Tatlım zaten kilon fazla değil6 yasını 3 ay gecmıs oglum var ablacım benımde. Sen ununu elemıssın rahattasın masallah.
Hamıleyken 30 kıloya yakın almıstım 3.5 ay gıbı bı surede vermıstım gerıye gercı doguma gırdı cıktı 12-14 kılo arası bısey gıtmıstı ama gerısınıde stresten kusarak verdım sonrada zayıflıktan hastaneye yatmıstım doktor bana saglıksız vermıssın hepsını 1 sene ıcınde gerı alacaksın dedı ama ben 3 sene fılan 50 kıloyu gecemedım ıste son 3 senedırde yavas yavas cıktım
sanırım yas gectıkce metabolızma yavaşlıyor.
Bırde ben oturarak calısıyorum , cogu zaman fotokopı cıktıklarımızı bıle kendımız almıyoruz evdede yardımcı bı kadın gelıyor yanı tamamen hareketsız bı hayatım var e bırde cocuk buyudu derdı kısmen bıttı aksamları oturup oturup halley eslıgınde odevlerı yaptık
Valla Aslı ablaya rakip olmak yürek istiyor ama senin performansını henüz bilmediğim için yorum yapamıyorum kuzumYürüyüşten geldim canlar
Akşama vaktim olursa belki yine çıkarım
Mevsim geçişlerinden olabilir Cnm
Baş ağrısına alnına biraz çörek otu yağı sürersen belki iyi gelir
Sağolasın Cnm bende süperim
Inşallah bu enerji böyle devam eder
Memnun oldum büşracım
Valla sonuç ne olur bilmiyorum ama kazanan ikimizde olacaz güzel güzel eksiler görecez
(kız aslında böyle attığıma bakma ben latife yapıyom kadın terminatör nasıl yetişeyim ben ona bide arada kaç kilo fark var)
Oooo süpersin Tatlım
Dikkat etmezken verebilmişin daha ne olsun
Tatlım o senin Gerçek kilon değil
Sabah aç karna wc ye gittikten sonra cıbıldak tartıl
Tatlım menünü akşam hepsini Birden yazarsan daha iyi yorumlanır
Su ve sporunda dahil
Kız sen kilo vermek istemiyonmu
Öyle önüne geleni yersen nasıl olacak
Ne yazıkki her istediğimizi yiyip ince olamıyoruz
Evet ablacım iyi yürüdük erkek arkadaşımla beklemiyodum böyle olacağını :)) hurmayı haftasonu yapıcam abla yine bir de ayran soda limon karışımı içmeye krar verdim her gece :)) Banish fat yapıcam ablacım da ben de sana onu soracaktım nasıl devm edeyim bundan sonra spora ne önerirsin bana?Kaizen- kuzum o kadar çok msj olunca senin yazdığını kaçırdım sanırım ama okumuşdum :)
Bir kilo vermen harika tatlım, epey yürüyüp gezmişsin anlamış olduk şekerim benim :))
Hurma diyetiyle gayet güzel vermişdin ve rahat yapmışdın demi, hafta sonu belki denersin kuzum , insan herzaman detox modunu yakalıyamıyor kendine göre ayarlarsın canımcıım.. Spor Jill Banish Fat mi yapacaksın kuzum ??
Kız benimkini bitirince bi koşu gelip seninkinide yapayım ahahaha :))Bu enerji karşılıklı bitanem
Sende benim tekrar canlanmama sebep oldun
Ne güzel şanslısın Cnm
Maalesef bende tavuğu derisiyle severim ama yemiyorum
Kolay gelsin Cnm
Benim de varda kim yapacak bilmiyom
Kız bakma benim öyle dediğime dişli hatun Zuhal :)) bana tozu duman attırabilecek kapasite var yanii :))Valla Aslı ablaya rakip olmak yürek istiyor ama senin performansını henüz bilmediğim için yorum yapamıyorum kuzumsen kaç kiloydunn
Evet ablacım iyi yürüdük erkek arkadaşımla beklemiyodum böyle olacağını :)) hurmayı haftasonu yapıcam abla yine bir de ayran soda limon karışımı içmeye krar verdim her gece :)) Banish fat yapıcam ablacım da ben de sana onu soracaktım nasıl devm edeyim bundan sonra spora ne önerirsin bana?
Benim her zaman söylediğimAlınmazlar canım, zaten bu yüzden burdayız, yanlışlarımızı farkedelim motive olalım diye demi kızlar, Zuhalciğim topik tecrübesi çok fazla Maşallah sen bildiğin doğruları söyle bize kuzum :)) ama dikkate almazsakda sen kozma olur mu bebeğim :) bazen nefis devreye giriyor :)) kızıcağını sanmam gerçi onada alışıksındır sen yavrum :))
Sonuç olarak ikinizi de motive edecek bu yarış ablacım iyi oldu bence :)) tamam o zaman ben ona devam edeyim abla baya etkili zaten o. Ayy nasıl özlemişim sizi :))Kız bakma benim öyle dediğime dişli hatun Zuhal :)) bana tozu duman attırabilecek kapasite var yanii :))
Jill Banisch fat e devam et 10 gün kuzum .. Sonrasına bakcaz Max' da bi deneme yaparız sınavların finallerin vardı gerçi ama onlar bitene kadar buluruz sana bir program şekerim .. Şimdilik buna devam et sen tatlım :)
jill banisch ne bi bakayım netten bari ben deKız benimkini bitirince bi koşu gelip seninkinide yapayım ahahaha :))
Daha başlamadım bile ayy hazırladımda startı vercem şimdi :) tavuğumu koydum haşlanıyor :)) iki gün yeter bana . Aslında ton balığı konservesi de var yağsızlardan ama onuda salatasız yiyemem artık pro günlerim bitince salata öğünlerinde yerim kuzum :))
Valla hiç fena olmaz bebeğimKız benimkini bitirince bi koşu gelip seninkinide yapayım ahahaha :))
Daha başlamadım bile ayy hazırladımda startı vercem şimdi :) tavuğumu koydum haşlanıyor :)) iki gün yeter bana . Aslında ton balığı konservesi de var yağsızlardan ama onuda salatasız yiyemem artık pro günlerim bitince salata öğünlerinde yerim kuzum :))
Yok o sana şimdi zor gelir sen önce Jill Schared yap bebeğim, süre olarakda uzun hem o hemde yorucu fazlasıyla .. Önce Shared.. Ama bak genede bi gör bilgin olsun hayatım :)jill banisch ne bi bakayım netten bari ben de
ona bakayım o zaman tamam.Yok o sana şimdi zor gelir sen önce Jill Schared yap bebeğim, süre olarakda uzun hem o hemde yorucu fazlasıyla .. Önce .. Ama bak genede bi gör bilgin olsun hayatım :)
Oyy kuzum benimm :)) ablasının tatlısı canısı :)) bizde senin katılımını özledik bebeğim benimSonuç olarak ikinizi de motive edecek bu yarış ablacım iyi oldu bence :)) tamam o zaman ben ona devam edeyim abla baya etkili zaten o. Ayy nasıl özlemişim sizi :))
Fotograf eklemeye calısayım bakalım ama ozelemı atsam acaba sılemem fılan sonraTatlım zaten kilon fazla değil
Bence sağlıklı beslenerek spora ağırlık Vermen gerekir
Senin kilo vermerkten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var heralde
hiç bi şey bulamadım .ona bakayım o zaman tamam.
nette aratıyorum
ben atmıştım. sadece belimden altını çektim. yüzüm görünmedi. at da biz de göremFotograf eklemeye calısayım bakalım ama ozelemı atsam acaba sılemem fılan sonra
Aynen öyle Tatlım bende gözümü kararttım bakalımValla Aslı ablaya rakip olmak yürek istiyor ama senin performansını henüz bilmediğim için yorum yapamıyorum kuzumsen kaç kiloydunn
Evet ablacım iyi yürüdük erkek arkadaşımla beklemiyodum böyle olacağını :)) hurmayı haftasonu yapıcam abla yine bir de ayran soda limon karışımı içmeye krar verdim her gece :)) Banish fat yapıcam ablacım da ben de sana onu soracaktım nasıl devm edeyim bundan sonra spora ne önerirsin bana?
2 ayda 14 kilo nasıl aldınAynen öyle Tatlım bende gözümü kararttım bakalım
Pazartesı 82 kiloyla başladım Cnm
Ama 2 ay öncesi 68 e düşmüşdüm
Aman kuzum kilon fazla değil Zuhalin dediği gibi sen bir ay sporla sıkılaşır forma girersin ama sağlıklı beslenmeyi hayatına sokarsan hep rahat edersin bebeğim..6 yasını 3 ay gecmıs oglum var ablacım benımde. Sen ununu elemıssın rahattasın masallah.
Hamıleyken 30 kıloya yakın almıstım 3.5 ay gıbı bı surede vermıstım gerıye gercı doguma gırdı cıktı 12-14 kılo arası bısey gıtmıstı ama gerısınıde stresten kusarak verdım sonrada zayıflıktan hastaneye yatmıstım doktor bana saglıksız vermıssın hepsını 1 sene ıcınde gerı alacaksın dedı ama ben 3 sene fılan 50 kıloyu gecemedım ıste son 3 senedırde yavas yavas cıktım
sanırım yas gectıkce metabolızma yavaşlıyor.
Bırde ben oturarak calısıyorum , cogu zaman fotokopı cıktıklarımızı bıle kendımız almıyoruz evdede yardımcı bı kadın gelıyor yanı tamamen hareketsız bı hayatım var e bırde cocuk buyudu derdı kısmen bıttı aksamları oturup oturup halley eslıgınde odevlerı yaptık
Valla sen bu azimle en kısa sürede yine düşersin canım :)) ben de 2 buçuk ayda 98den 87ye düşmüştüm ama vize haftamda çok saldım 87.8im şuan tekrar devam ediyorumAynen öyle Tatlım bende gözümü kararttım bakalım
Pazartesı 82 kiloyla başladım Cnm
Ama 2 ay öncesi 68 e düşmüşdüm
Salona baslayalı daha 3 kere gıdebıldım esımle beraber gıdıyorus.Aman kuzum kilon fazla değil Zuhalin dediği gibi sen bir ay sporla sıkılaşır forma girersin ama sağlıklı beslenmeyi hayatına sokarsan hep rahat edersin bebeğim..
Madem rahatsın evde de kuzum spor yap dur, salonda neler yapıyosun anlat bakem evde sana birşeyler önerelim rahat durma accık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?