Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tatlım zaten kilon fazla değil
Bence sağlıklı beslenerek spora ağırlık Vermen gerekir
Senin kilo vermerkten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var heralde

Valla Aslı ablaya rakip olmak yürek istiyor ama senin performansını henüz bilmediğim için yorum yapamıyorum kuzum sen kaç kiloydunn
Evet ablacım iyi yürüdük erkek arkadaşımla beklemiyodum böyle olacağını :)) hurmayı haftasonu yapıcam abla yine bir de ayran soda limon karışımı içmeye krar verdim her gece :)) Banish fat yapıcam ablacım da ben de sana onu soracaktım nasıl devm edeyim bundan sonra spora ne önerirsin bana?

Bu enerji karşılıklı bitanem
Sende benim tekrar canlanmama sebep oldun
Ne güzel şanslısın Cnm
Maalesef bende tavuğu derisiyle severim ama yemiyorum

Kolay gelsin Cnm
Benim de varda kim yapacak bilmiyom
Kız benimkini bitirince bi koşu gelip seninkinide yapayım ahahaha :))
Daha başlamadım bile ayy hazırladımda startı vercem şimdi :) tavuğumu koydum haşlanıyor :)) iki gün yeter bana . Aslında ton balığı konservesi de var yağsızlardan ama onuda salatasız yiyemem artık pro günlerim bitince salata öğünlerinde yerim kuzum :))

Kız bakma benim öyle dediğime dişli hatun Zuhal :)) bana tozu duman attırabilecek kapasite var yanii :))
Jill Banisch fat e devam et 10 gün kuzum .. Sonrasına bakcaz Max' da bi deneme yaparız sınavların finallerin vardı gerçi ama onlar bitene kadar buluruz sana bir program şekerim .. Şimdilik buna devam et sen tatlım :)

Benim her zaman söylediğim
Kimsenin verdiği kilodan diğerine bi faydası yok
O yüzden burda ne söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir

Yok Tatlım alıskın değilim
Çünkü kızlar bilirlerki bişey söylrdiysem onlara yardımcı olmak içindir
Yoksa herkes istediği gibi tatlı hamurişi yesin
Herkesin midesi kendine

Sonuç olarak ikinizi de motive edecek bu yarış ablacım iyi oldu bence :)) tamam o zaman ben ona devam edeyim abla baya etkili zaten o. Ayy nasıl özlemişim sizi :))

jill banisch ne bi bakayım netten bari ben de

Valla hiç fena olmaz bebeğim

Ton balığını bende yiyemem Cnm
Salatayla eh işte

Tatlım zaten kilon fazla değil
Bence sağlıklı beslenerek spora ağırlık Vermen gerekir
Senin kilo vermerkten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var heralde
Fotograf eklemeye calısayım bakalım ama ozelemı atsam acaba sılemem fılan sonra

Aynen öyle Tatlım bende gözümü kararttım bakalım

Pazartesı 82 kiloyla başladım Cnm
Ama 2 ay öncesi 68 e düşmüşdüm

Aman kuzum kilon fazla değil Zuhalin dediği gibi sen bir ay sporla sıkılaşır forma girersin ama sağlıklı beslenmeyi hayatına sokarsan hep rahat edersin bebeğim..
Madem rahatsın evde de kuzum spor yap dur, salonda neler yapıyosun anlat bakem evde sana birşeyler önerelim rahat durma accık :))

Aynen öyle Tatlım bende gözümü kararttım bakalım

Pazartesı 82 kiloyla başladım Cnm
Ama 2 ay öncesi 68 e düşmüşdüm
Valla sen bu azimle en kısa sürede yine düşersin canım :)) ben de 2 buçuk ayda 98den 87ye düşmüştüm ama vize haftamda çok saldım 87.8im şuan tekrar devam ediyorum

Kızlar isteyen kendi profilinden album yapıp resimleri oraya koyabilir

Ayarlardan kimin görmesini isterseniz ayarlayabilirsiniz
Mesela sadece sizi izleyenler görebilir

Salona baslayalı daha 3 kere gıdebıldım esımle beraber gıdıyorus.
alıstırmadaydım
20 dk yuruyus yaptım dun
15 dk bısıklet 30 hızın altında dusmeden
15 dk uzay yuruyusu

ama yarın sanırım mekıklere baslıcam bırde salı persembe zumba var , pazartesı cuma spining ama suanda ona katılsammı bılemedım her gunde gıdemıyoruz cocuk var malum hafta sonu oglanıda goturdum onunda kolu kırık rahat durmuyor hafta sonu mecbur goturucem ama hafta ıcı malesef 1 saat annem ıdare edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…