Şekerim T tombul cilek grubumuzun demirbaşlarından ayol :)) herkesin yogun dönemleri olabilir anlayışlı olalım celallenmiyelim kuzum , kız senin sinirlenmeni yerim haa haşmetli hatun :)))
aşk olsunn
ben de tebrik edersiniz sandım.
ama yani hepten napcam ben. krep küçççüçüktü
ben krepin arkaşından neler neler yerdim . bugün onları yemedim.
çübük kraker küçük paket. şimdi böyle azar azar başlayayım. yoksa bayılırım arkadaşım açlıktan
Tatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şeysabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta.
1 tane mayalı krep
biraz peynir
4-5 tane zeytin
3 bardak melisa çayı
1 türk kahvesi
işe geldim. karnım toktu .yanımda taze fasülye getirdim. ayran var.1 küçük paket çubuk kraker var.
akşam için karışık kızartma var. ekmeksiz yiycem.
Sonuçta devlet sırrı değil şekercimAyy bebeğim senin adına ne çok sevindim bilemezsin kızz :) kendi adımada sevindim demek daha hızlanmam lazım , Zuhal geliyor peşimden dikkat :))
Ama yazsana kuzum ya çok merak ettim bak ne kadar vermişsin hadi yaz ya lütfen :))
Yazsın sen gözlerini kapa Begümüm :)) kız ne sabırlı çıkdın hee :))cumartesiye dahada gider söyleme süpriz olsun, azcık çatlayalım,ama ben bu cumartesi işe gelmeyebilirim fırsat bulursam telden girer bakarım beni etiketlemeyi unutma sakın
Yazdım mm gittimeraklııı azcık beklesene kız
hey maşallahTatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Ben artık patlıcan kabak biber ne olursa fırında közliyerek yapıyorum
Paketli gıdalarıda tüketmemek gerekiyor onun yerine 1 meyve kuruyemiş ayran vs.daha iyi
Sonuçta devlet sırrı değil şekercim
Cumartesi şok olun istiyodum ama yazayım
Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4
Aynen kuzum şaka olarak yapılanları ciddiye almıyalım bebekler :)) valla ben gibi eli sopalı biri daha çıkdı bakın :))@Metebatur
T tombul cilek
Kızlarrrrrrr yazı dilinde Bazen yaptığımız şakalar yanlış anlaşılabiliyor
Eminimki kimse art niyetli değil
Lütfen uzatmayalım
Burda moral bozmak için değil birbirimize moral depolamak için varız
gördüm bileYazsın sen gözlerini kapa Begümüm :)) kız ne sabırlı çıkdın hee :))
Öncelikle yemeğini yanına alman çok güzel tatlım, ama o çubuk kreker den birkaç taneden fazla yeme kuzum :) kızartmaya dokunma üç yumurta kır soğanlı biberli falan yap daha sağlıklı olur bebeğim ..sabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta.
1 tane mayalı krep
biraz peynir
4-5 tane zeytin
3 bardak melisa çayı
1 türk kahvesi
işe geldim. karnım toktu .yanımda taze fasülye getirdim. ayran var.1 küçük paket çubuk kraker var.
akşam için karışık kızartma var. ekmeksiz yiycem.
Yok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor
bende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemediTatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Paketli gıdalarıda tüketmemek gerekiyor onun yerine 1 meyve kuruyemiş ayran vs.daha iyi
Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4
Kızartma olmaz :)) menemen yapıp yesin :))biranda bırakılmıyo zaten hadi krep küçüktü, hadi çıbıkta ufak paket ama akşam yemeğin kızartma olmasaydı daha iyiydi geç saatte yeme bari
ayy olsun öyle deme 4 kilo benim 4 aylık emeğim, hem hedefe 10 kilon kalmış oluyo hatta cumartesi dahada azYok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor
Ben ne zamandır dikkat etmeyip Bide üzerine aldığım için bu hafta böyle oldu
Haftaya normale Döner
uff sarımsaklı yoğurtlu,domates soslu kızartamnın tadını vermiyo ki yazın hele,çıtır çıtır köy biberiyle offfKızartma olmaz :)) menemen yapıp yesin :))
canımcım. kızartamıyı tavada yapıyorum. az yağ koyup kavurma gibi yapıyorum. yanlış yazmış olabilirim.biranda bırakılmıyo zaten hadi krep küçüktü, hadi çıbıkta ufak paket ama akşam yemeğin kızartma olmasaydı daha iyiydi geç saatte yeme bari
Annaaam annnam anaaamm uçmuş bu hatun kızlarTatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4
Sağol ablacımm benimm :))Ayy -700 müthiş tatlım, sen devam et bakalım bi süre buna, bizde takibe alalım, çok sevindim meleğim senin adına :))
Aman Allahımm müthişşşş tebrik ederimTatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4
anladım o zaman bende geliyorumcanımcım. kızartamıyı tavada yapıyorum. az yağ koyup kavurma gibi yapıyorum. yanlış yazmış olabilirim.
patatesleri kızartırım yağda , patlıcanı az yağda kavurma şeklinde yaparım.
ben 53 kilo iken böyle tüketiyordum canım. bi şey yapmıyordu.
patates yemiyordum pek ama
bol sarımsaklı yoğurt ve domatesten sos da yapacağım üstüne.
masum kızartam bu yani kavurma .
Üstüne domatesli sos falan yapmadınmı Cnmbende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemediilla kızartıyorum bende
canım benim haklısın.Öncelikle yemeğini yanına alman çok güzel tatlım, ama o çubuk kreker den birkaç taneden fazla yeme kuzum :) kızartmaya dokunma üç yumurta kır soğanlı biberli falan yap daha sağlıklı olur bebeğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?