Hangisiyle baslıyorsun sekerım jillian lamı baslayacaksınO zaman verdiğim karara sadık kalabilmeyi umut ederek spora bu akşam / diyetime yarın tekrar başlıyorum.
Umarım şu ölü toprağı üzerimden kalkar ve kaldığım yerden devam edebilirim.
Çekindiğim noktalardan bir tanesi evde zıplamak. Ses oluyor diye tedirgin oluyorum.
düzce de hava kapalı ama çok sıcak ve nemliİstanbulda hava cok acayıp kızlar
artık tamamen ısınsada bı rahatlasak
evet . var. . vereceğim fazlalığımı 3 ay a inşallah. düğüne 36 beden olcam .Keşke hiç yemeseydin tatlım :)) kek yemişsin zaten sabah :) ufacık birşey olmaz diyoruz ama inan o ufacıklar kilo verdirtmiyor.. Ama düzeleceksin gelişme var kuzum sende :))
Kız ben size yetişemem bana 1 saat yeterYarım saat daha ekledim akşama da banish fat yaparsam bugün baya aktif olucam :))
Abla sen bizi sollarsın bileKız ben size yetişemem bana 1 saat yeter
Sizlere tuuu tuuu maşallah diyeyim
Kuzum sen arkadaşının zor demesine bakma kontrollü olarak yap dene , ben Jill Shred de inan ilk 15 dak da yerlere seriliyordum her seferinde yeni başlayınca, ama ertesi gün tekrar devam ettim pes etmedim ki ben 89 kiloyla yapıyordum o zaman , siz hafifsiniz daha iyi dayanırsınız hemde gençsiniz kuzum, ben gibi 41 yaşında biri 6 ayda bu kondüsyona geldiyse herkes gelir yeter ki pes etmeden az çok demeden devam edin canlarım..Hangisiyle baslıyorsun sekerım jillian lamı baslayacaksın
ben aksama onu bı deneyecegım bırde leslia ye bakacagım.
Buarada bı arkadasa bayadır spor yapıyor jillian'ı gosterdım acayıp zor bu yapamazsın dedı gözüm zaten korkmustu bakalım napcam
Valla gayet güzelsin şekerim telaşlanmadan diyetle sporla eritirsin, hani ben gibi sırtında üç kat katmer , önden giden koca bir göbek yok :)) yani şu an çok şükür öyle değilim sırt katım teke düşdü göbepim ayakda düzde oturunca hala var yanii yolumuz uzun anam devam ter atmaya, emek vermeden olmuyor bu işler hadin garii spora :))
Ben inanıyorum vereceksin 3 ayda 36 bedensin.. Burada olmak bile bu işi ciddiye almak demek kuzum ..düzce de hava kapalı ama çok sıcak ve nemli
evet . var. . vereceğim fazlalığımı 3 ay a inşallah. düğüne 36 beden olcam .
Aman 2 aydır yeterince yedim TatlımAhanda yakalandık :))
Sende bu azim varken zorla bile yediremeyiz gibime geliyor ayy :))
Yürüdün mü şekerim ??
oohooo oturunca benım kını gor senValla gayet güzelsin şekerim telaşlanmadan diyetle sporla eritirsin, hani ben gibi sırtında üç kat katmer , önden giden koca bir göbek yok :)) yani şu an çok şükür öyle değilim sırt katım teke düşdü göbepim ayakda düzde oturunca hala var yanii yolumuz uzun anam devam ter atmaya, emek vermeden olmuyor bu işler hadin garii spora :))
Anam yetişemem diyen hatuna bak ayy günde -2 kg veriyorKız ben size yetişemem bana 1 saat yeter
Sizlere tuuu tuuu maşallah diyeyim
Ayy ben Tr de hergün yaş pasta yedim, sende bilirsin bizim yaşpastalarının lezzeti burada yok :))Aman 2 aydır yeterince yedim Tatlım
Kız hamurişi falan da yemedim haaa, sadece çukulatayı fazla yedim sonuç bu işte
1 saat yürüdüm Cnm
Kız ben yemeyide, diyeti de yaptımmı tam yaparımAnam yetişemem diyen hatuna bak ayy günde -2 kg veriyor
Gör bak senide Maxcı yapmazsam banada Aslı demesinler kıı
Şu Ramazanı bir hayırlısıyla atlatalım Maxdasın sen Zuhal hanım yapamam ayy zıplıyamam hopluyamam yok, çekirge gibi zıparsın hemde :))
Kız imece yapsaydım Kaizen Büşramın dediği gibi hemen bitirirdik işleri :)) Hadi sanada kolay gelsin bebeğim:) Ramazandan önce bitirelim işleri ohh rahat edelim :))oohooo oturunca benım kını gor sen
var ablam var
yuksek belle kamufle oluyor ıcerıde duruyor ama utanıyorum bazen gecelıkle yan yatmaya cunku benımkı benden once yanalıyor rezıllıkHadı bakalım mesaım bıttı
aksama ıslere baslıyorum yaz temızlıgı kolay gelsın sabah paylasırım lıstemı
Birden hoplatmıycaz kız heralde telaş yapma hemen :)) azar azar ayar vere vere gitcez, Sen sporuda pekalı en iyisinden yaparsın anam kime laf anlatıyon :))Kız ben yemeyide, diyeti de yaptımmı tam yaparım
Hele işin içine yarış girince
Ben biraz tembelim heralde Cnm yaa Zora gelemşyorum sıkılıyorum hemen
Canım spor aykkabısı mutlaka giy hem ayak ve dizlerine yük binmez, hemde halı üzerinde yapınca ses gitmez, zıplamalarda yere zaten genelde hafif düşülüyor, sorun olmaz canım.. Başla, onlarla aynı sayıda yapıcam diye uğraşma ilk günler onlar 15 yaparken 4,5 yap gün gün artar sayı .. İstikrar ve azimle başarıcaksın inşallah tatlım :)
Hangisiyle baslıyorsun sekerım jillian lamı baslayacaksın
ben aksama onu bı deneyecegım bırde leslia ye bakacagım.
Buarada bı arkadasa bayadır spor yapıyor jillian'ı gosterdım acayıp zor bu yapamazsın dedı gözüm zaten korkmustu bakalım napcam
Aman yok kuzum ben haddimi bilirim sporda yarışmamBirden hoplatmıycaz kız heralde telaş yapma hemen :)) azar azar ayar vere vere gitcez, Sen sporuda pekalı en iyisinden yaparsın anam kime laf anlatıyon :))
Sporda da yarışırız kuzım sen motive ol yeter kine :)) Madem yarış istiyon :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?