Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Valla sen bu azimle en kısa sürede yine düşersin canım :)) ben de 2 buçuk ayda 98den 87ye düşmüştüm ama vize haftamda çok saldım 87.8im şuan tekrar devam ediyorum
Maşallah sende çok güzel vermişin Tatlım
Bu dönemdede vücudunu dinlendirmiş oldun
Arkası gelir artık

evet inşallah . çikolata yememek lazım demi.
Yanii
100 gr çuko 600 kalori civarı
Benim yediğim Waffel bisküvi 1 paketi 2000 kalori içinde 10 tane falan var
1 saat yürüyüş 250 -300 kalori
Öyle hesap et Tatlım
Bide hepsi kalitesiz kalori
Yoksa 1 öğünde 400-500 sağlıklı kalori almak normal

off. 1 paket bisküviye 8 saat yürüyüş . gerçekten yazık ya. insan kendine yapıyor kötülüğü. ben de yemiycem

Rachel- Kaizen- oldu arkadaşlar amacımla uyumlu bir isim seçeyim dedim
Japonyada bir yaşam felsefesi olarak anılıyor: "her geçen günün bir önceki günden daha iyi olması için evde, işyerinde ve sosyal yaşamda sürekli çaba sarf etmek."

Çok güzel ve çok Doğru bi felseymiş Cnm
Benimde mefkurem kilo vermek olduğu için nickimi öyle koymuştum

Sanada atayım basenleri
Sayfana baktım zaten albümün varmış Tatlım
Kendi resimlerine yeni album oluşturla yeni album yap oraya koy
Album ayarlarından benim izlediklerimi diye işaretlersen sadece izlediğin kişiler görebilir
Çünkü Bazen tanımadığımız kişiler bizi izliyebiliyor

Bende kahvemi içeyimde birazdaha yürüyüş yapıp kalori yakayım

Zaten Aslı benim ütüleride yapacak

canım dün sabah 70 800 gelmiştim ..dün 5 den sonra hiç bişi yemedim ve kızım bütün gece emdi sabah 10 30 kahvaltı yaptım.. yani 17 saaT aç kaLdım bu sabah bi tartıldım 70 geldim ve çok hafif hissediyorum bedr bu yöntem işe yarıycaak galib M Metebatur srn neyaptın tartıldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…