Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy süper incelmişsin tatlım ya gencecik olmuşsun yaş 35 bence sende anamm hiç 44 üm deme yanii :) Maşallah kuzumsun :))
Boyda uzun Maşallah süpersin bebeğim gerçekden..
Yaaaa ben 30 diye düşündüydüm

Teşekkür ederim bitanem
O günlerden bugüne gelebildiğim için çok mutluyum
Yoksa senelerce mutsuz umutsuz komplekli bi haldeydim

Ayy kızlar amanın ben ne duruyooommm bisürü işim var kıı mutfak toparlancak , balkon camı mutfak camı silicekk ...
Ben biraz toparlıyım kııı arada bakarım sizlere...
hepimize kolay gelsin fıstık
Bende işlere girişiyom

ablacım inan gözlerim yerinden fırladı
süpersin
Çok teşekkür ederim bitanem
Uzun zaman görmeyenler tanıyamadı bile
Eeeee nerdeyse yarım gitti sayılır
52 bedenden 38 -40 bedene düştüm

git bence salata ayran ve 1 tane lahmacun yesen ne olur

hepimize kolay gelsin fıstık
Bende işlere girişiyom

Çok teşekkür ederim bitanem
Uzun zaman görmeyenler tanıyamadı bile
Eeeee nerdeyse yarım gitti sayılır
52 bedenden 38 -40 bedene düştüm
52 beden mi.
inananmıyorum. maşallah sana o zaman . büyük bi iş başardın

Ayy yazmıcaktım aslında senin yazını görünce dayanandım bazı insanlar vardır normal hayatta da bu böyle iki kişi tartışır orda herşeye tanık olan 3. Kişi vardır herşeyin farkında ama sırf karışmamak için ağzını açmaz o insanlardan nefret ederim burda da bizzat gördüm bunu
Çok teşekkür ediyorum.. Ayrıca Bi arkadaş daha vardı ben davet etmiştim onu şimdi ona da ayıp olacak ama kusura bakma arkadaşım
Neyse son videomu da paylaşıp öyle gideyim dedim:)) bugün 32 dk lık FB ağırlık çalışmasından sonra ekledim mükemmeldi kesinlikle yapın derim hoşçakalınnn tekrar

bu videoyu mu yaptın. 22 dk. hem. tebrik ederim.
sen gitme yine derim ben.

of zor bi video bu. izledikçe bak . güzel sıkılaştırır insan.

kızlarr, bu akşam oglum gezıden donecek ananesıyle orada bırakırız artık sabah gelmesın annemler dıye
bızde spordan sonra esımle dısarda yerız ama ne yesek ne yenebılır
Ara ogun yıyorum sımdı sporda fenalık gecırmıyım dıye 1 de yemek yedım en son malum

Tatlım dışarda en iyisi ızgara şiş tarzı şeyler
Yanında bol salata ayranla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…