Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tavuk yiye yiye cücük çıkaracan kız hahaa:)))

Tavuk yiye yiye cücük çıkaracan kız hahaa:)))
Hee kız yakında yumurtlıycam nerdeyse ayy :)) evde normal et kıyma bile kalmadı , Türk marketine gitmemiz lazım, yoğunlukdan gidemedik daha :) stokda tavuk var daha Allah' dan :)) ama şöyle de birşey var ki kırmızı ete göre tavuk ve yumurta daha çok kilo verdiriyor :) aklınızda olsun :))

Evet Cnm gerçekten çok sağlıklı bi çorba tam da detoks etkisi oluyor

Bende de öyle Cnm biyere karşı sorumluluk olunca insan daha azimleniyor
Hele bana yarış de daha bi hırs geliyor
Heralde cuma yarışmasında olmasam bu kadar kiloyu veremezdim

Şimdide seninle yarışımızı ramazana kadar yapalım Tatlım
Gerçi şu anda benden azsın ama bellimi olur belki yetişirim

Senin canın belki tatlı bişeyler ister, hiç tutma kendini nefsine eziyet etme

Kızlarr şuan beynimden aşağı ılık ılık birşey alıyor sanki böyle Bi basınç mı desem başımın üstünde bir demir kütlesi mi var desem... Öyle birşey işte
Canım tansiyonun yükselmiş olabilir.. Bugün sporu gene çok aşırı yaptın kalp atışların yükselmiş olabilir ...

Kızlarr şuan beynimden aşağı ılık ılık birşey alıyor sanki böyle Bi basınç mı desem başımın üstünde bir demir kütlesi mi var desem... Öyle birşey işte
Heralde tansiyonun ya çıktı yada düştü Cnm
Evde ölçmek için aletin yokmu
Soğuk suyla elini yüzünü bi yıka

Ahhahahah ayy ne güldüm şekerim benim ya :)) kahve içiyorum şekersiz , yanımda çikolata lokum var ama ağzıma dahi sürmüyorum baby üzgünüm senin için

Tamam şekerim Ramazana kadar devam edelim, geçemezsin ki beni geçemezsin ki ben Ramazan başı 69um şekerim hadi yetiş NIHAHAHAHAH

Sen öyle zannet bebek
Geriden gelip Porsche arada gibi bi geçicem seni arkamdan bakakalıcaksın

Ayyy birden hiç açlık falan kalmadı

Canım tansiyonun yükselmiş olabilir.. Bugün sporu gene çok aşırı yaptın kalp atışların yükselmiş olabilir ...
Heralde tansiyonun ya çıktı yada düştü Cnm
Evde ölçmek için aletin yokmu
Soğuk suyla elini yüzünü bi yıka
Açlıktan oldu Ramazan'ın ilk günlerinde de oluyor bunu atlatırsam sıkıntı olmaz inşallahh
Ayy kilo verecez diye işkence çekiyoruz resmen Halbuki alması ne kolay şuan Can'ım sivas köftesi sivas döneri bir de ağlayan pasta istiyor

Ağlayan pasta yiye yiye ağlancak duruma düşüyoruz Tatlım
Kız sen bugün kek yedin ya zaten
Sus bakayım hakkını doldurdun
Benimde canım neler istiyor ama yediklerimize sayalım
Tartıda Eksi görmek bunların hepsine değiyor

Kuzum o kadar zorlama kendini ayran yada biraz yoğurt ye çok acıktıysan

Sen öyle zannet bebek
Geriden gelip Porsche arada gibi bi geçicem seni arkamdan bakakalıcaksın

Ayyy birden hiç açlık falan kalmadı
Ahahaha sen kime çattın farkında değilsin bebeğim :) sende Porsche varsa bende de Kırmızı Ferrari var anam :))
Kız bu akşam karar aldım 5 güne çıkartıyorum protein günümü gör bak neler edicem sana :))) sonrasında 5 de 5 mi yaparım yoksa 10 da 10 mu bilmem sen düşün gayrıı hahahahah

Şu an sen çok açsın kandırma kendini , buzdolabına doğru bi git sen :))

Yaptığın kaçamaklar daha da acıktırıyor işde gülüm, ye ben gibi tavuğu yumurtayı canın hiç birşey istemesin :)) ne eziyet ediyon kendine :))

Begüüm kuzum ne ediyon kıı ?? Spor yapmış bir hava sezmiyorum sende hiç bu akşam :))???
ayyy yapmam mı,ölüyom yorgunluktan
işten çıktım,pazara gittim,
eve geldim salata yaptım, yemek yidik,bulaşıkları hallettim,
cumartesinden beri k.valdemler vardı bugün gittiler, 2 makina çamaşırlarını yıkadım,
yastıkları yorganları yerlerine yerleştirdim,
yarın için dolma doldurdum azcıkta yapraktan sardım,
40 dakika eliptik yaptım ancak oturdm pc başına

ayy evide süpürdüm bide unutmadan yazıyım

Hey Maşallah sana kuzum :) Hamarat hatunsun Maşallah :)
FB yapmadın mı şekerim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…