Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

kızlar ne kadar çok yazmışsınız okuyamadım hepsini bugün dışardaydım 1 saat yürüyüş yaptım akşamada sporumu yapıcam. 5 de yemeyi sonlandırdım bakalım yarın so ucu çok merak ediyorum.

Yok canım ben tartılmadım ama tartılsam da çok bişey farketmez çünkü çok fena kabızlığım var

ben bugün akşam yemeğimi de kahvaltımla aynı yaptım ama 2 yumurta yedim 1 yerine, yemek sonrası da 1 tane şeftali yedim 757 kalori ile bu günü kapadım

1 günde -800 çok güzel Tatlım maşallah
Sen menü yazmıyonmu şekercim

Kızlar en son 15.30 da 5-6 tane kanat yedim bir kaç kaşık yoğurtla
5 gibi de biraz dondurma yedim az önce de şekersiz kahve içtim şimdilik iyiyim ilerleyen saatlerde acıkırsam yoğurt yicem
Hani bugün kaçamak yoktu fıstığım
Keşke dondurma yerine akşam güzelce yemeğini yiyip karnını doyursaydın

ben bugün akşam yemeğimi de kahvaltımla aynı yaptım ama 2 yumurta yedim 1 yerine, yemek sonrası da 1 tane şeftali yedim 757 kalori ile bu günü kapadım
Menülerinizi toplu şekilde yazsanıza kızlar
Ben hasta ve yaşlı bi kadınım acıyın bana
Sabah neydi akşam neydi unutuyorum

Mefkurem haha tamam öyle yapalım daha mantıklı sayımız arttığı için de karışıyor :)

Yaaaa dondurmada mı kaçamak
Ama uzmanlar sütlü tatlı yiyebilirsiniz diyorlar kilo verme sürecinde

Benim Menümmmm

3.günüm bugün et günüydü

1 tavuk göğsünü yağsız tuzsuz bol baharatlı tavada pişirdim
Yarısını öğlen yarısını akşam yedim
Dükkan 18.00 de kapandı

Su 2.5 lt yi geçer

Spor 70 +45 dk Dışarda yürüyüş
9.3 km 13bin 100 adım

kızlar ya eşim dışardan yemek söledi ve dayanamadım yedim 5 den sonra yemiycektim yalan oldu8de yedim en son acaba yarın 12 kadar yemesem yani 16 saat aç kalsam gene aynı olurmuki ya

Sabah kahvaltısı ??

Yaaaa dondurmada mı kaçamak
Ama uzmanlar sütlü tatlı yiyebilirsiniz diyorlar kilo verme sürecinde
Tabiki kaçamak şekercim
Haftada 1 belki olabilir

Şimdi Seda bu kadın nerde geldi diyecek
Tatlım böyle şeyler sadece hedefe ulaşmamızı yavaşlatır

Istersen kendine şöyle bi kural koy
Cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen sevdiğin bişeyi abartmadan yiyebilirsin

Peki ne yiyecez kıı Canmız tatlı çekecek sonuçta hiç mi birşey yemicez Ayy kendimi çok kıstırılmış hissetim yahuu Abowww haftada bir yiyorum zaten daha yeni yani yarın yemem komutanım

kızlar ya eşim dışardan yemek söledi ve dayanamadım yedim 5 den sonra yemiycektim yalan oldu8de yedim en son acaba yarın 12 kadar yemesem yani 16 saat aç kalsam gene aynı olurmuki ya
Tatlım önemli olan ne yediğin Eğer kaçamak türü bişey değilse kötü değil
Yatmadan en son 4-5 saat öncesinde yeme işlemi bitirilmeli

Sabah metobolizma kahvaltıyla beraber çalışmaya başlar
Aslında sabah geç yemek Doğru değil
Bende bugün geç yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…