Kalorin çok iyi ben henüz yeni olduğumdan dolayı yemeklerden pek anlamıyorum ama yazılanları okudum. Bende kaloriyi hesapladım senden sonra 1200 cıktı yuh oldum kendıme.bugünkü öğünlerim:
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta
ara
10-15 tane fıstık
öğle yemeği
1 yumurta
1 bardak ayran
ara
2 adet yeni dünya
akşam yemeği 17:45te yedim
1,5 kase sebzeli çorba (hazır çorbaydı yalnız)
1 dilim tam buğday ekmek
886 kalori ile bu günü kapattım, gece de yine soda limon ayran karışımımı yapacağım
şimdilik 2 litre su içtim, yatana kadar 3 olmasını hedefliyorum
spor olarak da banish fat yaptım
Leslie yapacaktım kesın kafaya koymustum 1 mil ile baslıcaktım ama bu hafta fırsat olmadı belkı bu aksam baslayabılırım. Şu jillien bilmiyorum hatat hıc bırını bılmıyorum sızler yazdıkca ben bakıyorum napıyorsunuz dıye cozerım ınsallah yakında.Leslie yapabilirsin tabii kuzım hatta sen Jillien Shared 30 Day' e başla evde bence :))
MerhabaGünaydın arkadaşlar,
130488 tarafından davet edildim.
Ekim sonundan beri Karatay yapıyorum. yaklaşık 9 kg verdim. 73,5 ile başlayıp 64,5'i gördüm. Fakat sorun şu ki; motivasyonumu kaybettim. Tatlı krizlerime engel olamayıp, kaçamaklar yaptım. çok şükür kilo almadım ama buna rağmen hedefime de ulaşamadım. Ayrıca 15 aylık bir kızım var. Ve doğum sebebiyle sarkmış bir göbeğim.
Jillian yapmak istiyorum, fakat "kalpazanlıktan" ve zaman yoksunluğundan bir türlü devamını getiremiyorum.
Acaba burada motive olabilir miyimki?
Merhaba
cok guzel kılo vermıssınız .
Neysekı gerıye kıloda almamıssınız benımde oglum var cok kılo alarak dogurmustum sonrada bı 4 aylık ölü dogumum var benımde alt gobegım ozellıkle var ustte gene mesela suanda sıskınlıgımı kaybettım ama alt gobek yuksek bel pantolonun ıcınde gızlı :)
Ben 30 kılo aldım yaklasık 80 dayanmıstım doguma gırdıgımde sezeryan oldum 12-14 kg arası doguma gırdı cıktı gıttı suyummu fazlaydı bılemıyorum .Ben de 68 ile hamile kaldım. 88 ile doğum yaptım. boyum da 168 cm. Emzirme dönemim bittikten bir süre sonra başladım diyete. ama hareketsiz bir yaşam olduğu sürece kilo da versem göbeğimin gitmeyeceğini biliyorum.
Başlangıç seviyesinde bir egzersiz yapacağım için Jillian kolay geldi. en azından onunla başlayıp, 30 günlük ilk programı bitirsem, daha sonra belki daha güzel ve sıkılaştırıcı egzersizlere geçerim diye planlıyorum. Bir türlü icraata geçemiyorum, o ayrı!
Bu arada kilo hedefim 57-58.
55 olursam daha mutlu olurum...
Ben 30 kılo aldım yaklasık 80 dayanmıstım doguma gırdıgımde sezeryan oldum 12-14 kg arası doguma gırdı cıktı gıttı suyummu fazlaydı bılemıyorum .
Ama sonrasında cok cabuk vermıstım cabuk derken kusarak oglum cok aglıyordu yemek yesem uyuyamıyordum uyusam yıyemıyordum o derece.
Buarada ben cok cok zayıfladım ama genede o alt gobek hep kaldı sadece sıs degıldı yanı bıkını fılan gıymem mumkun degıl orada bı derı fazlalıgı var
suanda ıcı dolu
bos olsun razıyım .
Bende arastırıcam dedıgın programı sporada gıdıyorum ben gıtmedıgım gunler evdede bısıler yapasım var buarada oglum 6.5 yasında 1.71 boyum 59 420 ıle basladım dıyete bakalım ne kadar gıdecek
albumume resmımı ekledım
sende eklersın takıp etmen lazım benı
benımde senı sanırım
Canım hoşgeldin biz burda birbirimizi çok güz2l motive ediyoruz takıl bize hayatını yaşaGünaydın arkadaşlar,
Ekim sonundan beri Karatay yapıyorum. yaklaşık 9 kg verdim. 73,5 ile başlayıp 64,5'i gördüm. Fakat sorun şu ki; motivasyonumu kaybettim. Tatlı krizlerime engel olamayıp, kaçamaklar yaptım. çok şükür kilo almadım ama buna rağmen hedefime de ulaşamadım. Ayrıca 15 aylık bir kızım var. Ve doğum sebebiyle sarkmış bir göbeğim.
Jillian yapmak istiyorum, fakat "kalpazanlıktan" ve zaman yoksunluğundan bir türlü devamını getiremiyorum.
nasıl aratacagım vıdeolaru canım hıc bısey bulamıyorum kadın resımlerı cıkıp duruyorValla Jillian'a birlikte başlasak, nasıl olur? yapar mısın benimle?
Tatlım Menün genel olarak güzel sayılırKızlar günaydınnnn herkeseee
Sonunda haftanın son günü
Hemen dünkü gezdiklerin senin olsun ne yedin ne içtin kısmını aktarıyorum.
Sabah 7:30
1 yumurtadan omlet
1 domates
1 üçgen peynir( malesef evde peynır kalmamıştı)
1 cavdar ekmeği
Ara 11:00
1 erik kurusu
1 kayısı kurusu
Öğlen 13:00
1 kase mercimek yemeği(çalışırken habire diyet menüsü hazırlamak gerçekten zor)
marul salatası
1 dilim cavdar ekmeği
Ara 17:00
(spora gideceğimiz için bunu yemem gerekliydi zira bu sefer tansiyonum düşüyor)
1 activia
2 ince küçük kepekli galeta
6 adet fındık
Akşam 20:30
1 kase susuz barbunya yemeği
1 kase yogurt
1 biber
yarım salatalık
Ara 22:00
20 adet kiraz
6 adet erik
Geçen sene tamda bu aylarda 1 ayda 4 kilo vermek için çok sağlıksız diyetler yapmıştım kiloyu verdim kuzenimin düğününde nişan elbiseme girdim fakat hemen sonra geçmek bilmeyen mide agrılarımla öğrendikki safra kesemde taş var bu ağrıların sebebi o , hemen acil ameliyat oldum safra kesemi ve göbek fıtığımı aldırdım.
Bir haftadır dün hariç yine midem agrımaya basladı ama neyseki dünü sağlam kurtardım.
Dün sporda
20 dk yürüyüş , 120 kalori (7. hızda)
15 dk bisiklet 110 kalori (30 hızda)
15 dk eliptik bisiklet bunun yaktığı kaloriyi int baktım ortalama (100 kalori diyorum) emin değilim
5 dk twist
5 dk yan mekik
3 kere 12 set yerde mekik
3 kere 12 set alt karın mekik
Bunlarda kalori harcanıyormu bilmiyorum.
Bu hafta daha gidermiyim bilemiyorum hafta sonu artık yaz temizliğini yapmam lazım ama istanbulda yağışlı gibi .
Ama mecburum ev uçmuş gidiyor.
Bunun dışında bu sabah aç karna tartıldım .
09.05.2016 sabah 59.420
13.05.2016 sabah 58.800
-620 gr
Yarıştığımız bir arkadaşın ise toplam kaybı 1.500 şok oldum. Bütün gün erik ve kayısı kurusu ve ceviz yiyip duruyor hatta .
Bi yerde bi yanlışmı yaptım bakalım , hafta sonunuda hasarsız atlatmak çok önemli ayrıca.
Teşekkür ederim zamanını ayırıp yorum yazdıgın için öncelikle.Tatlım Menün genel olarak güzel sayılır
Sabaha yeşillik vs.olsaydı
Öğlende mercimeğin yanına ekmek yerine yoğurt
Akşamda bol salata
Daha da güzel olurdu
Galetalar pek sağlıklı değil onun yerine 10 -15 kuru yemiş olabilirdi
Ceviz olursa 3 tane
Meyveyi geç saatte yemek Doğru değil Cnm
Çok acıkırsan biraz yoğurt yada ayran olabilir
Ayrıca 1200 kalorinin altına pek düşmemek lazım
Ama önemli olan bu kalorileri nerden aldığın
Kaliteli kalori almak önemli olan
Sporda güzel
Eğer evde yapacaksanda jillanın güzel sıkılaştırdığını söylüyorlar
Hoşgeldin CnmGünaydın arkadaşlar,
Günün en önemli öğünü kahvaltı CnmTeşekkür ederim zamanını ayırıp yorum yazdıgın için öncelikle.
Sabah omlette maydonoz fılan oldugu ıcın yesıllık almamıstım bıde cok yavas yemeye gayret ettıgımden yetısrıremıyorum mesaı saatıne kadar o sebeble ne kadar az parca o kadr ıyı gıbı gelıyor :)
Öğlen ekmeğide aksam yemem dıye yedım :) bahaneler bahaneler
meyve ve galeta hakkında soyledıklerıne dıkkat edecegım aslında acıkmaktan degıl kıraz yememıstım daha bu sene o sebeble evde varken yıyım dedım mesela :)
Gercı dun aksam esım burnumun dıbıne ekmegı koymus yemegı oyle kasık ucuyla yedım ve sureyı uzattım kı yemekten sonra tıka basa doymustum .
Buarada jillan'a baktımda o bana bırz agır geldı acıkcası cunku evde ben mekıklere devam edecegım korkum kas yapıp hıc zayıflamıs gıbı durmamam zıra spor salonundada hareketlerım var lesie mı yapsam ay ne kararsız kaldım yahu
nasıl aratacagım vıdeolaru canım hıc bısey bulamıyorum kadın resımlerı cıkıp duruyor
Hoşgeldin Cnm
Ben zühal senin Adın neydi
Maşallah sende çok güzel vermişin hedefine az kalmış
Dikkat etmediği halde sabit kalanlarada imreniyorum
Bende 14 ay içinde 45 kilo vermiştim
113.5 tan 68.4 düşmüştüm
Ama son 2 aydır fazlasıyla şımarıp birazda bunalım takıldığım için 14 kilo geri aldım
Şükür tekrar başlıyabildim 82 kiloyla
4.5 kilosu gitti
Ilk hedef 6 lara düşmek
Burdaki kızlar Maşallah spor konusunda çok azimliler
Inşallah bizide bulaşır
Bende be haftabaşı başladım
Onun boyu 1.63 veya 1.65 60.800 cıkmıstı 1 kılo 700 gr vermıs.CuteMom
Tatlım senin arkadaşının boyu kilosu yaşı kaçtı
Ayrıca senin kiloda biri için -600 çok güzel bi rakam tebrik ederim
Önemli olan biz elimizden geleni yapalım gittiği kadar gitsin
Orasını vücut zaten halleder
Sana hayır demek hıc ıstemıyorum ama ben sankı bunları yapamam gıbı geldı :) her gun 70 kusur mekıgım var pertım cıkar sanırım ama aksama kadar arastırayım ben lesia da bunuda bakalım haber vereyım sana olur muCanım ben CD'sini almıştım. Ama Youtube'ta var egzersizler.
30 day shred diye arattır videolardan.
3 levelden oluşuyor. 1. level 10 gün yapılıyor, 2. level 10 gün, 3. level 10 gün şeklinde tamamlanıyor.
Oy oy hayırlı olsun valla cok az yemek yıyorsun ve evdede ıs yapıyorsunHayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar şekerlerim :))
Sabah 79,900 geldim
Dünden beri -500 oldu
Toplamda 4 günde -2,500 vermiş oldum.. Pro günümü bugünde devam ettirip artık normal rutine döneyim diyorum inş :))
yanlış yazdın sanırım 75,900 yazcaktın galibaHayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar şekerlerim :))
Sabah 79,900 geldim
Dünden beri -500 oldu
Toplamda 4 günde -2,500 vermiş oldum.. Pro günümü bugünde devam ettirip artık normal rutine döneyim diyorum inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?