Yediklerimi miKısa zamanda eski haline dönersin Cnm zaten fazla değil
Sen bildirim yapmıyosun Cnm
olivenoil bildirdi,75,900
o zaman 43 beden sin
Evet mezure kuzum al kesinlikle :)Tuz mu aslaaaa :)) regl de yok ama kaslar olabilir belki ablacım. Ya ben hiç ölçmüyorum aslında bugün gidip alayım mezura mıydı onun adı neydi abla
Ayy heyecanlandım bak şimdi merakdayım unutma at kuzum :))elbise terziye gitcek canım ya 42 dar oldu 44 bol pot durdu biraz işlemden geçecek bugün giyer atarım akşama
Yavrum sen ne kadar uçuk kilolar veriyosun öle kızz bir günde 2 kilo ney ayy, var mı böyle bişey amanıın keşşke bende öle olsam :) hayatımda ilk kez geçen hafta Tr dönüşü 79,90 dım ertesi gün -1,300 vermişdim bende rekor bu ama uçakda ödem olurum ben hep oydu yani o giden :))Tartıldımda Cnm valla Açlıktan tam aklımda kalmadı
-600 yada 700 dü
Ben ortalama 77.5 yazdım
Bakalım yarın ne olcak
Çok yediğinin ertesi günü ananas yaparsan hem daha kolay oluyor hemde daha fazla Eksi oluyor
Ben yine çok artı olduğum dönem 2 gün yapmıştım
1.gün -2
2.gün -1 görmüştüm
Ama diyet arasında 600 -700 normal
Bide ben erik de yedim aslında tek ananas daha iyiydi ama dün gerçekten çok bitkindim
Sen görmedin mi ayy ben yazdım yaa :))
Canım sabah wc ye gidip aç karnına iç çamaşırlarınla tartılacaksın, gerçek kilon o bebeğim.. Anam 60 mıı valla spor yap kız sen gerçekden anam kilon gayet iyi spor eksik spor :)))akşamları 63
bazen 62 çııkıyorum.
sabahları 60 küsür .
Şekerim bende 2 yıldır patlıcanları aynı usul yapıyorum, ama ben patlıcanlara şöyle biraz zeytinyag döküp elimle harmanlıyorum, yağ fazla kosmıyoruz mantığıyla.. Öyle daha güzel oluyor.. Ama yağı boca etmiyoruz yani mesela çeyrek çay bardağı kadarTatlım fırın tepsisine yağlı kağıdın üstüne Patlıcanları alacaz soyup halka doğra ne çok ince Nede kalın olmasın biraz tuz at
Pişerken arada karıştır alt üst yap
Tavada sosunu hazırla
Ben Kıymalı daha çok seviyorum domates salça vs.birazda su ilave et
Sulu bi sos olsun
Patlıcanı piştikten sonra payrex cam kaba koy
Sonra sosunu dök üstüne biber domates sıralıyabilşrsin. fırına ver
Yani sosu başka kaba döküyoruz fırın tepsisinde olmaz
benimde asıl merak ettiğim normal beslenmeye geçince neler olcak, tabi her ikiniz içindeYavrum sen ne kadar uçuk kilolar veriyosun öle kızz bir günde 2 kilo ney ayy, var mı böyle bişey amanıın keşşke bende öle olsam :) hayatımda ilk kez geçen hafta Tr dönüşü 79,90 dım ertesi gün -1,300 vermişdim bende rekor bu ama uçakda ödem olurum ben hep oydu yani o giden :))
-600, 700 de mükemmel kuzum, bugün son günün demi kuzum ? Normal beslenme düzenine geçince merak ediyorum aslında o zaman daha çok örnek olacaksın bizlere şekerim benim :))
Onu bende merak ediyorum ayy :)) görcez birlikde şekerim , Zuhalim sen normale geçincede öle hızlı mı veriyon ayy, beni kurban mı seçdin kız kendine Zuhal :))benimde asıl merak ettiğim normal beslenmeye geçince neler olcak, tabi her ikiniz içinde
Yok Tatlım bugün cuma kilo bildirimi yapılıyor yaYediklerimi mi
Sabah 2 yumurtadan menemen
Rezene çayı
1 parça kek
Öğlen tarhana çorbası
Erik ,elma da getirdim
yok ben vc ye gitmeden ,pjamalarla tartılıyorum.Canım sabah wc ye gidip aç karnına iç çamaşırlarınla tartılacaksın, gerçek kilon o bebeğim.. Anam 60 mıı valla spor yap kız sen gerçekden anam kilon gayet iyi spor eksik spor :)))
Sımdı anladımmmTatlım fırın tepsisine yağlı kağıdın üstüne Patlıcanları alacaz soyup halka doğra ne çok ince Nede kalın olmasın biraz tuz at
Pişerken arada karıştır alt üst yap
Tavada sosunu hazırla
Ben Kıymalı daha çok seviyorum domates salça vs.birazda su ilave et
Sulu bi sos olsun
Patlıcanı piştikten sonra payrex cam kaba koy
Sonra sosunu dök üstüne biber domates sıralıyabilşrsin. fırına ver
Yani sosu başka kaba döküyoruz fırın tepsisinde olmaz
Geçen hafta kaçtıki Tatlım fark varmıolivenoil bildirdi,75,900
ben 60,6
işte verdiğim gibi de alıyom Cnm beni özellikle geç vakit yemeler bitiriyorYavrum sen ne kadar uçuk kilolar veriyosun öle kızz bir günde 2 kilo ney ayy, var mı böyle bişey amanıın keşşke bende öle olsam :) hayatımda ilk kez geçen hafta Tr dönüşü 79,90 dım ertesi gün -1,300 vermişdim bende rekor bu ama uçakda ödem olurum ben hep oydu yani o giden :))
-600, 700 de mükemmel kuzum, bugün son günün demi kuzum ? Normal beslenme düzenine geçince merak ediyorum aslında o zaman daha çok örnek olacaksın bizlere şekerim benim :))
Görmemişim TatlımSen görmedin mi ayy ben yazdım yaa :))
Ama seni yormayım gerileri tarama hadi :))
75,900 üm hayatım bu sabah,-500 verdim.. 2 günde -2,500 gitti
Bugünde pro gününe devam şekerim , yarın normale döncez artık , bak sen dönmezsen bende dönmem ona göre haaa :))
Zrytinyağının çok sıcak ateşte durması Doğru drğilya Cnm ben çıkınca üstüne gezdiriyomŞekerim bende 2 yıldır patlıcanları aynı usul yapıyorum, ama ben patlıcanlara şöyle biraz zeytinyag döküp elimle harmanlıyorum, yağ fazla kosmıyoruz mantığıyla.. Öyle daha güzel oluyor.. Ama yağı boca etmiyoruz yani mesela çeyrek çay bardağı kadar
Yok kuzum normal veririmOnu bende merak ediyorum ayy :)) görcez birlikde şekerim , Zuhalim sen normale geçincede öle hızlı mı veriyon ayy, beni kurban mı seçdin kız kendine Zuhal :))
pazartesi 61,1 dim ama regl şişliği vardı,olunca balon gibi söndüm hafifledim yani ödem mi gitti kilomu bende bilmiyorumGeçen hafta kaçtıki Tatlım fark varmı
işte verdiğim gibi de alıyom Cnm beni özellikle geç vakit yemeler bitiriyor
Bu diyette nefsimi terbiye açısından iyi oldu hemde tekrar motive oldum
Görmemişim Tatlım
Valla süper gitmiş
Geçen cuma tartılmadınmıydı
1 haftalık sonuç daha fazladir
Bugün son günüm Cnm artık normal yemek yemeyi özledim yarın normal menüye başlıcam
Zaten vücudun dinlenmesi lazım
Haftaya Çarşamba perşembe bişey yapabilirim
Zrytinyağının çok sıcak ateşte durması Doğru drğilya Cnm ben çıkınca üstüne gezdiriyom
Yok kuzum normal veririm
Seni böyle azimli görünce dayanamadım
Ben beni yola getirecek dişli rakip arıyodum
Senin azmin beni kamçılıyor şekercim
Ne giderse gitsin sonuç güzel ya Cnm sen ona bakpazartesi 61,1 dim ama regl şişliği vardı,olunca balon gibi söndüm hafifledim yani ödem mi gitti kilomu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?