Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

arkadaşım fırında patlıcanı yumuşatıyormuş. sonra içini doldurup tekrar fırına ya da tencerede pişiriyor.

bi yerde patlıcanları suda haşlayıp karnıyarık yapanları bile duymuştum. biraz yavan oluyor demişlerdi ama diyet işte...

ablam karnıyarığı şöyle yapıyor
önce közmatikte közlüyor. sonra içini koyup tencerede pişiriyor. harika olmuştu. yanında bulgur pilavı ve ayranla ikram etmişti
bayılmıştık
Evet közde yapıyorlar bazıları yengemde bahsetmişdi ama yemedim hiç eminim güzeldir , patlıcanın her türlüsüne bayılırım ben zaten :))

Kuzum yumurta diyetine geçdin senheralde iki gündür :) süper incelirsin böyle devam ederse:))

Bebeğim menüleri artık akşam toplu yazalım diyoruz, Zuhalciğim rahat yorumlasın :))
Evet abla her öğünde yumurta kullanıyorum yarın da böyle yapacağım cumartesi de hurma yapacağım :)
Tamam ablacım az önce Mefkurem cim beni azarladı ders aldım

Bende fırında yapıyorum kızartmadan, dışını çok az elimle yağlıyorum, kızarınca içini doldurum tekrar fırınlıyorum, çok hafif oluyor şekerim :))

şu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çekti
bide kabaklar çok sulanıyo yumuşak yumuşak oluyo onu sevemedik biz,ayarınımı tutturamadm bilmiyorum ki
Patlıcanı istediğin gibi doğra Tatlım dilimleri çok ince yada çok kalın olmasın
Biraz tuz at fırın kağıdana koy
Yumuşayıncaya kadar dursun fırında arada karıştır
Soğanlı biberli baharatlı biraz salça domates Kıymalı sos yap birazda sulandır
Patlıcanların üstüne dök üstüne istersen biber domates soğan falan dilimleyip koy
Fırına koy
Suyunu çekinceye kadar kalsın
Çıkıncada üstüne zeytinyağı gezdir Eşin için

Dönsün normale yaa bu nee yaaa 3 günde 4 kilo ne demek yaa haksızlık bu yaa,

Şekerimsin , örneğimiz motive kaynagımızsın hayatımm , haftaya da ver 4 kiloda görüyüm seni
Yok güzelim haftaya böyle olmaz
Ama inşallah 2 verebilirim
Ramazana bişey kalmadı

Evet ya az mormal besleniyim kuzum zaten sebze meyve gözümde uçuşuyor :))

Olsun canım bu çok iyi bir motive bence senin için :))
Evet Cnm bugün pek mutlu oldum

Ya herkes yazmış özendim
oyyyy kuzuma benim
Tatlım arkadaş akşamıda yazmış

Böyle ayrı ayrı olunca sabah ne vardı falan diye unutuyom ben
Kız Dedimya ben yaşlı ve hasta bi kadınım
Nasıl hatırlayım sabah ne yediniz diye

hep fırına attık ben niye yiyemiyom bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…