Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım gece meyve yemen dışında menün gayet güzel, meyveni gündüz saatlerinde yemeni tavsiye ederim bende Zuhalciğimin dediği gibi
Spor olarak güzel çalışmışsın maşallah, spor salonuna ne kadar devam edeceksin? Aslında evlerimizin rahatlığında ve etkili programlarla da gayet güzel çalışabiliriz.. Salonda yönlendiren bir hocan var mı ?

Bundan sonra dıkkat edıcem ablacım .
Salona daha yenı basladım 1 hafta oldu bugun 4 aylık kayıt yaptırdım.
Insallah hamıle fılan kalmazsam o arada devam edecegım sonuna kadar.
Evle salon arasında arabayla 20 dk mesafe var ama esımle gıdıp geldıgım ıcın suanda cok rahat servısle yol ustunde ınıyorum esımle donuyorum tek sıkıntım oglumu o surecte anneme emanet edıyor olmak yanı yuk olmak rahatsız etmek. cunku hıc beklemedıgımı dusunsem 1.30 saatlık ısım olacak salonda.
Salonda yonlendıren hocam var evet esımden dolayıda cok ılgılenıyorlar dıyetısyen var ama bana henuz onla gorusmene gerek yok veremezsen eger hıc kılo o zaman bakarız dedıler.

Haftada 2 gun aksam zumba step fılan var ama katılmadım ben cocuktan dolayı 3 gunde spining var ama suanda katılmadım henuz.

Evet ablacım yalnız yaşıyorum, o zaman dediğin gibi hazır çorba yerine saha pratik bir şey yapabilirim biraz kolaya kaçmak işime gelmişti benim hatam yani :))

1200de hiç fena değil ki :))

Canım Jill Shred aypman çok güzel, gerçekden etkili bir program :)
Bizde farklı programlar uyguluyoruz, ben Max30' u bitirdim, bu hafta Insanity' e geçdim.. Jill programlarını bitir sende gel tatlım benim , burda motive olursun merak etme yeter ki paylaşımda bulun tatlım :)

Kız nerdesin Efsa hani kilo bildirimin ayol :) spor ?? Elbisemi bakıyorsun çarşılarda napıyosun iki gündür yoksun kuzum , yaz çabuk bakiim :))
ablacım dün bütün gün çarşıdaydım saatlerce yürüdüm ve ayaklarım şişti dün max yapamadım.hafta sonu düğün var koşturuyoruz hala eksik bitmiyoki bu sabah 70 300 geldim üç gün önce 71 700 falandı galaba

Hah ben su dunku daha kızartma tarıfıne bakmadım
kızartma derken fırında kızartma
Bende dün kabak yaptım
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verdim
Tabi ben yiyemedim ama güzel görünüyordu

begum75
Begüm nerdesin fıstık
Kabağı fırında pişirdikten sonra sosla beraber payrex kapta tekrar fırına koyarsan sululuğu kalmıyor

maşallah Tatlım seninde çok güzel Eksi olmuş
Elbiseni ayarladınmı

Sağol ablacımm 98le başladım ben ilk hedefm 85ti. 2 kilo kaldığını görmek çok iyi geldi
baya vermişin kuzum ilk hedefe bişey kalmamış
Sonra gelsin 7 ler

Peki ya bızler yememelımıyız
yanı kıymalı sos degılde domates sosu olsa sarımsaklı fılan
Demıstım ya evde 2 kg patlıcan var

Hayırlı cumalar herkesee
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 88.7 iken bu hafta 87.0 geldim sonuçtan memnunum
Süpersin bebeğim bir haftada gayet güzel, dünden beri ne kadar gitti? Hem az yemişdin hemde sodalı yoğurt etkisini merak ediyorum bebeğim ??

Günaydın demeden dalmışım

Herkese enerji dolu bi gün diliyorum

O Olivenoil
Aslı daha kalkmadınmı kuzum nerdesin
Merak ediyorum bugünkü sonucunu
Görmüşsündür şekerim:))
Tatlım bugün tartıldın mı sırf anans gününde ne kadar verdin merak ettim..-4,5 yazmışsın dünden beri -500 mü acaba ???

burdayım ablacım, diğer topiklerde cirit atıyorum :))

şu fırında kabak patlıcanı en kısa sürede deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…