Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ay ben bugünkü öğünlerimi yazayım
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta

40 dakika yürüyüş yaptım

Öğle yemeğim
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran

Şimdilik bu kadar

Acıktırdınız beni kız

şu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çekti
bide kabaklar çok sulanıyo yumuşak yumuşak oluyo onu sevemedik biz,ayarınımı tutturamadm bilmiyorum ki

şu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çekti
bide kabaklar çok sulanıyo yumuşak yumuşak oluyo onu sevemedik biz,ayarınımı tutturamadm bilmiyorum ki
ablam karnıyarığı şöyle yapıyor
önce közmatikte közlüyor. sonra içini koyup tencerede pişiriyor. harika olmuştu. yanında bulgur pilavı ve ayranla ikram etmişti
bayılmıştık

Yok Kız görmüyonmu hatun gece demiyor yorgunluk demiyor sporu ihmal etmiyor

Ben ne zamandır dikkat etmeyip Bide üzerine aldığım için bu hafta böyle oldu
Haftaya normale Döner
Dönsün normale yaa bu nee yaaa 3 günde 4 kilo ne demek yaa haksızlık bu yaa,

Şekerimsin , örneğimiz motive kaynagımızsın hayatımm , haftaya da ver 4 kiloda görüyüm seni

ayy olsun öyle deme 4 kilo benim 4 aylık emeğim, hem hedefe 10 kilon kalmış oluyo hatta cumartesi dahada az
Sende 2 ayda bu kadar kilo almadın bebeğim
Çabuk gelen çabuk gider
Teşekkür ederim bitanem ama haftaya geri almamak için çok dikkat etmem lazım

Tatlım sen bilirsin ama bence haftaya yapma şimdi pro yaptığın için haftaya vücudu dinlendir normal sağlıklı menü yap

Aman Allahımm müthişşşş tebrik ederim
çok teşekkür ederim bitanem
Diyete yeni başladım sayılır bu hafta o yüzden böyle oldu
Yoksa önceden diyetteyken yapmıştım toplamda 2.4 vermiştim

Olsun canım bu çok iyi bir motive bence senin için :))

Anacım şu Menülerinizi akşam toptan yazın
Spor ve Suda dahil olsun

Tamam öyle yap akıllı kuzum söz dinliyor benim tatlım :)) kavurma gibi ya da fırında lezzeti kızartma kadar olmasada daha sağlıklı en azından diyet sürecinde kilo vermemiz durmasın istiyorsak böyle yapıcaz napalım şekerim :)

ablam karnıyarığı şöyle yapıyor
önce közmatikte közlüyor. sonra içini koyup tencerede pişiriyor. harika olmuştu. yanında bulgur pilavı ve ayranla ikram etmişti
bayılmıştık
közmatik yok ama galiba almak lazım, şu siyah delikli olanlardan demi? ocakta kullanılıyo hani?
kısacası bu demi?

tamam şeker anlaştık

Kuzum yumurta diyetine geçdin senheralde iki gündür :) süper incelirsin böyle devam ederse:))

Bebeğim menüleri artık akşam toplu yazalım diyoruz, Zuhalciğim rahat yorumlasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…