Tatlım ben jillanı bile yapamadım 2.levelde bıraktım onu hiç yapamaminşallah beklerim seni max 30 a harika pişman olmazsın
Canım bir gün denemişdim 21 günlük pilatesi, süre olarak çok uzun gelmese ki yogun zamanımdı o zamanlar Max arkasına eklemek istemişdim.. Bence etkili sıkılaştırıcı bir program.. Ama yürüyüş de mutlaka yap derim, sadece pilatesle yağ yakamazsın sıkılaşırsın tatlım, gerçi biliyorsundur zaten ama okuyanlar içinde bir hatırlatma olsun :))Tatlım ben jillanı bile yapamadım 2.levelde bıraktım onu hiç yapamam
Söylemesi ayıp biraz tembelim heralde
Şimdilik yürüyüş yetiyor bana
Ama yakında platese başlamak istiyorum
Ebru şallının 21 günlük olanı
Kızlar INSANITY 1. Ay1. Hafta 4. Gün programı PURE CARDIO tamamdır şekerlerim :) oyyoyy bittim ben bugün yaa :))
Daha denemedim Cnm malzemeleri aldım beni bekliyor inşallah yapabilirimCanım bir gün denemişdim 21 günlük pilatesi, süre olarak çok uzun gelmese ki yogun zamanımdı o zamanlar Max arkasına eklemek istemişdim.. Bence etkili sıkılaştırıcı bir program.. Ama yürüyüş de mutlaka yap derim, sadece pilatesle yağ yakamazsın sıkılaşırsın tatlım, gerçi biliyorsundur zaten ama okuyanlar içinde bir hatırlatma olsun :))
Doğru haklısın.. Valla senin aramıza gelmen müthiş oldu beslenme konusunda epey yanlışlarım varmış.. Daha önceleri sadece sporla çok güzel veriyordum ama şimdi o kadar kolay gitmiyorYok Tatlım niye kaçamak olsun
Tabiki yenebilir ama ölçüsünde
Ara Öğünlerde 1 meyve yanına yoğurt olur
Meyvenin yanında biraz süt yada yoğurt olması gerekşrki meyve şekeri hemen kana karışıp insilünü yükseltmesin
günaydın canım, tebrik ederim çok iyi gidiyosunGünaydınnn kızlar bugün sabah tartıldım aslında biraz Zaman geçtikten sonra tartılınca daha iyi oluyor ama neyse artık evet en son 78.5 tim bugün saban 77.2 geldim -1300
Erkek arkadaşım onunla zayıfladığını iddia ediyor bakalım :)) dün 87.8 bugün 87.1 çıktım hayırdır inşallah :/Ben bunu hiç denemedim , hadi bakalım şekerim nasıl olacak merakdayım bende :)
2 haftadır dıyet yapmıyorm veremedım 68 deyım hala: )Aaa kuzum gelmiş tatlım benim gördüğüme çok mutlu oldum.. Annene de geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım benim :) kilo ne alemde şekerci
M de bakiim bi :)
Tatlım sabah güzel olmuş ama Doğru şeyleri doyuncaya kadar yemekten çekinme mesela bol yeşillik salatalık vs ilave edebilirdinSabah ; 07:30
Maydonozlu omlet
Kibrit kutusu peynir(light peynir yiyemiyorum malesef)
Yarım domates
1 dilim çavdar ekmeği
10:30
Kayısılı form cay
Öğlen ; 13:00
1 kase yogurt corbası
1 kase susuz yeşil mercimek yemeği
1 salatalık
Ara öğün ; 15 :00
Kayısılı form cay + 2 adet kepekli galeta
Ara öğün ; 17:00
Activia
Akşam Yemeği ; 18:30
1 kp yoğurt çorbası
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
2 yk yoğurt
Ah ah ; 22:00
5 fındık ,
1 dilim fındıklı tarçınlı kek
Dün yemekten sonra alışverişe çıktık , toplamda dün 4.4 km yürümüşüm ama hani 3 km bir anda diğerleri gün içinde işte olanlar . Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum ara yediğim herşeyden pişmanım ya bu sabah tartılacaktım kek sevdasına tartılamadım tabiki. Oğlanın okul gezisi için payıma kek düşmüştü tam bugday unuyla yapmayı dusundum ama vazgectım sevmezler cocuklar dıye ve kaba sıgmayan 1 dılımı ben , 1 dılımıde esıme verdım
süpersin TatlımGünaydınnn kızlar bugün sabah tartıldım aslında biraz Zaman geçtikten sonra tartılınca daha iyi oluyor ama neyse artık evet en son 78.5 tim bugün saban 77.2 geldim -1300
Oooo bugün güzel haberler geliyorErkek arkadaşım onunla zayıfladığını iddia ediyor bakalım :)) dün 87.8 bugün 87.1 çıktım hayırdır inşallah :/
Diyet yapmadan sabit kalabilmekte güzel Cnm2 haftadır dıyet yapmıyorm veremedım 68 deyım hala: )
oo maşallahBana gelirsek kızlar bugün dayanamayıp tartıldım
Cumartesi çok güzel bi bildirim sizleri bekliyor o kadar söyliyim
Ama bu 2 gün nasıl geçecek bilemiyorum
Bugün meyve günü ve meyve beni hiç doyurmaz
Aslıcım nerdesin bebek her an sana yetişebilirim haberin olsun
Haha sana bişileri inandırmak zorunda degılımkı sen zaten okdr kafaya takmışdınkı maşallah bıra fıçısı gıbısın hala resım cekılıp inceyim zayıfım dıyıp duruyorsun ve ustelık buna kendını ınandırıyorsun ne yazıkHiç inandırıcı değilsin şekerim maalesef ya keşke olsan
Ayyy ben de merak ettim şimdi:))Bana gelirsek kızlar bugün dayanamayıp tartıldım
Cumartesi çok güzel bi bildirim sizleri bekliyor o kadar söyliyim
Ama bu 2 gün nasıl geçecek bilemiyorum
Bugün meyve günü ve meyve beni hiç doyurmaz
Aslıcım nerdesin bebek her an sana yetişebilirim haberin olsun
Çokkk haklısın kaçamaklarla bile vermek yine teselli ediciSelamlarrrrr
Tatlım sabah güzel olmuş ama Doğru şeyleri doyuncaya kadar yemekten çekinme mesela bol yeşillik salatalık vs ilave edebilirdin
Kilo vermek için bir kuralda 2 karbonhidrat birlikte yenmez
Mesela akşam bezelye ve ekmek olmamış
Bide yoğurt çorbanın içinde pirinç falan varsa....
Geç saatte yesen kekin pek yorumluk bişeyi yok
süpersin Tatlım
sedacım senin bir hatanda, veremiyorum zor veriyom demek
Beynini rahat bırak Tatlım önce beynimizi ikna edecez sonrasını vücut kendi halleder
Sonuçta vücut makine değil
Benimde zamanında veremediğim az verdiğim dönemler oldu Eğer kaçamak yoksa içim rahat olur
Varsada yaptığım hataları yapmamaya çalıştım
Oooo bugün güzel haberler geliyor
Sanada maşallah Tatlım
Cuma günleri 1 haftalık sonuca bakıp haftanın bilançosunu çıkaralım
Diyet yapmadan sabit kalabilmekte güzel Cnm
Güzelim sana söylediklerim baya içine oturmuş anlaşılan hala hazmedememişisn Kıskandığını bu kadar belli etme bari... Üslübun konuşma şeklin o kadar seviyesizce ve ahlaksızca ki asla senin seviyene inmem üzgünüm tatlımHaha sana bişileri inandırmak zorunda degılımkı sen zaten okdr kafaya takmışdınkı maşallah bıra fıçısı gıbısın hala resım cekılıp inceyim zayıfım dıyıp duruyorsun ve ustelık buna kendını ınandırıyorsun ne yazık
Benim diyet cuma son gün Cnmoo maşallahiddalar büyük merak ettim açıkcası bu arada bildirim günü cuma ama
Bende onun için söyledim zatenAyyy ben de merak ettim şimdi:))
cumartesiye dahada gider söyleme süpriz olsun, azcık çatlayalım,ama ben bu cumartesi işe gelmeyebilirim fırsat bulursam telden girer bakarım beni etiketlemeyi unutma sakınBenim diyet cuma son gün Cnm
5 günün sonucu cumartesi belli olacak
Bende onun için söyledim zaten
Sonuç Beni fazlasıyla tatmin etti
Ayyy söylesemmi bilemedim cumartesi süpriz yapmak istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?