Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tatlım sabaha yumurta domates salatalık yeşillik ilave edebilirsin
Akşamda en azından yoğurt ekleseydin

Ayy çok fena sular seller ağlıyorum kızlar diriliş izliyorum Gökçe Hatın öldü o Nasıl Bi sahne çekmişler arkadaş
Ben Kara sevdaya bakıyorum
Tatlım sen bilirsin ama böyle kaslarını fazla zorlamazmısın

Benim bildiğim kasların kendini onarması için haftada 1-2 gün boş gün yapmak gerekiyor

Anam anam ne yazışmışsınız kızlar Maşallah şekerlerim yaa :)
Ama beni maazur görün cvplama yapmıyom ya acıyın bana bugün zaten dünyanın ütüsünü yaptım baş ağrısı eşliğinde, ve hala bitmedi kız anam yeni kıyafetler aldığıma pişman oldum nerdeyse ütü yüzünden :) ama bi gayret bitircem inşallah birazdan az kaldı :)) Zuhalciğim ben vazgeçdim sana ütüye filan gelemiycem yavrum :)) hatta sen bana yardıma gel kıı :))
Mefkurem çok güzel bilgiler tatlı tarifleri paylaşmışsın canım benim..
Kesinlikle kaçamak yapılmazsa kilo vermek hızlı oluyor, kaçamaklar işin içine girince hakikaten ha bire geriye gidiyoruz.. Ramazana kadar hadin sıkalım dişimizi kaçamaklara izin vermiyelim :))
Sedacığım sana şöyle diyim, benim eşiminde sen gibi kaçamak problemi var, aylardır evde kızım geldiği zamanlar hariç yemek yapmıyorum, herifim normal yemekleri inan benden az yiyor ama gel gör ki ufak bisküvi gece gece 3,5 hurma, meyve yer ve ben artık kanaat getirdim kaçamakları yüzünden kilo veremiyor, gerçi o ben diyette değilim diyor ama onun yemesine göre kilo vermesi lazımdı çok hemde .. Sende de durum sanırım birazıcık bundan dolayı..az istikrarlı git bakalım durum değişecek mi kuzum :)
130488 kuzum gayet güzel kilo vermişsin.. Bugünden itibaren kaçamaklara izin vermiyoruz ona göre tatlım :)
Kaizen- yeni adın hayırlı olsun şekerim :) sporunuda yapmışsın ohh süpersin gene :) menünde çok güzel tatlım :)

Son düzenleme:
Bende bugünkü menümü yazıyımda örnek alın ablanızı :))
Sabah 10:30 da
İki kase tavuk çorba, 1 yane haşlanmış yumurta , çatalın ucuyla minnacık peynir
Akşam 17:00 de tavuk but iki tane ama kalca mı ne ondan baget değil yanii
Ve günü kapattım canlarım
Bunlar haricinde tek bir lokma atmadım ağzıma
Cay kahve hariç tabii
İçim kıyılırsa tuzsuz ayran yaparım ama şimdilik hala tokum, karbonhidrat almadığımdan hiç acıkma olmuyor :))

Canım vücudunu zorlama o kadar, kız sen Ramazanda da yaparsın niye telaş ediyorsun anam :) ben de yapmak niyetindeyim bakalım inşallah o gücü bulabiliriz :))

Hurma meyve de mi kaçamak oluyor tabi saati de önemli ama ben katılmıyorum herşey yenmeli ama ölçüsünde ve geç saatte değil
Benim sıkıntım kek çikolata vs onları yiyorum, ama acelem yok ben seviyorum sıklığını azaltacam ama tamamen kesemem 6 aysa vereceğime 1 senede veririm ama veirirm

Canım vücudunu zorlama o kadar, kız sen Ramazanda da yaparsın niye telaş ediyorsun anam :) ben de yapmak niyetindeyim bakalım inşallah o gücü bulabiliriz :))
Kız iftarı geç yapacaz ben yürüyüş yaparım heralde iki çocuk iftardan sonra durumum Nasıl olur bilmiyorum spor yapmaya

Bence gece gece kaçamak yanii :))
Sabah erken saatlerde az bi meyve zarar etmez ama gece gece eşim gibi üç muz yersen gidip gelip verilmez yanii :)
Tatlım herkes kendi vücudunu kendini biliyor ona göre gidersin herkesin kendi seçimi kendi vücudu, emzirmen dolayısıylada yavaş yavaş gel madem şekerim :)

Kız iftarı geç yapacaz ben yürüyüş yaparım heralde iki çocuk iftardan sonra durumum Nasıl olur bilmiyorum spor yapmaya
Spor yapmaya yaparım bende hatim okuyorum Ramazanlarda onu aksatmak istemiyorum ben inşallah ayarlıyabilirim.. İftar sonrası haklısın bi rehavet çöküyor insana Allah bi kolaylık verir inşallah tatlım :)

Spor yapmaya yaparım bende hatim okuyorum Ramazanlarda onu aksatmak istemiyorum ben inşallah ayarlıyabilirim.. İftar sonrası haklısın bi rehavet çöküyor insana Allah bi kolaylık verir inşallah tatlım :)
Aminn inşallah

Kız yokk eşin kadar da değilim ama o da benim kadar Islak kek yiyor mudur tartışılır tabi
Valla napım mazur görün hamileyken inan böyle değildim şimdi ellerim titriyor resmen aşeriyorum kakaolu şeylere
Ama bakalım Sağolsun bundan sonra Zuhal in terfilerinden denicem inşallah

Bendede ütü hep başağrısı sırt ağrısı yapar Cnm neyseki bitirmişin

Tatlım normalde akşam yemeğinden sonra meyve dahil hiç bişey yememek lazım
Çok zorlanılırsa ya biraz yoğurt yada süt ayran olabilir

Yok Tatlım niye kaçamak olsun
Tabiki yenebilir ama ölçüsünde
Ara Öğünlerde 1 meyve yanına yoğurt olur

Meyvenin yanında biraz süt yada yoğurt olması gerekşrki meyve şekeri hemen kana karışıp insilünü yükseltmesin

Hadi bakalım gelsin eksiler fıstık
Pro günlerinde yoğurt ayran süt tüketebilirsin Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…