Şu ağlayan pasta ne olaki dedim resimlerine bakdım, anaamm bakmaz olaydıım kıı :)))Ağlayan pasta yiye yiye ağlancak duruma düşüyoruz Tatlım
Kız sen bugün kek yedin ya zaten
Sus bakayım hakkını doldurdun
Benimde canım neler istiyor ama yediklerimize sayalım
Tartıda Eksi görmek bunların hepsine değiyor
Kuzum o kadar zorlama kendini ayran yada biraz yoğurt ye çok acıktıysan
Tam 8 aylık canımBebeğin kaç aylık canımcım
He gı valla doğru diyon Ayy niye hep lezzetli şeyler kilo yaparki bizim oranın yemek kültürü gereği haşlanmış brokoli yok kereviz çorbası yok enginar dolması hayatımda yemedim brokoli hariç diğerlerimin tadını bilmem yani...Ağlayan pasta yiye yiye ağlancak duruma düşüyoruz Tatlım
Kız sen bugün kek yedin ya zaten
Sus bakayım hakkını doldurdun
Benimde canım neler istiyor ama yediklerimize sayalım
Tartıda Eksi görmek bunların hepsine değiyor
Kuzum o kadar zorlama kendini ayran yada biraz yoğurt ye çok acıktıysan
Aynennnn benim çalıştığım Zaman'lar şurda 2 sene sefamı sürecem sonra yine aynı tempoayyy yapmam mı,ölüyom yorgunluktan
işten çıktım,pazara gittim,
eve geldim salata yaptım, yemek yidik,bulaşıkları hallettim,
cumartesinden beri k.valdemler vardı bugün gittiler, 2 makina çamaşırlarını yıkadım,
yastıkları yorganları yerlerine yerleştirdim,
yarın için dolma doldurdum azcıkta yapraktan sardım,
40 dakika eliptik yaptım ancak oturdm pc başına
ayy evide süpürdüm bide unutmadan yazıyım
Hımm doğru diyosun ama ben sadece o şekilde yiyemem midem bulanırYaptığın kaçamaklar daha da acıktırıyor işde gülüm, ye ben gibi tavuğu yumurtayı canın hiç birşey istemesin :)) ne eziyet ediyon kendine :))
Kendine gelmişsin iyi tatlım sevindim ayy :))Tam 8 aylık canım
He gı valla doğru diyon Ayy niye hep lezzetli şeyler kilo yaparki bizim oranın yemek kültürü gereği haşlanmış brokoli yok kereviz çorbası yok enginar dolması hayatımda yemedim brokoli hariç diğerlerimin tadını bilmem yani...
Neyse bakalım benim tansiyon düştü 3 hurma ile 2 ceviz yedim. Gece çok sık emsiröeye kalkıyorum korktum bişey olur diye...
Dolapta kek vardı yemedim valla
Aynennnn benim çalıştığım Zaman'lar şurda 2 sene sefamı sürecem sonra yine aynı tempoküçük tosunumu bakıcıya vermek istemiyorum, belki üzerine 1 yıl daha ayrılırım sonra direk kreşe veririm bakalım artık hayırlısı
Hımm doğru diyosun ama ben sadece o şekilde yiyemem midem bulanır
Onunla alakası yok aslında ben onlar çok önceden yemiştim akşam yemeğini çpk erken ve az yedim onda oldu doya doya yeseydim yine böyle olmazdım ayrıca Bi ayrıntıyı unutuyorsun ben sürekli emzirme halimdeyim ve sizden +500 kalori daha fazla tüketmem lazımKendine gelmişsin iyi tatlım sevindim ayy :))
En güzeli çocuklarımıza kendimizin bakması canım çok iyi bir karar vermişsin .
Kız midenin bulanmadıklarını yediğünde olanlarıda görüyoz anam :))
Şekerim herkes kendi bünyesini daha iyi bilir, sağlığını bozmayacak şekilde dikkat ederek beslen canımcıım, ben takılıyorum sana şekerim.. Elbette sen emzirdiğin için her besinden dengeli gitmen lazım.Onunla alakası yok aslında ben onlar çok önceden yemiştim akşam yemeğini çpk erken ve az yedim onda oldu doya doya yeseydim yine böyle olmazdım ayrıca Bi ayrıntıyı unutuyorsun ben sürekli emzirme halimdeyim ve sizden +500 kalori daha fazla tüketmem lazım
Ne kadar aç olsamda cumartesi süper bi Eksi görmenin mutluluğunu hayal ediyorum fıstıkAhahaha sen kime çattın farkında değilsin bebeğim :) sende Porsche varsa bende de Kırmızı Ferrari var anam :))
Kız bu akşam karar aldım 5 güne çıkartıyorum protein günümü gör bak neler edicem sana :))) sonrasında 5 de 5 mi yaparım yoksa 10 da 10 mu bilmem sen düşün gayrıı hahahahah
Şu an sen çok açsın kandırma kendini , buzdolabına doğru bi git sen :))
kızz maşallah hem işimi hem sporumu yaparım diyosun yaniayyy yapmam mı,ölüyom yorgunluktan
işten çıktım,pazara gittim,
eve geldim salata yaptım, yemek yidik,bulaşıkları hallettim,
cumartesinden beri k.valdemler vardı bugün gittiler, 2 makina çamaşırlarını yıkadım,
yastıkları yorganları yerlerine yerleştirdim,
yarın için dolma doldurdum azcıkta yapraktan sardım,
40 dakika eliptik yaptım ancak oturdm pc başına
ayy evide süpürdüm bide unutmadan yazıyım
Ben ne zamandır evde tatlı hamurişi yapmıyorum zaten CnmŞu ağlayan pasta ne olaki dedim resimlerine bakdım, anaamm bakmaz olaydıım kıı :)))
Ama ümitlenme zaten yok buralarda evde de yapmam :))
Tatlım öyle yemene gerek yok zatenHımm doğru diyosun ama ben sadece o şekilde yiyemem midem bulanır
Kız ne oldu çuko mu istiyonZuhalll nirdesiiin kıı ??
Ama sağlıklı kalori alman lazım güzellikOnunla alakası yok aslında ben onlar çok önceden yemiştim akşam yemeğini çpk erken ve az yedim onda oldu doya doya yeseydim yine böyle olmazdım ayrıca Bi ayrıntıyı unutuyorsun ben sürekli emzirme halimdeyim ve sizden +500 kalori daha fazla tüketmem lazım
Hee kız sayende bu iş heyecanlı olacak sevdim yanii :))kızz maşallah hem işimi hem sporumu yaparım diyosun yani
Ben ne zamandır evde tatlı hamurişi yapmıyorum zaten Cnm
Ama alışverişe gidince zorlanıyorum
Liddle da bisküvilerin orda bisküvi waffelı var içi ballı resmen bağımlısı oldum
Tatlım öyle yemene gerek yok zaten
Güzelce sebze yada et yemeğini yanında bol salata yoğurt Ohhh miss
Hatta miktara takılma doyuncaya kadar ye
Kız ne oldu çuko mu istiyon
Hadi izin verdim yiyebilirsin
Ama sağlıklı kalori alman lazım güzellik
Kızz sen bizden 500 kalori daha fazla yakıyon onuda unutma
Bide yaş avantajın var
Ohhh ballı kaymak
hoşbuldum tatlımm nasılsın?hoşgeldin canımm
haklısın ablacım :)) hemen yarın başlıyorum bugün alışverişimi de yaptım aldım hemen yumurtalarımıOlsun tatlım o anlar her zaman yaşanmıyor, bizde birlikde yemek yerken mutlu olan bir toplumuz :) verirsin canımcıım , sporuna ne zaman başlıyorsun bakem :))
Aaa Edeka da var TatlımHee kız sayende bu iş heyecanlı olacak sevdim yanii :))
Cumartesi görüşcez bebek :))
Lidl' a 5 yıldır uğramadım kız :)) evimize yakın yok, ayrıca gitmeye de hiç ihtiyaç duymadım , Edeka ve Netto evimin dibinde, Aldi' ye bile kaç yıl oldu uğramadığım :) Aldi' ye spor malzemeleri ne zaman gelir acep aslında takip etmek istiyorum da kimbilir ne zaman gelir :))
Yok canım çikolata mukolata canım hiiiç çekmiyor :) karnım tok benim şekerim :) almışım proteinlerimi ohh :) tatlı krizi bile olmuyor :))
Bende başlamıştım da 7.günde pes ettim
Sen kaçıncı gündesin Tatlım
Ayy iyi bari meyvelerden yemene sevindim yaa :)) kız bu bahar meyveleri hele kaçırılmaz yanii birde bitiyorlar ya hemen , anam dut aklıma geldi birden :)) en sevdiğim meyvelerden :)
Evdekileri hizaya sokmuşsun bravo sana yani :)
Az kaldı kuzum az daha sabır inşallah o günlerde gelecek tatlım :)
Adını yaz kuzum neymiş :) cadı yaaa , bak beni de alıştırcak :))Aaa Edeka da var Tatlım
Mutlaka al tadına bak dua edecen bana
Hatta hangisi diye bilemezsen resim atayım
Kız kaç gün et et çekilirmi beeee
Valla benide bi heyecan sardı inşallah bu azimle devam ederiz
Yalnız senin prolar benim 5 de 5 i yemesin
İyi olmuş dinlenmişsin cicim :)kız canım cekti simdi olsa da yesek
inşallah gecse su sınav bugun kolum hic kalkmadı yarın rest daydi bugunu rest day yaptım yarın devam insallah vucudum bugun bir dur artık dedi resmenbugun yedim de yedim vallahi saglıklı seylerdi hepsi ama porsiyonlar fazla fazlaydı gozum bir ara tatlılara kaydı yalan yok ama dayandım
Hadi bakalım marotonun başlasın kuzum :))hoşbuldum tatlımm nasılsın?
haklısın ablacım :)) hemen yarın başlıyorum bugün alışverişimi de yaptım aldım hemen yumurtalarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?