Canım gece meyve yemen dışında menün gayet güzel, meyveni gündüz saatlerinde yemeni tavsiye ederim bende Zuhalciğimin dediği gibiKızlar günaydınnnn herkeseee
Sonunda haftanın son günü
Hemen dünkü gezdiklerin senin olsun ne yedin ne içtin kısmını aktarıyorum.
Sabah 7:30
1 yumurtadan omlet
1 domates
1 üçgen peynir( malesef evde peynır kalmamıştı)
1 cavdar ekmeği
Ara 11:00
1 erik kurusu
1 kayısı kurusu
Öğlen 13:00
1 kase mercimek yemeği(çalışırken habire diyet menüsü hazırlamak gerçekten zor)
marul salatası
1 dilim cavdar ekmeği
Ara 17:00
(spora gideceğimiz için bunu yemem gerekliydi zira bu sefer tansiyonum düşüyor)
1 activia
2 ince küçük kepekli galeta
6 adet fındık
Akşam 20:30
1 kase susuz barbunya yemeği
1 kase yogurt
1 biber
yarım salatalık
Ara 22:00
20 adet kiraz
6 adet erik
Geçen sene tamda bu aylarda 1 ayda 4 kilo vermek için çok sağlıksız diyetler yapmıştım kiloyu verdim kuzenimin düğününde nişan elbiseme girdim fakat hemen sonra geçmek bilmeyen mide agrılarımla öğrendikki safra kesemde taş var bu ağrıların sebebi o , hemen acil ameliyat oldum safra kesemi ve göbek fıtığımı aldırdım.
Bir haftadır dün hariç yine midem agrımaya basladı ama neyseki dünü sağlam kurtardım.
Dün sporda
20 dk yürüyüş , 120 kalori (7. hızda)
15 dk bisiklet 110 kalori (30 hızda)
15 dk eliptik bisiklet bunun yaktığı kaloriyi int baktım ortalama (100 kalori diyorum) emin değilim
5 dk twist
5 dk yan mekik
3 kere 12 set yerde mekik
3 kere 12 set alt karın mekik
Bunlarda kalori harcanıyormu bilmiyorum.
Bu hafta daha gidermiyim bilemiyorum hafta sonu artık yaz temizliğini yapmam lazım ama istanbulda yağışlı gibi .
Ama mecburum ev uçmuş gidiyor.
Bunun dışında bu sabah aç karna tartıldım .
09.05.2016 sabah 59.420
13.05.2016 sabah 58.800
-620 gr
Yarıştığımız bir arkadaşın ise toplam kaybı 1.500 şok oldum. Bütün gün erik ve kayısı kurusu ve ceviz yiyip duruyor hatta .
Bi yerde bi yanlışmı yaptım bakalım , hafta sonunuda hasarsız atlatmak çok önemli ayrıca.
Herkesler yemege gıtsın bı sonuna kadar ızleyeyımEkte hangileri olduğunu işaretledim.
Her biri 30'ar dk'lık egzersizler.
Ayy Begümüm msjını görmesem öle kalacakdı kıozz şekerim sagol :)) aman Allah korusun 79 ları görmeyim tekrar şimdi başdan :))yanlış yazdın sanırım 75,900 yazcaktın galiba
canım jilliam mutlaka yap derim vucudu acauip değiştirip şekşllendiriyo ama kondüsyonun varsa ben insanty max 30 yapıyorum istersen betaber devam edelim çok etkili kısa zamanda ama biraz zor 30 dk sürüyoEkte hangileri olduğunu işaretledim.
Her biri 30'ar dk'lık egzersizler.
Canım gece meyve yemen dışında menün gayet güzel, meyveni gündüz saatlerinde yemeni tavsiye ederim bende Zuhalciğimin dediği gibi
Spor olarak güzel çalışmışsın maşallah, spor salonuna ne kadar devam edeceksin? Aslında evlerimizin rahatlığında ve etkili programlarla da gayet güzel çalışabiliriz.. Salonda yönlendiren bir hocan var mı ?
Evet ablacım yalnız yaşıyorum, o zaman dediğin gibi hazır çorba yerine saha pratik bir şey yapabilirim biraz kolaya kaçmak işime gelmişti benim hatam yani :))Sen yalnız yaşıyordun dimi Tatlım
Öğrenci için Tabiki hazır çorbalar pratik ama hiç sağlıklı değil çok katkı maddesi var içlerinde
Aslının dediği gibi salatan eksik ama malzemen yokmuş
Yoğurt varsa o da olurdu
Bide öğleni evdemi yiyorsun bilmiyorum ama bana az geldi
Yinede kaçamaksız bi menü tatlıcım
Hele su ve spor harika
Biz öyle diyelimde şekerim artık ne kadar düşersek kâr kârdır
Kız Aslı bakmışın sonra hedefi 59 yapmışız
Gerçi 68 i bile bana yakıştırmadılar
Ohhh mis gibi olmuş Tatlım
Bugün bende niyetlenmiştim ama meyve gününden dolayı hiç enerjim yoktu
Inşallah yarın yapıcam
Pro yaparken su içmek çok önemli Tatlım
Sende ne güzel içmişin
Menüde harika
Daha yiyebilcenmi tavuk
Bende sabah için omlet hayali kuruyorum
Sen harikasında Tatlım
Bugün ben yapamadım spor
Aslında yarın boş gün yapıcaktım ama bugün yapmış oldum
Halsizde olsam yine biraz yürüyüşe çıkayım diye düşündüydüm Tatlım ama Öğleden sonra çocuklar geldi
Yemek hazırla falan
Onlarla oturduk geç gittiler
1200de hiç fena değil ki :))Kalorin çok iyi ben henüz yeni olduğumdan dolayı yemeklerden pek anlamıyorum ama yazılanları okudum. Bende kaloriyi hesapladım senden sonra 1200 cıktı yuh oldum kendıme.
Bu aksam bizim pazarımız var evde yemeklık anlamda hıc bısey yok O sebeble bu aksam corba fılan yapmayı dusunuyorum hazır dusunuyordum :) Ama kendım yaparım artık salatayla fılan .
Leslie yapacaktım kesın kafaya koymustum 1 mil ile baslıcaktım ama bu hafta fırsat olmadı belkı bu aksam baslayabılırım. Şu jillien bilmiyorum hatat hıc bırını bılmıyorum sızler yazdıkca ben bakıyorum napıyorsunuz dıye cozerım ınsallah yakında.
Merhaba
cok guzel kılo vermıssınız .
Neysekı gerıye kıloda almamıssınız benımde oglum var cok kılo alarak dogurmustum sonrada bı 4 aylık ölü dogumum var benımde alt gobegım ozellıkle var ustte gene mesela suanda sıskınlıgımı kaybettım ama alt gobek yuksek bel pantolonun ıcınde gızlı :)
Buarada kızlar dün salondayken soyunma odasında taytla fotograf cekıldım kendımı hıc begenmıyorum yahu taytla ne var ne yok hepsı meydanda.
Neyse buarada ölçülerim alınmamıştı suanda kadın hoca yok dıye esımde erkege aldırtmıyor ben evde demır metreyle olctum :)
Doğruysa 97 basen
bel 72
yanların oldugu gobek delıgı hızası 82
Ölçüler bana az geldi yanlış yapmış olma ıhtımalım cok . Ay valla benden bu kadar ben ıraz sımdı bu sporları arastırayım bırde album acayım gun ıcınde
Canım Jill Shred aypman çok güzel, gerçekden etkili bir program :)Günaydın arkadaşlar,
130488 tarafından davet edildim.
Ekim sonundan beri Karatay yapıyorum. yaklaşık 9 kg verdim. 73,5 ile başlayıp 64,5'i gördüm. Fakat sorun şu ki; motivasyonumu kaybettim. Tatlı krizlerime engel olamayıp, kaçamaklar yaptım. çok şükür kilo almadım ama buna rağmen hedefime de ulaşamadım. Ayrıca 15 aylık bir kızım var. Ve doğum sebebiyle sarkmış bir göbeğim.
Jillian yapmak istiyorum, fakat "kalpazanlıktan" ve zaman yoksunluğundan bir türlü devamını getiremiyorum.
Acaba burada motive olabilir miyimki?
Kız nerdesin Efsa hani kilo bildirimin ayol :) spor ?? Elbisemi bakıyorsun çarşılarda napıyosun iki gündür yoksun kuzum , yaz çabuk bakiim :))Canım hoşgeldin biz burda birbirimizi çok güz2l motive ediyoruz takıl bize hayatını yaşa
Oooo süpersin TatlımHayırlı cumalar herkesee
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 88.7 iken bu hafta 87.0 geldim sonuçtan memnunum
ablacım dün bütün gün çarşıdaydım saatlerce yürüdüm ve ayaklarım şişti dün max yapamadım.hafta sonu düğün var koşturuyoruz hala eksik bitmiyoki bu sabah 70 300 geldim üç gün önce 71 700 falandı galabaKız nerdesin Efsa hani kilo bildirimin ayol :) spor ?? Elbisemi bakıyorsun çarşılarda napıyosun iki gündür yoksun kuzum , yaz çabuk bakiim :))
Sağol ablacımm 98le başladım ben ilk hedefm 85ti. 2 kilo kaldığını görmek çok iyi geldiOooo süpersin Tatlım
1.8 çok güzel bi rakam tebrik ederim
Bende dün kabak yaptımHah ben su dunku daha kızartma tarıfıne bakmadım
kızartma derken fırında kızartma
maşallah Tatlım seninde çok güzel Eksi olmuşablacım dün bütün gün çarşıdaydım saatlerce yürüdüm ve ayaklarım şişti dün max yapamadım.hafta sonu düğün var koşturuyoruz hala eksik bitmiyoki bu sabah 70 300 geldim üç gün önce 71 700 falandı galaba
baya vermişin kuzum ilk hedefe bişey kalmamışSağol ablacımm 98le başladım ben ilk hedefm 85ti. 2 kilo kaldığını görmek çok iyi geldi
Peki ya bızler yememelımıyızBende dün kabak yaptım
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verdim
Tabi ben yiyemedim ama güzel görünüyordu
begum75
Begüm nerdesin fıstık
Kabağı fırında pişirdikten sonra sosla beraber payrex kapta tekrar fırına koyarsan sululuğu kalmıyor
İnşallah ablacımmmaşallah Tatlım seninde çok güzel Eksi olmuş
Elbiseni ayarladınmı
baya vermişin kuzum ilk hedefe bişey kalmamış
Sonra gelsin 7 ler
Süpersin bebeğim bir haftada gayet güzel, dünden beri ne kadar gitti? Hem az yemişdin hemde sodalı yoğurt etkisini merak ediyorum bebeğim ??Hayırlı cumalar herkesee
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 88.7 iken bu hafta 87.0 geldim sonuçtan memnunum
burdayım ablacım, diğer topiklerde cirit atıyorum :))Bende dün kabak yaptım
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verdim
Tabi ben yiyemedim ama güzel görünüyordu
begum75
Begüm nerdesin fıstık
Kabağı fırında pişirdikten sonra sosla beraber payrex kapta tekrar fırına koyarsan sululuğu kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?