Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

daha önce spor yapmadan da 2 ayda 13 kg verdim cnm :)
Canım spor yapmadan verirsin elbet kuzum verilir ama sporda yaparsan atıyorum 60 ken 55 gibi ince oluyor vücudun be fit oluyorsun .. Kaç kilosun şu an tatlım ??

İki ayda 13 kg epey güzel vermişsin tatlım ahh işde tekrar almasak hep aynı şeyleri yapıyoruz verip verip alıyoruz :) korumayıda öğrencez inşallah :))

74 kg yum cnm basenlerim var onun dışında göbeğim yok denecek kadr az inşallah verdikten sonra koruyacağımda

Tabiki sen bilirsin Cnm
Ama böyle şeyleri ömür boyu kullanacak değilsinki
Normal sağlıklı yemeğini yesen daha iyi olur gibime geliyor

Bende eskiden denemiştim böyle şeyleri
Haklısın abla her zaman kullanmıyorum zaten yemeğim olmadığında kolay geliyor :))

Zuhalciğim Sen işde misin şu an hayatım ? 2 gün tam gün mü yoksa sadece geceleri mi, bilelimde :)
Yok bebeğim akşam 22.30 gibi gidiyorum sabah 8-8.30 geliyorum

Eşimle çarşıya çıktık biraz
Bi kahve içtik. canım çok dondurma istedi ama yemedim
Ekmeksiz Döner yicektim ama o da bana yaramıyor Eve geldim kendi yemeğimi yedim

Bugün hava bozdu burda kapalı ve soğuk
Şimdi bitki çayımı içip biraz ısınayım işlere girişecem

şimdi yiyorum öğle yemeği ara öğün niyetine

2 ymek kaşığı yoğurt
çeyrek elma
2 dilim şeftali

Menünü akşam toplu olarak yazarsan daha iyi yorumlarız Cnm
Çünkü bazı öğün fazla oluyor sonraki öğün dengeliyoruz
Öyle daha iyi değerlendirme yapılır
Tabi hepimiz birbirimizi uyaralımki şu kilolardan kurtulalım

kızlar ya ben kitap okumayı çok seven biriyim habire okuyorum ama okurken mutlaka birşeyler atıştırma gereksinimi duyuyorum yani kitap okurken birşeyler yemeyi seviyorum :) bu huyumdan vazgeçmem gerek ama nasıl olacksa artık

ve regl olmama rağmen üzerimdeki kalın eşortman 1.5 litrelik su dolu mideyle tartıya çıktığımda 74 kg geliyorum sabah aç karnına eşortmansız tartılsam ya 73 yada 73.5 geleceğim de regl iken fark görmek şaşırttı beni oysa perşembe başladım ben diyete. demek ki sodalı yeşil çayın faydasını görmeye başladım

Bu birazda beyinde bitirmeylede alakalı Cnm
3 gün dikkat et sonrasında alışıyorsun zaten

Bende geçtiğimiz pazartesiye kadar durmadan ıvır zıvır yiyip duruyodum
Şu 5 gün kendimi alıstırdım akşam dahil onu bunu atıştırmayı bıraktım
Artık zorlanmıyorum karşılığınıda aldım

Çünkü Bazen önemsemediğimiz küçük kaçamaklar kilo vermemize engel oluyor

Güzel bi başlangıç yapmışın Cnm inşallah devamı gelecek

Bende cumayı merakla bekliyorum
Acaba ne kadar daha hafiflemiş olacaz

maalesef öyle aslında masum görüncen çoğu şeyde çok zararlı :) kola vardı dün mesela evde normalde 2-3 bardak içen biri olarak sadece 1 yudum aldım oda hem göz hakkı hemde aşırı tatlı krizim tutmştu :) mesela perşembe gnü canım dondurma istedi ama alıp yemeyi düşünmedim bakalım planlarım var kg verip canına okumak istediğim biri varken planlarımdan kesinlikle şaşmayacağım :)

Güzel bi başlangıç yapmışın Cnm inşallah devamı gelecek

Bende cumayı merakla bekliyorum
Acaba ne kadar daha hafiflemiş olacaz

çarşamba tekrar tartılacağım hem bitmiş olur regl hemde kaç kg verdiysem motive olmuş olurum en azından 73 yada 72.5 u görmeyi bekliyorum tartıda :)

Ev yapımı diyet dondurma

Malzemeler,

1 kase suyu alınmış yoğurt

1 su bardağı çilek

1 adet Medine hurması

1 yemek kaşığı ceviz içi

Hazırlanışı,

Medine hurmasını sıcak suyun içinde bekletip yumuşamasını sağlayın. Çilekleri iyice yıkayıp küçücük doğrayın. Ceviz içini ufalayın. Suda beklemiş hurmayı doğrayın. Yoğurt, ceviz içi, çilek ve hurmayı derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Dondurma kalıbına veya kaseye dökün. Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapın.

Aa ne kadar basitmişş

Bugün 3 öğünümde de 7 ader hurma ve 1 kase yoğurt yedim
Kahvaltıdan sonra 1 bardak yeşil çay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım bunun yarım saati yokuş yukarıydı öldüm resmen
Suyu az içtim ama şu ana kadar 1 litre oldu sadece :/

sabah

1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 yemek kaşığı ceviz parçaları

arada

1 sekersiz turk kahvesi

öğlen

2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek sarı elma
2 dilim ekşi şeftali :/

akşam
1 yk haslanmis tavuk
3 yk patlıcan yemeği
1 küçük kase salata

1 saate kadar da

sodali Yeşilçay ve sonra günümü kapatcagm 2 litre su ictm yatana kadr o 3 ltre olur

Evet kuzum ya bizdede acayip soğudu, üşüten bir hava var :)
Evde dayanıyorum bende dışarda bazen her zaman mı geliyoruz diye koyuveriyorum ayy, takdir ettim bak seni şekerim :)) Döner ekmeksiz ne yapıyor sana kuzum ? Bitti mi hayatım işlerin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…