Herkesler yemege gıtsın bı sonuna kadar ızleyeyım
mesela sen şınav cekebılıyormusun ?
canım jilliam mutlaka yap derim vucudu acauip değiştirip şekşllendiriyo ama kondüsyonun varsa ben insanty max 30 yapıyorum istersen betaber devam edelim çok etkili kısa zamanda ama biraz zor 30 dk sürüyo
Canım Jill Shred aypman çok güzel, gerçekden etkili bir program :)
Bizde farklı programlar uyguluyoruz, ben Max30' u bitirdim, bu hafta Insanity' e geçdim.. Jill programlarını bitir sende gel tatlım benim , burda motive olursun merak etme yeter ki paylaşımda bulun tatlım :)
Ayy evet baktım kız Maşallah çok güzel bir bayansın bebeğim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..ızlıyorum ablam ben senı
Önce Jill Shred' i tamamla kuzum , yoksa direk deniyen arkadaşlar oldu Max' ın altından kalkamadılar, yorucu biraz kondüsyon istiyor çünkü.. Bizde pat diye Max' a geçmedik hatta ben nerdeyse 3 ay Jill programları yaptım sonra geçdim..yeni spora başlayacağım için ve vücudumun çok ham olmasından dolayı hafif başlayıp sonra ağıra geçmek istiyorum.
ama nasıl olur bilemem. akşama bir inceler yazarım yine.
Canım ben daha hiç fotograf paylaşmadım :)peki öncesi-sonrası fotoğraf paylaşıyor musunuz? ya da evde karşılaştıran var mı spor öncesi ve sonrası?
Ayy evet ya Zuhal bize engel olur , gizli gizli yeriz kıı :))Haklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyorMefkurem ablacım tutar bizi ama
Ben de banish fat yapıcaktım sular gitmiş dinleneyim artık dedim :))
Önce Jill Shred' i tamamla kuzum , yoksa direk deniyen arkadaşlar oldu Max' ın altından kalkamadılar, yorucu biraz kondüsyon istiyor çünkü.. Bizde pat diye Max' a geçmedik hatta ben nerdeyse 3 ay Jill programları yaptım sonra geçdim..
Sende bir ay bir yap sonrasına Max yap tatlım ..
yeeaaanii...
çekmeye çalışıyorum. zorluyorum kendimi. benim esas problemim mekik çekerken boynumun daha çok ağrıması.
artık boyun kaslarımın hiç çalışmıyor olmasından mıdır bilemiyorum.
Canım max ve ınsanıty takvimle yapılan programlar, haftanın her günü farklı programlar uygulanıyor... Spor sayfasında Max30 günlüğüm var oranın ilk sayfasında takvim var incelersen.. Yandex.ru sitesinden de programları bulabilirsin kolayca hepsi var canım..bana max30 ve diğeri insanity demiştin galiba onun linklerini atar mısın?
Hergün gidiyor bi 4 5 saat abla gelince yaparım artık :))Ayy evet ya Zuhal bize engel olur , gizli gizli yeriz kıı :))
Sular bugün gelir inşallah o zaman , gelmezsede nede olsa yürüyüş yaptın :))
Önce kendine güven yapamayacağın hiçbir şey yok biz her zaman sana desteğiz :))O zaman verdiğim karara sadık kalabilmeyi umut ederek spora bu akşam / diyetime yarın tekrar başlıyorum.
Umarım şu ölü toprağı üzerimden kalkar ve kaldığım yerden devam edebilirim.
Çekindiğim noktalardan bir tanesi evde zıplamak. Ses oluyor diye tedirgin oluyorum.
Kolay gelsin ablacımmKızlar ben gidiyim işlere başlıyım bii, arada bakarım canlarım :))
Canım spor aykkabısı mutlaka giy hem ayak ve dizlerine yük binmez, hemde halı üzerinde yapınca ses gitmez, zıplamalarda yere zaten genelde hafif düşülüyor, sorun olmaz canım.. Başla, onlarla aynı sayıda yapıcam diye uğraşma ilk günler onlar 15 yaparken 4,5 yap gün gün artar sayı .. İstikrar ve azimle başarıcaksın inşallah tatlım :)O zaman verdiğim karara sadık kalabilmeyi umut ederek spora bu akşam / diyetime yarın tekrar başlıyorum.
Umarım şu ölü toprağı üzerimden kalkar ve kaldığım yerden devam edebilirim.
Çekindiğim noktalardan bir tanesi evde zıplamak. Ses oluyor diye tedirgin oluyorum.
Valla ablan sizi tutarmı yoksa hepsini yer size bişey bırakmazmı belli olmazHaklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyorMefkurem ablacım tutar bizi ama
Ben de banish fat yapıcaktım sular gitmiş dinleneyim artık dedim :))
İzmir belediyesi işde dermişim :))Hergün gidiyor bi 4 5 saat abla gelince yaparım artık :))
Ahanda yakalandık :))Valla ablan sizi tutarmı yoksa hepsini yer size bişey bırakmazmı belli olmaz
Valla ablan sizi tutarmı yoksa hepsini yer size bişey bırakmazmı belli olmaz
Belediyemiz çalışıyorİzmir belediyesi işde dermişim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?