Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar mutfağı topladım, mutfak camımı sildim, balkonun koca camını sildim , hızımı alamayıp salon camına kızımın odasının camına daldım :)) camlarda eşşek kadar anam yerlere kadar bide kollarım kopdu :) diğer odaların ki duruyor onlarıda bir ara yapıcam artık :))
Yarında gardroba el atmam lazım, giyilmeyenleri temizlemem gerek, yenilerde alınınca ortalık karışıverdi :))

Bende menümü bildireyim
Sabah
4 yumurtayı ve yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle çırpıp omlet yaptım , çok lezzetli görünüyordu eşiminde canı çekdi, ama üzerine isot biber eklediğim için tatlım yiyemedi, ona dağıtmadan olan hani sarısı karışmıyor ya tavada ondan yapmışdım, yoksa kızacaksınız bana herifini aç bırakma diye biliyom :))

Saat 16' da akşam menüm
Yarım tavuk büyükce bir bardak tuzsuz ayran ( tavuk derisiz ve dünden haşlanmış )
Çay kahve , bitki çayı içemez oldum son yeşil çay içisimdeki halim yüzünden :) ama bu akşam demlesem iyi olacak :)

Günü kapattım, çay kahve olur bundan sonra suyumu pro gününde hele belki 4 litre bile içiyorumdur, içi yanıyor çünkü insanın ..

sağol ablacım umarım incelme fark eder, cidden bayağı yoruyor her bölgemi çalıştırdığını hissediyorum özellikle zıplamalar nefes nefese bırakıyor insanı :)) yaz gelse de maxa başlasam abla özeniyorum size
Üşengeçliğimden kaynaklandı tamamen salata aklıma geldi de malzemem kalmamış abla ondan böyle geçiştirdim ben de :))

Açlık hissediyor musun abla

Max' a başlıyacağın günlerde gelecek ve o zaman bıkmadan yapacaksın inşallah tatlım, bizde önce Jill programlarını bitirip başladık :)
Yumurta salatasıda yapabilirsin kuzum oda hem lezzetli hem tok tutuyor ve akşam öğününde yersen ertesi gün epey kilo veriyor insan :)))

aklımda ablacım sağol :))

Yok tatlım hiç aç olmuyorsun , hiç karbonhidrat almadığımdan kan şekeri seviyem oynamıyor ve açlık olmuyor aksine toklukdan susuyorum :))
o çok güzel bir şey işte karbonhidrat alınca çok yese bile acıkıyor insan
Kızlar INSANITY 1. Ay 1. Hafta 5. Gün POLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT ' ı bitirdim yarım saat önce, mosmor oldu yüzüm gene , bugün erken yapıyım dedim ohh müthiş bir rahatlama var :))
oh maşallah ablacım süpersin :))

Sen yalnız yaşıyordun dimi Tatlım
Öğrenci için Tabiki hazır çorbalar pratik ama hiç sağlıklı değil çok katkı maddesi var içlerinde
Aslının dediği gibi salatan eksik ama malzemen yokmuş
Yoğurt varsa o da olurdu
Bide öğleni evdemi yiyorsun bilmiyorum ama bana az geldi
Yinede kaçamaksız bi menü tatlıcım
Hele su ve spor harika
Biz öyle diyelimde şekerim artık ne kadar düşersek kâr kârdır
Kız Aslı bakmışın sonra hedefi 59 yapmışız
Gerçi 68 i bile bana yakıştırmadılar
Ohhh mis gibi olmuş Tatlım
Bugün bende niyetlenmiştim ama meyve gününden dolayı hiç enerjim yoktu
Inşallah yarın yapıcam

Pro yaparken su içmek çok önemli Tatlım
Sende ne güzel içmişin
Menüde harika
Daha yiyebilcenmi tavuk
Bende sabah için omlet hayali kuruyorum
Kızlar INSANITY 1. Ay 1. Hafta 5. Gün POLYOMETRIC CARDIO CIRCUIT ' ı bitirdim yarım saat önce, mosmor oldu yüzüm gene , bugün erken yapıyım dedim ohh müthiş bir rahatlama var :))
Sen harikasında Tatlım
Bugün ben yapamadım spor
Aslında yarın boş gün yapıcaktım ama bugün yapmış oldum

Mefkurem Zuhalciğim nerdesin ayy , yürüyüşe mi çıkdın nettin, yeter kıı gel gayrı :)
Halsizde olsam yine biraz yürüyüşe çıkayım diye düşündüydüm Tatlım ama Öğleden sonra çocuklar geldi
Yemek hazırla falan
Onlarla oturduk geç gittiler

4.günüm

Bugün meyve günüydü gerçekten çok zorlandım midem yapıştı sanki

1 ananası tam bitirmedim hatta küçüktü
200 gr kadarda yeşil erik yedim

Biraz midemi bastırsın diye 3 kş yoğurttan tuzsuz 2 bar ayran içtim

Spor yapamadım
Açlıktan suyuda fazla içemedim
1.5 lt olmuştur

uzun zamandır giremedim hayatım nasıl gidiyor diyet yapabildin mi :)) birde spor ne alemde ay cok eksik kaldım :))
bugun bende game day diye bir saatlik kardiyoyu yaptım bu shaun t adamın canına okuyor vallahi bir saat kardiyo mu olur demeyin shaun yapmıs hemde en zorundan
ama eglenceliydi tum sporların karısımıydı biraz tenis biraz basket biraz yuzme hepsinden cesitli hareketler yaptırdı bugunluk de programı bitirmenin mutluluguyla dersime devam ediyorum

Önce bi 65 e inelimde tatlım :) 59 a eşim hayır der kesinlikle, çok zayıf olmamı ne hikmetse istemiyor benimki :) 80 de kal deyordu hatta da 80 i ben bir haftada 89 yaparım diye ikna etmişdim, şu an sesi çıkmıyor 65 e doğru bi düşelim bakalım, belli mi olur kas yapınca çirkin zayıf olmam 59 da o zaman neden olmasın :))

Yakıştırmıyanları boşver tatlım sen kendin hangi kiloda mutluysan onu hedefle :)

Günde tek öğün tavuk yediğimden inanamazsın hala bıkmadım :))
Yarın vereceğim kiloya göre pro mu yoksa sebze ilave edecek miyim karar vericem kuzum :)

Erken yapınca sporu iyi oluyormuş ayy :) rahat bu gece kafam :)
Dediğin gibi bugün dinlenme günün olur, yarın yaparsın, takma kafana tatlım :)

Demek zor geldi Ananas günü :) bende benimkine sipariş vermişdim unutmuş almayı, bende bir gün deneyim diyordum :) ama zorluyorsa o kadar sonra bi zamana bırakırım artık :)
Yarın sen bana yetişirsin kız anam bak korktum şimdi :)) Tuh az önce iki kaşık kıyma kavurması yedim tuzluydu ödem olcam eyvahh Zuhal geçicek benii .. ( tek topak kalmış kıyma evde bende kıymalı omlet yapar üzerinede sarımsaklı yoğurt pul biber atarım demişdim, bakdım eşim kaşıklıyor, bende saldırdım işde :)) )
Sabah böyle yap sende mantı gibi olur :))

Evet kuzum bugün düşünmüşdüm seni hatta yazmadı birkaç gündür diye :)
Tatlım 3 günlük protein sonucunda 2 kg verdim .. Bugün dördüncü günü yaptım.. Bakalım yarın ne olcam :) Bugün 76,400 gelmişdim ..Insanity 5. Günü bitirdim bugün, Max' a göre hareketler basit ama genede çok yorucu tekrar sayısından dolayı, bir de Max' da hergün farklı program var. Aslında Max' ı da Asylumdan sonra denemeni tavsiye ederim Kardioya ihtiyacın kalır mı bilmem ama aklında olsun :))
Max' dan biliyorum hiç görülmemiş hareketler yaptırıyor Schaun yaa :))
Allah zihin açıklığı versin kuzum benim :)

Günaydın arkadaşlar,
130488 tarafından davet edildim.

Ekim sonundan beri Karatay yapıyorum. yaklaşık 9 kg verdim. 73,5 ile başlayıp 64,5'i gördüm. Fakat sorun şu ki; motivasyonumu kaybettim. Tatlı krizlerime engel olamayıp, kaçamaklar yaptım. çok şükür kilo almadım ama buna rağmen hedefime de ulaşamadım. Ayrıca 15 aylık bir kızım var. Ve doğum sebebiyle sarkmış bir göbeğim.
Jillian yapmak istiyorum, fakat "kalpazanlıktan" ve zaman yoksunluğundan bir türlü devamını getiremiyorum.

Acaba burada motive olabilir miyimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…