Bende normal menü yapıcam Cnm haftayaEvet ya az mormal besleniyim kuzum zaten sebze meyve gözümde uçuşuyor :))
Inşallah hep beraber Cnmİnşallah verirsin canım benim :))
Bakalım 1 hafta yasak bana kek neyin :) Buarada ben evde zaten cok hamur ısı yapmazdım , ben antep fıstıgı yedım bı donem hamıleydım bebek gelısmıyor fılan dedıler her aksam 1 paket antep fıstıgı yedım sıgarayıda bıraktım fılan falan derken subat ayından berı aldım kılo sanıyorum . Yanı cok zorlanmam bı sonrakı kek kim bilir kaç ay sonra olacak.Tatlım kilon az olduğu için senin gramlarla Vermen çok normal
Bide gece kek olmasa dahada Eksi olacakmış demekki
Kız şu yedikten sonra tartılmayı bi bırak Anacım
Bende tam krep diyet krepmi bendemi yapsam diyecektim ki sonraki yorumları gördümsabah kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta.
1 tane mayalı krep
biraz peynir
4-5 tane zeytin
3 bardak melisa çayı
1 türk kahvesi
işe geldim. karnım toktu .yanımda taze fasülye getirdim. ayran var.1 küçük paket çubuk kraker var.
akşam için karışık kızartma var. ekmeksiz yiycem.
Tatlım kızartma sağlıklı beslenmede yenmemesi gereken şey
Ben artık patlıcan kabak biber ne olursa fırında közliyerek yapıyorum
Paketli gıdalarıda tüketmemek gerekiyor onun yerine 1 meyve kuruyemiş ayran vs.daha iyi
Sonuçta devlet sırrı değil şekercim
Cumartesi şok olun istiyodum ama yazayım
Pazartesi __82
Bugün__78
Fark -4
Sen kendın yıyor musun pekı ? Senıde cok azımlı goruyorum zıra pek kacamak yapacak gıbı degılsın topiğin baslarını okuduydumdabende fırında yaptım kaç kere eşim beğenmedi yemediilla kızartıyorum bende
Vay vayy vayyy yanınadada domates salatası alıcaksın halk ekmegını banacaksın suyuna ohhhuff sarımsaklı yoğurtlu,domates soslu kızartamnın tadını vermiyo ki yazın hele,çıtır çıtır köy biberiyle offf
Üstüne domatesli sos falan yapmadınmı Cnm
Kendininkini ayır eşinin tabağına üstüne biraz zeytinyağı koy karıştır
Sonuçta kızartma kimse için sağlıklı değil
Benim eşimde kuru pek sevmez ben öyle yapıyorum
Patlıcanı doprayıp fırında közlüyom üstüne Kıymalı sos yapıp tekrar fırına veriyom
Çıkınca üstüne biraz zeytinyağı gezdiriyom
Acıktırdınız beni kız
Hahaha tamam canım benim öyle yapacağımEvet Cnm bugün pek mutlu oldum
oyyyy kuzuma benim
Tatlım arkadaş akşamıda yazmış
Böyle ayrı ayrı olunca sabah ne vardı falan diye unutuyom ben
Kız Dedimya ben yaşlı ve hasta bi kadınım
Nasıl hatırlayım sabah ne yediniz diye
Dediğim gibimi yaptın Cnmhep fırına attık ben niye yiyemiyom bundan
ben patlıcanı değilde kabakla patatesi attım, patates yine bi nebze iyiydide,kabaklar böyle sulu sulu yumuşak dı beğenmedikDediğim gibimi yaptın Cnm
Patlıcanları azmı pişirdin yoksa
Arada da mutlaka karıştırmak gerekiyor
Ben hep böyle yapıyorum
Gelen misafir bile çok beğeniyor
Teşekkür ederim Cnm inşallah azmimiz devam etsinFırında nasıl oluyor nasıl yapılıyor yanı , fırın pısırme posetınde mı ? Evde 2 kg patlıcan varda
Kiloya gelecek olursa hakketten cok buyuk caba tebrık ederım gercekten
Ben beraber yapmıyorum Cnmben patlıcanı değilde kabakla patatesi attım, patates yine bi nebze iyiydide,kabaklar böyle sulu sulu yumuşak dı beğenmedik
malzemeleri alınca deneyecem,bakalım nasıl olcak,teşekkür ederimBen beraber yapmıyorum Cnm
Kabağıda karıştırmayı unutma
Heralde az süre tutmuşun
Çıkınca üstüne domatesli sos yap bide sarımsaklı yoğurt
Yada direk yoğurtlıyabilirsin
Sedacım lütfen yapma güzelimO Olivenoil ben buraya fotoğraf paylaşıyorum aylardır yazışıyoruz bir gerizekalı çıksın hakaret etsin diyemi? Neyin intikamı ben ona olduğundan fazla duruyorsun dedim fotoğraflarda da böyle çıkıyor zaten, ben de eklediklerimden daha inceyim..
Ben kime bu şekilde hakaret etmişim? Terbiyesizlik etmişim? Tosun biraz ds sevimlilik anlamında söyledim ben çocuklarıma da öyle derim azıcık tombul olanlara da... Onunla bira fıçısı aynı şeymi, lütfen biraz daha adaletli ol
Ben gülüp geçemem, böyle şeyler normal hayatımda kimse diyemez bana kaldıki burda hiç tanımadığım seviyesizin birimi diyecek?
Senden onu uyarmanı beklertim, madem Demir başı buranın öyle olsun bakalım
Benim buraya verdiğim emeğin binde birini vermiş mi? Hergün buraya girmeden önce YouTube'den videolar bakıyorum yapıyorum güzelse buraya paylaşıyorum daha başka ne yaptıklarımı da sen çok iyi biliyorsun
Ama yeter yani... Senin onu burdan uzaklaştırmanı beklerken kalkmış bana intikam alıyor diyorsun
Çok şaşırdım bu da senin görüşün saygı duyuyorum, bu kadar yeter gerçekten
Bu son mesajım arkadaşlar Hakkı'nızı helal edin, hepinize kolay gelsin inşallah hedeflenirize ulaşırsınız
Rica ederim Tatlımmalzemeleri alınca deneyecem,bakalım nasıl olcak,teşekkür ederim
Sedacığım gerçekden sinirlenecek bir durum yok ortada ya, gül geç yazılanlara, senin ilk olaydaki yazdıklarına inat olsun diye yazdığının olıyı bilen arkadaşlar ben ve hatta sende farkındasın, büyütmeye cidden gerek yok şekerim..O Olivenoil ben buraya fotoğraf paylaşıyorum aylardır yazışıyoruz bir gerizekalı çıksın hakaret etsin diyemi? Neyin intikamı ben ona olduğundan fazla duruyorsun dedim fotoğraflarda da böyle çıkıyor zaten, ben de eklediklerimden daha inceyim..
Ben kime bu şekilde hakaret etmişim? Terbiyesizlik etmişim? Tosun biraz ds sevimlilik anlamında söyledim ben çocuklarıma da öyle derim azıcık tombul olanlara da... Onunla bira fıçısı aynı şeymi, lütfen biraz daha adaletli ol
Ben gülüp geçemem, böyle şeyler normal hayatımda kimse diyemez bana kaldıki burda hiç tanımadığım seviyesizin birimi diyecek?
Benim buraya verdiğim emeğin binde birini vermiş mi? Hergün buraya girmeden önce YouTube'den videolar bakıyorum yapıyorum güzelse buraya paylaşıyorum daha başka ne yaptıklarımı da sen çok iyi biliyorsun
Ama yeter yani... Senin onu burdan uzaklaştırmanı beklerken kalkmış bana intikam alıyor diyorsun
Bu son mesajım arkadaşlar Hakkı'nızı helal edin, hepinize kolay gelsin inşallah hedeflenirize ulaşırsınız
sende çok iyi gidiyosun,ptotein gününden normale dönünce azda olsa almazsın o kiloları inşallah canımAyy kızlar ortam gerildi gene ama buna gerek yok gerçekden canlarım yaa, birbirimize anlayışla olayları çözelim.. Yoksa sorunlar büyür bu gerçek hayatta da böyle burda hele bazen daha zor ...
Şurda sevincimi bi paylaştırtmadınız ayy :))
Bu sabah 76,400 geldim :) dün 76,800 idim -400
Üç günde tam 2 kg vermiş oldum.. Sanırım ödemler azladı iyice ki aslında daha fazla vermeyi bekliyordum bugün :)
Bugünde pro gününe devam ediyim yarın ki sonuca göre belki Cuma bitirebilirim sebze eklerim yani..
lütfen yapma böyle.O Olivenoil ben buraya fotoğraf paylaşıyorum aylardır yazışıyoruz bir gerizekalı çıksın hakaret etsin diyemi? Neyin intikamı ben ona olduğundan fazla duruyorsun dedim fotoğraflarda da böyle çıkıyor zaten, ben de eklediklerimden daha inceyim..
Sağol tatlım, sebzeye geçince tabii ödem oluyor ama dikkatli gider kaçamak yapmazsam almam ki zayen ben Tr' ye gitmeden önce 75,600 idim şu an sanırım tr' den sonraki ödemler gitti yerleşmemiş kilolar, bundan sonra yavaşlar gibime geliyor bakalım görcezz tatlım :))sende çok iyi gidiyosun,ptotein gününden normale dönünce azda olsa almazsın o kiloları inşallah canım
harikasın ablacım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim :))Ayy kızlar ortam gerildi gene ama buna gerek yok gerçekden canlarım yaa, birbirimize anlayışla olayları çözelim.. Yoksa sorunlar büyür bu gerçek hayatta da böyle burda hele bazen daha zor ...
Şurda sevincimi bi paylaştırtmadınız ayy :))
Bu sabah 76,400 geldim :) dün 76,800 idim -400
Üç günde tam 2 kg vermiş oldum.. Sanırım ödemler azladı iyice ki aslında daha fazla vermeyi bekliyordum bugün :)
Bugünde pro gününe devam ediyim yarın ki sonuca göre belki Cuma bitirebilirim sebze eklerim yani..
Sağol kızım evde soda yok, Zuhalciğim Minaralwasser' lar soda ile aynı mı sen bilirsin kuzum, bende deneyim akşama senin kürü :))harikasın ablacım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim :))
normale dönmene az kalmış, cumartesiye sende halletmiş olursun bu işiSağol tatlım, sebzeye geçince tabii ödem oluyor ama dikkatli gider kaçamak yapmazsam almam ki zayen ben Tr' ye gitmeden önce 75,600 idim şu an sanırım tr' den sonraki ödemler gitti yerleşmemiş kilolar, bundan sonra yavaşlar gibime geliyor bakalım görcezz tatlım :))
İnşallah bebeğim ya bakalımnormale dönmene az kalmış, cumartesiye sende halletmiş olursun bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?