Canım spor yapmadan verirsin elbet kuzum verilir ama sporda yaparsan atıyorum 60 ken 55 gibi ince oluyor vücudun be fit oluyorsun .. Kaç kilosun şu an tatlım ??daha önce spor yapmadan da 2 ayda 13 kg verdim cnm :)
74 kg yum cnm basenlerim var onun dışında göbeğim yok denecek kadr az inşallah verdikten sonra koruyacağımdaCanım spor yapmadan verirsin elbet kuzum verilir ama sporda yaparsan atıyorum 60 ken 55 gibi ince oluyor vücudun be fit oluyorsun .. Kaç kilosun şu an tatlım ??
İki ayda 13 kg epey güzel vermişsin tatlım ahh işde tekrar almasak hep aynı şeyleri yapıyoruz verip verip alıyoruz :) korumayıda öğrencez inşallah :))
Haklısın abla her zaman kullanmıyorum zaten yemeğim olmadığında kolay geliyor :))Tabiki sen bilirsin Cnm
Ama böyle şeyleri ömür boyu kullanacak değilsinki
Normal sağlıklı yemeğini yesen daha iyi olur gibime geliyor
Bende eskiden denemiştim böyle şeyleri
Boyun kaç canısı, gider hepsi kuzum yeter ki azimli olalım :)74 kg yum cnm basenlerim var onun dışında göbeğim yok denecek kadr az inşallah verdikten sonra koruyacağımda
1.65cnmBoyun kaç canısı, gider hepsi kuzum yeter ki azimli olalım :)
Yok bebeğim akşam 22.30 gibi gidiyorum sabah 8-8.30 geliyorumZuhalciğim Sen işde misin şu an hayatım ? 2 gün tam gün mü yoksa sadece geceleri mi, bilelimde :)
Menünü akşam toplu olarak yazarsan daha iyi yorumlarız Cnmşimdi yiyorum öğle yemeği ara öğün niyetine
2 ymek kaşığı yoğurt
çeyrek elma
2 dilim şeftali
tamam cnm akşamları girdiğimde yazarım artık :)Menünü akşam toplu olarak yazarsan daha iyi yorumlarız Cnm
Çünkü bazı öğün fazla oluyor sonraki öğün dengeliyoruz
Öyle daha iyi değerlendirme yapılır
Tabi hepimiz birbirimizi uyaralımki şu kilolardan kurtulalım
Bu birazda beyinde bitirmeylede alakalı Cnmkızlar ya ben kitap okumayı çok seven biriyim habire okuyorum ama okurken mutlaka birşeyler atıştırma gereksinimi duyuyorumyani kitap okurken birşeyler yemeyi seviyorum :) bu huyumdan vazgeçmem gerek ama nasıl olacksa artık
Güzel bi başlangıç yapmışın Cnm inşallah devamı gelecekve regl olmama rağmen üzerimdeki kalın eşortman 1.5 litrelik su dolu mideyle tartıya çıktığımda 74 kg geliyorum sabah aç karnına eşortmansız tartılsam ya 73 yada 73.5 geleceğim de regl iken fark görmek şaşırttı beni oysa perşembe başladım ben diyete. demek ki sodalı yeşil çayın faydasını görmeye başladım
Bu birazda beyinde bitirmeylede alakalı Cnm
3 gün dikkat et sonrasında alışıyorsun zaten
Bende geçtiğimiz pazartesiye kadar durmadan ıvır zıvır yiyip duruyodum
Şu 5 gün kendimi alıstırdım akşam dahil onu bunu atıştırmayı bıraktım
Artık zorlanmıyorum karşılığınıda aldım
Çünkü Bazen önemsemediğimiz küçük kaçamaklar kilo vermemize engel oluyor
Güzel bi başlangıç yapmışın Cnm inşallah devamı gelecek
Bende cumayı merakla bekliyorum
Acaba ne kadar daha hafiflemiş olacaz
Aa ne kadar basitmişşEv yapımı diyet dondurma
Malzemeler,
1 kase suyu alınmış yoğurt
1 su bardağı çilek
1 adet Medine hurması
1 yemek kaşığı ceviz içi
Hazırlanışı,
Medine hurmasını sıcak suyun içinde bekletip yumuşamasını sağlayın. Çilekleri iyice yıkayıp küçücük doğrayın. Ceviz içini ufalayın. Suda beklemiş hurmayı doğrayın. Yoğurt, ceviz içi, çilek ve hurmayı derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Dondurma kalıbına veya kaseye dökün. Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapın.
Evet kuzum ya bizdede acayip soğudu, üşüten bir hava var :)Yok bebeğim akşam 22.30 gibi gidiyorum sabah 8-8.30 geliyorum
Eşimle çarşıya çıktık biraz
Bi kahve içtik. canım çok dondurma istedi ama yemedim
Ekmeksiz Döner yicektim ama o da bana yaramıyor Eve geldim kendi yemeğimi yedim
Bugün hava bozdu burda kapalı ve soğuk
Şimdi bitki çayımı içip biraz ısınayım işlere girişecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?