Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Herkesler yemege gıtsın bı sonuna kadar ızleyeyım
mesela sen şınav cekebılıyormusun ?

yeeaaanii...
çekmeye çalışıyorum. zorluyorum kendimi. benim esas problemim mekik çekerken boynumun daha çok ağrıması.
artık boyun kaslarımın hiç çalışmıyor olmasından mıdır bilemiyorum.

canım jilliam mutlaka yap derim vucudu acauip değiştirip şekşllendiriyo ama kondüsyonun varsa ben insanty max 30 yapıyorum istersen betaber devam edelim çok etkili kısa zamanda ama biraz zor 30 dk sürüyo

yeni spora başlayacağım için ve vücudumun çok ham olmasından dolayı hafif başlayıp sonra ağıra geçmek istiyorum.
ama nasıl olur bilemem. akşama bir inceler yazarım yine.

peki öncesi-sonrası fotoğraf paylaşıyor musunuz? ya da evde karşılaştıran var mı spor öncesi ve sonrası?

ızlıyorum ablam ben senı
Ayy evet baktım kız Maşallah çok güzel bir bayansın bebeğim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..
Biraz basen kısmın var oda öyle kötü asla değil ayy, bende hiç basen yok aslında keske accık olaydı derim hep, ne biliyim kadınsı yapıyor basen sanki insanı şekerim :))
Senin bol bol Kardio sporlarıyla o yağları eritmen lazım bebeğim.. Spor salonuna yeni başladın demi, bir ayda epey incelirsin basenden de eminim ..

yeni spora başlayacağım için ve vücudumun çok ham olmasından dolayı hafif başlayıp sonra ağıra geçmek istiyorum.
ama nasıl olur bilemem. akşama bir inceler yazarım yine.
Önce Jill Shred' i tamamla kuzum , yoksa direk deniyen arkadaşlar oldu Max' ın altından kalkamadılar, yorucu biraz kondüsyon istiyor çünkü.. Bizde pat diye Max' a geçmedik hatta ben nerdeyse 3 ay Jill programları yaptım sonra geçdim..
Sende bir ay bir yap sonrasına Max yap tatlım ..

peki öncesi-sonrası fotoğraf paylaşıyor musunuz? ya da evde karşılaştıran var mı spor öncesi ve sonrası?
Canım ben daha hiç fotograf paylaşmadım :)
Assolistler sona çıkarmış kendimi sonraya saklıyorum dermişim :)) bir gün sadece izlediklerime paylaşırım ama inş ..

Haklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyor Mefkurem ablacım tutar bizi ama
Ben de banish fat yapıcaktım sular gitmiş dinleneyim artık dedim :))
Ayy evet ya Zuhal bize engel olur , gizli gizli yeriz kıı :))
Sular bugün gelir inşallah o zaman , gelmezsede nede olsa yürüyüş yaptın :))

bana max30 ve diğeri insanity demiştin galiba onun linklerini atar mısın?

yeeaaanii...
çekmeye çalışıyorum. zorluyorum kendimi. benim esas problemim mekik çekerken boynumun daha çok ağrıması.
artık boyun kaslarımın hiç çalışmıyor olmasından mıdır bilemiyorum.

Ellerinle çok zorlama boynunu kuzum, zamanla kuvvetlenecek ilk günler bende de olmuşdu ..

bana max30 ve diğeri insanity demiştin galiba onun linklerini atar mısın?
Canım max ve ınsanıty takvimle yapılan programlar, haftanın her günü farklı programlar uygulanıyor... Spor sayfasında Max30 günlüğüm var oranın ilk sayfasında takvim var incelersen.. Yandex.ru sitesinden de programları bulabilirsin kolayca hepsi var canım..

O zaman verdiğim karara sadık kalabilmeyi umut ederek spora bu akşam / diyetime yarın tekrar başlıyorum.
Umarım şu ölü toprağı üzerimden kalkar ve kaldığım yerden devam edebilirim.
Çekindiğim noktalardan bir tanesi evde zıplamak. Ses oluyor diye tedirgin oluyorum.

Önce kendine güven yapamayacağın hiçbir şey yok biz her zaman sana desteğiz :))

Canım spor aykkabısı mutlaka giy hem ayak ve dizlerine yük binmez, hemde halı üzerinde yapınca ses gitmez, zıplamalarda yere zaten genelde hafif düşülüyor, sorun olmaz canım.. Başla, onlarla aynı sayıda yapıcam diye uğraşma ilk günler onlar 15 yaparken 4,5 yap gün gün artar sayı .. İstikrar ve azimle başarıcaksın inşallah tatlım :)

Haklısın abla bir araya gelince pasta börek olmazsa duramayız gibime geliyor Mefkurem ablacım tutar bizi ama
Ben de banish fat yapıcaktım sular gitmiş dinleneyim artık dedim :))
Valla ablan sizi tutarmı yoksa hepsini yer size bişey bırakmazmı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…