yani evet . istiyorum . ama işte emzirme olayının arkasına sığınıyorum sanıyorumYürüyüşten geldim canlar
Akşama vaktim olursa belki yine çıkarım
Mevsim geçişlerinden olabilir Cnm
Baş ağrısına alnına biraz çörek otu yağı sürersen belki iyi gelir
Sağolasın Cnm bende süperim
Inşallah bu enerji böyle devam eder
Memnun oldum büşracım
Valla sonuç ne olur bilmiyorum ama kazanan ikimizde olacaz güzel güzel eksiler görecez
(kız aslında böyle attığıma bakma ben latife yapıyom kadın terminatör nasıl yetişeyim ben ona bide arada kaç kilo fark var)
Oooo süpersin Tatlım
Dikkat etmezken verebilmişin daha ne olsun
Tatlım o senin Gerçek kilon değil
Sabah aç karna wc ye gittikten sonra cıbıldak tartıl
Tatlım menünü akşam hepsini Birden yazarsan daha iyi yorumlanır
Su ve sporunda dahil
Kız sen kilo vermek istemiyonmu
Öyle önüne geleni yersen nasıl olacak
Ne yazıkki her istediğimizi yiyip ince olamıyoruz
Ayy ne terminatörü anam kız asıl terminatör sensin bebeğim geçmişde verdiğin kiloları düşünsene kuzum :)Yürüyüşten geldim canlar
Akşama vaktim olursa belki yine çıkarım
Mevsim geçişlerinden olabilir Cnm
Baş ağrısına alnına biraz çörek otu yağı sürersen belki iyi gelir
Sağolasın Cnm bende süperim
Inşallah bu enerji böyle devam eder
Memnun oldum büşracım
Valla sonuç ne olur bilmiyorum ama kazanan ikimizde olacaz güzel güzel eksiler görecez
(kız aslında böyle attığıma bakma ben latife yapıyom kadın terminatör nasıl yetişeyim ben ona bide arada kaç kilo fark var)
Oooo süpersin Tatlım
Dikkat etmezken verebilmişin daha ne olsun
Tatlım o senin Gerçek kilon değil
Sabah aç karna wc ye gittikten sonra cıbıldak tartıl
Tatlım menünü akşam hepsini Birden yazarsan daha iyi yorumlanır
Su ve sporunda dahil
Kız sen kilo vermek istemiyonmu
Öyle önüne geleni yersen nasıl olacak
Ne yazıkki her istediğimizi yiyip ince olamıyoruz
Nedense hep fazla yiyormuşum gibi hissediyorumGayet güzel menün tatlım
Light ürün kullanma zaten şekerim doğrusunu yapıyorsun
Yoğurt yiyecem yanına deri sevmiyorum kız zaten bugün hiç kaçamak yok bakalımBugün gayet güzel görünüyor şeker
Kanatları derisiz yiyosundur heralde
Öğünlerinde salata ve yoğurdu eksik bırakma
Yoo gayet güzel hiç fazlalık yok şekerimNedense hep fazla yiyormuşum gibi hissediyorum
teşekkür ederim
Kanatta kızarmış derisiyle güzel ayy :)) onun derisini sıyırsan ne kalcak :) ben kanatı derisiyle yerim eger derisi kozarmışsa tabii :))Yoğurt yiyecem yanına deri sevmiyorum kız zaten bugün hiç kaçamak yok bakalım
Aynenn bende iyice yaktım zaten :))Kanatta kızarmış derisiyle güzel ayy :)) onun derisini sıyırsan ne kalcak :) ben kanatı derisiyle yerim eger derisi kozarmışsa tabii :))
begum75 kızum geçmiş olsun baş ağrın için tatlım
Adet dönemi bayanlarda iki kez şaşması normalmiş.. Erken veya geç gelme şeklinde ki bende iki kez yaşıyorum senede bu durumu, mayıs ayı tam zamanı :) merak edilecek bir durum değildir canım :)
kolay gelsinKızlar gidiyim bi ton ütüm var bitirilecek onların ucundan başlıyım, dün tam başladım eşim erken gelince bıraktırmışdı .. Arada bakarım canlarım bide başım ağrıyor şu kahvemide buz yaptım içim barii belki geçer :))
Buarada akşama oglumun okul gezısı ıcın borek yapacagımYoo gayet güzel hiç fazlalık yok şekerim
Yeme yeme :) sakla hafta sonu ye haftada bir gün kaçamak yap..Buarada akşama oglumun okul gezısı ıcın borek yapacagım
Bende patlarım yemezsem 1-2 tane yesem yagsız yapsam ısaretlesem bozulur dımı bu duzen
Tatlım burda birbirimize destek için varızyani evet . istiyorum . ama işte emzirme olayının arkasına sığınıyorum sanıyorum
Türk bakkalından aldım geldim CnmMefkurem şekerim buldun mu Tavuk ayy , yoksa aç mı duruyosun hala ayy :))
Kırmızı et bende de fazla kilo verdirmiyor aynıymışız demek ki :)
Yeme yeme :) sakla hafta sonu ye haftada bir gün kaçamak yap..
Ben seni yeni evli sandım şekerim o kiloda falan olunca :)
Yaş kaç kaç yıllık evlisin tatlım? Valla çocuklu biri için kilon süper genede sporla sıkılaş ohh miss olur :)
tamam canım . haklısınTatlım burda birbirimize destek için varız
O yüzden lütfen söylediklerime alınma
Ben, emziripte kaçamak yapmadan ama sağlıklı beslenlerin çok güzel kilo verdiğini gördüm
Tatlı yağlı hamurişlerinin ne sana Nede bebeğe bi faydası yok
Hatta sütün kalitesi için sağlıklı beslenmek daha önemli
Tabiki bol suyuda ihmal etmemen lazım
Bu enerji karşılıklı bitanemAyy ne terminatörü anam kız asıl terminatör sensin bebeğim geçmişde verdiğin kiloları düşünsene kuzum :)
Gene vercez inşallah ayy :) iyiki geldin bak bana bi azim geldi sorma :))
Ne güzel şanslısın CnmYoğurt yiyecem yanına deri sevmiyorum kız zaten bugün hiç kaçamak yok bakalım
Kolay gelsin CnmKızlar gidiyim bi ton ütüm var bitirilecek onların ucundan başlıyım, dün tam başladım eşim erken gelince bıraktırmışdı .. Arada bakarım canlarım bide başım ağrıyor şu kahvemide buz yaptım içim barii belki geçer :))
Alınmazlar canım, zaten bu yüzden burdayız, yanlışlarımızı farkedelim motive olalım diye demi kızlar, Zuhalciğim topik tecrübesi çok fazla Maşallah sen bildiğin doğruları söyle bize kuzum :)) ama dikkate almazsakda sen kozma olur mu bebeğim :) bazen nefis devreye giriyor :)) kızıcağını sanmam gerçi onada alışıksındır sen yavrum :))Tatlım burda birbirimize destek için varız
O yüzden lütfen söylediklerime alınma
Ben, emziripte kaçamak yapmadan ama sağlıklı beslenlerin çok güzel kilo verdiğini gördüm
Tatlı yağlı hamurişlerinin ne sana Nede bebeğe bi faydası yok
Hatta sütün kalitesi için sağlıklı beslenmek daha önemli
Tabiki bol suyuda ihmal etmemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?