Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tamamdır her zaman canım

Akşam eşim yok sanırım kahvaltı yapcam yedikten sonra yazarım canım

Akşam eşim yok sanırım kahvaltı yapcam yedikten sonra yazarım canım
Ayy bu eşler yüzünden hep kilo alıyoruz anam, onlara hazırlayınca bizde cozutuyoruz.. Neyse benimkide diyette bir haftadır, ama bugün tutturmuş yemeğe gidelim akşama dedi, sonra işi çıkdı da kaldı.. Bir kilo verdik ya hemen tamamlamamız lazım yemekde
Akşama haşlama istedi neyse iyiyiz bu gün ..

Canım haşlama süper fikir. Dışarda yiyeceksem hemen söyleyim ızgara köfte veya tavuk yiyeceksin. Garsona rica et yanına koydukları patates kızartması veya pilav yerine bol yeşillik koysunlar. Ben yıllardır dışarda yediğimde söylüyorum. Hiç sorun olmuyo. Çekinme söyle. Yoksa bir iki çatal derken yersin. Yanında ayran.... ohhh süper bir menü. Hamburger iye gidersen de köfte Burger ve ayran. Yine patates yok. Menüleri unutmak gerek. Diyorum ya tüm ailem aşırı kilolu benim normal kalabilmek sırlarım bunlar :)) mecbur napcan genetiğim musait

Biz zaten burada helal et durumları söz konusu olduğundan, öyle heryerde yemek yiyemiyoruz tatlım. Başka şehirlere gidiyoruz yemek için düşün.. Olduğumuz şehirde ancak balık ya da vejeteryan yerlede yiyebiliyoruz oda genelde mecburiyet durumlarında oluyor. Canım istedi gidiyim durumu olmuyor..

Gittiğimizde zaten aynen senin dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama o sıcacık puf puf lavaş gelmiyor mu işde ona dayanamıyorum, o sırada amaan zaten az geliyoruz durumları çeliyor hemen aklımı.. Birde ortaya konan aparatipler masum görünsede sonrasında çok ödem yapıyor... Bile bile işde bazen göze alıyoruz ödemide kiloyuda :)

Dikkat etmen çok güzel tatlım, genetik yatkınsa hele daha da dikkat etmek lazım.. Ama şimdiki nesil bilinçli gidiyor Maşallah, herkes dikkat ediyor artık beslenmesine en azından yürüyüş yapıyor millet Maşallah !!

Evet canım doğru diyosun.
Zayıf olup istediğini yiyen insanlara ozenmisimdir ama bi bakiyosun istediğini yiyo diyoruz ama 2 çatal alıp doydu m diyolar yani niye zayıf kaldıkları belli :))

Evet ya, bende bu akşam tereyağlı pilav yaptım dayanamadım yedim dahada yerdim zor tuttum kendimi

Evet canım doğru diyosun.
Zayıf olup istediğini yiyen insanlara ozenmisimdir ama bi bakiyosun istediğini yiyo diyoruz ama 2 çatal alıp doydu m diyolar yani niye zayıf kaldıkları belli :))
Öyle yiyip yiyip kilo almayan numunelik tipler var evet, asıl başarı dikkat edip almayanların ki.. Bizde bi gün başarıcaz inşallah öyle olmayı :)

Evet ya, bende bu akşam tereyağlı pilav yaptım dayanamadım yedim dahada yerdim zor tuttum kendimi
Tereyağlı pilav heee Begüm hanım bir hafta yasak sana pilav milav şekerim:)
Ne ediyosak kendimiz kendimize ediyoruz haa, hiiç hayıflanmıyalım yok dikkat ediyorum da veremiyorum diye kız :))
Dün dikkat ettim verdim , bugün enerjim düşük bahanesiyle bende lavaşları götürdüm öğlen yarın hoopp 1 kilo fazla gelirim gene... Aç mı gezcez biz ayol :)

gi
gittiler canım bende şimdi sporumu yaptım cuma ve cumartesiyi arka arkaya yaptım akşam yatmadanda inşallah pazartesiyi callen cardiosunu yapıcam 4 gündür yapamıyodum spor acısını çıkarmam lazım. Tamm ablacım sen ne zaman dersen başlayalım platesede bende ebru şallının videoları var

gi
gittiler canım bende şimdi sporumu yaptım cuma ve cumartesiyi arka arkaya yaptım akşam yatmadanda inşallah pazartesiyi callen cardiosunu yapıcam 4 gündür yapamıyodum spor acısını çıkarmam lazım. Tamm ablacım sen ne zaman dersen başlayalım platesede bende ebru şallının video

Süpersin kızım, sporsever hatun görün kızlar Maşallah pazartesi ekliyelim maxların arkasına pilatesi ama ne yapıcaz kıı senin fikrin var mı? Yarımsaati geçmesin ama şekerim??

Eki Görüntüle 1807122
Kız he he valla bana bişeyler oldu iki gündür çikolata yemiyorum Ayy maşallah diyeyim de kendime :))
Bugün sadece şunları yedim aldığım kaloriye bakın
Maşallah kız çikolataya hayır dediysen sen iki gündür bide olcak bu iş hadi inşallah... Ooo daha bisürü kalorin var ya kız, hurma diyeti mi yapıyosun bugün şekerim ?

Eki Görüntüle 1807122
Kız he he valla bana bişeyler oldu iki gündür çikolata yemiyorum Ayy maşallah diyeyim de kendime :))
Bugün sadece şunları yedim aldığım kaloriye bakın
Ama bu kadar az kalori ile diyeti azcik gevşetsen geri kilo alirsin ayrıca metabolizman yavaşlar. Yanlış anlama ama ben sağlıklı bulmadım.

Ama bu kadar az kalori ile diyeti azcik gevşetsen geri kilo alirsin ayrıca metabolizman yavaşlar. Yanlış anlama ama ben sağlıklı bulmadım.
Yok kızz bırak yemesin, yedikleri yeter ona en az biray aç kalsa yeter :) yarına cozutur sonra :)
Birde haftasonları durmaz bu hatun evinde gezmelerde cozutmasın öyle az falan dedik diye :))

Yok kızz bırak yemesin, yedikleri yeter ona en az biray aç kalsa yeter :) yarına cozutur sonra :)
Birde haftasonları durmaz bu hatun evinde gezmelerde cozutmasın öyle az falan dedik diye :))
Ben diyeti sağlık için yaptığımdan bana ters ama tabi herkesin kendi kararı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…