Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

165 boy asla kısa değil tatlım, önemli olan fit bir vücut kısa minyon ama zayıf hatunlarda çok hoş olabiliyor yani tatlım.

Yemek düşünmemeye çalış, açlık gelirse kahve iç şekersiz tokluk veriyor tatlım biliyorsundur zaten..

biliyorum cnm kahve tiryakisiyim ben şekersiz kremasız ve sade :)

Tatlım bizim kilo bildirimimiz cuma günü unutma emi

Kız zararlı şeyin göz hakkımı olurmuş
Boşver kuzum kola falan içme
Suyunu heralde içmişindir Tatlım
Ama kendini fazla zorlama bence 1-2 günden fazla yapma
Inşallah sabah güzel Eksi görürsün Cnm

Tatlım en önemli öğün kahvaltı ve sen geçiştşrmişin
Eğer başlangıçta bu kadar az yersen belki başta çabuk verirsin ama vücudun kıtlığa girer hemde metobolizman yavaşlar
Öğünlerin normal sağlıklı olsun Cnm
Bence bugün çok az olmuş

Nefret ediyorum buranın havasından Yaaa
2 gün güneş görsek yine soğuk
Bide ben hep üşüyen biriyim

Yok yapamadım Cnm çocuk geldi

Ayy ben buraya çok fena alışmışım çok özledim valla( ama çok kırgınım gelmicem işte
Kız ben kk bağımlılığından kurtulmak için bi ara hesabımı kapatmıştım ama 1 hafta zor sabrettim
Gelmene çok sevindim bebeğim
Birbirimize kırılıp alınmadan kardeş kardeş zayıflıyalım Kızzz

ama böyle deme bitanem
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Benimde bilmediğim bisürü şey var

Meyveleri kahvaltıdan önce Yemen iyi olmuş Cnm
Bazı diyetler öyle önerinşyor

Bugün sabah biraz cıss olmuş ama ödül günündü diyelim
Aslında sucukta işlenmiş ve çok tuzlu olduğu için sağlıksız pek tercih etmesek iyi olur

Akşam gayet güzel tatlişim

Orta seviyede güzel bacak popo çalıştırıyor
Jessıca smıth çok seviyorum Çpk güzel videoları var Mefkurem sen de deneyebilirsin Leslie zor jillıean dan kolay diyebilirim
çok teşekkür ederim bitanem müsait olunca bakıcam

aslında doydum açlık hissetmiyorum ama şuan cnm çok feci köfte ekmek ve kola istiyor ikidebir avcumu yalamaktan
Tabi az yersen böyle acıkırsın fıstık
Ama yemek yok sana

Mefkurem acıkmak değilde bir can çekmesi geldi :) regl dönemndeyim ya gözüm kalıyor herşeyde ama koysam önüme 2 ısırık alır bırakırım canım çekmesine rağmen istemiyor sabah kahvaltı yapamyrm ne yazıkki genelde türk kahvesi sade nescafe vs geçiştiriyorum

Evet dün haber vermişdim kuzum yedim çok lezzetliydi, diyette olmasam 4 tane rahat yerdim :)
Sucuk evet hayatım pek sağlıklı değil, zaten fazla kullanmıyorum arada bir, hem miktar azdı hemde omlete ekstra tuz ve yağ hiç koymadan yapmışdım..aslında menemen yapacakdım, soğan doğramaya üşendim ayy, eşim masaya oturmuşdu vakit alır şimdi dedim :))

İçtim ablacım 2 oldu :)) yarın yapmayacağım 1 gün yaptım bu seferlik abla

1 bardak süt içtim az önce ama sabaha şişkinlik yapar mı?
Kuzum çok kişi gece süt içiyor , hatta zayıflatıyor diyenlerde var. Ama sanırım bünyeye göre değişiyor, bana iyi gelmiyor mesela süt ve süt ürünlerinin fazlası.. Ama sen gönlünü rahat tut zayıflatacak beni de tatlım inşallah zayıflatır bebeğim :)

Bende yoğurt kürü yapıcam ama korkuyorum ya gene şişlik olursa diye :) ama deneyim ya demi :) belki dün uyku düzensizliğim sebep oldu galiba ..

Ahh kuzum bende regliyim
Ama bu sadece psikolojik
Bende bugün tatlı diye kıvrandım hatta kendimi sıkmaktan başım ağrıdı
sık sık olmadığı için arada olur kuzum
Bide kızlara Mesaj olsun diye yazdım

Sen döneri sorduydun kuzum unuttum yazmayı
Ben ne zaman Döner yesem hep artı çıktım
Ya ekmeksiz diye fazla yediğimden yada o da çok tuzlu heralde

Kız merak ediyom anam ne yedin çabuk yaz şekerim :))
Buranın havası gerçekden insanı bunalıma sokan bir hava tatlım ya :) Tr' yemizin
gözünü seveyim havası ne kadar güzel demi :)
yazıcam bebek

İçtim ablacım 2 oldu :)) yarın yapmayacağım 1 gün yaptım bu seferlik abla
Iyi yapıyon Tatlım

Normal günde bu kadar takmazdım da hurmadan sonra değişimi merak ediyordum süt yüzünden şişkinlik olursa üzülürüm :/ inşallah ablacımm. Soda ekle abla içine benim gibi :)

Normal günde bu kadar takmazdım da hurmadan sonra değişimi merak ediyordum süt yüzünden şişkinlik olursa üzülürüm :/ inşallah ablacımm. Soda ekle abla içine benim gibi :)
Kuzum Soda evde yok, dün eşim gelirken marketten aradı ; diyorum bişey daha vardı alınacak , taa gece geldi aklıma hayatım, bugünde bir yere çıkmadık eşim evde çalışmam lazım dedi.. Türk marketi de yalan oldu . Pazar günleri burada cafe restaurant hariç heryer kapalı olur, p.teside resmi tatil işde bakalım Ramazan' a yakın gitmek de daha mantıklı, ha deyince herzaman gidilmiyor işde.. Semiz otuda hayal oldu ayy :))

Evde lahana karnabahar var yarın onlardan bişeyler yapıyım artık sebze girsin vücuduma :))

Kuzum kan grubun ne ? Benim O, süt ürünlerinin aşırısı bize yaramıyor mesela :)

Çocuklar biraz önce gitti

Benim menüm

9.00 __Kıymalı 2 yumurta üstüne yoğurt
Domates salatalık

Öğlen dışardaydık o yüzden geç oldu

15.00 __1 tabak fırında Kıymalı kabak, yoğurt,
1/2bar.ayran

Akşam acıkmadım ama canım acayip tatlı istedi o yüzden böyle yaptım
Çukulata yememek için kendimi zor tuttum

18.30 __1 kase yoğurt içine 3 hurma 10 badem
1 kş Chia tohumu tarçın

Su 2 lt

Spor malesef yok

Anaam o kadar gün sonra bile hiç kaçamağın yok ya kıı :))
Maşallah sana bebeğim :) çok sağlıklı ve güzel bir menüü, kız gece gece kabak istettin canımı :))
Şu Chia tohumu son günlerde pek bi meşhur bende alıyım barii , tadı nasıl canısı ??

Kızlar bende iki kaşık süzme yoğurt zencefil zerdaçal ve yarçın karışımımı yedim, yadı bana çok güzel geliyor.. Aslında en az iki hafta devamlı denemek lazımmış sonuç için gerçi o pulbiber limonlu olandı ama , pul biber yerine bunlarda konur yazıyor kür sayfasında okudum biraz önce :)

Soda alır almaz sodalısınıda deniycem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…