Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

İkinci ayıda bir hafta denemişdim 60 dk gerçekden zordu ama üst bedene daha iyi geliyordu sanki, sonra Max' ı bulmuşdum. Eger bulmasaydım İkinci ayla devam edecekdim :))

Bende şöyle bir karar aldım tatlım sen ne dersin ??
INSANITY' de birinci haftam bitti, ikinci hafta INSANITY ikinci ayın bir haftasını yapayım diyorum.. Yani bir hafta ilk ay bir hafta ikinci ay şeklinde 2 ayı bitireyim diyorum .. Sence nasıl olur dersin ?? Çünkü ilk ay üst beden çalışması oldukca az, bende sorunlu bölge üst beden olunca böyle bir filir geldi aklıma :))

MAX yarım saat hakikaten temposu yüksek ve zor hareketlerden oluşuyor.. Etki anlamında oldukça etkili , yorucu, ve hergün garklı program var çeşit çok yani. Bir yerde okumuşdum Insanity' den 150 değişik hareket varmış :) kendi ikinci ayında bile hareketleri değiştirip zorlaştırmış Schaun T :)

Ama şuda var ki vakti olanlar için o konuda haklısın yarım saat çabuk bitiyor ve sanki az geliyormuş hissi olabiliyor, hatırlarsan bende hep ek birşeyler yapma isteğindeydim, bu duygu nedeniyle .. Insanity adamın canına okuyor zaten süre olarak onu yaşamıyorsun :))

Belki üni' ye giderken zamanın kosıtlı olursa falan denersin şekerim, seriyi tamamlamış olursun :)
Bir Focus kalıyor bulaşmadığın heralde :) Orada Schaun T saçlı, ben sevmedim :))

Hibrit yapmak bana nasip olacak mı acep yaa :))

Haftada bir gün yoga ekle sevdiysen kuzum, istersen sana yoga programı tavsiye edebilirim :))
Güzel olur ablacım bugün yaptığımı da beğendim ama bakayım seninkine de bi :))
Yarın evdesin yalancı mantı yumurtadan yap kuzum benim, sarımsakda dışarı çıkmayacaksan sorun olmaz :))
Yarın hurma detoksu yapıcam abla :))

Güzel olur ablacım bugün yaptığımı da beğendim ama bakayım seninkine de bi :))

Yarın hurma detoksu yapıcam abla :))
Aslında Hurma detoksu yapacağın aklıma geldi de belli olmaz dedim yanılmamışım :))

http://yandex.ru/video/pad/search?text=смотреть p90x3 yoga&path=wizard&redircnt=1463176286.1

Bu P90x3 ün yoga programı Tony Horton yaptırıyor meşhur P90x Koçu :))
Oldukça güzel ve ben çok sevmişdim yapmak istersen kuzum :))

Sağol ablacım kaydettim bakacağım buna:))
Aldım bile bugün hurmamı yoğurdumu :))
85i görmek için sabırsızlanıyorum artıkk

Sağol ablacım kaydettim bakacağım buna:))
Aldım bile bugün hurmamı yoğurdumu :))
85i görmek için sabırsızlanıyorum artıkk
Bu hafta görürsün kesin inşallah tatlım :)
Bende yarın Türk Marketine gidicem inş bir şey çıkmazsa :) bende alıcam hurma ama ben ona cesaret edemiyorum ya hurmayla acıkırmışım gibi geliyor :)
Eşime Ananas al demişdim geçen gün , unutmuşdu , bugün almış.
Belki bir gün ananas yoğurt yaparım bilmiyorum bakalım ama biraz normal düzene geçiyim de ayy, sebze meyve gözümde uçuşuyor :)) inşallah yarın Türk marketinde semiz otu vardır, semiz otu deyince sen aklıma geliyorsun :))

İnşallah ablacım :)) abla emin ol hurmayı denedikten sonra neden daha önce yapmamışım diyeceksin bana güven :))
Oyy semizotu mu nası özledim pazar günü ben de pazara gideyim de alayım bari :))

İnşallah ablacım :)) abla emin ol hurmayı denedikten sonra neden daha önce yapmamışım diyeceksin bana güven :))
Oyy semizotu mu nası özledim pazar günü ben de pazara gideyim de alayım bari :))
Sen öyle diyorsan o zaman kesin deniycem tatlım :) ayrıntıları yapıcağımda sorarım sana :)
Ayy inş yarın vardır bende tr' de iki kez yemeğini yapmışdım harikaydı ağzım sulandı ayy şimdi :)
Sende al vardır şimdi tam zamanı :))

Tamam ablacın konuşuruz yine :)) bulursun umarım abla bu kadar konuştuk valla benim de ağzım sulandı :))

sekersiz 2.hafta dolmak uzere simdi ustumu giyindim program beni bekler
bu aralar stresten ye ye bir hal oldum kuruyemis meyve yiyip duruyorum surekli

o zaman etkisi iki kat olmaz hayatım isin uzmanları bunu ilk ay ve ikinci ay diye zorluk duzeylerine gore duzenlemis yani ilk aydan iki ayı da yapayım dersen bence ters etki olur ki cok zorlanırsın.
Söyle soyleyeyim 1.ay vucudu alıstırma kondisyonunu arttırma ve hareketleri ogretme ayı bir nevi ikinci aya hazırlık cunku 2.aydaki egzersizler yanlısa gelmiyor ben bir hareketi yanlıs yaptım diye ortopediye gitmek zorunda kaldım sakatlanma riski olur yani:)) ve ilk hafta kardiyo 20 dakika ise 2.ay iki katı oluyor ve sen bunu bir hafta dusuk tempo diger hafta yogun tempo yaparsan kalbine zarar verebilirsin
birde iki ayda da alt beden ve üst beden aynı calıstırılıyor kardiyo zaten bolgesel calısılmaz dikkat edersen shaun plank yaptırırken bacak calıstırıyor squat yaptırırken kolları da katıyor yani her bolgeyi calıstırıp ekstra kalori yaktırıyor
birde kuzum motivasyonunu kırmayayım ama bolgesel incelme yok yani sorunlu bolgen neresiyse vucut tamam ben burdan vereyim demiyor genler karar veriyor öyle olsa ben coktan basenden erimis bitmistim :)) iste bunu saglamak için insanity muhtesem bir program her yeri calıstırıp incelmeni saglıyor :)) birde bunlara ek pilates yuruyus yuzme yaparsan oohh elveda sorunlu yerler
cok uzun oldu sanırım kısacası shaun t nasıl duzenlemisse takvimi öyle git derim sonucta adam profesyonel :))

cok sıcak gunlerde max yapabilirim hayatım kolaylık olur hem bana da ve dedigin gibi uniye hazırlık zamanları da hemen pratik olarak yapabilirim yeter ki spor olsun kuzum hepsini yaparım
onları baktım da insanity oncesiydi sanırım ben direkt zordan basladım forumda 2 ayda incelme diye gorunce hemen atlamısım insanitye yani bir daha geri donmem heralde onlara :))

Canım kondüsyon olarak sorunum yok ikinci ayı çok rahat yaparım Max' da yetince alışdım hareketlere. Ama etki anlamında haklı olabilirsin , ama şuda var ki plank burpee gibi hareketlerle kas yoğunluğumuz artıyor ya o bakımdan sıkılaşıp incelme fazla oluyor, yağ yakımını o kadar bu hareketler etkilemesede kasları etkiliyor..ama tabii birer hafta etkisi nasıl olur bilemem ama vucüt şaşırır baya :))
Neyse bakalım dediklerini dikkate alıcam ama aklım hala bu şekilde kuzum bi deneme çekebilirim genede :))
Nettende bi araştırıyım bakim böyle yapan olmuş mu hiç

Focus yapmaya gerek bende duymuyorum canım :)) bir zamanlar yapmak için epey aramışdım ama :))
Sınav yaklaşdı olsun kuzum en azından yeme konusunda kendini strese sokma, sınav sonrası diyette yaparsın spor zaten var sıkıntı etme kendine cicim benim :))

Iyi geceler kızlar

Bugün biraz temizlik yaptım dahada bitmedi sonra Görümcem çaya çağırdı
Sonrada işe geldim

Ben haftada 2 gün evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyorum
Heralde söylemedim size

Önce menümü yazıp sonra grçmişe bakayım

5.veeeeee son günüm şükürler olsun

Bugün yumurta veya yoğurt yada süt yenebiliyordu
Ben kendime Göre uyarladım

10.00 __3 yumurta 1 kş yulaf kepeğiyle omlet

13.30__3 yumurta lı omlet

17.30 __6 kş ev yoğurdu içine 1 er kş zencefil zerdeçal tarçın pul biber

19.00 __1 bar yoğurt suyu

Su 2.5 lt

Spor 1 saat yürüyüş

Evet tatlım ya bahsetmemişdin bilmiyordum, şu an işdesin yani öyle mi ??
Menü süper gene harikasın :)
Yarını bende sen gibi sabırsızlıkla bekliyorum tatlım ya :)
Sabah bak şimdiden söyleyim Käsebrötchen mit Zwibeln yiycem hayatım gözümde uçuyor ona göre :) sen ne hayal ediyosun :) ??
( üüzeri kasar peynirli ve sogan aromalı bir çeşit ekmekcik ama birazcık yağlı ama çıtır çıtır çok lezzetli oluyor, kızlar için bu açıklama )

teşekkür ederim cnm ama tirotim var keşke dikkat edebildiğim kadr hemen verebilsem :) homeoffice çalışıyorum iş olduğunda :)
heralde ilaç kullanıyotsundur Cnm
Bazı şeyleri yememen gerekiyor biliyorsundur heralde
Bide metoyu hızlandırmak için senin daha fazla spor yapman gerekir

Sabah akşam gayet güzel Tatlım
Ama niye herbalife
Tabiki su ve spor harika

Yarın sabah bende mantı yiyecemmm

Bazen benim eşimde yapar aynısını Tatlım

Yarın dananın kuyruğu kopuyor bakalım
Ne görecez tartıda

Eline sağlık Cnm
Hele bol gelen kıyafetleri çıkarmak ayrı bi zevk veriyor insana

Zuhalciğim nerdesin ayy ?? Misafirin var sanırım yoksa uğrardın ..
Yok kuzum seni kıskandım bende pencereleri sildim

Herşeye atlayan ben onuda denedim Cnm
Ama beni doyurmadı
Ilk gün biraz gitmişti
2.gün Doğru dürüst gitmeyince bıraktım bende
Aç kaldığıma değmicekti
Tabi herkesin bünyesi farklı

Evet Cnm işteyim ama yatıyom

Bende merak ediyorum Cnm

Valla şimdi ne desem bilemedim
Aslında käsebrötchen yerine mehrkonrn yada kürbiskern daha sağlıklı olurdu

Tatlım bak dikkat et fazla karbona abanma hemen artı olursun
Normal sebzeni salatanı yoğurdunu ye

Ben yarın senin yumurta mantısından yicem Cnm
Bide Kıymalı kabağımı
Aslında Cnm Brötchen istiyoda hemen abartmak istemiyorum

Ohh temiz temiz girelim Ramazana inşallah kuzum, seninde ellerine sağlık tatlım :))
Bol gelen kıyafetlerden ziyade eskimiş yıpranmışları ayırdım, eşimin giymediği gömlekleri ve kendimin uzun süredir tenezül edip giymediklerimi çıkardım nefes aldı dolap valla :)) şu an begendiğim kıyafetler bol gelsede ben zaten dışarda üzerime yapışan kıyafet giymiyorum onlar hala duruyor, seneye onlarıda elden çıkarmak kısmet olur inşallah kıyabilirsem tabii :))

Yarın mantı yiycen ha sen haa inanamıyorum bak bende de hazırı var aklımı çeliyorsun söylüyüm kızz :))

Yok abanmam tatlım :)
Sadece bir tanecik yiycem bugün eşim almış yarına çıtırlığı fazla kalmıyor ama ayırdım sabah yerim diye akşam çok canımı çekdirdi eşim :) diğerleri aynı lezzette olmaz hayatın bunun tadı bambaşka birtek büyük Edeka' daki güzel burada :))
Kız bende normal mantı yiycen sandım anam :)) bir an şevklenmişdim bende :) peki biz mantı yiyemiyecek miyiz hiç kuzum ya da ne zaman :)) hastasıyım da :)

Haaa haaa sevindiydin dimiii
Hiç boşuna heveslenme Tatlım
Valla en son mantıyı ne zaman yedim hatırlamıyorum 1.5 sene oldu heralde

Kuzum ne güzel başlamışız bu hızımızı hiç bozmasak
bu hafta kaçamak yok yoksa verdiğimiz gibi geri alırız

Istersen çok istediğin bişeyi cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…