Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Neysekı yogurt corbamda prınc yoktu
dıyet konusunda cok bılgılı degılım acıkcası oradan buradan okudugm kadarıyla yapıyorum
2 karbonhıdrat bır arada olmadıgını sımdı ogrendım mesela :)

Buarada kahavltıdan sonra tartıldım 250 gr kadar eksık cıktım 59.420 den kahvaltıdan once baksaydım keske dedım :) ama en ıyı ıhtımalle anca 400 gr verdım galıba
ıs yerındekı arkadasla tartılma gunumuz pazartesı

Yazma şekline üslubuna bakar mısın yanlış anlaşılacak birşey göremiyorum direk art niyetli arkadaş yazmaz yazmaz sırf sataşmaya gelir, böylelerini elemek lazım ortamı bozuyorlar

Çokkk haklısın kaçamaklarla bile vermek yine teselli edici
Tabiki Tatlım
Herkesin bünyesi, psikolojisi farklı

Benim önceden yolum çok uzun olduğu için işi bu kadar sıkı tutmasaydım yolum dahada uzayacaktı buda benim sıkılıp pes etmeme neden olacaktı

Tatlım kilon az olduğu için senin gramlarla Vermen çok normal
Bide gece kek olmasa dahada Eksi olacakmış demekki
Kız şu yedikten sonra tartılmayı bi bırak Anacım

Yazma şekline üslubuna bakar mısın yanlış anlaşılacak birşey göremiyorum direk art niyetli arkadaş yazmaz yazmaz sırf sataşmaya gelir, böylelerini elemek lazım ortamı bozuyorlar
Bitanecik tatlı sedam
Eğer karşımızdaki kişinin hata ysptığını düşünüyorsak bizde aynı şekilde karşılık verirsek aynı hataya düşmüş olmazmıyız

Sonuçta hepimiz kilolarımızdan memnun olmadığımız için burdayız

Aaaa uzatmayın ama
Ablanız olarak gelip dövecem bak

Sen onu bırak sabah sporunu yaptınmı onu söyle sen erkencisindir hep maşallah
Sağlıklı kahvaltıda yapılmışrır inşallah

sabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta.
1 tane mayalı krep
biraz peynir
4-5 tane zeytin
3 bardak melisa çayı
1 türk kahvesi
işe geldim. karnım toktu .yanımda taze fasülye getirdim. ayran var.1 küçük paket çubuk kraker var.
akşam için karışık kızartma var. ekmeksiz yiycem.

bugünün pek olmamış canım
sabah krep yemişsin, öğlenki çubuk krekeri yememelisin,abur cuburu azaltman lazım demiştik
hele bide akşama kızartma diyosun

Gene dediğini yaptın börek yerine kek yedin haa bebeğim :)) neyse nefsin körelmişdir.. Bir hafta sana kaçamak yassakkk şekeriim :))

Bencede çok süper oldu kıı Zuhalciğimin bize katılması :)) iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş, doktorumuz geldi :))
Günaydınnn kızlar bugün sabah tartıldım aslında biraz Zaman geçtikten sonra tartılınca daha iyi oluyor ama neyse artık evet en son 78.5 tim bugün saban 77.2 geldim -1300
anaaa süper vermişsin kızz Maşallah tatlım :)) hadi bakalım bundan sonra daha güzel verirsin tıkır tıkır gider inşallah, vücudun sonunda pes etti bebeğim :))

Ayy bebeğim senin adına ne çok sevindim bilemezsin kızz :) kendi adımada sevindim demek daha hızlanmam lazım , Zuhal geliyor peşimden dikkat :))
Ama yazsana kuzum ya çok merak ettim bak ne kadar vermişsin hadi yaz ya lütfen :))

Çilekciğim kız intikamın burda bitsin şekerim artık :))
Sedacığımın kız anlamıyor musun Çilek ilk olan olayın intikamını almaya çalışıyor senden, gül geç anam niye ciddiye alıyorsun :)) sende ona tosun dedin dün koz sana bira fıçısı demiş diye alınma kuzum.. Şakalaşma olarak gör ki zaten öyle ciddiye vurmaya gerek yok şekerim benim :))
Bu konuda burda kapansın artık T tombul cilek ciğim ve Sedacığım tamam mı şekerler :))

bugünün pek olmamış canım
sabah krep yemişsin, öğlenki çubuk krekeri yememelisin,abur cuburu azaltman lazım demiştik
hele bide akşama kızartma diyosun
aşk olsunn
ben de tebrik edersiniz sandım.
ama yani hepten napcam ben. krep küçççüçüktü

ben krepin arkaşından neler neler yerdim . bugün onları yemedim.

çübük kraker küçük paket. şimdi böyle azar azar başlayayım. yoksa bayılırım arkadaşım açlıktan

Benim diyet cuma son gün Cnm
5 günün sonucu cumartesi belli olacak

Bende onun için söyledim zaten
Sonuç Beni fazlasıyla tatmin etti

Ayyy söylesemmi bilemedim cumartesi süpriz yapmak istiyodum
Evet ya söyle kızzz küserim bak söyle ne olcak anam cmartesiyi beklerme bize ayy :)) ( bende gardımı ona göre alıyım ayy söööleeee :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…