Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tatlım kilon az olduğu için senin gramlarla Vermen çok normal
Bide gece kek olmasa dahada Eksi olacakmış demekki
Kız şu yedikten sonra tartılmayı bi bırak Anacım
Bakalım 1 hafta yasak bana kek neyin :) Buarada ben evde zaten cok hamur ısı yapmazdım , ben antep fıstıgı yedım bı donem hamıleydım bebek gelısmıyor fılan dedıler her aksam 1 paket antep fıstıgı yedım sıgarayıda bıraktım fılan falan derken subat ayından berı aldım kılo sanıyorum . Yanı cok zorlanmam bı sonrakı kek kim bilir kaç ay sonra olacak.
Bende tam krep diyet krepmi bendemi yapsam diyecektim ki sonraki yorumları gördüm
Fırında nasıl oluyor nasıl yapılıyor yanı , fırın pısırme posetınde mı ? Evde 2 kg patlıcan varda
Kiloya gelecek olursa hakketten cok buyuk caba tebrık ederım gercekten

bende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemedi illa kızartıyorum bende
Sen kendın yıyor musun pekı ? Senıde cok azımlı goruyorum zıra pek kacamak yapacak gıbı degılsın topiğin baslarını okuduydumda

uff sarımsaklı yoğurtlu,domates soslu kızartamnın tadını vermiyo ki yazın hele,çıtır çıtır köy biberiyle offf
Vay vayy vayyy yanınadada domates salatası alıcaksın halk ekmegını banacaksın suyuna ohhh

Acıktırdınız beni kız

Tamda bugün vallahi nasıl doydum demiştim
Ben bugün ki menümü yarın paylaşacağım , çünkü arada arada yazınca sabah ne yemiştim nerden bilceniz Hem biraz bilgilerede ihtiyacım olabilir o anlamda

Hahaha tamam canım benim öyle yapacağım

Dediğim gibimi yaptın Cnm
Patlıcanları azmı pişirdin yoksa
Arada da mutlaka karıştırmak gerekiyor
Ben hep böyle yapıyorum
Gelen misafir bile çok beğeniyor
ben patlıcanı değilde kabakla patatesi attım, patates yine bi nebze iyiydide,kabaklar böyle sulu sulu yumuşak dı beğenmedik

Fırında nasıl oluyor nasıl yapılıyor yanı , fırın pısırme posetınde mı ? Evde 2 kg patlıcan varda
Kiloya gelecek olursa hakketten cok buyuk caba tebrık ederım gercekten
Teşekkür ederim Cnm inşallah azmimiz devam etsin

Tarifi yazdım Cnm

O Olivenoil ben buraya fotoğraf paylaşıyorum aylardır yazışıyoruz bir gerizekalı çıksın hakaret etsin diyemi? Neyin intikamı ben ona olduğundan fazla duruyorsun dedim fotoğraflarda da böyle çıkıyor zaten, ben de eklediklerimden daha inceyim..
Ben kime bu şekilde hakaret etmişim? Terbiyesizlik etmişim? Tosun biraz ds sevimlilik anlamında söyledim ben çocuklarıma da öyle derim azıcık tombul olanlara da... Onunla bira fıçısı aynı şeymi, lütfen biraz daha adaletli ol
Ben gülüp geçemem, böyle şeyler normal hayatımda kimse diyemez bana kaldıki burda hiç tanımadığım seviyesizin birimi diyecek?
Senden onu uyarmanı beklertim, madem Demir başı buranın öyle olsun bakalım
Benim buraya verdiğim emeğin binde birini vermiş mi? Hergün buraya girmeden önce YouTube'den videolar bakıyorum yapıyorum güzelse buraya paylaşıyorum daha başka ne yaptıklarımı da sen çok iyi biliyorsun
Ama yeter yani... Senin onu burdan uzaklaştırmanı beklerken kalkmış bana intikam alıyor diyorsun
Çok şaşırdım bu da senin görüşün saygı duyuyorum, bu kadar yeter gerçekten
Bu son mesajım arkadaşlar Hakkı'nızı helal edin, hepinize kolay gelsin inşallah hedeflenirize ulaşırsınız

ben patlıcanı değilde kabakla patatesi attım, patates yine bi nebze iyiydide,kabaklar böyle sulu sulu yumuşak dı beğenmedik
Ben beraber yapmıyorum Cnm

Kabağıda karıştırmayı unutma
Heralde az süre tutmuşun
Çıkınca üstüne domatesli sos yap bide sarımsaklı yoğurt
Yada direk yoğurtlıyabilirsin

Sedacım lütfen yapma güzelim
Eğer frekansınız tutmuyosa birbirimize cevap yazmazsınız olur biter
O öyle dedi diye sen öylemi oldun

Mesela şimdi bana eşim Bazen şişko diyor
Bende, artık alınmıyorum çünkü öyle olmadığımı biliyorum derim

Lütfen Cnm şu mübarek günlerde birazdaha hoşgörülü olalım fevri hareket etmeyelim
Böyle yaparsanız bende küsüp gelmicem ona göre

Sedacığım gerçekden sinirlenecek bir durum yok ortada ya, gül geç yazılanlara, senin ilk olaydaki yazdıklarına inat olsun diye yazdığının olıyı bilen arkadaşlar ben ve hatta sende farkındasın, büyütmeye cidden gerek yok şekerim..

Önceden öyle bir olay yaşanmamış ve direk bu lafları yazmış olsaydı tepkimiz farklı olurdu, ki şu ana ciddiye bile almadık..

Rica ederim konuyu büyütme hiç gerek yok, çilekde bugünden sonra konuyu kapatsın, bir daha olursa o zaman tepkimizi koyarız.. İlk konuda o konuyu kapattı sende aynısını yap lütfen şekerim...

Öyle gidiyorum falan filan da duymayım, kendi düzenini bozuyorsun bak, hazır kiloda vermeye başladın ne güzel... Sen bizsiz yapamazsın kızz, bizde sensiz, var mı öle gitmek gelmiyim yanına şekerim :))

Arada tatsızlıklar oluyor senin aslında sinirin geçince kolay affediciliğini biliyorum şekerim, o yüzden biryere gitmek falan yok burdasın heee :))

Ayy kızlar ortam gerildi gene ama buna gerek yok gerçekden canlarım yaa, birbirimize anlayışla olayları çözelim.. Yoksa sorunlar büyür bu gerçek hayatta da böyle burda hele bazen daha zor ...

Şurda sevincimi bi paylaştırtmadınız ayy :))

Bu sabah 76,400 geldim :) dün 76,800 idim -400
Üç günde tam 2 kg vermiş oldum.. Sanırım ödemler azladı iyice ki aslında daha fazla vermeyi bekliyordum bugün :)
Bugünde pro gününe devam ediyim yarın ki sonuca göre belki Cuma bitirebilirim sebze eklerim yani..

sende çok iyi gidiyosun,ptotein gününden normale dönünce azda olsa almazsın o kiloları inşallah canım

lütfen yapma böyle.
ben yeni gördüm . bak yazılan son bi iki şeyi okudum geçmişe dönük.
kimse kimseye hakaret içeren şeyler yazmasın. hepimizin hedefi belli. hiç birimiz incecik değiliz ki buradayız.
sen üzme kendini
ben seni sevdim. güzel paylaşımları olan birisin ve bu topiğe faydalı olduğunu düşünüyorum. gitmek yok. kimse için sevdiğin bi şeyden vazgeçme

sende çok iyi gidiyosun,ptotein gününden normale dönünce azda olsa almazsın o kiloları inşallah canım
Sağol tatlım, sebzeye geçince tabii ödem oluyor ama dikkatli gider kaçamak yapmazsam almam ki zayen ben Tr' ye gitmeden önce 75,600 idim şu an sanırım tr' den sonraki ödemler gitti yerleşmemiş kilolar, bundan sonra yavaşlar gibime geliyor bakalım görcezz tatlım :))

harikasın ablacım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim :))

normale dönmene az kalmış, cumartesiye sende halletmiş olursun bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…