Hadi öyle yapayım bakalımcumartesiye dahada gider söyleme süpriz olsun, azcık çatlayalım,ama ben bu cumartesi işe gelmeyebilirim fırsat bulursam telden girer bakarım beni etiketlemeyi unutma sakın
Yazma şekline üslubuna bakar mısın yanlış anlaşılacak birşey göremiyorum direk art niyetli arkadaş yazmaz yazmaz sırf sataşmaya gelir, böylelerini elemek lazım ortamı bozuyorlarM Metebatur
T tombul cilek
Kızlarrrrrrr yazı dilinde Bazen yaptığımız şakalar yanlış anlaşılabiliyor
Eminimki kimse art niyetli değil
Lütfen uzatmayalım
Burda moral bozmak için değil birbirimize moral depolamak için varız
Evet kuzum sağol güzel yorumun içinOooo bugün güzel haberler geliyor
Sanada maşallah Tatlım
Cuma günleri 1 haftalık sonuca bakıp haftanın bilançosunu çıkaralım
Tabiki TatlımÇokkk haklısın kaçamaklarla bile vermek yine teselli edici
Tatlım kilon az olduğu için senin gramlarla Vermen çok normalNeysekı yogurt corbamda prınc yoktu
dıyet konusunda cok bılgılı degılım acıkcası oradan buradan okudugm kadarıyla yapıyorum
2 karbonhıdrat bır arada olmadıgını sımdı ogrendım mesela :)
Buarada kahavltıdan sonra tartıldım 250 gr kadar eksık cıktım 59.420 den kahvaltıdan once baksaydım keske dedım :) ama en ıyı ıhtımalle anca 400 gr verdım galıba
ıs yerındekı arkadasla tartılma gunumuz pazartesı
Bitanecik tatlı sedamYazma şekline üslubuna bakar mısın yanlış anlaşılacak birşey göremiyorum direk art niyetli arkadaş yazmaz yazmaz sırf sataşmaya gelir, böylelerini elemek lazım ortamı bozuyorlar
sabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta.
1 tane mayalı krep
biraz peynir
4-5 tane zeytin
3 bardak melisa çayı
1 türk kahvesi
işe geldim. karnım toktu .yanımda taze fasülye getirdim. ayran var.1 küçük paket çubuk kraker var.
akşam için karışık kızartma var. ekmeksiz yiycem.
Gene dediğini yaptın börek yerine kek yedin haa bebeğim :)) neyse nefsin körelmişdir.. Bir hafta sana kaçamak yassakkk şekeriim :))Sabah ; 07:30
Maydonozlu omlet
Kibrit kutusu peynir(light peynir yiyemiyorum malesef)
Yarım domates
1 dilim çavdar ekmeği
10:30
Kayısılı form cay
Öğlen ; 13:00
1 kase yogurt corbası
1 kase susuz yeşil mercimek yemeği
1 salatalık
Ara öğün ; 15 :00
Kayısılı form cay + 2 adet kepekli galeta
Ara öğün ; 17:00
Activia
Akşam Yemeği ; 18:30
1 kp yoğurt çorbası
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
2 yk yoğurt
Ah ah ; 22:00
5 fındık ,
1 dilim fındıklı tarçınlı kek
Dün yemekten sonra alışverişe çıktık , toplamda dün 4.4 km yürümüşüm ama hani 3 km bir anda diğerleri gün içinde işte olanlar . Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum ara yediğim herşeyden pişmanım ya bu sabah tartılacaktım kek sevdasına tartılamadım tabiki. Oğlanın okul gezisi için payıma kek düşmüştü tam bugday unuyla yapmayı dusundum ama vazgectım sevmezler cocuklar dıye ve kaba sıgmayan 1 dılımı ben , 1 dılımıde esıme verdım
Bencede çok süper oldu kıı Zuhalciğimin bize katılması :)) iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş, doktorumuz geldi :))Doğru haklısın.. Valla senin aramıza gelmen müthiş oldu beslenme konusunda epey yanlışlarım varmış.. Daha önceleri sadece sporla çok güzel veriyordum ama şimdi o kadar kolay gitmiyor
Tavsiyelerine mutlaka uymaya çalışıcam tekrar teşekkürler
anaaa süper vermişsin kızz Maşallah tatlım :)) hadi bakalım bundan sonra daha güzel verirsin tıkır tıkır gider inşallah, vücudun sonunda pes etti bebeğim :))Günaydınnn kızlar bugün sabah tartıldım aslında biraz Zaman geçtikten sonra tartılınca daha iyi oluyor ama neyse artık evet en son 78.5 tim bugün saban 77.2 geldim -1300
Ayy -700 müthiş tatlım, sen devam et bakalım bi süre buna, bizde takibe alalım, çok sevindim meleğim senin adına :))Erkek arkadaşım onunla zayıfladığını iddia ediyor bakalım :)) dün 87.8 bugün 87.1 çıktım hayırdır inşallah :/
Maşallah kızım kilo almamışsın süpersin az sıkı tutmaya başla gayrı koşturman bittiyse bebeğim :))2 haftadır dıyet yapmıyorm veremedım 68 deyım hala: )
Ayy bebeğim senin adına ne çok sevindim bilemezsin kızz :) kendi adımada sevindim demek daha hızlanmam lazım , Zuhal geliyor peşimden dikkat :))Bana gelirsek kızlar bugün dayanamayıp tartıldım
Cumartesi çok güzel bi bildirim sizleri bekliyor o kadar söyliyim
Ama bu 2 gün nasıl geçecek bilemiyorum
Bugün meyve günü ve meyve beni hiç doyurmaz
Aslıcım nerdesin bebek her an sana yetişebilirim haberin olsun
meraklııı azcık beklesene kızAyy bebeğim senin adına ne çok sevindim bilemezsin kızz :) kendi adımada sevindim demek daha hızlanmam lazım , Zuhal geliyor peşimden dikkat :))
Ama yazsana kuzum ya çok merak ettim bak ne kadar vermişsin hadi yaz ya lütfen :))
Haha sana bişileri inandırmak zorunda degılımkı sen zaten okdr kafaya takmışdınkı maşallah bıra fıçısı gıbısın hala resım cekılıp inceyim zayıfım dıyıp duruyorsun ve ustelık buna kendını ınandırıyorsun ne yazık
Sedacığımın kız anlamıyor musun Çilek ilk olan olayın intikamını almaya çalışıyor senden, gül geç anam niye ciddiye alıyorsun :)) sende ona tosun dedin dün koz sana bira fıçısı demiş diye alınma kuzum.. Şakalaşma olarak gör ki zaten öyle ciddiye vurmaya gerek yok şekerim benim :))Güzelim sana söylediklerim baya içine oturmuş anlaşılan hala hazmedememişisn Kıskandığını bu kadar belli etme bari... Üslübun konuşma şeklin o kadar seviyesizce ve ahlaksızca ki asla senin seviyene inmem üzgünüm tatlım
aşk olsunnbugünün pek olmamış canım
sabah krep yemişsin, öğlenki çubuk krekeri yememelisin,abur cuburu azaltman lazım demiştik
hele bide akşama kızartma diyosun
Evet ya söyle kızzz küserim bak söyle ne olcak anam cmartesiyi beklerme bize ayy :)) ( bende gardımı ona göre alıyım ayy söööleeee :)) )Benim diyet cuma son gün Cnm
5 günün sonucu cumartesi belli olacak
Bende onun için söyledim zaten
Sonuç Beni fazlasıyla tatmin etti
Ayyy söylesemmi bilemedim cumartesi süpriz yapmak istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?