- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
platese nasıl başlarım evde sadece topu var onunda havasını indirdim kaldırmıştımMerhaba canım doğru zaman diye bir şey yok hemen başlayabilirsin. Benim plates grubumda 55 yaşında kadınlar ve 90 kilo gencecik kızlar var. Platesin zamanı yaşı yok. Korkma kas yaparsın kilo veremezsiniz gibi bir şey yok çünkü plates esneklik te verir. Kalça hareketlerine ağırlık verebilirsin. Bu arada bu english HOME à plates malzemeleri gelmiş bir bak istersen alıp evde videolardan başlayabilirsin. İlk zamanlar zor gelir her yerin ağrır çabuk yorulursun. Yılma sakin yıllardır yapıyorum ben bile zorlanıyorum bazı hareketlerde. Zorlanmiyorsan ise yaramıyo demektir.
Kendine dikkat et tatlı dillim, biz buradayız beklerizŞekerlerim kilolar bildirimler yapılmış, herkes not alsın bugünkü kilosunu haftaya liste yapıcaz kızlar.. Ona göre tatlılarım. Canlarım bende bugün biraz enerji düşüklüğü var , az uyumak ve işlerle uğraşmakdan bitkin düşdüm sanırım..
O yüzden yazdıklarınızı okudum, ama ne olur kusura bakmayın tek tek cvp yazamıycam canlarım.. Biraz enerjimi toplamam lazım. Takipdeyim sizleri anacıklarım öptüm
kesinlikle eveeetşeyda çoşkun mu yapıyommmmmmm
sabah karatay usulü kahvaltı işe yürüyerek geldim 100 kadar ip atladım sabah öğlen biraz pilav biraz rus salatası 3 kaşık bir tanede haşlanmış yumurta yedim pek karışık olmuş yeşil çay ve şekersiz kahve içtim akşama naparım bilemedim.çokmu yemişim şu sporu hayatıma ne zaman dahil edeceğim ise merak konusu bende seviyorum ama oğlum pek huysuz bu aralar sürekli kucakta akşamları kulakları iltihaplanmış
hay hay :) bende bekliyorum dört gözle daha önce de yaptım ben hiç denedin mi sendeSONUÇLARINI BEKLİYOM DÖRT GÖZLEEEEEEEE
hay hay :) bende bekliyorum dört gözle daha önce de yaptım ben hiç denedin mi sende
Canım özelde mesaj atmışsın cevap yazdım. Aslında plates é top şart değil. Sadece mat olsa bile yeter. Ben pazartesi leri büyük top ile cumalar ise sadece mat üzerinde çalışıyorum. Bazen çarşamba grubuna gidersem orada küçük top ve çember kullanıyoruz. Yani sadece bunların biriyle yapmakta mümkün hiç birşey kullanmadan yapmakta mümkün. Bir de lastikler var mesela. Hamileyken lastik ve büyük top ile çalışıyordum. Google da ya da youtube da plates on mat yazarak ararsan sana sadece mat üstünde hiç bir şey kullanmadan yapabileceğin egzwrsizler çıkar. Diyorsan ki yok alet edevatla yapcam hem motive olurum bir spor malzemeleri satan yerlerden alabilirsin. Plates topunu normal bisiklet pompası ile sisirrbilirsin pompası falan yoksaplatese nasıl başlarım evde sadece topu var onunda havasını indirdim kaldırmıştım
size katılıyorum, çok çok haklısınız.Kızlar size bir kaç önerim olacak. Tam okuyamadım yazdıklarınızı ama ben karatay ve dukan gibi diyetlerde yana değilim. Karatay in 2 kitabını aldım okudum dukan in kitabı da var bende taa kaç yıl önce okumuştum. Şöyle ki bu tip bazı besinlerin hiç olmadığı diyetleri yaparken evwt hızlı ve kolay gidiyo kilolar ama siz kilo verip normal hayatınıza dönmeye başladığınızda geri aliyosunuz. Benim tüm ailem obez. Tek normal kiloda olan benim ve şunu iyi biliyorum bana diyet değilde hep dengede olmak yarıyo. Mesela sütlü tatlı yerim tatlı yiyeceksem ama şerbetli yemem. Mayonez patates kizartması hiç yemiyorum vs vs yani hayat boyu bunları yapabilir insan ama hayat boyu hiç pilav yemeden veya patates püresi yemeden olmuyo ki... yani uzun lafın kısası yağlı şerbetli vs çıkararak kilo verince insan devam edebiliyo. Bir kaç kez kilo alıp vermiş ve çok kez diyetisyene gitmiş biri olarak söylüyorum. Ama tabi ki karatay in paketli gıda yasaklaması süper bu tarz önerilere katılıyorum ve uyguluyorum. Bu benim fikrim ve tecrübelerim kızlar. Doğru bulmak durumunda değilsiniz tabi :)
Nereye daha saat kaç, bittimi mesaikızlar herkese iyi tatiller
kaçamaksız güzel bir haftasounu diliyorummm
ay iyi yapmışın geri koymakla birde onu eritmeye uğraş artık bende öyle yapıyorum elime cikilota aldığımda geri atıyorum veya ıştırdıysam hemen çöpe atıyorum zaten zehir diyeKızlar sabah kahvaltısını 12.30 gigi yaptım, biraz evi temizleyip yürüyüşe çıktım 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra oğlumu kreşten aldım yürürken marketten dondurma istedi ben de Bi tane alayım dedim cornetin oreolu dondurması çıkmış, Bi bakim dedim kalorisine tam 299 yazıyordu, Ayy dedim elime aldığım gihi geri içine attım.. Kasiyer bakıp güldü, ben şimdi bınu yesem 1 saat spor yapmam lazım, sonra çocuk diyorki ben niye alamıyorum kilo yiyorum yiyorum diyor hadi geldi şimdi deli olmagıcık oldum hemen çıktım eve geldim Bi tane şekersiz kahve içiyorum şimdi akşama da inşallah ızgara çipura ve salata yicem Can'larım
Kızlar sabah kahvaltısını 12.30 gigi yaptım, biraz evi temizleyip yürüyüşe çıktım 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra oğlumu kreşten aldım yürürken marketten dondurma istedi ben de Bi tane alayım dedim cornetin oreolu dondurması çıkmış, Bi bakim dedim kalorisine tam 299 yazıyordu, Ayy dedim elime aldığım gihi geri içine attım.. Kasiyer bakıp güldü, ben şimdi bınu yesem 1 saat spor yapmam lazım, sonra çocuk diyorki ben niye alamıyorum kilo yiyorum yiyorum diyor hadi geldi şimdi deli olmagıcık oldum hemen çıktım eve geldim Bi tane şekersiz kahve içiyorum şimdi akşama da inşallah ızgara çipura ve salata yicem Can'larım
Zaten suan en büyük tehlike dondurmaaaaKızlar sabah kahvaltısını 12.30 gigi yaptım, biraz evi temizleyip yürüyüşe çıktım 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra oğlumu kreşten aldım yürürken marketten dondurma istedi ben de Bi tane alayım dedim cornetin oreolu dondurması çıkmış, Bi bakim dedim kalorisine tam 299 yazıyordu, Ayy dedim elime aldığım gihi geri içine attım.. Kasiyer bakıp güldü, ben şimdi bınu yesem 1 saat spor yapmam lazım, sonra çocuk diyorki ben niye alamıyorum kilo yiyorum yiyorum diyor hadi geldi şimdi deli olmagıcık oldum hemen çıktım eve geldim Bi tane şekersiz kahve içiyorum şimdi akşama da inşallah ızgara çipura ve salata yicem Can'larım
Birakabiliyosan helal olsun tadina baktıktan sonra beni kimse ayıramazay iyi yapmışın geri koymakla birde onu eritmeye uğraş artık bende öyle yapıyorum elime cikilota aldığımda geri atıyorum veya ıştırdıysam hemen çöpe atıyorum zaten zehir diye
Kız bu topik sana yaradı ha, acayip gelişmeler görüyorum sende Sedam :))Kızlar sabah kahvaltısını 12.30 gigi yaptım, biraz evi temizleyip yürüyüşe çıktım 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra oğlumu kreşten aldım yürürken marketten dondurma istedi ben de Bi tane alayım dedim cornetin oreolu dondurması çıkmış, Bi bakim dedim kalorisine tam 299 yazıyordu, Ayy dedim elime aldığım gihi geri içine attım.. Kasiyer bakıp güldü, ben şimdi bınu yesem 1 saat spor yapmam lazım, sonra çocuk diyorki ben niye alamıyorum kilo yiyorum yiyorum diyor hadi geldi şimdi deli olmagıcık oldum hemen çıktım eve geldim Bi tane şekersiz kahve içiyorum şimdi akşama da inşallah ızgara çipura ve salata yicem Can'larım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?