Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

O Olivenoil günlerce bildirimde bulunmayan sırf sataşmak ve hakaret etmek için buraya gelenlere Bi el atsan diyorum topik sahibi olarak
Şekerim T tombul cilek grubumuzun demirbaşlarından ayol :)) herkesin yogun dönemleri olabilir anlayışlı olalım celallenmiyelim kuzum , kız senin sinirlenmeni yerim haa haşmetli hatun :)))

biranda bırakılmıyo zaten hadi krep küçüktü, hadi çıbıkta ufak paket ama akşam yemeğin kızartma olmasaydı daha iyiydi geç saatte yeme bari

Tatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Ben artık patlıcan kabak biber ne olursa fırında közliyerek yapıyorum

Paketli gıdalarıda tüketmemek gerekiyor onun yerine 1 meyve kuruyemiş ayran vs.daha iyi

Sonuçta devlet sırrı değil şekercim
Cumartesi şok olun istiyodum ama yazayım

Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4

hey maşallah
O Olivenoil bunun üstüne çıkabileceğini düşünmüyorum (accık gazlıyım )

Aynen kuzum şaka olarak yapılanları ciddiye almıyalım bebekler :)) valla ben gibi eli sopalı biri daha çıkdı bakın :))
Hizaya gelin heee :) yoksa Zuhalciğimle sıraya dizcez topiği pna göre anamm NIHAHAHAHA :)))

Öncelikle yemeğini yanına alman çok güzel tatlım, ama o çubuk kreker den birkaç taneden fazla yeme kuzum :) kızartmaya dokunma üç yumurta kır soğanlı biberli falan yap daha sağlıklı olur bebeğim ..

hey maşallah
O Olivenoil bunun üstüne çıkabileceğini düşünmüyorum (accık gazlıyım )
Yok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor

Ben ne zamandır dikkat etmeyip Bide üzerine aldığım için bu hafta böyle oldu
Haftaya normale Döner

bende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemedi illa kızartıyorum bende

Yok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor

Ben ne zamandır dikkat etmeyip Bide üzerine aldığım için bu hafta böyle oldu
Haftaya normale Döner
ayy olsun öyle deme 4 kilo benim 4 aylık emeğim, hem hedefe 10 kilon kalmış oluyo hatta cumartesi dahada az

biranda bırakılmıyo zaten hadi krep küçüktü, hadi çıbıkta ufak paket ama akşam yemeğin kızartma olmasaydı daha iyiydi geç saatte yeme bari
canımcım. kızartamıyı tavada yapıyorum. az yağ koyup kavurma gibi yapıyorum. yanlış yazmış olabilirim.
patatesleri kızartırım yağda , patlıcanı az yağda kavurma şeklinde yaparım.
ben 53 kilo iken böyle tüketiyordum canım. bi şey yapmıyordu.
patates yemiyordum pek ama
bol sarımsaklı yoğurt ve domatesten sos da yapacağım üstüne.
masum kızartam bu yani kavurma .

Annaaam annnam anaaamm uçmuş bu hatun kızlar
Vay benim halimee vay ki vayyy
Kız insan az insaflı olur o kadar verilir mi heeçç utanmaz senii

Zuhalimmcanımm süpersin bebeğim yaa Maşallah Barekallah sana kızzz

Valla süper bir netice, kızlar pro bitince bende 5 de 5 e geçiyomm haberiniz olaa , benim neyim eksik ayy bende yaparım kiii

Ayy -700 müthiş tatlım, sen devam et bakalım bi süre buna, bizde takibe alalım, çok sevindim meleğim senin adına :))
Sağol ablacımm benimm :))
Aman Allahımm müthişşşş tebrik ederim

anladım o zaman bende geliyorum

bende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemedi illa kızartıyorum bende
Üstüne domatesli sos falan yapmadınmı Cnm
Kendininkini ayır eşinin tabağına üstüne biraz zeytinyağı koy karıştır
Sonuçta kızartma kimse için sağlıklı değil
Benim eşimde kuru pek sevmez ben öyle yapıyorum

Patlıcanı doprayıp fırında közlüyom üstüne Kıymalı sos yapıp tekrar fırına veriyom
Çıkınca üstüne biraz zeytinyağı gezdiriyom

canım benim haklısın.
kavurma gibi yapacağım yazdım yukarı . o şekilde yiycem. yağ çok az koyuyorum. yemeklere konulduğu kadar yağ kullanıyorum kavururken
bu şekilde ben ayda 3-4 kilo veriyorum biliyor musun. daha önceki doğum sonrası alınan kilolarımı böyle verdim. emzirmeyi bırakmıştım o zamanlar gerçi. bebek 1,5 yaşına gelmişti. kendisi bırakmıştı. ben de diyete başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…