Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

haklısın kaçamaklar frene basmak gibi, hızla giden aracı durdurmuyo ama hızını yavaşlatıyo
Aynen öyle Tatlım
Tabi kaçamakların arkası gelirse araba geriye gidiyor tam benim yaptığım gibi

arkadaşlar şimdi bi öğrencinin adağı kabul olmuş . 2 dilim baklava getirdi. nedir bu öğrencilerden çektiğimiz yahu
Yedinmi yoksaaaa
İzmir'de hava mükemmel şu an sahilde 1 saat yürüyüş yaptım tempolu kendime geldim
süpersinnn Tatlım
Bende şimdi çıkıyorum

İstanbulda hava cok acayıp kızlar
artık tamamen ısınsada bı rahatlasak

Canım pijamaların en az bi 500 gr gelebilir, bi gün pijamalı ve oijamasız tartıl pijamanın ağırlığını belirle hergün soyunmazsın o zaman tatlım :)
Kilo vermek için sporda Kardio şart kuzum, yürüyüş, koşu, ip atlama zıplama bunlar kardioya giriyor, yani kalp atışın aniden hızlanınca vücut yağ yakıyor depolara yöneliyor enerji için ... Mekik gibi pilates gibi hareketler kasları çalıştırır sıkılaştırır ama kilo verimi pek fazla olmaz...

Mekik çekmeye çalışman güzel hiç hareketsizlikden iyidir, biraz alış en azından ipsiz ip atlama hareketi yap mekige onuda eklersen daha iyi sonuç alırsın.. Mesela bugün 30 kere ip atlar gibi zıpla her gün 5, 10 arttır , bu yağ yakmanıda sağlar hem tatlım..

Kız benide izlede bende bi göreyim endamını şekerim :)

Canım yıllarca gece yemeleri yüzünden aldım bende hep, iş sırasında kahve yanında kek çikolata sevdam geceleri çekirdek ... İşde hepimizin zaafları vardı artık dikkat ediyoruz :)
Canım geçen Cuma 78,200 düm ama ptesi 78,400 olmuşdum :) ben ptesiyi kabul edeyim uyanıklık yapıımm :)) hem proyada ptesi başladım ya :))

Aaa evet ya hatırlattığın ne kadar iyi oldu kuzum ben sadece yağ miktarı yüznden fırınlamayı düşünüyordum, haklısın yağ ısınınca zararlı oluyor.. Bir daha bende sen gibi yağsız fırınlıyım bakimm :)

Sende bana azim getirdin hayatım iyi oldu karşılaşmamız :) devlerin savaşı büyük olacak hadi bakalım :)))

Ohh ohh süper ya bi ben hala yürüyüşe çıkamadım işlerden , bırak yürüyüşü yanımdaki markete bile gidemedim daha :) eşime söylüyor ada yalan yanlış alıp geliyor :))
Abla ben de evden çıkana kadar çok üşeniyorum zor geliyor yürüyüş ama başlayınca da hadi şurayı da yürüyeyim diye diye uzuyor yol :))

Abla ben de evden çıkana kadar çok üşeniyorum zor geliyor yürüyüş ama başlayınca da hadi şurayı da yürüyeyim diye diye uzuyor yol :))
Kuzum öyle çok işim bar ki inan bitmiyor, bir de evde spor yapınca çokda önemsemiyorum ondan yanii bizde havalar genelde yağmurlu, şu aralar güzel değerlendirsem güzel olur aslında ama daha bende işleri görsen ..

Abla hepimiz yardıma gelelim sana 1 saatte biter bütün iş sonra hepbirlikte yürürüz nasıl fikir

Abla hepimiz yardıma gelelim sana 1 saatte biter bütün iş sonra hepbirlikte yürürüz nasıl fikir
Tuttum bu fikri bak ayy :)) iyi fikir çok hemde hadi kızlar sıvayın kolları bekliyorum :))
Kız yürüyecek halimiz kalmaz üstelik oturur bide pasta börek yeriz valla hep bir arada olunca :))
Bugün gardroba doğru bir hamle yapıcam, hazırlıyorum kendimi :) kahvemi içiyorum ki enerjim gelsin :)
Saatlerde vızır vızır kuzum hemen geçiyor :)

Haklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyor Mefkurem ablacım tutar bizi ama
Ben de banish fat yapıcaktım sular gitmiş dinleneyim artık dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…