Sağol tatlım bol ödem vardı vücudumda aslında çoğu ödem ama olsun yani :))Yaaa maşallahhhhhhh gercektennnn
1-2 gunde bu kadar fark etmesı harıka bısey
Bende pazartesı tartılmıstım sımdı tartılmak yanlısmı olur acaba sonuc sıvı fılan aldım bolca.
Bı bakayım yarın ısyerınden bı arkadasla kapısıyoruz ıkımızde pazarttesı sabah tartıldık bakalım kım vermıs ne etmıs gorucezSağol tatlım bol ödem vardı vücudumda aslında çoğu ödem ama olsun yani :))
Sıvı fazla aldıysan aldığın miktarı biliyorsan olabilir ama , genede yarın sabah wc sonrası net sonuç alırsın tatlım ..
aman hepimiz S hatta Xs olalım inşallah canlarım :))Yok daha yapamadım tansiyonum düştü aç açına yapamazdım gıı kahvaltı ettim şimdi misafirim var kahve içtim başlıcam inşallah oğlanı uyutunca
Ayy yok anacım görünen köy kılavuz istemez ben gördüğümü bilirim ne gaza gelecem Banane yani isterse xxs olsun fotoda hala tosun gibi duruyor ama
Bende ara ögün hiç yapmam diyetlerimde tatlım.. Hadi bakalım çekişmek istikrar sağlıyor :)Bı bakayım yarın ısyerınden bı arkadasla kapısıyoruz ıkımızde pazarttesı sabah tartıldık bakalım kım vermıs ne etmıs gorucez
Buarada cok ıhtıyac duymadıkca ara ogun yememeye calısıyorum ben , bugunde yemedım cok sukur omlek guzel doyurmus.
Valla onumuz yaz tatıle gıdıcez rus kızlarına bakıp kalmayalımBende ara ögün hiç yapmam diyetlerimde tatlım.. Hadi bakalım çekişmek istikrar sağlıyor :)
Yok Canım orası 1 yıl olacaktı bir yıl ayrıldım işte nisan 15 itibariyle duruma göre bakalım sonrasında iyi Bi bir bakıcı bulamazsam bir yılda eklerim üzerineCanım benim kızdan az küçük senin bebek galiba
Keki de götürmüşsün
Afiyet olsun süt olsun
2 yıl ücretsiz izne mi ayrıldın tatlım
.benn kızım 3 aylıkken başladım işe
Haziran sonu gibi ücretsiz izin düşünüyordum
Okul kapanınca alır çocukları anneme gider tatil yaparım dedim ama şimdi de eşimin çalıştığı çiftlik kapandi
İş bakıyor
Güzel bir iş olursa ayrılırım ben de ücretsiz
Ben yeni atandım
3 yılım ağustosta doluyor
39 yaşındayım
Çalışmayı özlediğim için şimdilik çalışmak çok zevkli
Hiç inandırıcı değilsin şekerim maalesef ya keşke olsanBenım üst S M alt M 38 sınır oluyorum ya: ) bu arada seda benden kilolu duruyorsun; ) spor fazla etkı etmedimi ki yoksa
İstedikden sonra yapılıyor tatlım, yeter ki beyinde bitirelim :)Valla onumuz yaz tatıle gıdıcez rus kızlarına bakıp kalmayalım
yedıgım tursu pılav ekmekler burnumdan gelıyor spordan ama en ılgıncı
yıne bagımlı oldugumu dusundum cola ve fantaya hıc ıhtıyac duymamam ve abur cubura bulasmamam demekkı oluyormus
İstedikden sonra yapılıyor tatlım, yeter ki beyinde bitirelim :)
Ruslar bu sene az gelir heralde kuzum relax ol :))
Kızzz bebeğim aferin sana tebrik ediyorum kız cücük çıkarmadın ama nerdeyse 2 kilo attınSağol tatlım bol ödem vardı vücudumda aslında çoğu ödem ama olsun yani :))
Sıvı fazla aldıysan aldığın miktarı biliyorsan olabilir ama , genede yarın sabah wc sonrası net sonuç alırsın tatlım ..
ülke bütcesinden ötürü ohhh desem ayıp olmasın :)İstedikden sonra yapılıyor tatlım, yeter ki beyinde bitirelim :)
Ruslar bu sene az gelir heralde kuzum relax ol :))
Anacım böyle giderse ben sana küsecemHayırlı günler olsun herkese kızlarr
Şimcciikk sıkı durun kilomu açıklıyorum , Zuhalciğim sen hele biryere falan otur ayakdaysan kuzum şok filan netim geçirmeyesin
76,800 geldim bu sabahDün 77,600 düm gene -800 gitmiş yaşasııınn
2 gündür protein diyeti yapıyorum 78,400 ile başlamışdım , iki günde -1,600 gr gitti çok şükür :)
Bugün 3. Gün ptotein diyetine devam ( aslında dün Kardio çalışmam olsaydı kimbilir daha fazla verirdim ya neyse )
Zuhalciim bugün artık 10 km yürür müsün koşar mısın bilmem kuzum NIHAHAHAH
Selam Tatlım seninle tanışmadık heraldeAbla bi detoks şart zaten bana ya bende öyle düşündüm hatta yine 1 2 gün hurma sa yapacağım
Kızzz ben de aldım bugün Bi tane spor ayakkabısı çok güzel cicilerim gelsin bakalım bekliyorum internetten :))Anacım böyle giderse ben sana küsecem
Kız 82 nere 76 nere. Nasıl yetişeyim sana
Maşallah Tatlım inşallah böyle devam eder
Çok güzrlllll
Dün bende dışarda yürürken bisikletle gelen yaşlı adamın bitanesi bana, sizin mutlaka yeni ayakkabıya ihtiyacınız var dedi
Içine Doğru basıyomuşum, bende baktım gerçekten öyle
Aslında ayakkabım Kaliteli bişeydi ama değiştirmek zamanı gelmiş 2-3 sene olmuştu alalı
Dün hemen gittim yeni bi spor ayakkabısı aldım
Bugün yeni cicimle kendimi dışarlara vuracam
Havada güzel gibi Tabi sonra bozmazsa
Kahvemi içeyim dışarı çıkacam
Bakarsın bide akşam üzeri bidaha çıkarım
Anammm bütün sütlüler toplandık yaSelam arkadaslarr:)))bende diyetle birlikte spor yapmak istiyorum.braz okudum yazilanlari..gunluk yapilacak sporlari konusmussunuz..bennasil ogrebebilirimm.emziriyorum bu arada
Hoşgeldin CnmYaaa maşallahhhhhhh gercektennnn
1-2 gunde bu kadar fark etmesı harıka bısey
Bende pazartesı tartılmıstım sımdı tartılmak yanlısmı olur acaba sonuc sıvı fılan aldım bolca.
hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanKızzz ben de aldım bugün Bi tane spor ayakkabısı çok güzel cicilerim gelsin bakalım bekliyorum internetten :))
Sağolasınnn daha iyisi senin olsun :)hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?