kız sayende yumurtacı oldu :))Kuzum yumurta diyetine geçdin senheralde iki gündür :) süper incelirsin böyle devam ederse:))
Bebeğim menüleri artık akşam toplu yazalım diyoruz, Zuhalciğim rahat yorumlasın :))
Evet közde yapıyorlar bazıları yengemde bahsetmişdi ama yemedim hiç eminim güzeldir , patlıcanın her türlüsüne bayılırım ben zaten :))ablam karnıyarığı şöyle yapıyor
önce közmatikte közlüyor. sonra içini koyup tencerede pişiriyor. harika olmuştu. yanında bulgur pilavı ve ayranla ikram etmişti
bayılmıştık
Evet abla her öğünde yumurta kullanıyorum yarın da böyle yapacağım cumartesi de hurma yapacağım :)Kuzum yumurta diyetine geçdin senheralde iki gündür :) süper incelirsin böyle devam ederse:))
Bebeğim menüleri artık akşam toplu yazalım diyoruz, Zuhalciğim rahat yorumlasın :))
Bende fırında yapıyorum kızartmadan, dışını çok az elimle yağlıyorum, kızarınca içini doldurum tekrar fırınlıyorum, çok hafif oluyor şekerim :))arkadaşım fırında patlıcanı yumuşatıyormuş. sonra içini doldurup tekrar fırına ya da tencerede pişiriyor.
bi yerde patlıcanları suda haşlayıp karnıyarık yapanları bile duymuştum. biraz yavan oluyor demişlerdi ama diyet işte...
Valla şimdi de yemeden duramıyorumkız sayende yumurtacı oldu :))
Patlıcanı istediğin gibi doğra Tatlım dilimleri çok ince yada çok kalın olmasınşu patlıcanı daha ayrıntılı anlatsana bi ilgimi çekti
bide kabaklar çok sulanıyo yumuşak yumuşak oluyo onu sevemedik biz,ayarınımı tutturamadm bilmiyorum ki
Azarlamaz kıı o naif hatundur Zuhalciim :)) hatırlatma ultimatom verdii :))Evet abla her öğünde yumurta kullanıyorum yarın da böyle yapacağım cumartesi de hurma yapacağım :)
Tamam ablacım az önceMefkurem cim beni azarladı ders aldım
Şaka yaptım zaten ablacım seviyorum siziAzarlamaz kıı o naif hatundur Zuhalciim :)) hatırlatma ultimatom verdii :))
Yok güzelim haftaya böyle olmazDönsün normale yaa bu nee yaaa3 günde 4 kilo ne demek yaa haksızlık bu yaa,
Şekerimsin , örneğimiz motive kaynagımızsın hayatımm , haftaya da ver 4 kiloda görüyüm seni
Evet ya az mormal besleniyim kuzum zaten sebze meyve gözümde uçuşuyor :))Sende 2 ayda bu kadar kilo almadın bebeğim
Çabuk gelen çabuk gider
Teşekkür ederim bitanem ama haftaya geri almamak için çok dikkat etmem lazım
Tatlım sen bilirsin ama bence haftaya yapma şimdi pro yaptığın için haftaya vücudu dinlendir normal sağlıklı menü yap
çok teşekkür ederim bitanem
Diyete yeni başladım sayılır bu hafta o yüzden böyle oldu
Yoksa önceden diyetteyken yapmıştım toplamda 2.4 vermiştim
Bizde seni seviyoruz kuzumŞaka yaptım zaten ablacım seviyorum sizi
İnşallah verirsin canım benim :))Yok güzelim haftaya böyle olmaz
Ama inşallah 2 verebilirim
Ramazana bişey kalmadı
Evet Cnm bugün pek mutlu oldumOlsun canım bu çok iyi bir motive bence senin için :))
oyyyy kuzuma benimYa herkes yazmış özendim
Evet abla her öğünde yumurta kullanıyorum yarın da böyle yapacağım cumartesi de hurma yapacağım :)
Tamam ablacım az önceMefkurem cim beni azarladı ders aldım
ne haberi hayırdır??Ayy yok anam ben biraz bekliyim yetişemiyom size, haberlerimide okuyamıycaksınız ohh ohhh
yazmıycan mı şekerAyy yok anam ben biraz bekliyim yetişemiyom size, haberlerimide okuyamıycaksınız ohh ohhh
Şimdi de ben merak ettimAyy yok anam ben biraz bekliyim yetişemiyom size, haberlerimide okuyamıycaksınız ohh ohhh
hep fırına attık ben niye yiyemiyom bundanPatlıcanı istediğin gibi doğra Tatlım dilimleri çok ince yada çok kalın olmasın
Biraz tuz at fırın kağıdana koy
Yumuşayıncaya kadar dursun fırında arada karıştır
Soğanlı biberli baharatlı biraz salça domates Kıymalı sos yap birazda sulandır
Patlıcanların üstüne dök üstüne istersen biber domates soğan falan dilimleyip koy
Fırına koy
Suyunu çekinceye kadar kalsın
Çıkıncada üstüne zeytinyağı gezdir Eşin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?