Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ben böyle resim atıyorum sorun olmuyor değil mi O Olivenoil
Yok kuzum ne sorun olacak at bebeğim, boyunda gayet uzun hayatım .. Azimlide gördüm seni Maşallah hadi bakalım hedeflere kilitlenelim VOLTRAN' ı olurşturuyoruz :)) bi zamanlar böyle çizgi film vardı siz belki bilmezsiniz :))

Canım salatalık dilimle, domates dilimle , marul falan al zararsız şeylerden yanii .. Zamanla da bırakmaya çalış bebeğim.. Ne güzel bir huyun varmış tatlım, evde homeoffice çalışan sen miydin kuzum ? Karıştırdım mı ??

Süper bir tarifmiş kuzum sıcak günler için kurtarıcımız olucak ohh yiyip duralım.. Yoğurt nasılsa :)

Başlamış kuzum hurma diyetine Maşallah, yürüyüşde yapılmış oh ohh
Yarın bakalım ne kadar gidecek kuzum merakdayım ??

Epey az yemişsin, benim prensibim kimseye az yedi diye karışmamak , bazen insan hızlansın diye detoks gibi az yiyor, hatta su orucunu bile sağlıklı bulan biriyim ben .. Ama yemek listelerini Mefkurem Zuhalciğim yorumluyor bakalım ne diycek, kendisi diyetisyen mübarek :)) tecrübeli gerçekden ve onun tecrübelerine gerçekden çok güveniyorum..

Ayy ben buraya çok fena alışmışım çok özledim valla( ama çok kırgınım gelmicem işte
Gel kız gel ben demedim mi sana sen bizsiz yapamazsın diye cadı :))
Kuzum küsmekle kendine zarar veriyorsun ne güzel şurda düzene girmişdin tam, affedici olmayı bilmeli insan hayatta bebeğim.. Sana kapımız herdaim açık gel hadi tatlım :)))

Naptın kız kaç gündür kilo verdin mi ne durumdasın anlatsana şekerim ??

Pissss ben senle de konuşmuyorum tamam mı sadece özledim diye geldim hıhhh...
Kız o değil de ne alışmışım buraya çok fena sorumluk yüklemiş burası bana vallahi kendimi boşlukta hissetim çok ilginç sende de oldu mu hiç böyle giremediğn Zaman'lar??
Kilo en son 77.2 Di ondan sonra tartılmadım hiç sen kaçsın?
Dün 10 kg ağırlıklarla lunch squat envayi çeşit hareket yapınca bacaklarım çok ağrıdı, şuna kanaat getirdim ağırlıkla çalışmak kardio kadar terletiyor insanı
Onun dışında midem küçüldü artık eski iştahım yok

Kızlar bende menümü yazıyım
Sabah
15 tane kırmızı üzüm ( çok tatlıydı ve kütür kütür erik gibiydi durduramadım kendimi )
2 dilim Mango
1 saat sonra falanda
Kaşarlı kare küçük ekmekcik ( Käsebrötchen )
5 dilim sucuk ve 2 yesil biberle hayırlanmış omler ( pizza gibi olmuşdu süperdi )

Akşam
Ton balıklı salata ( koca salata kasesindeydi, marul domates taze soğan ve çeyrek turp rendesi pul biber ve bir çorba kaşıgı kadar z.yağ vardı, tuz hiç atmadım , tuzsuz lezzeti az geldi ama genede güzeldi )

Geldin ya kuzım ona bak :)))
Burası hayatımızdan bir parça oldu ayy alışman gayet normal aile gibi olduk nerdeyse :))
Ben bu sabah 75,700 geldim hayatım, toplam 5 günlük pro diyetinde -2,700 vermiş oldum :)
Tr' gitmedenki kilomdan 100 gr fazlayım :) ama Tr gitmeden belim 82idi şu an hala 85 im..
Ağırlık kaldırmak gerçekden vücudu acayip inceltiyor, Tr gitmeden 4,5 gün yaptığım ağırlık çalışması beni öyle inceltmişdi ..
Çok iyi olmuş ağırlık çalışman canım
Ölçülerin ne durumda tatlım ??

Oooo süpermiş kızz
Ölçülerime hiç bakmadım yarın bakayım Bi aöa benim alt taraf üste göre daha çok inceliyor popom iyice küçüldü bacaklarım falan ben en başta üst bölgemden alıyorum acaba en başta kilo aldığımız yer em sona mı kalıyor
Kesinlikle ağırlıkla çalışmanı önerilirim sen de farketmişsin zaten Cidde'n çok önemliymiş saf kardio yetmiyor
Ben FB devam edip yememi de işte 7 den sonda kesip iki öğüne endeksledim

inlakkah canım bakalım :) boyum uzun değil aslında ufak duruyorum böyle minnak birşeym aslında kilomda abartı durmuyor ama basenlerm var :)

evet benim o homeoffice çalışan :) salatalığa dadanıcam yakında zaten :)

aslında doydum açlık hissetmiyorum ama şuan cnm çok feci köfte ekmek ve kola istiyor ikidebir avcumu yalamaktan bir hal oldum

Evet kuzum en son alınan kilo ilk gidiyor. Bende üstten aldığımdan önce bacak popo eriyor üst kalın , incellsin diye uğraşıyoruz işde 70 kiloda ancak dengesini bulur benim vücut , şu an hala çok çirkinliği gitmiş olsada dengeli değil hala ayy :))
Ölç bakalım yarın senin ölçülerini merakdayım. Unutma emi :))
Bende iki öğün yiyorum kuzum.. Bakalım bu normmal beslenmede ne kilo gitcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…