Kuzum spor salonuna düzenli gidiyorsan bence devam et o zaman , mutlaka etkilerini görürsün.. Evde de çok zorlama madem derim ben.. Sadece diyetine beslenmene özen göster, yoluna girer bence şekerim..Bundan sonra dıkkat edıcem ablacım .
Salona daha yenı basladım 1 hafta oldu bugun 4 aylık kayıt yaptırdım.
Insallah hamıle fılan kalmazsam o arada devam edecegım sonuna kadar.
Evle salon arasında arabayla 20 dk mesafe var ama esımle gıdıp geldıgım ıcın suanda cok rahat servısle yol ustunde ınıyorum esımle donuyorum tek sıkıntım oglumu o surecte anneme emanet edıyor olmak yanı yuk olmak rahatsız etmek. cunku hıc beklemedıgımı dusunsem 1.30 saatlık ısım olacak salonda.
Salonda yonlendıren hocam var evet esımden dolayıda cok ılgılenıyorlar dıyetısyen var ama bana henuz onla gorusmene gerek yok veremezsen eger hıc kılo o zaman bakarız dedıler.
Haftada 2 gun aksam zumba step fılan var ama katılmadım ben cocuktan dolayı 3 gunde spining var ama suanda katılmadım henuz.
Fırın torbasında yapasım geldı bunu olmazmı acaba yada once yagsız yaglı kagıtta yumusatsak sonra fırın posetınde soslarımızla patlıcanı alıp karıstırıp tekrar fırına versek meselaPatlıcanı istediğin gibi doğra Tatlım dilimleri çok ince yada çok kalın olmasın
Biraz tuz at fırın kağıdana koy
Yumuşayıncaya kadar dursun fırında arada karıştır
Soğanlı biberli baharatlı biraz salça domates Kıymalı sos yap birazda sulandır
Patlıcanların üstüne dök üstüne istersen biber domates soğan falan dilimleyip koy
Fırına koy
Suyunu çekinceye kadar kalsın
Çıkıncada üstüne zeytinyağı gezdir Eşin için
kimin düğünüyse Allah mesut etsin,bir yastıkta kocasınlarablacım dün bütün gün çarşıdaydım saatlerce yürüdüm ve ayaklarım şişti dün max yapamadım.hafta sonu düğün var koşturuyoruz hala eksik bitmiyoki bu sabah 70 300 geldim üç gün önce 71 700 falandı galaba
Ablacım dünden beri -100 gitmiş sadece :/ ama gecenin bi vakti 5 6 tane erik attım ağzıma şişkinlik mi yaptı acaba?Süpersin bebeğim bir haftada gayet güzel, dünden beri ne kadar gitti? Hem az yemişdin hemde sodalı yoğurt etkisini merak ediyorum bebeğim ??
Kolay gelsin kuzum, doğrudur helede bir yakın düğünü olunca koşuşturma daha fazla olur.. Düğünden sonra artık devam edersin sporuna beslenmeni abrtma yeter kuzum :))ablacım dün bütün gün çarşıdaydım saatlerce yürüdüm ve ayaklarım şişti dün max yapamadım.hafta sonu düğün var koşturuyoruz hala eksik bitmiyoki bu sabah 70 300 geldim üç gün önce 71 700 falandı galaba
Tuzla mı yedin diycem ama yapmazsın :) Regl şişliği falan var mı??Ablacım dünden beri -100 gitmiş sadece :/ ama gecenin bi vakti 5 6 tane erik attım ağzıma şişkinlik mi yaptı acaba?
Kızartmadan fırında közledikten sonra Tabiki yiyebiliriz CnmPeki ya bızler yememelımıyız
yanı kıymalı sos degılde domates sosu olsa sarımsaklı fılan
Demıstım ya evde 2 kg patlıcan var
Anladım ablacım tesekkur ederımKızartmadan fırında közledikten sonra Tabiki yiyebiliriz Cnm
Kıymalıda domateslide farketmez
Ben kıymayıda yağsız kullanıyorum
Dün begüme yazdığım patlıcan tarifine göre yap
Çıkarınca üstüne biraz zeytinyağı gezdir Eşin için yoksa ona kuru gelebilir
Benim dün meyve günümdü o yüzden yiyemedim
sağol canım benim kaynımın düğünü elbisemi atıyım size bakalım beğenecekmisinizkimin düğünüyse Allah mesut etsin,bir yastıkta kocasınlar
benim kaynımında 21 inde nikahı,temmuzdada düğünü varsağol canım benim kaynımın düğünü elbisemi atıyım size bakalım beğenecekmisiniz
Tuz mu aslaaaa :)) regl de yok ama kaslar olabilir belki ablacım. Ya ben hiç ölçmüyorum aslında bugün gidip alayım mezura mıydı onun adı neydi ablaTuzla mı yedin diycem ama yapmazsın :) Regl şişliği falan var mı??
Ya da sporun kaslarını şişirmiş olabilir kuzum takılma hiç , kendini ölçmeyi unutma sakın önemli olan aynı zamanda incelmek..
elbise terziye gitcek canım ya 42 dar oldu 44 bol pot durdu biraz işlemden geçecek bugün giyer atarım akşamabenim kaynımında 21 inde nikahı,temmuzdada düğünü var
at bakalım,içinde kendinide koymayı unutma
Tartıldımda Cnm valla Açlıktan tam aklımda kalmadıGörmüşsündür şekerim:))
Tatlım bugün tartıldın mı sırf anans gününde ne kadar verdin merak ettim..-4,5 yazmışsın dünden beri -500 mü acaba ???
elbise terziye gitcek canım ya 42 dar oldu 44 bol pot durdu biraz işlemden geçecek bugün giyer atarım akşama
Bu Şimdiki halinmi Cnm
Valla kotlu olanda bacaklar falan incecik maşallah
Göbüş görünmüyor
canım ama kalmalısın. öyle öyle nefsine de söz geçirmeyi öğreniyor insan.İşde o bir lahmacunla kalmıyor gidince bebeğim yaa :))
Neyse bakalım eşim çok ısrar ederse , ( adamcağızımıda pek bi aç bırakıyorum son zamanlarda galiba :)) )
Belki giderim :) artık Zuhalciğimde bana 4,5 kilo fark atar kesin :))
canım kotlu olun hamilelik öncesi kilom.Bu Şimdiki halinmi Cnm
Valla kotlu olanda bacaklar falan incecik maşallah
Göbüş görünmüyor
Tatlım fırın tepsisine yağlı kağıdın üstüne Patlıcanları alacaz soyup halka doğra ne çok ince Nede kalın olmasın biraz tuz atAnladım ablacım tesekkur ederım
bende soyle dusundum sence olur mu
yaglı kagıda dızeyım sonra kenaradada fırın posetıne salcalı su domates rendesı sarımsak baharat alayım patlıcanı bıberı ıcıne koyayım tekrar fırına atayım
cunku benım fırnımında buyuk o tepsıye cok guzel ıslanmazlar dıye dusunuyorum dırek dokersem sosu
Kısa zamanda eski haline dönersin Cnm zaten fazla değilcanım kotlu olun hamilelik öncesi kilom.
diğer olan şimdiki halim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?