Sayfanın üstünde albümler yazan yer var Cnm
Oraya gir
Albüm oluştur
bugün herkes alıngan ablacım ben de dahilAnacım bi şakadan anlıyın gııı
Şaka yaptım bitanecim
Buarada sımdı hepsını tek tek ınceleyemedım ama yorum yazdıgım albumde bı resımde turuncu tshırtlı orada yanların var sanırım sonra goremedım gıdecek dımı sevındım zıra benımde yanlarım bır haylı etlıTeşekkür ederim Cnm insan sabırlı ve disiplinli olursa gitmicek kilo yokmuş
Benim profilimden izle ye bas şekercim
Bende seni izliyorum
Bu Şimdiki halinmi Cnmevet oldu.
En son 68 kiloda olan hedefte albümünde CnmBuarada sımdı hepsını tek tek ınceleyemedım ama yorum yazdıgım albumde bı resımde turuncu tshırtlı orada yanların var sanırım sonra goremedım gıdecek dımı sevındım zıra benımde yanlarım bır haylı etlı
Izledim babybugün herkes alıngan ablacım ben de dahilya ben de görmek istiyorum
vaav muhteşem incelmişsin abla harika hissettiriyordur buuIzledim baby
En şişko tukiz elbiseli olan
En zayıf hedefte albümünde
Diğerleri arada kilo verme döneminde olanlar
Evet gordum ya gıtmıs pekı bunun ıcın spora fılan gıttınmı yoksa kendınmı yaptınEn son 68 kiloda olan hedefte albümünde Cnm
Teşekkür ederim Tatlımvaav muhteşem incelmişsin abla harika hissettiriyordur buu
Ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım CnmEvet gordum ya gıtmıs pekı bunun ıcın spora fılan gıttınmı yoksa kendınmı yaptın
bende evde dıyorum lesıe ablayla yurusemmı yapabılırmıyım acaba
İşde o bir lahmacunla kalmıyor gidince bebeğim yaa :))git bence salata ayran ve 1 tane lahmacun yesen ne olur
Ayy napıyım kuzum işlerin yoğunluğundan elim değmemişdi , çıksın aradan :))kolay gelsin hamarat hatun, dün ütüler bitti bugün kapı cam siliniyo ohh bahar temizliği ne güzel
Ayy Zuhal kuzum 69 olabilir miyiz kıı Ramazana acep hayatım ?? Ben öle diyip kendimi inandırmaya çalışıyorum da sanki benim için özellikle zor gibi :)) ama 72 olsam o bile müthiş aslında, sen ne hedefliyorsun Ramazana ayy??Ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım Cnm
Tabi şimdi biraz geri alınca o kadar ince değilim
Ramazana kadar inşallah tekrar verecem
Kuzum sen neye alındın yoksa sabah ki menüyü akşam paylaşalım lafımıza mı tatlım ?? Öyleyse kız deli misin o genel bir hatırlatmaydı bebeğim, sen yazınca sana gibi olduysa kusura bakma şekerim benim asla öyle değil tatlım benim :)) sen tanıyorsun artık bizleri, öyle olmadığını anlamışsındır zaten cicim benimbugün herkes alıngan ablacım ben de dahilya ben de görmek istiyorum
Leslie yapabilirsin tabii kuzım hatta sen Jillien Shared 30 Day' e başla evde bence :))Evet gordum ya gıtmıs pekı bunun ıcın spora fılan gıttınmı yoksa kendınmı yaptın
bende evde dıyorum lesıe ablayla yurusemmı yapabılırmıyım acaba
ablacımmm olur mu öyle şey ciddi anlamda demiyorum ki ben takılıyorum öyle ben alınmam size iyi niyetli dersiniz birşey deseniz bile, sen de beni tanıyorsun ablacım hiçbir sorun yok :))Kuzum sen neye alındın yoksa sabah ki menüyü akşam paylaşalım lafımıza mı tatlım ?? Öyleyse kız deli misin o genel bir hatırlatmaydı bebeğim, sen yazınca sana gibi olduysa kusura bakma şekerim benim asla öyle değil tatlım benim :)) sen tanıyorsun artık bizleri, öyle olmadığını anlamışsındır zaten cicim benim
Sporun için müthişsin tatlım bak gör 10 gün sonra bel ve karın bölgen nasıl incelicek , twist hareketleri bol zıplamalar müthiş demi ve çok yorucu , üstelik bir saat :)) Maşallah ya zorlanmıyorsun ya sen Max' da uçarsın bebeğim , sıkı bir Max' cı geliyor :))bugünkü öğünlerim:
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta
ara
10-15 tane fıstık
öğle yemeği
1 yumurta
1 bardak ayran
ara
2 adet yeni dünya
akşam yemeği 17:45te yedim
1,5 kase sebzeli çorba (hazır çorbaydı yalnız)
1 dilim tam buğday ekmek
886 kalori ile bu günü kapattım, gece de yine soda limon ayran karışımımı yapacağım
şimdilik 2 litre su içtim, yatana kadar 3 olmasını hedefliyorum
spor olarak da banish fat yaptım
Tamam kuzum benim, heralde ben kafayı takdım sabah sana gibi yazdığım için ondan heralde tatlım.. Evet ya birbirimizi yanlış anlamayalım artık tanışıyoruz yani tüm kızlar için geçerli :))ablacımmm olur mu öyle şey ciddi anlamda demiyorum ki ben takılıyorum öyle ben alınmam size iyi niyetli dersiniz birşey deseniz bile, sen de beni tanıyorsun ablacım hiçbir sorun yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?