Anacım bi şakadan anlıyın gıııgizli değil ablam yazdım ya hemen izliyorum diye aşkolsun
Tabi canımm hehee :))Niyeymiş Kızzz yesinler
Kocacığınla Romantik bi akşam geçir diyoz kötü oluyoz
Ayy süper incelmişsin tatlım ya gencecik olmuşsun yaş 35 bence sende anamm hiç 44 üm deme yanii :) Maşallah kuzumsun :))Kız begüm gizli gizli banamı bakacaktın
Senide izledim bebek
Yaaaa ben 30 diye düşündüydümAyy süper incelmişsin tatlım ya gencecik olmuşsun yaş 35 bence sende anamm hiç 44 üm deme yanii :) Maşallah kuzumsun :))
Boyda uzun Maşallah süpersin bebeğim gerçekden..
kolay gelsin hamarat hatun, dün ütüler bitti bugün kapı cam siliniyo ohh bahar temizliği ne güzelAyy kızlar amanın ben ne duruyooommm bisürü işim var kıı mutfak toparlancak , balkon camı mutfak camı silicekk ...
Ben biraz toparlıyım kııı arada bakarım sizlere...
ablacım inan gözlerim yerinden fırladıYaaaa ben 30 diye düşündüydüm
Teşekkür ederim bitanem
O günlerden bugüne gelebildiğim için çok mutluyum
Yoksa senelerce mutsuz umutsuz komplekli bi haldeydim
hepimize kolay gelsin fıstıkAyy kızlar amanın ben ne duruyooommm bisürü işim var kıı mutfak toparlancak , balkon camı mutfak camı silicekk ...
Ben biraz toparlıyım kııı arada bakarım sizlere...
Çok teşekkür ederim bitanemablacım inan gözlerim yerinden fırladı
süpersin
git bence salata ayran ve 1 tane lahmacun yesen ne olurKız haftasonu eşim yemeğe gidelim diyor, gidersek ödemler sayesinde öyle olur gibime geliyorda, ben bu sefer gitmeyelim diyorum, o zaman dua et kararım değişsin şekerim ama pışşşııııkkk yemezler :))))
ben de göremedim resimEvet Cnm zaten tr de soda diyolar
52 beden mi.hepimize kolay gelsin fıstık
Bende işlere girişiyom
Çok teşekkür ederim bitanem
Uzun zaman görmeyenler tanıyamadı bile
Eeeee nerdeyse yarım gitti sayılır
52 bedenden 38 -40 bedene düştüm
ben de görsem yahuuYaaaa ben 30 diye düşündüydüm
Teşekkür ederim bitanem
O günlerden bugüne gelebildiğim için çok mutluyum
Yoksa senelerce mutsuz umutsuz komplekli bi haldeydim
Ayy yazmıcaktım aslında senin yazını görünce dayanandımlütfen yapma böyle.
ben yeni gördüm . bak yazılan son bi iki şeyi okudum geçmişe dönük.
kimse kimseye hakaret içeren şeyler yazmasın. hepimizin hedefi belli. hiç birimiz incecik değiliz ki buradayız.
sen üzme kendini
ben seni sevdim. güzel paylaşımları olan birisin ve bu topiğe faydalı olduğunu düşünüyorum. gitmek yok. kimse için sevdiğin bi şeyden vazgeçme
bu videoyu mu yaptın. 22 dk. hem. tebrik ederim.Ayy yazmıcaktım aslında senin yazını görünce dayanandımbazı insanlar vardır normal hayatta da bu böyle iki kişi tartışır orda herşeye tanık olan 3. Kişi vardır herşeyin farkında ama sırf karışmamak için ağzını açmaz o insanlardan nefret ederim burda da bizzat gördüm bunu
Çok teşekkür ediyorum.. Ayrıca Bi arkadaş daha vardı ben davet etmiştim onu şimdi ona da ayıp olacak amakusura bakma arkadaşım
Neyse son videomu da paylaşıp öyle gideyim dedim:)) bugün 32 dk lık FB ağırlık çalışmasından sonra ekledim mükemmeldi kesinlikle yapın derim hoşçakalınnn tekrar
Teşekkür ederim Cnm insan sabırlı ve disiplinli olursa gitmicek kilo yokmuş52 beden mi.
inananmıyorum. maşallah sana o zaman . büyük bi iş başardın
Benim profilimden izle ye bas şekercimben de görsem yahuu
Tatlım dışarda en iyisi ızgara şiş tarzı şeylerkızlarr, bu akşam oglum gezıden donecek ananesıyle orada bırakırız artık sabah gelmesın annemler dıye
bızde spordan sonra esımle dısarda yerız ama ne yesek ne yenebılır
Ara ogun yıyorum sımdı sporda fenalık gecırmıyım dıye 1 de yemek yedım en son malum
Sayfanın üstünde albümler yazan yer var Cnmresim ekleme şeysini bulamadım ama. yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?