Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yani evet . istiyorum . ama işte emzirme olayının arkasına sığınıyorum sanıyorum

Ayy ne terminatörü anam kız asıl terminatör sensin bebeğim geçmişde verdiğin kiloları düşünsene kuzum :)
Gene vercez inşallah ayy :) iyiki geldin bak bana bi azim geldi sorma :))

begum75 kızum geçmiş olsun baş ağrın için tatlım
Adet dönemi bayanlarda iki kez şaşması normalmiş.. Erken veya geç gelme şeklinde ki bende iki kez yaşıyorum senede bu durumu, mayıs ayı tam zamanı :) merak edilecek bir durum değildir canım :)

sağol canım, evet arada normalmiş, mevsimsel geçiş etkiledi sanırım.telaşlanmadımda fiziksel etkileri yordu beni

Kızlar gidiyim bi ton ütüm var bitirilecek onların ucundan başlıyım, dün tam başladım eşim erken gelince bıraktırmışdı .. Arada bakarım canlarım bide başım ağrıyor şu kahvemide buz yaptım içim barii belki geçer :))

Buarada akşama oglumun okul gezısı ıcın borek yapacagım
Bende patlarım yemezsem 1-2 tane yesem yagsız yapsam ısaretlesem bozulur dımı bu duzen
Yeme yeme :) sakla hafta sonu ye haftada bir gün kaçamak yap..
Ben seni yeni evli sandım şekerim o kiloda falan olunca :)
Yaş kaç kaç yıllık evlisin tatlım? Valla çocuklu biri için kilon süper genede sporla sıkılaş ohh miss olur :)

yani evet . istiyorum . ama işte emzirme olayının arkasına sığınıyorum sanıyorum
Tatlım burda birbirimize destek için varız
O yüzden lütfen söylediklerime alınma
Ben, emziripte kaçamak yapmadan ama sağlıklı beslenlerin çok güzel kilo verdiğini gördüm
Tatlı yağlı hamurişlerinin ne sana Nede bebeğe bi faydası yok
Hatta sütün kalitesi için sağlıklı beslenmek daha önemli
Tabiki bol suyuda ihmal etmemen lazım

Mefkurem şekerim buldun mu Tavuk ayy , yoksa aç mı duruyosun hala ayy :))
Kırmızı et bende de fazla kilo verdirmiyor aynıymışız demek ki :)
Türk bakkalından aldım geldim Cnm

Kırmızı etin yağ oranı fazlaya ondan belkide bilemiyorum
Ama protein oranı beyaz ete göre daha fazlaymış

6 yasını 3 ay gecmıs oglum var ablacım benımde. Sen ununu elemıssın rahattasın masallah.

Hamıleyken 30 kıloya yakın almıstım 3.5 ay gıbı bı surede vermıstım gerıye gercı doguma gırdı cıktı 12-14 kılo arası bısey gıtmıstı ama gerısınıde stresten kusarak verdım sonrada zayıflıktan hastaneye yatmıstım doktor bana saglıksız vermıssın hepsını 1 sene ıcınde gerı alacaksın dedı ama ben 3 sene fılan 50 kıloyu gecemedım ıste son 3 senedırde yavas yavas cıktım
sanırım yas gectıkce metabolızma yavaşlıyor.

Bırde ben oturarak calısıyorum , cogu zaman fotokopı cıktıklarımızı bıle kendımız almıyoruz evdede yardımcı bı kadın gelıyor yanı tamamen hareketsız bı hayatım var e bırde cocuk buyudu derdı kısmen bıttı aksamları oturup oturup halley eslıgınde odevlerı yaptık

tamam canım . haklısın

Ayy ne terminatörü anam kız asıl terminatör sensin bebeğim geçmişde verdiğin kiloları düşünsene kuzum :)
Gene vercez inşallah ayy :) iyiki geldin bak bana bi azim geldi sorma :))
Bu enerji karşılıklı bitanem
Sende benim tekrar canlanmama sebep oldun
Yoğurt yiyecem yanına deri sevmiyorum kız zaten bugün hiç kaçamak yok bakalım
Ne güzel şanslısın Cnm
Maalesef bende tavuğu derisiyle severim ama yemiyorum

Kolay gelsin Cnm
Benim de varda kim yapacak bilmiyom

Alınmazlar canım, zaten bu yüzden burdayız, yanlışlarımızı farkedelim motive olalım diye demi kızlar, Zuhalciğim topik tecrübesi çok fazla Maşallah sen bildiğin doğruları söyle bize kuzum :)) ama dikkate almazsakda sen kozma olur mu bebeğim :) bazen nefis devreye giriyor :)) kızıcağını sanmam gerçi onada alışıksındır sen yavrum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…