Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Benım üst S M alt M 38 sınır oluyorum ya: ) bu arada seda benden kilolu duruyorsun; ) spor fazla etkı etmedimi ki yoksa

Canım benim kızdan az küçük senin bebek galiba
Keki de götürmüşsün
Afiyet olsun süt olsun
2 yıl ücretsiz izne mi ayrıldın tatlım
.benn kızım 3 aylıkken başladım işe
Haziran sonu gibi ücretsiz izin düşünüyordum
Okul kapanınca alır çocukları anneme gider tatil yaparım dedim ama şimdi de eşimin çalıştığı çiftlik kapandi
İş bakıyor
Güzel bir iş olursa ayrılırım ben de ücretsiz
Ben yeni atandım
3 yılım ağustosta doluyor
39 yaşındayım
Çalışmayı özlediğim için şimdilik çalışmak çok zevkli

Kızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
Geçmiş olsun anneciğine
sende çocuk var mı canımcım. Büyüttün de rahata mı erdin yoksa.
Akşamları bizim evde oturmak mümkün değil çünkü

Günaydınnn kızlar

9.gündeyim :) niye pes ettin hayatım
Şeker orucuna başladığım dönemde çok iştahlıydım Tatlım yapamadım

Kız o saatte spormu yaptın
Tuuu tuuu maşallah

Kızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
annene geçmiş olsun Cnm
Bak bende buraya geldim

Hayırlı günler olsun herkese kızlarr
Şimcciikk sıkı durun kilomu açıklıyorum , Zuhalciğim sen hele biryere falan otur ayakdaysan kuzum şok filan netim geçirmeyesin

76,800 geldim bu sabah Dün 77,600 düm gene -800 gitmiş yaşasııınn

2 gündür protein diyeti yapıyorum 78,400 ile başlamışdım , iki günde -1,600 gr gitti çok şükür :)

Bugün 3. Gün ptotein diyetine devam ( aslında dün Kardio çalışmam olsaydı kimbilir daha fazla verirdim ya neyse )

Zuhalciim bugün artık 10 km yürür müsün koşar mısın bilmem kuzum NIHAHAHAH

Yaa mükemmelsin ablacım çok sevindim maşallahhhhh :)))

Canım katılanilirsin tabii ama böyle yazıp gelmiyorlar üzülüyoruz, devamlı aramızda olursan gel tabii tatlım..
Kilon boyun gayet fit aslında sıkılaşmak istiyorsun sanırım tatlım :) spor programlarında güzelmiş , hergün paylaşabilirsin şekerim :)

Yaaa maşallahhhhhhh gercektennnn
1-2 gunde bu kadar fark etmesı harıka bısey
Bende pazartesı tartılmıstım sımdı tartılmak yanlısmı olur acaba sonuc sıvı fılan aldım bolca.

Günaydın bebeğim, bitti mi kı sporun ??

Aaa kuzum gelmiş tatlım benim gördüğüme çok mutlu oldum.. Annene de geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım benim :) kilo ne alemde şekerci
M de bakiim bi :)

Geçmiş olsun anneciğine

sende çocuk var mı canımcım. Büyüttün de rahata mı erdin yoksa.
Akşamları bizim evde oturmak mümkün değil çünkü
Bir kızım var canım Üni' de okuyor bu yıl 18' inde :)
Karı koca yalnız kaldık işde :) ama bende çalışıyorum şekerim evde olduğuma bakma Homeoffice iş yapıyorum bende :)

Günaydınnn kızlar

Şeker orucuna başladığım dönemde çok iştahlıydım Tatlım yapamadım

Kız o saatte spormu yaptın
Tuuu tuuu maşallah

annene geçmiş olsun Cnm
Bak bende buraya geldim
Ahanda rakibem gelmiş ayy :))
Kız ben gecenin 3 ünde de yaparım eser sabah namazında da yaparım şekerim :)) ne zaman fırsat bulursam işde :))
Yedin mi ayy tavuğunu :))

Günaydın bebeğim, bitti mi kı sporun ??
Yok daha yapamadım tansiyonum düştü aç açına yapamazdım gıı kahvaltı ettim şimdi misafirim var kahve içtim başlıcam inşallah oğlanı uyutunca
Bu konuda aranıza girmiycem :)
Seda kız senden intikam alıyor :) gaza gelme anam :))
Ayy yok anacım görünen köy kılavuz istemez ben gördüğümü bilirim ne gaza gelecem Banane yani isterse xxs olsun fotoda hala tosun gibi duruyor ama

Aslında basenlerım var galıba bırde gobegım bırde yanlarım :) Tamam kamufle edıyorum ama orta kısımda fazla etlıyım bu gidişata dur demezsem gideceğim yukarı yukarı gibi geliyor.

Normalde abur cubur yerdim ekmek hele bagımlıyım sanırım mesela suanda kahvaltıda yedıgım ekmegı hep en sona saklıyorum azıcık suzulen domatesın suyuna bandırıyorum

Bakalım ne olacak, buarada bebekte ıstıyoruz ınsallah spora basladıgım ılk aydan hamıle kalmam zıra ılk oglumu 30 kılo alarak dogurmustum 90 cıktıgımı hayal edemıyorum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…