Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hangisiyle baslıyorsun sekerım jillian lamı baslayacaksın
ben aksama onu bı deneyecegım bırde leslia ye bakacagım.
Buarada bı arkadasa bayadır spor yapıyor jillian'ı gosterdım acayıp zor bu yapamazsın dedı gözüm zaten korkmustu bakalım napcam

Buarada O Olivenoil ablacım tesekkur ederım
basenlerımı olcmedıler salonda ama ben dun kendım baktım 97 cıkıyor ama mezura ıle degıl demır metreyle olctum
Ancak daha onceye gore barız bı degısım var yakın zamanda bı hamılelık gecırmem mı sebeb acaba(martta kurtaj oldum 8 haftalık)

İstanbulda hava cok acayıp kızlar
artık tamamen ısınsada bı rahatlasak
düzce de hava kapalı ama çok sıcak ve nemli
Keşke hiç yemeseydin tatlım :)) kek yemişsin zaten sabah :) ufacık birşey olmaz diyoruz ama inan o ufacıklar kilo verdirtmiyor.. Ama düzeleceksin gelişme var kuzum sende :))
evet . var. . vereceğim fazlalığımı 3 ay a inşallah. düğüne 36 beden olcam .

Öğlen yemeğim yoktu dısarıdan tavuk ızgara soyledım
yerken telefonla konustum annemlen bıraz uzun surdu
sonra dondum tavuga baktım
tıksındım cope attım
yanı yarım porsıyon ya yedım ya yemedım
acıkmam mı sorun bılmıyorum belkıde alıskanlık cunku dıyetten once bu arada bı cıkolata fılan hurma gotururdum bısıler
yarım salatalık yedım 1 kutu actıvıa
artık darısı aksam yemegıne aksam yemegınden sonra gene bı alıskanlıgım durterse salatalık yemeyı dusunuyorum

Kuzum sen arkadaşının zor demesine bakma kontrollü olarak yap dene , ben Jill Shred de inan ilk 15 dak da yerlere seriliyordum her seferinde yeni başlayınca, ama ertesi gün tekrar devam ettim pes etmedim ki ben 89 kiloyla yapıyordum o zaman , siz hafifsiniz daha iyi dayanırsınız hemde gençsiniz kuzum, ben gibi 41 yaşında biri 6 ayda bu kondüsyona geldiyse herkes gelir yeter ki pes etmeden az çok demeden devam edin canlarım..

Valla gayet güzelsin şekerim telaşlanmadan diyetle sporla eritirsin, hani ben gibi sırtında üç kat katmer , önden giden koca bir göbek yok :)) yani şu an çok şükür öyle değilim sırt katım teke düşdü göbepim ayakda düzde oturunca hala var yanii yolumuz uzun anam devam ter atmaya, emek vermeden olmuyor bu işler hadin garii spora :))

Ahanda yakalandık :))
Sende bu azim varken zorla bile yediremeyiz gibime geliyor ayy :))
Yürüdün mü şekerim ??
Aman 2 aydır yeterince yedim Tatlım
Kız hamurişi falan da yemedim haaa, sadece çukulatayı fazla yedim sonuç bu işte

1 saat yürüdüm Cnm

oohooo oturunca benım kını gor sen
var ablam var
yuksek belle kamufle oluyor ıcerıde duruyor ama utanıyorum bazen gecelıkle yan yatmaya cunku benımkı benden once yanalıyor rezıllık Hadı bakalım mesaım bıttı
aksama ıslere baslıyorum yaz temızlıgı kolay gelsın sabah paylasırım lıstemı

Kız ben size yetişemem bana 1 saat yeter

Sizlere tuuu tuuu maşallah diyeyim
Anam yetişemem diyen hatuna bak ayy günde -2 kg veriyor
Gör bak senide Maxcı yapmazsam banada Aslı demesinler kıı
Şu Ramazanı bir hayırlısıyla atlatalım Maxdasın sen Zuhal hanım yapamam ayy zıplıyamam hopluyamam yok, çekirge gibi zıparsın hemde :))

Aman 2 aydır yeterince yedim Tatlım
Kız hamurişi falan da yemedim haaa, sadece çukulatayı fazla yedim sonuç bu işte

1 saat yürüdüm Cnm
Ayy ben Tr de hergün yaş pasta yedim, sende bilirsin bizim yaşpastalarının lezzeti burada yok :))
Aman napalım veriyoz işde kuzum yan gelip boşverr demiyoz :))
Süper yürümüşsün kuzım :))

Kız ben yemeyide, diyeti de yaptımmı tam yaparım
Hele işin içine yarış girince

Ben biraz tembelim heralde Cnm yaa Zora gelemşyorum sıkılıyorum hemen

Kız imece yapsaydım Kaizen Büşramın dediği gibi hemen bitirirdik işleri :)) Hadi sanada kolay gelsin bebeğim:) Ramazandan önce bitirelim işleri ohh rahat edelim :))

Kız ben yemeyide, diyeti de yaptımmı tam yaparım
Hele işin içine yarış girince

Ben biraz tembelim heralde Cnm yaa Zora gelemşyorum sıkılıyorum hemen
Birden hoplatmıycaz kız heralde telaş yapma hemen :)) azar azar ayar vere vere gitcez, Sen sporuda pekalı en iyisinden yaparsın anam kime laf anlatıyon :))
Sporda da yarışırız kuzım sen motive ol yeter kine :)) Madem yarış istiyon :))

Süpersiniz valla ne diyeyim.

Jillian level 1 yapalım istersen. çok çok zor değil level 1'i. ama gittikçe zorlaşıyor elbette level 2 ve 3'te.
Bence deneyelim akşama, olmadı 1 ay zaman dilimi içinde sen leslie yaparsın ben jillian.
spor öncesi de kendim için bir fotoğraf çekeceğim sıkılaşıyor muyum görmek adına. Sen de yap.

Aman yok kuzum ben haddimi bilirim sporda yarışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…