Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Teşekkür ederim Cnm insan sabırlı ve disiplinli olursa gitmicek kilo yokmuş

Benim profilimden izle ye bas şekercim
Bende seni izliyorum
Buarada sımdı hepsını tek tek ınceleyemedım ama yorum yazdıgım albumde bı resımde turuncu tshırtlı orada yanların var sanırım sonra goremedım gıdecek dımı sevındım zıra benımde yanlarım bır haylı etlı

En son 68 kiloda olan hedefte albümünde Cnm

bugünkü öğünlerim:
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta

ara
10-15 tane fıstık

öğle yemeği
1 yumurta
1 bardak ayran

ara
2 adet yeni dünya

akşam yemeği 17:45te yedim
1,5 kase sebzeli çorba (hazır çorbaydı yalnız)
1 dilim tam buğday ekmek

886 kalori ile bu günü kapattım, gece de yine soda limon ayran karışımımı yapacağım

şimdilik 2 litre su içtim, yatana kadar 3 olmasını hedefliyorum

spor olarak da banish fat yaptım

Evet gordum ya gıtmıs pekı bunun ıcın spora fılan gıttınmı yoksa kendınmı yaptın
bende evde dıyorum lesıe ablayla yurusemmı yapabılırmıyım acaba
Ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım Cnm
Tabi şimdi biraz geri alınca o kadar ince değilim
Ramazana kadar inşallah tekrar verecem

git bence salata ayran ve 1 tane lahmacun yesen ne olur
İşde o bir lahmacunla kalmıyor gidince bebeğim yaa :))
Neyse bakalım eşim çok ısrar ederse , ( adamcağızımıda pek bi aç bırakıyorum son zamanlarda galiba :)) )
Belki giderim :) artık Zuhalciğimde bana 4,5 kilo fark atar kesin :))

Ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım Cnm
Tabi şimdi biraz geri alınca o kadar ince değilim
Ramazana kadar inşallah tekrar verecem
Ayy Zuhal kuzum 69 olabilir miyiz kıı Ramazana acep hayatım ?? Ben öle diyip kendimi inandırmaya çalışıyorum da sanki benim için özellikle zor gibi :)) ama 72 olsam o bile müthiş aslında, sen ne hedefliyorsun Ramazana ayy??

bugün herkes alıngan ablacım ben de dahil ya ben de görmek istiyorum
Kuzum sen neye alındın yoksa sabah ki menüyü akşam paylaşalım lafımıza mı tatlım ?? Öyleyse kız deli misin o genel bir hatırlatmaydı bebeğim, sen yazınca sana gibi olduysa kusura bakma şekerim benim asla öyle değil tatlım benim :)) sen tanıyorsun artık bizleri, öyle olmadığını anlamışsındır zaten cicim benim

ablacımmm olur mu öyle şey ciddi anlamda demiyorum ki ben takılıyorum öyle ben alınmam size iyi niyetli dersiniz birşey deseniz bile, sen de beni tanıyorsun ablacım hiçbir sorun yok :))

Sporun için müthişsin tatlım bak gör 10 gün sonra bel ve karın bölgen nasıl incelicek , twist hareketleri bol zıplamalar müthiş demi ve çok yorucu , üstelik bir saat :)) Maşallah ya zorlanmıyorsun ya sen Max' da uçarsın bebeğim , sıkı bir Max' cı geliyor :))
Yemeğinde gayet güzel , çorban hazır olmasa iyiymiş ama öğrencilik işde, yanına salata da olabilirdi örnek olması açısından yazdım bu salatayı :))
Şimdi Zuhal kesin bu çorbayla ekmeğe laf eder :) 1 kase çorba 1 ekmek yerine geçiyor der bence :)
Ekmek yerine çorba , salata olsa daha güzel olabilirdi diyim bende ki genede bence gayet hafif ve yarın gelsin eksiler kuzum benim :))

ablacımmm olur mu öyle şey ciddi anlamda demiyorum ki ben takılıyorum öyle ben alınmam size iyi niyetli dersiniz birşey deseniz bile, sen de beni tanıyorsun ablacım hiçbir sorun yok :))
Tamam kuzum benim, heralde ben kafayı takdım sabah sana gibi yazdığım için ondan heralde tatlım.. Evet ya birbirimizi yanlış anlamayalım artık tanışıyoruz yani tüm kızlar için geçerli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…