Akşama telafi edersin kuzum. Aslında spora güvenip nasılsa spor yapıyorum eritirim dememek lazım, o zaman ya hesap şaşıyor kilo alıyoruz, ya da yerimizde sayıyoruz tatlım.. Akşama ekmeksiz hamurişsiz bir menu ile gününü tamamlarsın tatlım inş.Kızlarrr sabah aceleyle evden çıkmak zorunda kalıp 1 poğaça attım ağzıma
Ama sonrasında sürekli hareket halindeydim 40 dakika da yürüyüş yaptıım
Ara öğün de 1 bardak süt içtim
Dvet evet zehir onlar :)) helede siz siz olun Nutellayı asla evinize sokmayın canlarım. İçinde Palmyağı olduğundan vücut eritmek yerine direkt depoluyormuş. Bide içinde bağımlılık yapıcı maddeler var, bir kaşıkla insan kalamıyor.. Çocuklarınıza da yedirmeyin ..ay iyi yapmışın geri koymakla birde onu eritmeye uğraş artık bende öyle yapıyorum elime cikilota aldığımda geri atıyorum veya ıştırdıysam hemen çöpe atıyorum zaten zehir diye
Çok haklısın tatlım akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum. Bugün geç kalktığım için saatler şaştı biraz :) bu arada yazmayı unutmuşum öğle yemeğinee öğün yerine herbalife içtim. Poğaçayı ordan biraz kurtarmış oldum en azından :) Şimdi diş randevuma gidip dönüşte de yürüyüş + leslie yapmayı planlıyorumAkşama telafi edersin kuzum. Aslında spora güvenip nasılsa spor yapıyorum eritirim dememek lazım, o zaman ya hesap şaşıyor kilo alıyoruz, ya da yerimizde sayıyoruz tatlım.. Akşama ekmeksiz hamurişsiz bir menu ile gününü tamamlarsın tatlım inş.
Aaa bu kadarda olduğunu bilmiyodum, ondan bu kadar lezletli demekDvet evet zehir onlar :)) helede siz siz olun Nutellayı asla evinize sokmayın canlarım. İçinde Palmyağı olduğundan vücut eritmek yerine direkt depoluyormuş. Bide içinde bağımlılık yapıcı maddeler var, bir kaşıkla insan kalamıyor.. Çocuklarınıza da yedirmeyin ..
Lezzetli olan her şey zararlı işte bu yüzden haha :))Aaa bu kadarda olduğunu bilmiyodum, ondan bu kadar lezletli demek
Oo süper menün bebeğim, akşama ne yiycen tatlım örnek olsun bizlere de ??Bende bugün yediklerimiz yazayım
Sabah: 1 haşlanmiş yumurta
1 buyuk parça peynir
3 zeytin
Bol maydonoz
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara: nescafe
Öğle: bir tane tam buğdaylı lavaş bir büyük konserve ton baligı ve domates biber. Bir kibrit kutusu tahin helvası
Ara: türk kahvesi ve mandalina
Evde varsa atın çöpe gitsin :))Birakabiliyosan helal olsun tadina baktıktan sonra beni kimse ayıramaz
Herbelife bitkisel çay mı?? Zayıflama çayı?Çok haklısın tatlım akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum. Bugün geç kalktığım için saatler şaştı biraz :) bu arada yazmayı unutmuşum öğle yemeğinee öğün yerine herbalife içtim. Poğaçayı ordan biraz kurtarmış oldum en azından :) Şimdi diş randevuma gidip dönüşte de yürüyüş + leslie yapmayı planlıyorum
Sanırım değil, öğün yerine içtiğine göreHerbelife bitkisel çay mı?? Zayıflama çayı?
Çayı da var canım ama ben shake ini kullanıyorum sütle karıştırıp içiyorum 1 öğünde almam gerekenleri bana veriyor almamam gerekenleri de almamış oluyorum öyle bir güzelliği varSanırım değil, öğün yerine içtiğine göre
Aynen ya kızartmalar ne kadar lezzetli demi pasta börekler ayy neyse şimdi iştahımızı zıplatmıyalım anacım yaaa :))Lezzetli olan her şey zararlı işte bu yüzden haha :))
Evet evet kullananları duymuşdum,ismi yanılttı beni....aldığın öğün farkediyor mu peki, öğlen yerine akşam mesela ?Çayı da var canım ama ben shake ini kullanıyorum sütle karıştırıp içiyorum 1 öğünde almam gerekenleri bana veriyor almamam gerekenleri de almamış oluyorum öyle bir güzelliği var
Tatlım deme öyle şeyler gider yeriz bak görürsün sonra hahahaAynen ya kızartmalar ne kadar lezzetli demi pasta börekler ayy neyse şimdi iştahımızı zıplatmıyalım anacım yaaa :))
Canım ben çok düzenli kullanmıyorum açıkcası. Sadece acelem olduğu zamanlarda ve yemek yapamıcak durumdaysam (öğrenci evi üşengeçliğiEvet evet kullananları duymuşdum..aldığın öğün farkediyor mu peki, öğlen yerine akşam mesela ?
Canım ya Estağfurullah sanki bende plates hocası gibi oldum burada :)) kurarsınız katılırım yardimci olurum ama tek başıma takip edemem sanırım küçük bebeğim var ya. Ben sadece bana bir şey yaz anları okuyup cevaplıyorum anca vakit oluyo malesefcicisko tatlım pilates grubu kuralım da sende takip et kuzum bizi :)) aslında sen açsan bi topik süper olur ??
Tatlım deme öyle şeyler gider yeriz bak görürsün sonra hahaha
Bebeğim hiçbirimiz uzman değiliz burada zaten, işde tecrübelerimizi bilgimiz dahilinde paylaşıyoruz, birbirimizi motive ediyoruz. Sende pilates yapan biri olarak bilgilerin bizim işimize yarar, yarıyor tatlım.. Bebeğinden fazla ilgilenemeyeceğini tahmin ettim aslında kuzum.. Yapmaya başlarsak sorularımızı cevapla bize destek ol yeter kuzum :)Canım ya Estağfurullah sanki bende plates hocası gibi oldum burada :)) kurarsınız katılırım yardimci olurum ama tek başıma takip edemem sanırım küçük bebeğim var ya. Ben sadece bana bir şey yaz anları okuyup cevaplıyorum anca vakit oluyo malesef
platesi yıllar önce bende yapmıştım .gerçekten çok faydalı hadikurun bi grupta max tan sonrayapalımm yaza ne kaldı şurdaCanım ya Estağfurullah sanki bende plates hocası gibi oldum burada :)) kurarsınız katılırım yardimci olurum ama tek başıma takip edemem sanırım küçük bebeğim var ya. Ben sadece bana bir şey yaz anları okuyup cevaplıyorum anca vakit oluyo malesef
Ayy onuda ben yapmayım yaa acıyın bana kız :)) bugün elim kolum kalkmadı yeni toparlandım zati yaşlıyım ben kız :))p
platesi yıllar önce bende yapmıştım .gerçekten çok faydalı hadikurun bi grupta max tan sonrayapalımm yaza ne kaldı şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?