Ben bunu hiç denemedim , hadi bakalım şekerim nasıl olacak merakdayım bende :)Soda-limon-ayran karışımımı yaptım hadi bakalım etki edecek mi :/
Evet hayatım tüketebileceğimi biliyorum da niyeyse canım istemedi hiç.. Yalnız süt bana hiç yaramıyor ne zaman gece süt içdiysem diyetlerimde ertesi gün kilo veremedim o yüzden normalde de içmem içmiyorum diyetlerimde..Hadi bakalım gelsin eksiler fıstık
Pro günlerinde yoğurt ayran süt tüketebilirsin Cnm
Buralı derken İspanyol mu canım yoksa ispanya ya yerleşmiş Türk mü ? İspanyolsa eğer kültür çatışması yaşıyor musunuz ?Biraz garipler ama iyi adapte oldum mecburen
Eşim buralı :)
Harikasın tatlım :)an itibari ile sporumu bitirdim max aut sweat 2 ay 1 hafta 3 gün çok mutluyum ve shaun T.ye aşığım yaabu arada eşim beni izliyodu ben bitirdim onada gaz verdim sen yapamazsın diye kondüsyon meselesi diye öok frna gaza geldi başladı yapmaya öldüm gülmekten.
Ohh Gözün aydın CnmEvet hayatım tüketebileceğimi biliyorum da niyeyse canım istemedi hiç.. Yalnız süt bana hiç yaramıyor ne zaman gece süt içdiysem diyetlerimde ertesi gün kilo veremedim o yüzden normalde de içmem içmiyorum diyetlerimde..
Ütü bitti yerlerine kaldırıldı çok şükür bende bittim aslında :)
Bu saatte enerji gelsin sporum için diye koca fincana türk kahvesi yaptım :)
Az sonra Sportime :))
Bence sende Insanity' e gel kızım bitince üst üste yapınca vücut alışıyor az değişiklik olsun :) ki Insanity de çok yorucu ben sanki daha çok terliyorum bunda , belkide yeni başladığımdandır :) hem deneyim olur farklı bir spor ..
Buralı derken İspanyol mu canım yoksa ispanya ya yerleşmiş Türk mü ? İspanyolsa eğer kültür çatışması yaşıyor musunuz ?
Kız hepiniz spor delisi olmuşunuzan itibari ile sporumu bitirdim max aut sweat 2 ay 1 hafta 3 gün çok mutluyum ve shaun T.ye aşığım yaabu arada eşim beni izliyodu ben bitirdim onada gaz verdim sen yapamazsın diye kondüsyon meselesi diye öok frna gaza geldi başladı yapmaya öldüm gülmekten.
Aslında gecen hafta yapmadım normalde ptesi rest olması lazımdı ama atladım çünkü Tr de çok tembellik yaptığımdan :) ama bu hafta yani 3 gün sonra yapıcam inşallah pazar oluyor o gün sanırım :)Ohh Gözün aydın Cnm
Valla okadar ütüden sonra spora enerjin varsa süper ben olsam yapamazdım
Sen sporda hiç boş gün yapmıyomusun Cnm
Yolarınız nasıl kesişti TatlımTürk değil,
Kültür çatışması hiç yaşamadım sayılır şimdilik.
Biraz zorlanılıyor tabi ama alışılıyor sonuçta farklı bir ülke
Hani şehir bile değişse aynı ülkede bir şeyler değişiyor kaldıki ülke. Ama saygı olunca çatışma olmuyor
O zaman çok iyi tatlım, inşallah hep öyle devam eder kuzum :)Türk değil,
Kültür çatışması hiç yaşamadım sayılır şimdilik.
Biraz zorlanılıyor tabi ama alışılıyor sonuçta farklı bir ülke
Hani şehir bile değişse aynı ülkede bir şeyler değişiyor kaldıki ülke. Ama saygı olunca çatışma olmuyor
Delirtcez senide ayy bak başladı belirtiler :))Kız hepiniz spor delisi olmuşunuz
Inşallah bende deliririm
Yolarınız nasıl kesişti Tatlım
Yok abla ya bi 5 dk yaptı ben çalışan adamım evde otursam bende yaparım diyerek bıraktıHarikasın tatlım :)
Yapabildi mi bari eşin ya da kaç dakika dayanabildi, gerçi polis adam spora alışıkdır :))
inşallah beklerim seni max 30 a harika pişman olmazsınKız hepiniz spor delisi olmuşunuz
Inşallah bende deliririm
Yolarınız nasıl kesişti Tatlım
Demekki birbirinizin kısmetiymişiniz CnmHatta yolumuz 3 kez kesişti :) kadere çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?