Tavuk yiye yiye cücük çıkaracan kız hahaa:)))Kızlar bende tam spora hazırlanıyordum eşim aradı erken geliyormuş, başlamadım bende geceye kaldı sporum..
Akşam 19:30 da iki kase tavuk çorbası yoğurtlu içtim ve günü kapattım tabii :))
Baş ağrımda yok çok şükür :)
Proteinli beslenmelerde hiç acıkma olmuyor, yarında devam etme niyetindeyim sırf proteine, bugün epey inceldiğimi hissedebiliyorum :))
Hee kız yakında yumurtlıycam nerdeyse ayy :)) evde normal et kıyma bile kalmadı , Türk marketine gitmemiz lazım, yoğunlukdan gidemedik daha :) stokda tavuk var daha Allah' dan :)) ama şöyle de birşey var ki kırmızı ete göre tavuk ve yumurta daha çok kilo verdiriyor :) aklınızda olsun :))Tavuk yiye yiye cücük çıkaracan kız hahaa:)))
Evet Cnm gerçekten çok sağlıklı bi çorba tam da detoks etkisi oluyorAyy tatlım tam da detoks çorbası olmuş sağlıklı olmuş hemde süper ama sadece bunla doyan beri gelsin :) doymamakda çok haklısın :) evet ya buranın motive edici sihirli bir gücü var gerçekden , spor konusunda aynı sorumluluğu bende hissediyorum yoksa yoğun günlerimde gerçekden sererdim sanırım kendi kendime kalsam :))
Aslında verdiğimiz kiloları yarıştıralım, o zaman da benim hızlanmam gerekir bence kuzum :))
Canım tansiyonun yükselmiş olabilir.. Bugün sporu gene çok aşırı yaptın kalp atışların yükselmiş olabilir ...Kızlarr şuan beynimden aşağı ılık ılık birşey alıyor sanki böyle Bi basınç mı desem başımın üstünde bir demir kütlesi mi var desem... Öyle birşey işte
Akılsız boğazın cezasını mide çekiyor TatlımAyyy o çorbayı Nasıl içiyorsunuz anam... Valla taktir edilesi
Heralde tansiyonun ya çıktı yada düştü CnmKızlarr şuan beynimden aşağı ılık ılık birşey alıyor sanki böyle Bi basınç mı desem başımın üstünde bir demir kütlesi mi var desem... Öyle birşey işte
Ahhahahah ayy ne güldüm şekerim benim ya :)) kahve içiyorum şekersiz , yanımda çikolata lokum var ama ağzıma dahi sürmüyorum baby üzgünüm senin içinEvet Cnm gerçekten çok sağlıklı bi çorba tam da detoks etkisi oluyor
Bende de öyle Cnm biyere karşı sorumluluk olunca insan daha azimleniyor
Hele bana yarış de daha bi hırs geliyor
Heralde cuma yarışmasında olmasam bu kadar kiloyu veremezdim
Şimdide seninle yarışımızı ramazana kadar yapalım Tatlım
Gerçi şu anda benden azsın ama bellimi olur belki yetişirim
Senin canın belki tatlı bişeyler ister, hiç tutma kendini nefsine eziyet etme
Sen öyle zannet bebekAhhahahah ayy ne güldüm şekerim benim ya :)) kahve içiyorum şekersiz , yanımda çikolata lokum var ama ağzıma dahi sürmüyorum baby üzgünüm senin için
Tamam şekerim Ramazana kadar devam edelim, geçemezsin ki beni geçemezsin kiben Ramazan başı 69um şekerim hadi yetiş NIHAHAHAHAH
Canım tansiyonun yükselmiş olabilir.. Bugün sporu gene çok aşırı yaptın kalp atışların yükselmiş olabilir ...
Açlıktan oldu Ramazan'ın ilk günlerinde de oluyor bunu atlatırsam sıkıntı olmaz inşallahhHeralde tansiyonun ya çıktı yada düştü Cnm
Evde ölçmek için aletin yokmu
Soğuk suyla elini yüzünü bi yıka
Bebeğin kaç aylık canımcımYoo demedim ben yapamıyorum çok sık emziriyorum ve tatlı krizlerine çok giriyorum yine bu iyi halim daha önce daha beterdimemzirmeyi azaltınca yapabilirim ancak dediğini
Ağlayan pasta yiye yiye ağlancak duruma düşüyoruz TatlımAçlıktan oldu Ramazan'ın ilk günlerinde de oluyor bunu atlatırsam sıkıntı olmaz inşallahh
Ayy kilo verecez diye işkence çekiyoruz resmenHalbuki alması ne kolay şuan Can'ım sivas köftesi sivas döneri bir de ağlayan pasta istiyor
Kızlarr şuan beynimden aşağı ılık ılık birşey alıyor sanki böyle Bi basınç mı desem başımın üstünde bir demir kütlesi mi var desem... Öyle birşey işte
Açlıktan oldu Ramazan'ın ilk günlerinde de oluyor bunu atlatırsam sıkıntı olmaz inşallahh
Ayy kilo verecez diye işkence çekiyoruz resmenHalbuki alması ne kolay şuan Can'ım sivas köftesi sivas döneri bir de ağlayan pasta istiyor
Ahahaha sen kime çattın farkında değilsin bebeğim :) sende Porsche varsa bende de Kırmızı Ferrari var anam :))Sen öyle zannet bebek
Geriden gelip Porsche arada gibi bi geçicem seni arkamdan bakakalıcaksın
Ayyy birden hiç açlık falan kalmadı
Yaptığın kaçamaklar daha da acıktırıyor işde gülüm, ye ben gibi tavuğu yumurtayı canın hiç birşey istemesin :)) ne eziyet ediyon kendine :))Açlıktan oldu Ramazan'ın ilk günlerinde de oluyor bunu atlatırsam sıkıntı olmaz inşallahh
ayyy yapmam mı,ölüyom yorgunluktanBegüüm kuzum ne ediyon kıı ?? Spor yapmış bir hava sezmiyorum sende hiç bu akşam :))???
Hey Maşallah sana kuzum :) Hamarat hatunsun Maşallah :)ayyy yapmam mı,ölüyom yorgunluktan
işten çıktım,pazara gittim,
eve geldim salata yaptım, yemek yidik,bulaşıkları hallettim,
cumartesinden beri k.valdemler vardı bugün gittiler, 2 makina çamaşırlarını yıkadım,
yastıkları yorganları yerlerine yerleştirdim,
yarın için dolma doldurdum azcıkta yapraktan sardım,
40 dakika eliptik yaptım ancak oturdm pc başına
ayy evide süpürdüm bide unutmadan yazıyım
aslında onu yapmak istedim ama günler hep karıştı, neyi yapacam bilemedim sedayada diyemedimHey Maşallah sana kuzum :) Hamarat hatunsun Maşallah :)
FB yapmadın mı şekerim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?