- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Yağlarımız varken ve çok yerkende sağlıklı olmuyoruz şekerim , belli bir kıvama gelene kadar bazen az yemek iyi oluyor, detoks gibi düşün. Arkadaşımızız da bebeği var ve regl olamadığından aylardır spor yapmasına ragmen kilosu sabit, azcık kilosunda hareket görmesi için arada az takılsın iyidir, kilosunun oynaması ona motivasyon olacakdır. Yoksa sürekli az yemek tabiki sağlıksız olur bebeğim o konuda haklısın tatlım benim :)Ben diyeti sağlık için yaptığımdan bana ters ama tabi herkesin kendi kararı :))
Ayy tatlım tabiki katılabilir isteyen, buyur gel bekleriz şekerim :) sporsever bir hatunu daha aramızda görmekden mutlu oluruz bebeğim :)İsteyen katilabiliyormu topige
Ayy tatlım tabiki katılabilir isteyen, buyur gel bekleriz şekerim :) sporsever bir hatunu daha aramızda görmekden mutlu oluruz bebeğim :)
Süpersin tatlım..kilonda fazla değil gelişimlerin eminim süper olacak :)Tamam o zaman bugün bende jilian michael level 1 yaptım :)
canım benim amaç mideyi küçültmek daha çok, yoksa tabii ki normalde bu kadar yemeyle yaşanmaz,yalnız balıktan sonra tatlı krizine girdim,büyük oğlum da browni isteyince yaptım mecburen ve iki dilim yediimAma bu kadar az kalori ile diyeti azcik gevşetsen geri kilo alirsin ayrıca metabolizman yavaşlar. Yanlış anlama ama ben sağlıklı bulmadım.
hahhaa ay seni duyanda ağzımm hiç boş durmuyor zannederYok kızz bırak yemesin, yedikleri yeter ona en az biray aç kalsa yeter :) yarına cozutur sonra :)
Birde haftasonları durmaz bu hatun evinde gezmelerde cozutmasın öyle az falan dedik diye :))
Ben ebru şallı yı yaptım iki ay baya iyi gelmiştiSüpersin kızım, sporsever hatun görün kızlar Maşallahpazartesi ekliyelim maxların arkasına pilatesi ama ne yapıcaz kıı senin fikrin var mı? Yarımsaati geçmesin ama şekerim??
canım hoşgeldin diyetin sonucu ne oldu kaç kilı verdinİsteyen katilabiliyormu topige
Ebru Şallı yaparız da hangi videosunu yapıcaz , program sonrasında ona karar verelim kuzum. Aslında keşke hergün değişik yapacagımız program olsa pilatesde süper olurdu..Ben ebru şallı yı yaptım iki ay baya iyi gelmişti
Kuzum eminim faydalıdır bebeğim. Komşunda yemesine dikkat etmişdir kesin yoksa sadece soda yoğurtla kilo veremezdi :)kızlar sporumu bitirdim şimdi maden suyu yoğurt limon karışımı içiyorum yatmadan ve sabah aç karna .konşumuz bu yöntemle 7 kilo vermişti maden suyunu spor yapanlar içmeli zaten.tadı güzel tuvalete kolay çıkarıyo
Sağol bebeğim inşallah hep birlikde yağlarına baybay diyenlerden oluruz şekerim :) Sen de durumlar ne tatlım?Kolay gelsin canim sana umarim tez zamanda yaglarina bay bay dersin :))
ebrunun bende karın kol sırt bacak çalıştıran farklı videoları var sadece karın sadece bacak gibi ayrı ayrı varEbru Şallı yaparız da hangi videosunu yapıcaz , program sonrasında ona karar verelim kuzum. Aslında keşke hergün değişik yapacagımız program olsa pilatesde süper olurdu..
Ohh ohh sportmen kuzum, çok iyi yapmışsın.. İyi uykular canımcıım..Bu akşam baya yürüyüdüm kızlar şimdi güzel bir uyku beni bekler hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?