Abla işte bu resimm nasıl ama
seda bende enson 5 de yedim açım ama yemiycem sabah tartıdaki rakamı düşün ve yeme canımmAyy kızlarrrr çok acıktım en son 17.30 civarı yedim ama bişey yememem lazım
Yürümüşsün ya kuzum olsun önemli olan yürümen.. Hergün aynı enrjide olamıyoruz .. Yürüyüş yaparken arada hızını arttırıp bir kaç dakiki sonra normal tempoya düşmen bunu böyle 15 dakika yaparsan daha çok yağ yakarsın tatlım .Kızlar sanki dün çok spor yapmışım gibi bugün hertarafım ağrıyodu bide çok halsizdim
O yüzden fazla yürüyemedim sadece 40 dk
Belki havanında etkisi vardır bugün yine kapalı yagmurlu
Tabiki sen bilirsin Cnm ama tatlı yemek insanı daha çok acıktırıyorYoo demedim ben yapamıyorum çok sık emziriyorum ve tatlı krizlerine çok giriyorum yine bu iyi halim daha önce daha beterdimemzirmeyi azaltınca yapabilirim ancak dediğini
Sabah ne yediğini bilemediğim için yorum yapamıcam Cnmbugunkü menüm
Sabah berbat bi kahvaltı yaptım maleseff hiç yazmasam daha ii baya yedim çünkü. Sonra aklım başıma hgeldi ben ne yapıyorum dedim kendime ve bi karar aldım akşam sadece 5 yumurta ve 3 salatalık yedim saat 5 de sonlandırdım.sporumu da yaptım max out power tammdır.@olivenoil abla ya bu ikinci ay baya zormuş ya power beni bitirdi kollarımı hissetmiyorum harika bi kas ağrısı hissediyorum spor ne güzel şey yaa allah razı olsn abla sayende oldu.akşamda yatmadan 2000 ip atlıyım diyorum bakalım inşallah .abla ne istiyorum biliyomusun daha doğrusu hayalim şu ki hani insanity reklam resimlerinde varya shaun T. Zıplıyo ve havada resmi varya zıplama yaparken tam havada bi afişi var belki görmüşsündür işte bende tam onu yapmak istiyorum kondüsyonum artsın ve havada zıplama resmi düşünsene harikaa
Estağfurullah Tatlım kk da diyet sayfalarında olan herkes zaten yarı diyetisyen gibiCanım beslenme konusunda epey tecrübelisin Maşallah :)
Kızlar Zuhalciğimin tavsiyelerine dikkat, deneyim konuşuyor.. İyiki geldin kuzum aramıza :)
Tatlım çok acıktıysan ayran içebilirsinAyy kızlarrrr çok acıktım en son 17.30 civarı yedim ama bişey yememem lazım
Aslında bi ara interval yapmaya başlamıştım CnmYürümüşsün ya kuzum olsun önemli olan yürümen.. Hergün aynı enrjide olamıyoruz .. Yürüyüş yaparken arada hızını arttırıp bir kaç dakiki sonra normal tempoya düşmen bunu böyle 15 dakika yaparsan daha çok yağ yakarsın tatlım .
Bravo sana bebeğim hem yemene çeki düzen verdiğin için hemde sporun için :)bugunkü menüm
Sabah berbat bi kahvaltı yaptım maleseff hiç yazmasam daha ii baya yedim çünkü. Sonra aklım başıma hgeldi ben ne yapıyorum dedim kendime ve bi karar aldım akşam sadece 5 yumurta ve 3 salatalık yedim saat 5 de sonlandırdım.sporumu da yaptım max out power tammdır.@olivenoil abla ya bu ikinci ay baya zormuş ya power beni bitirdi kollarımı hissetmiyorum harika bi kas ağrısı hissediyorum spor ne güzel şey yaa allah razı olsn abla sayende oldu.akşamda yatmadan 2000 ip atlıyım diyorum bakalım inşallah .abla ne istiyorum biliyomusun daha doğrusu hayalim şu ki hani insanity reklam resimlerinde varya shaun T. Zıplıyo ve havada resmi varya zıplama yaparken tam havada bi afişi var belki görmüşsündür işte bende tam onu yapmak istiyorum kondüsyonum artsın ve havada zıplama resmi düşünsene harikaa
Güzel tarifmiş kuzım deneme listesine alalım :)bide bugün bi ödem çayı yaptım kış boyu içtiğim bi çay direnç arttıyo tarifini vereyim çok iyi ödem atıyo
2 elma kabukları ve çekirdeğiyle çubuk tarçın karabiber 1 limon bi kaç karanfil 2 litre suda kaynatıp biraz demlenince süzüp içiyoruz tadıda güzel kızlar ödeme birebir
Evet ya süperler , bende isterdim yani :)) şu an onların yarısı kadar ancak zıplıyabiliyorum :))Abla işte bu resimm nasıl ama
Yeme tut kendini yarın sabah az çıkacağını düşün , bir kahve yap iç şekersiz açlığı yatıştırıyor tatlım ..Ayy kızlarrrr çok acıktım en son 17.30 civarı yedim ama bişey yememem lazım
Aynı şeyleri yazmışız kızz :))seda bende enson 5 de yedim açım ama yemiycem sabah tartıdaki rakamı düşün ve yeme canımm
Sen zamanını ayarlarsın kuzum :)Aslında bi ara interval yapmaya başlamıştım Cnm
Ama şimdi o kadar gücüm yok hiç kondisyon kalmamış
Biraz kilolarda azalsın koşmaya başlıcam
Yarın beraber yapıcaz inşallah CnmKızlar bende tam spora hazırlanıyordum eşim aradı erken geliyormuş, başlamadım bende geceye kaldı sporum..
Akşam 19:30 da iki kase tavuk çorbası yoğurtlu içtim ve günü kapattım tabii :))
Baş ağrımda yok çok şükür :)
Proteinli beslenmelerde hiç acıkma olmuyor, yarında devam etme niyetindeyim sırf proteine, bugün epey inceldiğimi hissedebiliyorum :))
Cok tesekkur ederimcanim.40 beden giyorum ama biraz dar geliyor .Suan 66 kiloyumKız şu enerjiden birazda bize göndersene
Çok kıskandım
Süpersin Tatlım
Arayı iyice açıyosun yetişemicem sana
Çok geçmiş olsun leylacım dikkat et kendine
Kaç bedensin Tatlım
Yok kuzum 7.günde bozmuştum
Bide tatlı bişey yemicem diye bi sürü hurma yedim zararlı çıktım
2 hafta öncesiydi o dönem çokda iştahım vardı
Şeyda coşkunu dinlemiştim
Pro yaptığı gün suyuna limon bile koymuyormuş
buraya menü yazsana Cnm
Bu seni biraz firenler
Oooo Seda hanım pek havalıyız maşallah
Aynen öyle Tatlım sağlıksız karbonhidrat bağımlılık yapıyor insan yedikçe yiyesi geliyor
Bugün sohbet vardı Tatlım
Eve yeni geldim
Bugünde sebze günüm
Bana sebze çorbası çok iyi geliyor onu yaptım
Ayyy benide bişey doyurmuyor yaa
Heralde sadece et gününde biraz doyacam
Tartılmadım Cnm
Kendimi tutmaya çalışacam
Ayy tatlım tam da detoks çorbası olmuş sağlıklı olmuş hemde süper ama sadece bunla doyan beri gelsin :) doymamakda çok haklısın :) evet ya buranın motive edici sihirli bir gücü var gerçekden , spor konusunda aynı sorumluluğu bende hissediyorum yoksa yoğun günlerimde gerçekden sererdim sanırım kendi kendime kalsam :))Menüm gelsinnnn
2.günüm
Bugün sebze günüydü
3 öğün 1 er tabak sebze çorbası yedim
Su 2.5 lt olur
Spor 40 dk Dışarda yürüyüş
Şekersiz kahve, çaylar
Sebze çorbamın içindekiler :kereviz sapı, brokoli, kabak, sivri biber,
Aslında maydanoz dereotu falan koyuyordum bu sefer unutmuşum
Yağsız tuzsuz
Biraz su ekleyip haşladım blendırdan geçirdim
Doyurucu olsun diye Suyunu extra biraz az koydum püre gibi oldu
Yerkende üstüne pulbiber karabiber zerdeçal limon suyu koydum
Afiyet olsun bana
Ama hiç doymadım orası başka
Buraya yazmıcak olsam kesin bozardım
Ama nasıl bozayım Aslı uçmuş gidiyor maşallah yarışı kazanacak
Ayy evet ya hadi inşallah yarın tez olsun senin için inşallah bebeğim :))Yarın beraber yapıcaz inşallah Cnm
Valla şimdiden yarın yiceğim eti düşünüyorum
Bende yağsız tavada tavuk göğsü kızartıcam
Ayyy o çorbayı Nasıl içiyorsunuz anam... Valla taktir edilesiMenüm gelsinnnn
2.günüm
Bugün sebze günüydü
3 öğün 1 er tabak sebze çorbası yedim
Su 2.5 lt olur
Spor 40 dk Dışarda yürüyüş
Şekersiz kahve, çaylar
Sebze çorbamın içindekiler :kereviz sapı, brokoli, kabak, sivri biber,
Aslında maydanoz dereotu falan koyuyordum bu sefer unutmuşum
Yağsız tuzsuz
Biraz su ekleyip haşladım blendırdan geçirdim
Doyurucu olsun diye Suyunu extra biraz az koydum püre gibi oldu
Yerkende üstüne pulbiber karabiber zerdeçal limon suyu koydum
Afiyet olsun bana
Ama hiç doymadım orası başka
Buraya yazmıcak olsam kesin bozardım
Ama nasıl bozayım Aslı uçmuş gidiyor maşallah yarışı kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?