Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kuzum spor salonuna düzenli gidiyorsan bence devam et o zaman , mutlaka etkilerini görürsün.. Evde de çok zorlama madem derim ben.. Sadece diyetine beslenmene özen göster, yoluna girer bence şekerim..

Fırın torbasında yapasım geldı bunu olmazmı acaba yada once yagsız yaglı kagıtta yumusatsak sonra fırın posetınde soslarımızla patlıcanı alıp karıstırıp tekrar fırına versek mesela

Süpersin bebeğim bir haftada gayet güzel, dünden beri ne kadar gitti? Hem az yemişdin hemde sodalı yoğurt etkisini merak ediyorum bebeğim ??
Ablacım dünden beri -100 gitmiş sadece :/ ama gecenin bi vakti 5 6 tane erik attım ağzıma şişkinlik mi yaptı acaba?

Kolay gelsin kuzum, doğrudur helede bir yakın düğünü olunca koşuşturma daha fazla olur.. Düğünden sonra artık devam edersin sporuna beslenmeni abrtma yeter kuzum :))

Ablacım dünden beri -100 gitmiş sadece :/ ama gecenin bi vakti 5 6 tane erik attım ağzıma şişkinlik mi yaptı acaba?
Tuzla mı yedin diycem ama yapmazsın :) Regl şişliği falan var mı??
Ya da sporun kaslarını şişirmiş olabilir kuzum takılma hiç , kendini ölçmeyi unutma sakın önemli olan aynı zamanda incelmek..

Peki ya bızler yememelımıyız
yanı kıymalı sos degılde domates sosu olsa sarımsaklı fılan
Demıstım ya evde 2 kg patlıcan var
Kızartmadan fırında közledikten sonra Tabiki yiyebiliriz Cnm
Kıymalıda domateslide farketmez
Ben kıymayıda yağsız kullanıyorum

Dün begüme yazdığım patlıcan tarifine göre yap
Çıkarınca üstüne biraz zeytinyağı gezdir Eşin için yoksa ona kuru gelebilir

Benim dün meyve günümdü o yüzden yiyemedim

Anladım ablacım tesekkur ederım
bende soyle dusundum sence olur mu
yaglı kagıda dızeyım sonra kenaradada fırın posetıne salcalı su domates rendesı sarımsak baharat alayım patlıcanı bıberı ıcıne koyayım tekrar fırına atayım
cunku benım fırnımında buyuk o tepsıye cok guzel ıslanmazlar dıye dusunuyorum dırek dokersem sosu

Tuzla mı yedin diycem ama yapmazsın :) Regl şişliği falan var mı??
Ya da sporun kaslarını şişirmiş olabilir kuzum takılma hiç , kendini ölçmeyi unutma sakın önemli olan aynı zamanda incelmek..
Tuz mu aslaaaa :)) regl de yok ama kaslar olabilir belki ablacım. Ya ben hiç ölçmüyorum aslında bugün gidip alayım mezura mıydı onun adı neydi abla

Görmüşsündür şekerim:))
Tatlım bugün tartıldın mı sırf anans gününde ne kadar verdin merak ettim..-4,5 yazmışsın dünden beri -500 mü acaba ???
Tartıldımda Cnm valla Açlıktan tam aklımda kalmadı
-600 yada 700 dü
Ben ortalama 77.5 yazdım
Bakalım yarın ne olcak

Çok yediğinin ertesi günü ananas yaparsan hem daha kolay oluyor hemde daha fazla Eksi oluyor
Ben yine çok artı olduğum dönem 2 gün yapmıştım
1.gün -2
2.gün -1 görmüştüm

Ama diyet arasında 600 -700 normal

Bide ben erik de yedim aslında tek ananas daha iyiydi ama dün gerçekten çok bitkindim

Bu Şimdiki halinmi Cnm
Valla kotlu olanda bacaklar falan incecik maşallah
Göbüş görünmüyor
canım ama kalmalısın. öyle öyle nefsine de söz geçirmeyi öğreniyor insan.
bizim evde ne kekler ne poğaçalar ne börekler pişer . çocuk olunca . eşim de kek pasta çok sever
çocuğun da beslenmesine koyuyorum mecbur pişiriyorum. ama tadımlık yiyorum. başka yok .

Tatlım fırın tepsisine yağlı kağıdın üstüne Patlıcanları alacaz soyup halka doğra ne çok ince Nede kalın olmasın biraz tuz at
Pişerken arada karıştır alt üst yap

Tavada sosunu hazırla
Ben Kıymalı daha çok seviyorum domates salça vs.birazda su ilave et
Sulu bi sos olsun
Patlıcanı piştikten sonra payrex cam kaba koy
Sonra sosunu dök üstüne biber domates sıralıyabilşrsin. fırına ver

Yani sosu başka kaba döküyoruz fırın tepsisinde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…