İşi öğrendim kuzum sen :)))Dikkat ediyorum ablacım halsizleşirsem yumurta atarım ağzıma dimi
165 boy asla kısa değil tatlım, önemli olan fit bir vücut kısa minyon ama zayıf hatunlarda çok hoş olabiliyor yani tatlım.inlakkah canım bakalım :) boyum uzun değil aslında ufak duruyorum böyle minnak birşeym aslında kilomda abartı durmuyor ama basenlerm var :)
evet benim o homeoffice çalışan :) salatalığa dadanıcam yakında zaten :)
aslında doydum açlık hissetmiyorum ama şuan cnm çok feci köfte ekmek ve kola istiyorikidebir avcumu yalamaktan bir hal oldum
biliyorum cnm kahve tiryakisiyim ben165 boy asla kısa değil tatlım, önemli olan fit bir vücut kısa minyon ama zayıf hatunlarda çok hoş olabiliyor yani tatlım.
Yemek düşünmemeye çalış, açlık gelirse kahve iç şekersiz tokluk veriyor tatlım biliyorsundur zaten..
Tatlım bizim kilo bildirimimiz cuma günü unutma emimaalesef öyle aslında masum görüncen çoğu şeyde çok zararlı :) kola vardı dün mesela evde normalde 2-3 bardak içen biri olarak sadece 1 yudum aldım oda hem göz hakkı hemde aşırı tatlı krizim tutmştu :) mesela perşembe gnü canım dondurma istedi ama alıp yemeyi düşünmedim bakalım planlarım var kg verip canına okumak istediğim biri varken planlarımdan kesinlikle şaşmayacağım :)
çarşamba tekrar tartılacağım hem bitmiş olur regl hemde kaç kg verdiysem motive olmuş olurum en azından 73 yada 72.5 u görmeyi bekliyorum tartıda :)
Suyunu heralde içmişindir TatlımBugün 3 öğünümde de 7 ader hurma ve 1 kase yoğurt yedim
Kahvaltıdan sonra 1 bardak yeşil çay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım bunun yarım saati yokuş yukarıydı öldüm resmen
Suyu az içtim ama şu ana kadar 1 litre oldu sadece :/
Tatlım en önemli öğün kahvaltı ve sen geçiştşrmişinsabah
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 yemek kaşığı ceviz parçaları
arada
1 sekersiz turk kahvesi
öğlen
2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek sarı elma
2 dilim ekşi şeftali :/
akşam
1 yk haslanmis tavuk
3 yk patlıcan yemeği
1 küçük kase salata
1 saate kadar da
sodali Yeşilçay ve sonra günümü kapatcagm 2 litre su ictm yatana kadr o 3 ltre olur
Nefret ediyorum buranın havasından YaaaEvet kuzum ya bizdede acayip soğudu, üşüten bir hava var :)
Evde dayanıyorum bende dışarda bazen her zaman mı geliyoruz diye koyuveriyorum ayy, takdir ettim bak seni şekerim :)) Döner ekmeksiz ne yapıyor sana kuzum ? Bitti mi hayatım işlerin ??
Kız ben kk bağımlılığından kurtulmak için bi ara hesabımı kapatmıştım ama 1 hafta zor sabrettimAyy ben buraya çok fena alışmışım çok özledim valla( ama çok kırgınım gelmicem işte
ama böyle deme bitanemEpey az yemişsin, benim prensibim kimseye az yedi diye karışmamak , bazen insan hızlansın diye detoks gibi az yiyor, hatta su orucunu bile sağlıklı bulan biriyim ben .. Ama yemek listeleriniMefkurem Zuhalciğim yorumluyor bakalım ne diycek, kendisi diyetisyen mübarek :)) tecrübeli gerçekden ve onun tecrübelerine gerçekden çok güveniyorum..
Meyveleri kahvaltıdan önce Yemen iyi olmuş CnmKızlar bende menümü yazıyım
Sabah
15 tane kırmızı üzüm ( çok tatlıydı ve kütür kütür erik gibiydi durduramadım kendimi )
2 dilim Mango
1 saat sonra falanda
Kaşarlı kare küçük ekmekcik ( Käsebrötchen )
5 dilim sucuk ve 2 yesil biberle hayırlanmış omler ( pizza gibi olmuşdu süperdi )
Akşam
Ton balıklı salata ( koca salata kasesindeydi, marul domates taze soğan ve çeyrek turp rendesi pul biber ve bir çorba kaşıgı kadar z.yağ vardı, tuz hiç atmadım , tuzsuz lezzeti az geldi ama genede güzeldi )
çok teşekkür ederim bitanem müsait olunca bakıcamOrta seviyede güzel bacak popo çalıştırıyor
Jessıca smıth çok seviyorum Çpk güzel videoları varMefkurem sen de deneyebilirsin Leslie zor jillıean dan kolay diyebilirim
Tabi az yersen böyle acıkırsın fıstıkaslında doydum açlık hissetmiyorum ama şuan cnm çok feci köfte ekmek ve kola istiyorikidebir avcumu yalamaktan
Evet dün haber vermişdim kuzum yedim çok lezzetliydi, diyette olmasam 4 tane rahat yerdim :)Tatlım bizim kilo bildirimimiz cuma günü unutma emi
Kız zararlı şeyin göz hakkımı olurmuş
Boşver kuzum kola falan içme
Suyunu heralde içmişindir Tatlım
Ama kendini fazla zorlama bence 1-2 günden fazla yapma
Inşallah sabah güzel Eksi görürsün Cnm
Tatlım en önemli öğün kahvaltı ve sen geçiştşrmişin
Eğer başlangıçta bu kadar az yersen belki başta çabuk verirsin ama vücudun kıtlığa girer hemde metobolizman yavaşlar
Öğünlerin normal sağlıklı olsun Cnm
Bence bugün çok az olmuş
Nefret ediyorum buranın havasından Yaaa
2 gün güneş görsek yine soğuk
Bide ben hep üşüyen biriyim
Yok yapamadım Cnm çocuk geldi
Kız ben kk bağımlılığından kurtulmak için bi ara hesabımı kapatmıştım ama 1 hafta zor sabrettim
Gelmene çok sevindim bebeğim
Birbirimize kırılıp alınmadan kardeş kardeş zayıflıyalım Kızzz
ama böyle deme bitanem
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Benimde bilmediğim bisürü şey var
Meyveleri kahvaltıdan önce Yemen iyi olmuş Cnm
Bazı diyetler öyle önerinşyor
Bugün sabah biraz cıss olmuş ama ödül günündü diyelim
Aslında sucukta işlenmiş ve çok tuzlu olduğu için sağlıksız pek tercih etmesek iyi olur
Akşam gayet güzel tatlişim
çok teşekkür ederim bitanem müsait olunca bakıcam
Tabi az yersen böyle acıkırsın fıstık
Ama yemek yok sana
Kız merak ediyom anam ne yedin çabuk yaz şekerim :))Kızlar çocuk var bende sonra gelir menümü yazarım
İçtim ablacım 2 oldu :)) yarın yapmayacağım 1 gün yaptım bu seferlik ablaTatlım bizim kilo bildirimimiz cuma günü unutma emi
Kız zararlı şeyin göz hakkımı olurmuş
Boşver kuzum kola falan içme
Suyunu heralde içmişindir Tatlım
Ama kendini fazla zorlama bence 1-2 günden fazla yapma
Inşallah sabah güzel Eksi görürsün Cnm
Tatlım en önemli öğün kahvaltı ve sen geçiştşrmişin
Eğer başlangıçta bu kadar az yersen belki başta çabuk verirsin ama vücudun kıtlığa girer hemde metobolizman yavaşlar
Öğünlerin normal sağlıklı olsun Cnm
Bence bugün çok az olmuş
Nefret ediyorum buranın havasından Yaaa
2 gün güneş görsek yine soğuk
Bide ben hep üşüyen biriyim
Yok yapamadım Cnm çocuk geldi
Kız ben kk bağımlılığından kurtulmak için bi ara hesabımı kapatmıştım ama 1 hafta zor sabrettim
Gelmene çok sevindim bebeğim
Birbirimize kırılıp alınmadan kardeş kardeş zayıflıyalım Kızzz
ama böyle deme bitanem
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Benimde bilmediğim bisürü şey var
Meyveleri kahvaltıdan önce Yemen iyi olmuş Cnm
Bazı diyetler öyle önerinşyor
Bugün sabah biraz cıss olmuş ama ödül günündü diyelim
Aslında sucukta işlenmiş ve çok tuzlu olduğu için sağlıksız pek tercih etmesek iyi olur
Akşam gayet güzel tatlişim
çok teşekkür ederim bitanem müsait olunca bakıcam
Tabi az yersen böyle acıkırsın fıstık
Ama yemek yok sana
Kuzum çok kişi gece süt içiyor , hatta zayıflatıyor diyenlerde var. Ama sanırım bünyeye göre değişiyor, bana iyi gelmiyor mesela süt ve süt ürünlerinin fazlası.. Ama sen gönlünü rahat tut zayıflatacak beni de tatlım inşallah zayıflatır bebeğim :)1 bardak süt içtim az önce ama sabaha şişkinlik yapar mı?
Ahh kuzum bende regliyimMefkurem acıkmak değilde bir can çekmesi geldi :) regl dönemndeyim ya gözüm kalıyor herşeyde ama koysam önüme 2 ısırık alır bırakırım canım çekmesine rağmen istemiyor sabah kahvaltı yapamyrm ne yazıkki genelde türk kahvesi sade nescafe vs geçiştiriyorum
sık sık olmadığı için arada olur kuzumEvet dün haber vermişdim kuzum yedim çok lezzetliydi, diyette olmasam 4 tane rahat yerdim :)
Sucuk evet hayatım pek sağlıklı değil, zaten fazla kullanmıyorum arada bir, hem miktar azdı hemde omlete ekstra tuz ve yağ hiç koymadan yapmışdım..aslında menemen yapacakdım, soğan doğramaya üşendim ayy, eşim masaya oturmuşdu vakit alır şimdi dedim :))
yazıcam bebekKız merak ediyom anam ne yedin çabuk yaz şekerim :))
Buranın havası gerçekden insanı bunalıma sokan bir hava tatlım ya :) Tr' yemizin
gözünü seveyim havası ne kadar güzel demi :)
Iyi yapıyon Tatlımİçtim ablacım 2 oldu :)) yarın yapmayacağım 1 gün yaptım bu seferlik abla
Normal günde bu kadar takmazdım da hurmadan sonra değişimi merak ediyordum süt yüzünden şişkinlik olursa üzülürüm :/ inşallah ablacımm. Soda ekle abla içine benim gibi :)Kuzum çok kişi gece süt içiyor , hatta zayıflatıyor diyenlerde var. Ama sanırım bünyeye göre değişiyor, bana iyi gelmiyor mesela süt ve süt ürünlerinin fazlası.. Ama sen gönlünü rahat tut zayıflatacak beni de tatlım inşallah zayıflatır bebeğim :)
Bende yoğurt kürü yapıcam ama korkuyorum ya gene şişlik olursa diye :) ama deneyim ya demi :) belki dün uyku düzensizliğim sebep oldu galiba ..
Bu kişiye göre değişiyor Cnm1 bardak süt içtim az önce ama sabaha şişkinlik yapar mı?
Yarın gözlemleyeyim o zaman kendimi :)) hangisi daha masum abla ayran mı süt müBu kişiye göre değişiyor Cnm
Ayran da içebilirsin
Kuzum Soda evde yok, dün eşim gelirken marketten aradı ; diyorum bişey daha vardı alınacak , taa gece geldi aklıma hayatım, bugünde bir yere çıkmadık eşim evde çalışmam lazım dedi.. Türk marketi de yalan oldu . Pazar günleri burada cafe restaurant hariç heryer kapalı olur, p.teside resmi tatil işde bakalım Ramazan' a yakın gitmek de daha mantıklı, ha deyince herzaman gidilmiyor işde.. Semiz otuda hayal oldu ayy :))Normal günde bu kadar takmazdım da hurmadan sonra değişimi merak ediyordum süt yüzünden şişkinlik olursa üzülürüm :/ inşallah ablacımm. Soda ekle abla içine benim gibi :)
Akşam için ayran daha iyi CnmYarın gözlemleyeyim o zaman kendimi :)) hangisi daha masum abla ayran mı süt mü
Anaam o kadar gün sonra bile hiç kaçamağın yok ya kıı :))Çocuklar biraz önce gitti
Benim menüm
9.00 __Kıymalı 2 yumurta üstüne yoğurt
Domates salatalık
Öğlen dışardaydık o yüzden geç oldu
15.00 __1 tabak fırında Kıymalı kabak, yoğurt,
1/2bar.ayran
Akşam acıkmadım ama canım acayip tatlı istedi o yüzden böyle yaptım
Çukulata yememek için kendimi zor tuttum
18.30 __1 kase yoğurt içine 3 hurma 10 badem
1 kş Chia tohumu tarçın
Su 2 lt
Spor malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?