümen.. Hergün aynı enrjide olamıyoruz .. Yürüyüş yaparken arada hızını arttırıp bir kaç dakiki sonra normal tempoya düşmen bunu böyle 15 dakika yaparsan daha çok yağ yakarsın tatlım .

Yoo demedim ben yapamıyorum çok sık emziriyorum ve tatlı krizlerine çok giriyorum yine bu iyi halim daha önce daha beterdim emzirmeyi azaltınca yapabilirim ancak dediğini
Tabiki sen bilirsin Cnm ama tatlı yemek insanı daha çok acıktırıyor
Bizim takımdada bisürü emziren anne var
Bu tatlı isteği birazda psikolojik

Sabah ne yediğini bilemediğim için yorum yapamıcam Cnm
Maşallah sende çok güzel spor yapıyosun
Ama sporlarının boşa gitmemesi için sağlıklı menüler yapman lazım yoksa yerinde sayarsın

Canım beslenme konusunda epey tecrübelisin Maşallah :)
Kızlar Zuhalciğimin tavsiyelerine dikkat, deneyim konuşuyor.. İyiki geldin kuzum aramıza :)
Estağfurullah Tatlım kk da diyet sayfalarında olan herkes zaten yarı diyetisyen gibi
Hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var
Ayy kızlarrrr çok acıktım en son 17.30 civarı yedim ama bişey yememem lazım
Tatlım çok acıktıysan ayran içebilirsin
O leptini bozmuyor biraz yavaşlatıyor
Tabi ev yapımı ve tuzsuz olursa daha iyi

Aslında bi ara interval yapmaya başlamıştım Cnm
Ama şimdi o kadar gücüm yok hiç kondisyon kalmamış
Biraz kilolarda azalsın koşmaya başlıcam

Bravo sana bebeğim hem yemene çeki düzen verdiğin için hemde sporun için :)
Evet Max ikinci ay hareketleri epey zor ve komplike, biraz ara verdiğin içinde kollar çabuk güç kaybediyor, zorlanman normal tatlım ama birkaç güne kolların normale döner bugünkü kadar olmaz. Insanıty hareketleri bana çok basit geliyor şu an mesela ama süre olarak uzun süre yaptırdığı için gene çok yoruyor.. Mesela ip atlama hareketi basittir ama uzun süre yapınca çok yorulur insan onun gibi...

Ayy güldürdün beni Efsacığım ya canımcıım :)) hadi inşallah yakın zamanda o kadar yükseğe sıçrarsın, kız olmazsada üzülme koltuk tepesinden falan atlayıp öyle bir poz yakalarsın Allah iyiliğini versin emi :)))))

Güzel tarifmiş kuzım deneme listesine alalım :)

Kızlar bende tam spora hazırlanıyordum eşim aradı erken geliyormuş, başlamadım bende geceye kaldı sporum..

Akşam 19:30 da iki kase tavuk çorbası yoğurtlu içtim ve günü kapattım tabii :))

Baş ağrımda yok çok şükür :)
Proteinli beslenmelerde hiç acıkma olmuyor, yarında devam etme niyetindeyim sırf proteine, bugün epey inceldiğimi hissedebiliyorum :))

Menüm gelsinnnn

2.günüm

Bugün sebze günüydü

3 öğün 1 er tabak sebze çorbası yedim

Su 2.5 lt olur
Spor 40 dk Dışarda yürüyüş

Şekersiz kahve, çaylar

Sebze çorbamın içindekiler :kereviz sapı, brokoli, kabak, sivri biber,
Aslında maydanoz dereotu falan koyuyordum bu sefer unutmuşum
Yağsız tuzsuz
Biraz su ekleyip haşladım blendırdan geçirdim
Doyurucu olsun diye Suyunu extra biraz az koydum püre gibi oldu
Yerkende üstüne pulbiber karabiber zerdeçal limon suyu koydum
Afiyet olsun bana

Ama hiç doymadım orası başka
Buraya yazmıcak olsam kesin bozardım

Ama nasıl bozayım Aslı uçmuş gidiyor maşallah yarışı kazanacak

Yarın beraber yapıcaz inşallah Cnm
Valla şimdiden yarın yiceğim eti düşünüyorum
Bende yağsız tavada tavuk göğsü kızartıcam

Cok tesekkur ederimcanim.40 beden giyorum ama biraz dar geliyor .Suan 66 kiloyum

Ayy tatlım tam da detoks çorbası olmuş sağlıklı olmuş hemde süper ama sadece bunla doyan beri gelsin :) doymamakda çok haklısın :) evet ya buranın motive edici sihirli bir gücü var gerçekden , spor konusunda aynı sorumluluğu bende hissediyorum yoksa yoğun günlerimde gerçekden sererdim sanırım kendi kendime kalsam :))

Aslında verdiğimiz kiloları yarıştıralım, o zaman da benim hızlanmam gerekir bence kuzum :))

Ayyy o çorbayı Nasıl içiyorsunuz anam... Valla taktir edilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…