evet ramazandan önce ucundan görsem yetecek banaNe giderse gitsin sonuç güzel ya Cnm sen ona bak
Hadi 5 lere az kalmış
Kaçamak olmazsa rahat görürsün Cnmevet ramazandan önce ucundan görsem yetecek bana
haklısınKaçamak olmazsa rahat görürsün Cnm
Daha 3 hafta var
Aynen öyle Tatlımhaklısınkaçamaklar frene basmak gibi, hızla giden aracı durdurmuyo ama hızını yavaşlatıyo
Yedinmi yoksaaaaarkadaşlar şimdi bi öğrencinin adağı kabul olmuş . 2 dilim baklava getirdi. nedir bu öğrencilerden çektiğimiz yahu
süpersinnn Tatlımİzmir'de hava mükemmel şu an sahilde 1 saat yürüyüş yaptım tempolu kendime geldim
şey sadece üstlerini yedim altları daha şekerli diye bıraktım.Aynen öyle Tatlım
Tabi kaçamakların arkası gelirse araba geriye gidiyor tam benim yaptığım gibi
Yedinmi yoksaaaa
süpersinnn Tatlım
Bende şimdi çıkıyorum
Yarım saat daha ekledim akşama da banish fat yaparsam bugün baya aktif olucam :))süpersinnn Tatlım
Bende şimdi çıkıyorum
Canım pijamaların en az bi 500 gr gelebilir, bi gün pijamalı ve oijamasız tartıl pijamanın ağırlığını belirle hergün soyunmazsın o zaman tatlım :)yok ben vc ye gitmeden ,pjamalarla tartılıyorum.
soyunup giyinmeye zaman yok şu an için
spor yapmaya çalıştım akşam vallahi .
20-30 tane yarım uyduruk mekik çektim . tam olması için azıcık hareket lazım. alışmam lazım.
Kız benide izlede bende bi göreyim endamını şekerim :)Kızlar dun salonda cekıldıgım resımlerı atıyorum sımdı
orada dursun bakalım basenden nasıl kurtulucam
buarada gobek var ama hem yuksel bel tayt hemde nıyeyse hııc gozukmemıs yanlarıda kollarım kamufle etmı s
Canım yıllarca gece yemeleri yüzünden aldım bende hep, iş sırasında kahve yanında kek çikolata sevdam geceleri çekirdek ... İşde hepimizin zaafları vardı artık dikkat ediyoruz :)Geçen hafta kaçtıki Tatlım fark varmı
işte verdiğim gibi de alıyom Cnm beni özellikle geç vakit yemeler bitiriyor
Bu diyette nefsimi terbiye açısından iyi oldu hemde tekrar motive oldum
Görmemişim Tatlım
Valla süper gitmiş
Geçen cuma tartılmadınmıydı
1 haftalık sonuç daha fazladir
Bugün son günüm Cnm artık normal yemek yemeyi özledim yarın normal menüye başlıcam
Zaten vücudun dinlenmesi lazım
Haftaya Çarşamba perşembe bişey yapabilirim
Zrytinyağının çok sıcak ateşte durması Doğru drğilya Cnm ben çıkınca üstüne gezdiriyom
Yok kuzum normal veririm
Seni böyle azimli görünce dayanamadım
Ben beni yola getirecek dişli rakip arıyodum
Senin azmin beni kamçılıyor şekercim
Ohh ohh süper ya bi ben hala yürüyüşe çıkamadım işlerden , bırak yürüyüşü yanımdaki markete bile gidemedim daha :) eşime söylüyor ada yalan yanlış alıp geliyor :))İzmir'de hava mükemmel şu an sahilde 1 saat yürüyüş yaptım tempolu kendime geldim
Keşke hiç yemeseydin tatlım :)) kek yemişsin zaten sabah :) ufacık birşey olmaz diyoruz ama inan o ufacıklar kilo verdirtmiyor.. Ama düzeleceksin gelişme var kuzum sende :))şey sadece üstlerini yedim altları daha şekerli diye bıraktım.
Abla ben de evden çıkana kadar çok üşeniyorum zor geliyor yürüyüş ama başlayınca da hadi şurayı da yürüyeyim diye diye uzuyor yol :))Ohh ohh süper ya bi ben hala yürüyüşe çıkamadım işlerden , bırak yürüyüşü yanımdaki markete bile gidemedim daha :) eşime söylüyor ada yalan yanlış alıp geliyor :))
Kuzum öyle çok işim bar ki inan bitmiyor, bir de evde spor yapınca çokda önemsemiyorum ondan yanii bizde havalar genelde yağmurlu, şu aralar güzel değerlendirsem güzel olur aslında ama daha bende işleri görsen ..Abla ben de evden çıkana kadar çok üşeniyorum zor geliyor yürüyüş ama başlayınca da hadi şurayı da yürüyeyim diye diye uzuyor yol :))
Abla hepimiz yardıma gelelim sana 1 saatte biter bütün iş sonra hepbirlikte yürürüz nasıl fikirKuzum öyle çok işim bar ki inan bitmiyor, bir de evde spor yapınca çokda önemsemiyorum ondan yanii bizde havalar genelde yağmurlu, şu aralar güzel değerlendirsem güzel olur aslında ama daha bende işleri görsen ..
Tuttum bu fikri bak ayy :)) iyi fikir çok hemde hadi kızlar sıvayın kolları bekliyorum :))Abla hepimiz yardıma gelelim sana 1 saatte biter bütün iş sonra hepbirlikte yürürüz nasıl fikir
Haklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyorTuttum bu fikri bak ayy :)) iyi fikir çok hemde hadi kızlar sıvayın kolları bekliyorum :))
Kız yürüyecek halimiz kalmaz üstelik oturur bide pasta börek yeriz valla hep bir arada olunca :))
Bugün gardroba doğru bir hamle yapıcam, hazırlıyorum kendimi :) kahvemi içiyorum ki enerjim gelsin :)
Saatlerde vızır vızır kuzum hemen geçiyor :)
ızlıyorum ablam ben senıKız benide izlede bende bi göreyim endamını şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?