Elma yada başka bi meyveyi rendeleyip tavada biraz kavurup üstüne tarçın ceviz koyabilirsinPeki ne yiyecez kıı Canmız tatlı çekecek sonuçta hiç mi birşey yemicez Ayy kendimi çok kıstırılmış hissetim yahuu Abowww haftada bir yiyorum zatendaha yeni yani yarın yemem komutanım
Bugün et günü ya Cnm tüm gün aynı şeyi yemek lazımYani sabah kahvaltısında da mı tavuk yiyecektin??
HımmmBugün et günü ya Cnm tüm gün aynı şeyi yemek lazım
Ayy süper tariflermiş bunlar ya dur kopyalayım yazdıklarını da yaparım canım tatlı çektiğinde.. Süpersin vallaElma yada başka bi meyveyi rendeleyip tavada biraz kavurup üstüne tarçın ceviz koyabilirsin
Hurma incir yada kaysıyı rondadan çekip biraz Kakao az sütle toplar yapabilirsin
Yoğurdu içine istediğin meyveyi koyup biraz kuruyemiş Le tarçınlı çok güzel Doyurucu bi ara öğün olur
Çilekleri yada başka meyveyi rondadan çekip yoğurtla karıştırıp buzluğa koyarsan o da dondurma gibi olur
Heee haftada 1
Kız dün Islak keki benmi yedim
Ahhh güzelim sen Gelde bana sorAyy süper tariflermiş bunlar ya dur kopyalayım yazdıklarını da yaparım canım tatlı çektiğinde.. Süpersin valla
Bidahakine bunları yapıcam inşallah çünkü benim sıkıntım tatlı kek kaçamaklarıama şerbetli tatlı hiç sevmiyorum kremalı tatlılar
ni bu leithianın dediği 16 saat kuralı varya onu uyguluyodum ben karışık pide yedim canım baya yedimTatlım önemli olan ne yediğin Eğer kaçamak türü bişey değilse kötü değil
Yatmadan en son 4-5 saat öncesinde yeme işlemi bitirilmeli
Sabah metobolizma kahvaltıyla beraber çalışmaya başlar
Aslında sabah geç yemek Doğru değil
Bende bugün geç yedim
Tatlım Tabiki herkesin bünyesine göre değişiyorPekiMefkurem birşey sorucam sana bu kaçamaklar kilo vermeye çok mu engel yani işte günde bir sefer küçük Bi çikolata ya da bir dilim kek çok mu duraklatıyor kilo vermeyi yani??
Ben ilk oğlumda yememi hiç değiştirmeden Zumba yaparak 15 kiloya yakın vermiştim... Diyet falan yapmadım hiç hayatımda o yüzen bilmiyorum açıkçası ancak yeni yeni araştırıyorum...
Şimdi ise sadece sporla diyetsiz 10 kilo verdim yalnız 7 ay gibi Bi sürede...
Aaaa oldumu ama Cnmha
ni bu leithianın dediği 16 saat kuralı varya onu uyguluyodum ben karışık pide yedim canım baya yedim
Ayyyy çok fenaymışım inşallah dediklerine uyarım bundan sonraTatlım Tabiki herkesin bünyesine göre değişiyor
Mesela biri yiyor ertesi gün +200 görür
Ben yiyince +2 görürüm
Sen hem emzirdiğin için hemde genç olduğun için avantajlısın
Ama şu bi gerçekki 1 kaçamak (Tabi bide ne olduğunu bağlı) insanı en az 3 gün geriye atıyor
Sen normalde fazla yemiyosun hatta az bile yiyorsun kimi zaman, ama Bazen yanlış yediğin şeyler emeklerini çöpe atıyor
anaa kız duydun mu efsa ben de bugün dondurma yedimAaaa oldumu ama Cnm
Senin 800 gitmiştir söyliyim
Menu guzel ,hatta aksam yok bile, ne is yapiyosunuz cok gec cikmissiniz,oglenden bu saate dayanabildniz miKızlar geç geldim ama ben geldim
Bugün inanılmaz yoğun geçti
Önüme neler neler koydular yemedim :)
Şuanda da yeni çıkıyorum işten
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 yağsız sütten kahve
Öğlen
1 porsiyon sebzeli risotto
İşyerinde bu çıktı başka seçeneğim olmadı ne yazıkki
Akşam
1 yeşil elma
Bol su içtim yaklaşık 4 km yürüdüm
Menu guzel ,hatta aksam yok bile, ne is yapiyosunuz cok gec cikmissiniz,oglenden bu saate dayanabildniz mi
Çok olgun bi suratım yok. Çocuksu hatlarım biraz.Spor havalı duruyor Cnm
Tabi herkesin yüzüne gitmez
Ben kendi adıma bukadar kısa saç sevmiyorum
Evet sürekli cenazeyi gösteriyorlar.Ayy çok fena sular seller ağlıyorum kızlar diriliş izliyorum Gökçe Hatın öldü o Nasıl Bi sahne çekmişler arkadaş
İspanyayi mi planliyonuz :) ?ne guzel,orda belediyedemi calisiyosunuz o zaman?İspanyada şehir planlamada çalışıyorum.
Açlık hissediyorum ama öğlen pirinç yediğim için 1 yeşil elma ile idare etmem lazım dedim Yemedim
Biraz zorluyor ama dayanmak lazım diyorum
Ayy çok fena sular seller ağlıyorum kızlar diriliş izliyorum Gökçe Hatın öldü o Nasıl Bi sahne çekmişler arkadaş
Evet sürekli cenazeyi gösteriyorlar.i
Yüzü açık
Ablası sarılıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?