Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yavrum sen ne kadar uçuk kilolar veriyosun öle kızz bir günde 2 kilo ney ayy, var mı böyle bişey amanıın keşşke bende öle olsam :) hayatımda ilk kez geçen hafta Tr dönüşü 79,90 dım ertesi gün -1,300 vermişdim bende rekor bu ama uçakda ödem olurum ben hep oydu yani o giden :))

-600, 700 de mükemmel kuzum, bugün son günün demi kuzum ? Normal beslenme düzenine geçince merak ediyorum aslında o zaman daha çok örnek olacaksın bizlere şekerim benim :))

begum75
O Olivenoil

Kızlar sizin bildirimler nerde
Sen görmedin mi ayy ben yazdım yaa :))

Ama seni yormayım gerileri tarama hadi :))

75,900 üm hayatım bu sabah,-500 verdim.. 2 günde -2,500 gitti
Bugünde pro gününe devam şekerim , yarın normale döncez artık , bak sen dönmezsen bende dönmem ona göre haaa :))

Şekerim bende 2 yıldır patlıcanları aynı usul yapıyorum, ama ben patlıcanlara şöyle biraz zeytinyag döküp elimle harmanlıyorum, yağ fazla kosmıyoruz mantığıyla.. Öyle daha güzel oluyor.. Ama yağı boca etmiyoruz yani mesela çeyrek çay bardağı kadar

benimde asıl merak ettiğim normal beslenmeye geçince neler olcak, tabi her ikiniz içinde

Canım sabah wc ye gidip aç karnına iç çamaşırlarınla tartılacaksın, gerçek kilon o bebeğim.. Anam 60 mıı valla spor yap kız sen gerçekden anam kilon gayet iyi spor eksik spor :)))
yok ben vc ye gitmeden ,pjamalarla tartılıyorum.
soyunup giyinmeye zaman yok şu an için
spor yapmaya çalıştım akşam vallahi .
20-30 tane yarım uyduruk mekik çektim . tam olması için azıcık hareket lazım. alışmam lazım.

Sımdı anladımmm
oyleyse boyle yapayımm
teşekkür ederimmm
öperimm

olivenoil bildirdi,75,900
ben 60,6
Geçen hafta kaçtıki Tatlım fark varmı

işte verdiğim gibi de alıyom Cnm beni özellikle geç vakit yemeler bitiriyor
Bu diyette nefsimi terbiye açısından iyi oldu hemde tekrar motive oldum

Görmemişim Tatlım

Valla süper gitmiş
Geçen cuma tartılmadınmıydı
1 haftalık sonuç daha fazladir

Bugün son günüm Cnm artık normal yemek yemeyi özledim yarın normal menüye başlıcam
Zaten vücudun dinlenmesi lazım

Haftaya Çarşamba perşembe bişey yapabilirim

Zrytinyağının çok sıcak ateşte durması Doğru drğilya Cnm ben çıkınca üstüne gezdiriyom
Onu bende merak ediyorum ayy :)) görcez birlikde şekerim , Zuhalim sen normale geçincede öle hızlı mı veriyon ayy, beni kurban mı seçdin kız kendine Zuhal :))
Yok kuzum normal veririm

Seni böyle azimli görünce dayanamadım
Ben beni yola getirecek dişli rakip arıyodum
Senin azmin beni kamçılıyor şekercim

Kızlar dun salonda cekıldıgım resımlerı atıyorum sımdı
orada dursun bakalım basenden nasıl kurtulucam
buarada gobek var ama hem yuksel bel tayt hemde nıyeyse hııc gozukmemıs yanlarıda kollarım kamufle etmı s

pazartesi 61,1 dim ama regl şişliği vardı,olunca balon gibi söndüm hafifledim yani ödem mi gitti kilomu bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…