Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

belli bütün yuttuğun
o zaman akşam yiyincede yaz da bakalım ne kadar hafif geçecek
akşama taze fasülye var arkadaşım. merak etme.
bi şey daha diyim.
kantinden kremali piskevit almıştım. onu yemeye başlamıştım ki bu tabak geldi .
onu yarım bıraktım. hani abur cuburu bırakıyordum ben demi.

ne diyosun kremalı püskevit mi
senle işimiz var arkadaşım,bu tip beslenmeyi bırakmalısın
öğretmen misin?

yok canım . üni de teknikerim.
bu tip beslenmeyi bıracağım. söz . önceki gibi sağlıklı beslenip meyve yiycem. inşallah . yakın o günler
eğer böyle beslenmeye alışmışsan bir anda olmuyo ama bilincindeysen zamanla düzene koyabilirsin.
öğlen okulda yemek çıkar heralde onlardan yemiyomusun?

Anam pazartesinden beri sende boş durmuyon heralde , kesin 2 kilo vermişsindir sende tatlım..
Bugünden sonra bu hızla gitmez gibime geliyor benimki bakalım şekerim :)
Selam Tatlım seninle tanışmadık heralde
Ben zühal bikaç gündür Burdayım

Beni şöylede tanıyabilirsin , aramızda kilo farkı olsada Aslıyı geçip ondan zayıf olacak kişiyim
hahahayyy şekerim benim, ben geçerim seni hayatım, boşuna yanlış tanıtma kendini kız

Selam arkadaslarr:)))bende diyetle birlikte spor yapmak istiyorum.braz okudum yazilanlari..gunluk yapilacak sporlari konusmussunuz..bennasil ogrebebilirimm.emziriyorum bu arada
Selam canım, biz kafamıza göre sporlar yapıyoruz farklı farklı yanii, sen önceden bir spor yaptın mı?

Kızlar sabah kahvaltımı 10 da yaptım akşam 5.30 dan itibaren açtım
Tereyağda 2 yumurta domates salatalık biber çok az peynir 3 tane zeytin iki dilim de çavdar ekmeği
Ara öğün 11.30 bir tane kahve
Şuana kadar açtım şimdi de yarım yeşil elma iki küçük dilim kivi yedim birazsan ızgara kanat yicem 3 tane
Akşama da Sivas kebabı yapıcam patlıcanlı etli falan :))
Ayrıyetten 50 dk FB

Sende güle güle kullan hayatım ayakkabılarını, güzel güzel yürü koş spor yap inşallah :)
He kız gece gündüz farketmiyor tepiniyom :))

Canım tartı sabah wc den sonra olan birşey yemeden içmeden, şimdi tartıldığın fazla çıkar onu kale alma hiç.. Yarın sabah tartıl tatlım..

Gayet güzel menün tatlım
Light ürün kullanma zaten şekerim doğrusunu yapıyorsun

Yürüyüşten geldim canlar
Akşama vaktim olursa belki yine çıkarım

Mevsim geçişlerinden olabilir Cnm
Baş ağrısına alnına biraz çörek otu yağı sürersen belki iyi gelir

Sağolasın Cnm bende süperim
Inşallah bu enerji böyle devam eder

Merhabaa ben de Büşra, bir süredir giremiyordum ama tekrar geri döndüm :)) çok eğlenceli birine benziyorsun sen de vaşla özlemişim burayı ya hadi bakalım
Memnun oldum büşracım

Valla sonuç ne olur bilmiyorum ama kazanan ikimizde olacaz güzel güzel eksiler görecez
(kız aslında böyle attığıma bakma ben latife yapıyom kadın terminatör nasıl yetişeyim ben ona bide arada kaç kilo fark var)

Oooo süpersin Tatlım
Dikkat etmezken verebilmişin daha ne olsun

Tatlım o senin Gerçek kilon değil
Sabah aç karna wc ye gittikten sonra cıbıldak tartıl

Tatlım menünü akşam hepsini Birden yazarsan daha iyi yorumlanır
Su ve sporunda dahil

öğlen 2 yumurtadan taze soğanlı omlet yedim.
ekmek 1 dilim

öğlen tavuk yemiştim biraz.
işe geldim koca bi tabak hamur işi kısır getirdiler. yemeden olmaz . yiyorum malesef.yanında ayran
Kız sen kilo vermek istemiyonmu
Öyle önüne geleni yersen nasıl olacak
Ne yazıkki her istediğimizi yiyip ince olamıyoruz

eğer böyle beslenmeye alışmışsan bir anda olmuyo ama bilincindeysen zamanla düzene koyabilirsin.
öğlen okulda yemek çıkar heralde onlardan yemiyomusun?
öğlen işe geliyorum ya . 6 ay öyleydi. 3. çocuktan sonra 6 ay yarım gün çalışılıyor . yeni yasa.
pazartesi süt iznim 1,5 saate düşüyor. evden getirirm . buranın yemekleri dokunuyor .
alışkanlık oldu evet . bırakacağım .

o ne güzel büyüttün . darısı başımıza
evden çalışıyorsun ne güzel. işin zor mu peki
Darısı sizlere olsun hayatım evet :)
İşim alışdım artık, ay sonlarında çok yoğun oluyorum bir hafta on gün , onun harici günler günde 2,3 saat ayırmam yeterli oluyor.. Bide sürekli dikkat ve kontrol gerektiriyor sabah akşam.. Alışdım iadere ediyorum canım :) sporum gibi işimde gece gündüz farketmiyor benim için saat olarak :))

Bugün gayet güzel görünüyor şeker
Kanatları derisiz yiyosundur heralde
Öğünlerinde salata ve yoğurdu eksik bırakma

@Rachel- kuzum o kadar çok msj olunca senin yazdığını kaçırdım sanırım ama okumuşdum :)
Bir kilo vermen harika tatlım, epey yürüyüp gezmişsin anlamış olduk şekerim benim :))
Hurma diyetiyle gayet güzel vermişdin ve rahat yapmışdın demi, hafta sonu belki denersin kuzum , insan herzaman detox modunu yakalıyamıyor kendine göre ayarlarsın canımcıım.. Spor Jill Banish Fat mi yapacaksın kuzum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…