Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yaaa maşallahhhhhhh gercektennnn
1-2 gunde bu kadar fark etmesı harıka bısey
Bende pazartesı tartılmıstım sımdı tartılmak yanlısmı olur acaba sonuc sıvı fılan aldım bolca.
Sağol tatlım bol ödem vardı vücudumda aslında çoğu ödem ama olsun yani :))
Sıvı fazla aldıysan aldığın miktarı biliyorsan olabilir ama , genede yarın sabah wc sonrası net sonuç alırsın tatlım ..

Bı bakayım yarın ısyerınden bı arkadasla kapısıyoruz ıkımızde pazarttesı sabah tartıldık bakalım kım vermıs ne etmıs gorucez

Buarada cok ıhtıyac duymadıkca ara ogun yememeye calısıyorum ben , bugunde yemedım cok sukur omlek guzel doyurmus.

aman hepimiz S hatta Xs olalım inşallah canlarım :))

Bende ara ögün hiç yapmam diyetlerimde tatlım.. Hadi bakalım çekişmek istikrar sağlıyor :)

Bende ara ögün hiç yapmam diyetlerimde tatlım.. Hadi bakalım çekişmek istikrar sağlıyor :)
Valla onumuz yaz tatıle gıdıcez rus kızlarına bakıp kalmayalım
yedıgım tursu pılav ekmekler burnumdan gelıyor spordan ama en ılgıncı
yıne bagımlı oldugumu dusundum cola ve fantaya hıc ıhtıyac duymamam ve abur cubura bulasmamam demekkı oluyormus

Yok Canım orası 1 yıl olacaktı bir yıl ayrıldım işte nisan 15 itibariyle duruma göre bakalım sonrasında iyi Bi bir bakıcı bulamazsam bir yılda eklerim üzerine
Ben 30 yaşındayım sağlık personeliyim 21 yaşında atandım

İstedikden sonra yapılıyor tatlım, yeter ki beyinde bitirelim :)
Ruslar bu sene az gelir heralde kuzum relax ol :))

Kızzz bebeğim aferin sana tebrik ediyorum kız cücük çıkarmadın ama nerdeyse 2 kilo attın
Darısı bana sabah Bi tartılayım bakayım kaç olmuşum

İstedikden sonra yapılıyor tatlım, yeter ki beyinde bitirelim :)
Ruslar bu sene az gelir heralde kuzum relax ol :))
ülke bütcesinden ötürü ohhh desem ayıp olmasın :)
Teşekkür ederim yakın ilgine bu arada
bende akşamalrı ip atlayayım diyorum sizlerin aletleri var galiba bende yok salona gitmediğim günlerde evde atlarsam bı yararı olurmu

Anacım böyle giderse ben sana küsecem
Kız 82 nere 76 nere. Nasıl yetişeyim sana

Maşallah Tatlım inşallah böyle devam eder
Çok güzrlllll

Dün bende dışarda yürürken bisikletle gelen yaşlı adamın bitanesi bana, sizin mutlaka yeni ayakkabıya ihtiyacınız var dedi
Içine Doğru basıyomuşum, bende baktım gerçekten öyle
Aslında ayakkabım Kaliteli bişeydi ama değiştirmek zamanı gelmiş 2-3 sene olmuştu alalı
Dün hemen gittim yeni bi spor ayakkabısı aldım
Bugün yeni cicimle kendimi dışarlara vuracam
Havada güzel gibi Tabi sonra bozmazsa
Kahvemi içeyim dışarı çıkacam
Bakarsın bide akşam üzeri bidaha çıkarım

Abla bi detoks şart zaten bana ya bende öyle düşündüm hatta yine 1 2 gün hurma sa yapacağım
Selam Tatlım seninle tanışmadık heralde
Ben zühal bikaç gündür Burdayım

Beni şöylede tanıyabilirsin , aramızda kilo farkı olsada Aslıyı geçip ondan zayıf olacak kişiyim

Kızzz ben de aldım bugün Bi tane spor ayakkabısı çok güzel cicilerim gelsin bakalım bekliyorum internetten :))

Yaaa maşallahhhhhhh gercektennnn
1-2 gunde bu kadar fark etmesı harıka bısey
Bende pazartesı tartılmıstım sımdı tartılmak yanlısmı olur acaba sonuc sıvı fılan aldım bolca.
Hoşgeldin Cnm
Anacım 170 boy 59 kiloyla siz bizi çatlakmakmı istiyosunuz
Biz daha 69 hayali kuruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…