simitlerimi görsen öyle demezsin amaaHoşgeldin Cnm
Anacım 170 boy 59 kiloyla siz bizi çatlakmakmı istiyosunuz
Biz daha 69 hayali kuruyoruz
hepimizin olsun aminSağolasınnn daha iyisi senin olsun :)
çok güzel bu sene bunlar moda oldu, ama çok pahalıEki Görüntüle 1830463
Bunu aldım nasıl sence???
Kızz normal fiyat öyle zaten indirimde aldımçok güzel bu sene bunlar moda oldu, ama çok pahalı
aldığın site güvenilirmi ?daha önce alışveriş yapmışmıydın?
kız baktım çok pahalı değilmiş normalmiş ben 350-400 vardır diyodum fiyat gayet makul
Anacım ne diyim sana gece gece tepin durAhanda rakibem gelmiş ayy :))
Kız ben gecenin 3 ünde de yaparım eser sabah namazında da yaparım şekerim :)) ne zaman fırsat bulursam işde :))
Yedin mi ayy tavuğunu :))
Sen de az değilsin amaaaSağol kuzum şu Zuhal var ya Zuhal benle yarış yapıyor anam geçmem lazım kuzum, hatun tecrübeli, istikrarlı, kararlı yanii :)) gevşememem lazım :))
Oooo bi yarışta sizde vat deseneBı bakayım yarın ısyerınden bı arkadasla kapısıyoruz ıkımızde pazarttesı sabah tartıldık bakalım kım vermıs ne etmıs gorucez
Buarada cok ıhtıyac duymadıkca ara ogun yememeye calısıyorum ben , bugunde yemedım cok sukur omlek guzel doyurmus.
Ne yaparsan kâr kârdır Cnmülke bütcesinden ötürü ohhh desem ayıp olmasın :)
Teşekkür ederim yakın ilgine bu arada
bende akşamalrı ip atlayayım diyorum sizlerin aletleri var galiba bende yok salona gitmediğim günlerde evde atlarsam bı yararı olurmu
Hoşgeldin CnmSelam arkadaslarr:)))bende diyetle birlikte spor yapmak istiyorum.braz okudum yazilanlari..gunluk yapilacak sporlari konusmussunuz..bennasil ogrebebilirimm.emziriyorum bu arada
Seninkide çok güzelmiş Cnm Güle Güle eskitKızzz ben de aldım bugün Bi tane spor ayakkabısı çok güzel cicilerim gelsin bakalım bekliyorum internetten :))
O zaman zararlı karbonu kesip spor yapacan babysimitlerimi görsen öyle demezsin amaa
sürekli yüksel bel üzerine salaş bişiler giymekten tarzımı kaybettim , orta bölgem ve ben
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara kadar rahatlıklla düşebiliriz
Sen nasılsın begümcümhepimizin olsun amin
sağol canım iyi diyim iyi olsun, daha beklemezken regl oldum bugünAnacım ne diyim sana gece gece tepin dur
Yok daha yemedim
Ben evde buzlukta tavuk göğsü var sanıyordum kalmamış
Kırmızı et var ama bana yaramıyor o
Görümcem yan tarafta otutuyor bi sorayım onda yoksa alıp gelecem
Sen de az değilsin amaaa
Oooo bi yarışta sizde vat desene
Ne yaparsan kâr kârdır Cnm
Hoşgeldin Cnm
Emziren olarak M Metebatur Seda sana koçluk yapar heralde
Seninkide çok güzelmiş Cnm Güle Güle eskit
Benim önceki Nike dı bu sefer puma aldım
Benim ayaklarım problemli biraz
Kiloluyken topuk dikeni vardı
Hafif ayakkabılar iyi geliyor
Bide yarı fiyatına indirimdeydi kaptım hemen
O zaman zararlı karbonu kesip spor yapacan baby
Sen nasılsın begümcüm
Aynen ablacım 2 günde 900 gr vermiştim tekrar yapacağım aklımda:))Aa evet sen Hurma diyetiyle 2 günde güzel kilo vermişdin kuzum, ne kadar vermişdin bir hatırlat bakiim ??
Oo ortam kızışmış ablavım hadi bakalımSağol kuzum şu Zuhal var ya Zuhal benle yarış yapıyor anam geçmem lazım kuzum, hatun tecrübeli, istikrarlı, kararlı yanii :)) gevşememem lazım :))
Merhabaa ben de Büşra, bir süredir giremiyordum ama tekrar geri döndüm :)) çok eğlenceli birine benziyorsun sen de vaşla özlemişim burayı yaSelam Tatlım seninle tanışmadık heralde
Ben zühal bikaç gündür Burdayım
Beni şöylede tanıyabilirsin , aramızda kilo farkı olsada Aslıyı geçip ondan zayıf olacak kişiyim
o ne güzel büyüttün . darısı başımızaBir kızım var canım Üni' de okuyor bu yıl 18' inde :)
Karı koca yalnız kaldık işde :) ama bende çalışıyorum şekerim evde olduğuma bakma Homeoffice iş yapıyorum bende :)
canım ne güzel. erken erken çalışmaya başlamışsın.Yok Canım orası 1 yıl olacaktı bir yıl ayrıldım işte nisan 15 itibariyle duruma göre bakalım sonrasında iyi Bi bir bakıcı bulamazsam bir yılda eklerim üzerine
Ben 30 yaşındayım sağlık personeliyim 21 yaşında atandım
öğlen 2 yumurtadan taze soğanlı omlet yedim.
ekmek 1 dilim
öğlen tavuk yemiştim biraz.
işe geldim koca bi tabak hamur işi kısır getirdiler. yemeden olmaz . yiyorum malesef.yanında ayran
ay hamur işi de var . tatlı ve pogaça , sigara böreği.canım kısır sonuçta faydalı ama şişkinlik yapar, koca tabak yeme azalt biraz tabağını
ay
ay hamur işi de var . tatlı ve pogaça , sigara böreği.
yiyim demi
ay yedim ya. dayanamadım .yeme kız,öğlen tavuk yemişsin kısır ve ayran yeter
ben böyle durumlarda görmiyecek şekilde bir yere oturuyorum, bide ağır yemeye çalışıyorum
ay yedim ya. dayanamadım .
of. yarın getirmez kimse inşalah böyle bi tabak.
dün de geldi çünkü aynı şekilde. daha doluydu o .
bugün başka bi bölümün öğrencileri yapmış . onlar yaparsa biz de yaparız diye.
aslında buraya yazdığımda yemeye başlamıştım. bütün bütün yuttum bi deee afiyet olsun,ne ara yedin kız beni kızcak diye bütün bütün mü yuttun saydıklarının hepsini mi yedin bide?? akşamı hafif tut bari
belli bütün yuttuğunaslında buraya yazdığımda yemeye başlamıştım. bütün bütün yuttum bi de
akşam hafif geçerim . merak etme. verecğim kilo. 3 ay kaldı dıüğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?