dene ablacım dene tadı da çok güzel inan :))Sağol kızım evde soda yok, Zuhalciğim Minaralwasser' lar soda ile aynı mı sen bilirsin kuzum, bende deneyim akşama senin kürü :))
Sende süpersin TatlımAyy kızlar ortam gerildi gene ama buna gerek yok gerçekden canlarım yaa, birbirimize anlayışla olayları çözelim.. Yoksa sorunlar büyür bu gerçek hayatta da böyle burda hele bazen daha zor ...
Şurda sevincimi bi paylaştırtmadınız ayy :))
Bu sabah 76,400 geldim :) dün 76,800 idim -400
Üç günde tam 2 kg vermiş oldum.. Sanırım ödemler azladı iyice ki aslında daha fazla vermeyi bekliyordum bugün :)
Bugünde pro gününe devam ediyim yarın ki sonuca göre belki Cuma bitirebilirim sebze eklerim yani..
Evet Cnm zaten tr de soda diyolarSağol kızım evde soda yok, Zuhalciğim Minaralwasser' lar soda ile aynı mı sen bilirsin kuzum, bende deneyim akşama senin kürü :))
İncelmeye devam babyHaaa yazmayı unuttum kızlar;
Pazartesi günü bel 88, göbek 105 di
Bu sabah bel 85 , göbek 100 cm geldi... Sporum sağolsun :))
Hee kıı kaçarken iyi kilo veriliyormuş :))Sende süpersin Tatlım
Ben kovaladıkça sen kaçıyon haha haha
Benimde belim dümdüz değil bel oyuntum var ama ince belli bir bayan değilim yanii :))İncelmeye devam baby
Ben 68 ken ölçmüştüm
Tekrar alınca ölçmedim
Ama vucuduma göre belim kalın kalıyor
Anacım biraz yavaş olsanda ben senin Kilona gelsem sonra kardeş kardeş beraber versek olmamıHee kıı kaçarken iyi kilo veriliyormuş :))
Senin resmin yokmu CnmBenimde belim dümdüz değil bel oyuntum var ama ince belli bir bayan değilim yanii :))
Bizi çirkinleştiren yağlarımız hayatım normale dönünce orantı oluyor Rabbim koymuş orantıyı, yeter ki biz bozmayalım :))
hemen izliyorum seni :))Senin resmin yokmu Cnm
Seni izledim beni izlersen Albüme bakabilşrsin
Ben albümündeki tukiz elbiseli resim en şişko halim orda 120 falanım
Hedefde albümündeki 68 kiloda
Kız haftasonu eşim yemeğe gidelim diyor, gidersek ödemler sayesinde öyle olur gibime geliyorda, ben bu sefer gitmeyelim diyorum, o zaman dua et kararım değişsin şekerim ama pışşşııııkkk yemezler :))))Anacım biraz yavaş olsanda ben senin Kilona gelsem sonra kardeş kardeş beraber versek olmamı
kız git protein yersin nolcak kiKız haftasonu eşim yemeğe gidelim diyor, gidersek ödemler sayesinde öyle olur gibime geliyorda, ben bu sefer gitmeyelim diyorum, o zaman dua et kararım değişsin şekerim ama pışşşııııkkk yemezler :))))
Aa ben daha kimseyi izlemiyorum.. Bende bir ara koyayım öle herkes görmeyecekse :)) bi bakayım bakiim olacak mı seni görcem mi :))Senin resmin yokmu Cnm
Seni izledim beni izlersen Albüme bakabilşrsin
Ben albümündeki tukiz elbiseli resim en şişko halim orda 120 falanım
Hedefde albümündeki 68 kiloda
ben göremedimAa ben daha kimseyi izlemiyorum.. Bende bir ara koyayım öle herkes görmeyecekse :)) bi bakayım bakiim olacak mı seni görcem mi :))
Anaaaa şunun yaptığına bakKız haftasonu eşim yemeğe gidelim diyor, gidersek ödemler sayesinde öyle olur gibime geliyorda, ben bu sefer gitmeyelim diyorum, o zaman dua et kararım değişsin şekerim ama pışşşııııkkk yemezler :))))
Hep öyle deyip kandırıyorum kendimi sonra sıcacık lavaşlara bulgur pilavına aparatiflere dayanamıyorum anam :))kız git protein yersin nolcak ki
Anaaaa şunun yaptığına bak
Kız adamın içinden gelmiş yemeğe gidelim demiş
Hiç kırılırmı adamcağız
Vicdansızzzz
Kız begüm gizli gizli banamı bakacaktınben göremedim
gizli değil ablam yazdım ya hemen izliyorum diye aşkolsunKız begüm gizli gizli banamı bakacaktın
Senide izledim bebek
Niyeymiş Kızzz yesinlerHe canım hee anlat ama YEMEZLER YAVRUMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?