Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hadi bakalım gelsin eksiler fıstık
Pro günlerinde yoğurt ayran süt tüketebilirsin Cnm
Evet hayatım tüketebileceğimi biliyorum da niyeyse canım istemedi hiç.. Yalnız süt bana hiç yaramıyor ne zaman gece süt içdiysem diyetlerimde ertesi gün kilo veremedim o yüzden normalde de içmem içmiyorum diyetlerimde..

Ütü bitti yerlerine kaldırıldı çok şükür bende bittim aslında :)
Bu saatte enerji gelsin sporum için diye koca fincana türk kahvesi yaptım :)
Az sonra Sportime :))

an itibari ile sporumu bitirdim max aut sweat 2 ay 1 hafta 3 gün çok mutluyum ve shaun T.ye aşığım yaabu arada eşim beni izliyodu ben bitirdim onada gaz verdim sen yapamazsın diye kondüsyon meselesi diye öok frna gaza geldi başladı yapmaya öldüm gülmekten.

Harikasın tatlım :)
Yapabildi mi bari eşin ya da kaç dakika dayanabildi, gerçi polis adam spora alışıkdır :))

Ohh Gözün aydın Cnm
Valla okadar ütüden sonra spora enerjin varsa süper ben olsam yapamazdım

Sen sporda hiç boş gün yapmıyomusun Cnm

O Olivenoil abla bu ikinci ayı bitirince tekrar yapcam galiba beni çok yoruyo ve bu işe yaradığını gösteriyoo ne dersinn
Bence sende Insanity' e gel kızım bitince üst üste yapınca vücut alışıyor az değişiklik olsun :) ki Insanity de çok yorucu ben sanki daha çok terliyorum bunda , belkide yeni başladığımdandır :) hem deneyim olur farklı bir spor ..

Buralı derken İspanyol mu canım yoksa ispanya ya yerleşmiş Türk mü ? İspanyolsa eğer kültür çatışması yaşıyor musunuz ?

Türk değil,
Kültür çatışması hiç yaşamadım sayılır şimdilik.
Biraz zorlanılıyor tabi ama alışılıyor sonuçta farklı bir ülke
Hani şehir bile değişse aynı ülkede bir şeyler değişiyor kaldıki ülke. Ama saygı olunca çatışma olmuyor

Kız hepiniz spor delisi olmuşunuz
Inşallah bende deliririm

Ohh Gözün aydın Cnm
Valla okadar ütüden sonra spora enerjin varsa süper ben olsam yapamazdım

Sen sporda hiç boş gün yapmıyomusun Cnm
Aslında gecen hafta yapmadım normalde ptesi rest olması lazımdı ama atladım çünkü Tr de çok tembellik yaptığımdan :) ama bu hafta yani 3 gün sonra yapıcam inşallah pazar oluyor o gün sanırım :)

Yolarınız nasıl kesişti Tatlım

O zaman çok iyi tatlım, inşallah hep öyle devam eder kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…