Yok kız anam nerde ben 4 günde 4 kilo nasıl veriyim :)) su orucuna mı geçsem ne ancak öle veririm :))
Acıktırdınız beni kızÜstüne domatesli sos falan yapmadınmı Cnm
Kendininkini ayır eşinin tabağına üstüne biraz zeytinyağı koy karıştır
Sonuçta kızartma kimse için sağlıklı değil
Benim eşimde kuru pek sevmez ben öyle yapıyorum
Patlıcanı doprayıp fırında közlüyom üstüne Kıymalı sos yapıp tekrar fırına veriyom
Çıkınca üstüne biraz zeytinyağı gezdiriyom
şu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çektiÜstüne domatesli sos falan yapmadınmı Cnm
Kendininkini ayır eşinin tabağına üstüne biraz zeytinyağı koy karıştır
Sonuçta kızartma kimse için sağlıklı değil
Benim eşimde kuru pek sevmez ben öyle yapıyorum
Patlıcanı doprayıp fırında közlüyom üstüne Kıymalı sos yapıp tekrar fırına veriyom
Çıkınca üstüne biraz zeytinyağı gezdiriyom
gel bebişim gel. yiyek birlikte.anladım o zaman bende geliyorum
off süper, çıkışta atlıyorum otobüsegel bebişim gel. yiyek birlikte.
yoğurdumu kendim yapıyorum . ev yoğurdundan sarımsaklı yoğurt yaparız gel
ablam karnıyarığı şöyle yapıyorşu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çekti
bide kabaklar çok sulanıyo yumuşak yumuşak oluyo onu sevemedik biz,ayarınımı tutturamadm bilmiyorum ki
Dönsün normale yaa bu nee yaaaYok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor
Ben ne zamandır dikkat etmeyip Bide üzerine aldığım için bu hafta böyle oldu
Haftaya normale Döner
Sende 2 ayda bu kadar kilo almadın bebeğimayy olsun öyle deme 4 kilo benim 4 aylık emeğim, hem hedefe 10 kilon kalmış oluyo hatta cumartesi dahada az
Teşekkür ederim bitanem ama haftaya geri almamak için çok dikkat etmem lazımAnnaaam annnam anaaamm uçmuş bu hatun kızlar
Vay benim halimee vay ki vayyy
Kız insan az insaflı oluro kadar verilir mi heeçç utanmaz senii
Zuhalimmcanımm süpersin bebeğim yaa Maşallah Barekallah sana kızzz
Valla süper bir netice, kızlar pro bitince bende 5 de 5 e geçiyomm haberiniz olaa , benim neyim eksik ayy bende yaparım kiii
çok teşekkür ederim bitanemAman Allahımm müthişşşş tebrik ederim
Olsun canım bu çok iyi bir motive bence senin için :))Sende 2 ayda bu kadar kilo almadın bebeğim
Çabuk gelen çabuk gider
Teşekkür ederim bitanem ama haftaya geri almamak için çok dikkat etmem lazım
Tatlım sen bilirsin ama bence haftaya yapma şimdi pro yaptığın için haftaya vücudu dinlendir normal sağlıklı menü yap
çok teşekkür ederim bitanem
Diyete yeni başladım sayılır bu hafta o yüzden böyle oldu
Yoksa önceden diyetteyken yapmıştım toplamda 2.4 vermiştim
Anacım şu Menülerinizi akşam toptan yazınAy ben bugünkü öğünlerimi yazayım
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta
40 dakika yürüyüş yaptım
Öğle yemeğim
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Şimdilik bu kadar
Aayy anamm ne oldu topiğe birden yetişemiyom yazdıklarınıza LEYYNN !! :)) yavaş olun daha kendi haberimi verdirtmediniz bana
Tamam öyle yap akıllı kuzum söz dinliyor benim tatlım :)) kavurma gibi ya da fırında lezzeti kızartma kadar olmasada daha sağlıklı en azından diyet sürecinde kilo vermemiz durmasın istiyorsak böyle yapıcaz napalım şekerim :)canım benim haklısın.
kavurma gibi yapacağım yazdım yukarı . o şekilde yiycem. yağ çok az koyuyorum. yemeklere konulduğu kadar yağ kullanıyorum kavururken
bu şekilde ben ayda 3-4 kilo veriyorum biliyor musun. daha önceki doğum sonrası alınan kilolarımı böyle verdim. emzirmeyi bırakmıştım o zamanlar gerçi. bebek 1,5 yaşına gelmişti. kendisi bırakmıştı. ben de diyete başlamıştım.
Ya herkes yazmış özendimAnacım şu Menülerinizi akşam toptan yazın
Spor ve Suda dahil olsun
közmatik yok ama galiba almak lazım, şu siyah delikli olanlardan demi? ocakta kullanılıyo hani?ablam karnıyarığı şöyle yapıyor
önce közmatikte közlüyor. sonra içini koyup tencerede pişiriyor. harika olmuştu. yanında bulgur pilavı ve ayranla ikram etmişti
bayılmıştık
tamam şeker anlaştıkTamam öyle yap akıllı kuzum söz dinliyor benim tatlım :)) kavurma gibi ya da fırında lezzeti kızartma kadar olmasada daha sağlıklı en azından diyet sürecinde kilo vermemiz durmasın istiyorsak böyle yapıcaz napalım şekerim :)
evet bu aynısı.közmatik yok ama galiba almak lazım, şu siyah delikli olanlardan demi? ocakta kullanılıyo hani?
kısacası bu demi?
tamam ablamAnacım şu Menülerinizi akşam toptan yazın
Spor ve Suda dahil olsun
Kuzum yumurta diyetine geçdin senheralde iki gündür :) süper incelirsin böyle devam ederse:))Ay ben bugünkü öğünlerimi yazayım
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta
40 dakika yürüyüş yaptım
Öğle yemeğim
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?