- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Benım üst S M alt M 38 sınır oluyorum ya: ) bu arada seda benden kilolu duruyorsun; ) spor fazla etkı etmedimi ki yoksaKız şu enerjiden birazda bize göndersene
Çok kıskandım
Süpersin Tatlım
Arayı iyice açıyosun yetişemicem sana
Çok geçmiş olsun leylacım dikkat et kendine
Kaç bedensin Tatlım
Yok kuzum 7.günde bozmuştum
Bide tatlı bişey yemicem diye bi sürü hurma yedim zararlı çıktım
2 hafta öncesiydi o dönem çokda iştahım vardı
Şeyda coşkunu dinlemiştim
Pro yaptığı gün suyuna limon bile koymuyormuş
buraya menü yazsana Cnm
Bu seni biraz firenler
Oooo Seda hanım pek havalıyız maşallah
Aynen öyle Tatlım sağlıksız karbonhidrat bağımlılık yapıyor insan yedikçe yiyesi geliyor
Bugün sohbet vardı Tatlım
Eve yeni geldim
Bugünde sebze günüm
Bana sebze çorbası çok iyi geliyor onu yaptım
Ayyy benide bişey doyurmuyor yaa
Heralde sadece et gününde biraz doyacam
Tartılmadım Cnm
Kendimi tutmaya çalışacam
canım çok geçmiş olsunKızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
Canım benim kızdan az küçük senin bebek galibaTam 8 aylık canım
He gı valla doğru diyon Ayy niye hep lezzetli şeyler kilo yaparki bizim oranın yemek kültürü gereği haşlanmış brokoli yok kereviz çorbası yok enginar dolması hayatımda yemedim brokoli hariç diğerlerimin tadını bilmem yani...
Neyse bakalım benim tansiyon düştü 3 hurma ile 2 ceviz yedim. Gece çok sık emsiröeye kalkıyorum korktum bişey olur diye...
Dolapta kek vardı yemedim valla
Aynennnn benim çalıştığım Zaman'lar şurda 2 sene sefamı sürecem sonra yine aynı tempoküçük tosunumu bakıcıya vermek istemiyorum, belki üzerine 1 yıl daha ayrılırım sonra direk kreşe veririm bakalım artık hayırlısı
Hımm doğru diyosun ama ben sadece o şekilde yiyemem midem bulanır
Geçmiş olsun anneciğineKızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
sende çocuk var mı canımcım. Büyüttün de rahata mı erdin yoksa.Ayy kızlar az sonra cıyak cıyak bağırcam evin içinde ya :)))
Akşamdan beri eşim oturdu tv yi meşgul ediyor :) spor yapcam bıraksın diye bekliyom , yok anam gideceği yok :)
Kalktım vakit geçsin diye bu saatte nevresimleri değiştirdim :)
Sporum 12 den sonraya kalcak gene, ayy bidaha gündüz yapcam yaa bu ne SPOR YAPCAM BEN YA SPORR
Şeker orucuna başladığım dönemde çok iştahlıydım Tatlım yapamadım9.gündeyim :) niye pes ettin hayatım
Kız o saatte spormu yaptınSonunda sporumu yapabildim yaa :))
INSANITY 1. Ay 1. Hafta 3. Gün CARDIO RECOVERY tamamdır..33 dk lık esneme ve yoğa programıydı, ama bacaklarımın canına okudu ya, gene ter su içinde kaldım yani :))
aslında keşke Kardio günü olsaydı dedim Zuhalciğimi geçmem lazım , yarına artık bakalım incelmem ne kadar olacak :)
annene geçmiş olsun CnmKızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
Abla bi detoks şart zaten bana ya bende öyle düşündüm hatta yine 1 2 gün hurma sa yapacağımHadi bakalım marotonun başlasın kuzum :))
Yumurtalarda alınmışbence sen bu hafta yumurta detoksu yap kuzum :)
Yaa mükemmelsin ablacım çok sevindim maşallahhhhh :)))Hayırlı günler olsun herkese kızlarr
Şimcciikk sıkı durun kilomu açıklıyorum , Zuhalciğim sen hele biryere falan otur ayakdaysan kuzum şok filan netim geçirmeyesin
76,800 geldim bu sabahDün 77,600 düm gene -800 gitmiş yaşasııınn
2 gündür protein diyeti yapıyorum 78,400 ile başlamışdım , iki günde -1,600 gr gitti çok şükür :)
Bugün 3. Gün ptotein diyetine devam ( aslında dün Kardio çalışmam olsaydı kimbilir daha fazla verirdim ya neyse )
Zuhalciim bugün artık 10 km yürür müsün koşar mısın bilmem kuzum NIHAHAHAH
Canım katılanilirsin tabii ama böyle yazıp gelmiyorlar üzülüyoruz, devamlı aramızda olursan gel tabii tatlım..Kızlar buarada bı sayfaya daha yazmıstım ancak sımıd onu bulamıyorum boşta kaldım gelmelımıyım ?
Ben bugun dıyet'ın 7. günündeyim.
Spora başlayalıda 1 hafta oldu.
Şuanda alıştırmalardayım 20 dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, 15 dk uzay yürüyüşü yapıyorum ama her gün gidemiyorum 1 gün gidip 2 gün gitmiyorum . Sporda şuanda alıştırmalarda olduğum için 300 kalori yakıyorum .
Cuma akşamı gece seansına spininge katılmayı düşünüyoruz eşimle.
Eşim 1 aydır spor yapıyor 10 kilo verdiTabi yemesinede çok dikkat etti ama şuanda o kadar değil.
1.71 boyum
59,420 kilom
ölçülerim henüz alınmadı , kadın hocayla denk gelebilmeyi bekliyorum.
Sabah ;
Maydonozlu omlet
Kibrit kutusu peynir(light peynir yiyemiyorum malesef)
Yarım domates
1 dilim çavdar ekmeği
Buarada spora her gün gitmediğim için acaba bende ip mi atlasam diyorum ne dersiniz kızlar?
1 haftadır , abur cubur yemiyorum , cola içmiyorum ekmek çok yerdim yemiyorum. Bakalım ne olacak
Yaaa maşallahhhhhhh gercektennnnHayırlı günler olsun herkese kızlarr
Şimcciikk sıkı durun kilomu açıklıyorum , Zuhalciğim sen hele biryere falan otur ayakdaysan kuzum şok filan netim geçirmeyesin
76,800 geldim bu sabahDün 77,600 düm gene -800 gitmiş yaşasııınn
2 gündür protein diyeti yapıyorum 78,400 ile başlamışdım , iki günde -1,600 gr gitti çok şükür :)
Bugün 3. Gün ptotein diyetine devam ( aslında dün Kardio çalışmam olsaydı kimbilir daha fazla verirdim ya neyse )
Zuhalciim bugün artık 10 km yürür müsün koşar mısın bilmem kuzum NIHAHAHAH
Günaydın bebeğim, bitti mi kı sporun ??Günaydınım kızlarrr ben geldim şimdilik Bi sıkıntı yok ama azıcık midem kazınıyor kızz @efsayarengokcedila bayılıp ne etmedin demi kızsende durumlar Nasıl??
Gece oğlum beni kemirdi resmen
Birazdan sütümü içip sporumu yaparım kızlar
Aaa kuzum gelmiş tatlım benim gördüğüme çok mutlu oldum.. Annene de geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım benim :) kilo ne alemde şekerciKızlar ya fazla kosturmacalı oldu hayatım fırsat bulamıyorum görmeye İstanbul bolu mekık crkıyorum kaç gündür annem amelıyat oldu guatırdan gıt gel gıt gel bı yotuldum
Bu konuda aranıza girmiycem :)Benım üst S M alt M 38 sınır oluyorum ya: ) bu arada seda benden kilolu duruyorsun; ) spor fazla etkı etmedimi ki yoksa
Bir kızım var canım Üni' de okuyor bu yıl 18' inde :)Geçmiş olsun anneciğine
sende çocuk var mı canımcım. Büyüttün de rahata mı erdin yoksa.
Akşamları bizim evde oturmak mümkün değil çünkü
Ahanda rakibem gelmiş ayy :))Günaydınnn kızlar
Şeker orucuna başladığım dönemde çok iştahlıydım Tatlım yapamadım
Kız o saatte spormu yaptın
Tuuu tuuu maşallah
annene geçmiş olsun Cnm
Bak bende buraya geldim
Yok daha yapamadım tansiyonum düştü aç açına yapamazdım gıı kahvaltı ettim şimdi misafirim var kahve içtim başlıcam inşallah oğlanı uyutuncaGünaydın bebeğim, bitti mi kı sporun ??
Ayy yok anacım görünen köy kılavuz istemez ben gördüğümü bilirim ne gaza gelecem Banane yani isterse xxs olsun fotoda hala tosun gibi duruyor amaBu konuda aranıza girmiycem :)
Seda kız senden intikam alıyor :) gaza gelme anam :))
Aa evet sen Hurma diyetiyle 2 günde güzel kilo vermişdin kuzum, ne kadar vermişdin bir hatırlat bakiim ??Abla bi detoks şart zaten bana ya bende öyle düşündüm hatta yine 1 2 gün hurma sa yapacağım
Canım katılanilirsin tabii ama böyle yazıp gelmiyorlar üzülüyoruz, devamlı aramızda olursan gel tabii tatlım..
Kilon boyun gayet fit aslında sıkılaşmak istiyorsun sanırım tatlım :) spor programlarında güzelmiş , hergün paylaşabilirsin şekerim :)
Sağol kuzum şu Zuhal var ya Zuhal benle yarış yapıyor anam geçmem lazım kuzum, hatun tecrübeli, istikrarlı, kararlı yanii :)) gevşememem lazım :))Yaa mükemmelsin ablacım çok sevindim maşallahhhhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?