- 30 Ocak 2013
- 29.462
- 43.949
- 798
Aman sanki biz profesyonel sporcumuyuz şekerim :))Aman yok kuzum ben haddimi bilirim sporda yarışmam
Gel tabii şekerim :) Anlatsana biraz kendini, diyet mi spor mu ikisimi istediğin ??merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)
23 yaşındayım 74 kg yum 1.65 boyundayim :)) bol bol pinekleyici bir yapım var şu an için sadece diyet -5 kg dan sonra duraklama yaşamamak için ikisini nir arada goturecegim inşallah :)Gel tabii şekerim :) Anlatsana biraz kendini, diyet mi spor mu ikisimi istediğin ??
Bugün daha iyiydim Cnm yumurta tok tutuyorAman sanki biz profesyonel sporcumuyuz şekerim :))
Neyse sen bilirsin yapacağın sporu kuzum zorlama yok :)
Bugün neler yiyosun şekerim, düne göre daha iyisindir umarım acıkma konusunda :)
Hoşgeldin Cnm23 yaşındayım 74 kg yum 1.65 boyundayim :)) bol bol pinekleyici bir yapım var şu an için sadece diyet -5 kg dan sonra duraklama yaşamamak için ikisini nir arada goturecegim inşallah :)
teşekkür ederim cnm ama tirotim var keşke dikkat edebildiğim kadr hemen verebilsem :) homeoffice çalışıyorum iş olduğunda :)Hoşgeldin Cnm
Zühal ben
Yaşın genç daha biraz dikkat edersen hızlı verirsin
Okuyomusun çalışıyomusun
Canım merhaba ben de büşra :)ara öğün çayım ve eriklerden 2 tanesini yedim.
bu çayı metobolizma hızlandırıcı diye bir sayfada okudum ne kadr faydası olur bilmiyorum
yeşil çay limon ve sodadan oluşuyor
Memnun oldum canım :)Canım merhaba ben de büşra :)
Tamam kuzum akşamları gün içinde yediklerini paylaş burada. Spor olarak herhangi birşey yaptın mı önce öna göre önerilerde bulunalım sana tatlım ..23 yaşındayım 74 kg yum 1.65 boyundayim :)) bol bol pinekleyici bir yapım var şu an için sadece diyet -5 kg dan sonra duraklama yaşamamak için ikisini nir arada goturecegim inşallah :)
Menün gene çok güzel bana göre, sende bu hafta resmen detoks yapıyorsun Büşracığım :))Ben bu günümü yazayım
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
1 yumurta
Öğle yemeği
Herbalife
Ara
10 erik
2 adet hurma
Akşam
3 yumurtayı kırdım tavada
1 küçük kase yoğurt
2 kiraz domates
Ufak bi parça da peynir yedim
1073 kalori ile bugünü kapadım
Şimdilik 2 litre su içtim geceye kadar 3 yapacağım
Sabah 1 buçuk saat tempolu yürüdüm
Banish fat yaptım ancak bi 10 dakikası falan eksik oldu
Daha sonra da yarım saat yoga denemesi yaptım bayağı hoşuma gitti
sağol ablacım aynen baya iyi oldu :)) yoga cidden harika hissettiriyor abla bayıldım :)Menün gene çok güzel bana göre, sende bu hafta resmen detoks yapıyorsun Büşracığım :))
Yoga yapmak gerçekden vücuda masaj yaptırmış gibi hissettiriyor insana değil mi tatlım.
Sporlarında süper gene bugün şekerciim :)
oh gene harikasın ablacım afiyet olsun valla canım çekti :))Bugünkü menüm;
Sabah
4 yumurtaya biraz peynir koydum omlet yaptım, üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber attım , mantı gibiydi süperdi :)
Akşam 17:30 da
Yarım haşlanmış tavuk
Şimdi büyükce bir bardak tuzsuz ayram içiyorum içim kıyıldı.
Eşim resmen beni yemek konusunda bugün taciz etti ya :)) Amanda şöyle lezzetlide böylede diye on dakika karşımda
Mıh mıh yapıp durdu .. Tabi iştah hormonları salgılanınca içim kıyıldı bende ayran yaptım kendime :)) Ama asla bozmadım yani :)) yarını sabırsızlıkla bekliyorum :))
hamarat ablam benim :)Bizim kızlar uyuyor mu huuu huuuu :)))
Kızlar bugün kıyafet dolabımızı bir güzel düzenledim, atılcakları attım, bürsürüde giyilmeyenleri ayırdım yarın elbise kumbarasına atıcam inş.. Ohh bi düzenli oldu rahatladı ortalık.. Ama biri odayı öyle dağıtsa saç baş yolardım yanii :) iyi çıkdım işin içinden :)) ama epey yoruldum yani :))
Evet kuzum bugün düşünmüşdüm seni hatta yazmadı birkaç gündür diye :)
Tatlım 3 günlük protein sonucunda 2 kg verdim .. Bugün dördüncü günü yaptım.. Bakalım yarın ne olcam :) Bugün 76,400 gelmişdim ..Insanity 5. Günü bitirdim bugün, Max' a göre hareketler basit ama genede çok yorucu tekrar sayısından dolayı, bir de Max' da hergün farklı program var. Aslında Max' ı da Asylumdan sonra denemeni tavsiye ederim Kardioya ihtiyacın kalır mı bilmem ama aklında olsun :))
Max' dan biliyorum hiç görülmemiş hareketler yaptırıyor Schaun yaa :))
Allah zihin açıklığı versin kuzum benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?