Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ben diyeti sağlık için yaptığımdan bana ters ama tabi herkesin kendi kararı :))
Yağlarımız varken ve çok yerkende sağlıklı olmuyoruz şekerim , belli bir kıvama gelene kadar bazen az yemek iyi oluyor, detoks gibi düşün. Arkadaşımızız da bebeği var ve regl olamadığından aylardır spor yapmasına ragmen kilosu sabit, azcık kilosunda hareket görmesi için arada az takılsın iyidir, kilosunun oynaması ona motivasyon olacakdır. Yoksa sürekli az yemek tabiki sağlıksız olur bebeğim o konuda haklısın tatlım benim :)

Ama bu kadar az kalori ile diyeti azcik gevşetsen geri kilo alirsin ayrıca metabolizman yavaşlar. Yanlış anlama ama ben sağlıklı bulmadım.
canım benim amaç mideyi küçültmek daha çok, yoksa tabii ki normalde bu kadar yemeyle yaşanmaz,yalnız balıktan sonra tatlı krizine girdim,büyük oğlum da browni isteyince yaptım mecburen ve iki dilim yediim( neyse allahtan erken yedim

Yok kızz bırak yemesin, yedikleri yeter ona en az biray aç kalsa yeter :) yarına cozutur sonra :)
Birde haftasonları durmaz bu hatun evinde gezmelerde cozutmasın öyle az falan dedik diye :))
hahhaa ay seni duyanda ağzımm hiç boş durmuyor zanneder
kız aslında bakma sen çok yemiyorum bi çikolata bağımlığımda olmasa çikolata derken kakolu herşeyy

kızlar sporumu bitirdim şimdi maden suyu yoğurt limon karışımı içiyorum yatmadan ve sabah aç karna .konşumuz bu yöntemle 7 kilo vermişti maden suyunu spor yapanlar içmeli zaten.tadı güzel tuvalete kolay çıkarıyo

Kuzum eminim faydalıdır bebeğim. Komşunda yemesine dikkat etmişdir kesin yoksa sadece soda yoğurtla kilo veremezdi :)
Ben Tr deykende herkes yeşil çay mı içtin nasıl zayıfladın falan diye soranlar oldu. Evet yeşilçay içtim ama şu boğazı tutmadan malesef hiçbirşey zayıflatmıyor.. Ama yemeye dikkat ederken, faydalı oluyorlar ödem attırıyor, metobolizmayı hızlandırıyor o bakımdan faydalı. Eger komsun sadece bununla zayıfladım diyorsa , yemezler de :))

eb
Ebru Şallı yaparız da hangi videosunu yapıcaz , program sonrasında ona karar verelim kuzum. Aslında keşke hergün değişik yapacagımız program olsa pilatesde süper olurdu..
ebrunun bende karın kol sırt bacak çalıştıran farklı videoları var sadece karın sadece bacak gibi ayrı ayrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…