Yok kuzum ne sorun olacak at bebeğim, boyunda gayet uzun hayatım .. Azimlide gördüm seni Maşallah hadi bakalım hedeflere kilitlenelim VOLTRAN' ı olurşturuyoruz :)) bi zamanlar böyle çizgi film vardı siz belki bilmezsiniz :))
Canım salatalık dilimle, domates dilimle , marul falan al zararsız şeylerden yanii .. Zamanla da bırakmaya çalış bebeğim.. Ne güzel bir huyun varmış tatlım, evde homeoffice çalışan sen miydin kuzum ? Karıştırdım mı ??kızlar ya ben kitap okumayı çok seven biriyim habire okuyorum ama okurken mutlaka birşeyler atıştırma gereksinimi duyuyorumyani kitap okurken birşeyler yemeyi seviyorum :) bu huyumdan vazgeçmem gerek ama nasıl olacksa artık
Süper bir tarifmiş kuzum sıcak günler için kurtarıcımız olucak ohh yiyip duralım.. Yoğurt nasılsa :)Ev yapımı diyet dondurma
Malzemeler,
1 kase suyu alınmış yoğurt
1 su bardağı çilek
1 adet Medine hurması
1 yemek kaşığı ceviz içi
Hazırlanışı,
Medine hurmasını sıcak suyun içinde bekletip yumuşamasını sağlayın. Çilekleri iyice yıkayıp küçücük doğrayın. Ceviz içini ufalayın. Suda beklemiş hurmayı doğrayın. Yoğurt, ceviz içi, çilek ve hurmayı derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Dondurma kalıbına veya kaseye dökün. Buzlukta 3-4 saat beklettikten sonra servis yapın.
Başlamış kuzum hurma diyetine Maşallah, yürüyüşde yapılmış oh ohhBugün 3 öğünümde de 7 ader hurma ve 1 kase yoğurt yedim
Kahvaltıdan sonra 1 bardak yeşil çay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım bunun yarım saati yokuş yukarıydı öldüm resmen
Suyu az içtim ama şu ana kadar 1 litre oldu sadece :/
Epey az yemişsin, benim prensibim kimseye az yedi diye karışmamak , bazen insan hızlansın diye detoks gibi az yiyor, hatta su orucunu bile sağlıklı bulan biriyim ben .. Ama yemek listelerinisabah
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 yemek kaşığı ceviz parçaları
arada
1 sekersiz turk kahvesi
öğlen
2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek sarı elma
2 dilim ekşi şeftali :/
akşam
1 yk haslanmis tavuk
3 yk patlıcan yemeği
1 küçük kase salata
1 saate kadar da
sodali Yeşilçay ve sonra günümü kapatcagm 2 litre su ictm yatana kadr o 3 ltre olur
Gel kız gel ben demedim mi sana sen bizsiz yapamazsın diye cadı :))Ayy ben buraya çok fena alışmışım çok özledim valla( ama çok kırgınım gelmicem işte
aynen ablacım ben de merakla sabahı bekliyorum :)) yarın dinlenme günüm ama biraz metabolizmamı da şaşırtacağım :)Başlamış kuzum hurma diyetine Maşallah, yürüyüşde yapılmış oh ohh
Yarın bakalım ne kadar gidecek kuzum merakdayım ??
Pissss ben senle de konuşmuyorum tamam mıGel kız gel ben demedim mi sana sen bizsiz yapamazsın diye cadı :))
Kuzum küsmekle kendine zarar veriyorsun ne güzel şurda düzene girmişdin tam, affedici olmayı bilmeli insan hayatta bebeğim.. Sana kapımız herdaim açık gel hadi tatlım :)))
Naptın kız kaç gündür kilo verdin mi ne durumdasın anlatsana şekerim ??
Ya ben onu Bi gün yapayın dedim bayılacaktım nerdeyse MAAŞALLAH sen iyi yapıyorsunaynen ablacım ben de merakla sabahı bekliyorum :)) yarın dinlenme günüm ama biraz metabolizmamı da şaşırtacağım :)
Gerçekten mi neden öyle oldu ki yoğurtta yedin mi? Ben hiç acıkmıyorum ya çok şükürYa ben onu Bi gün yapayın dedim bayılacaktım nerdeyse MAAŞALLAH sen iyi yapıyorsun
Ayy yok yedim tabi yoğurtla ama ben çok sık emziriyorum ya ondan dolayıGerçekten mi neden öyle oldu ki yoğurtta yedin mi? Ben hiç acıkmıyorum ya çok şükür
İyi olur yap bakalım ama kendine dikkat et halsiz olursan dışarda birşey olmasın kızım benim aman dikkat canımaynen ablacım ben de merakla sabahı bekliyorum :)) yarın dinlenme günüm ama biraz metabolizmamı da şaşırtacağım :)
Geldin ya kuzım ona bak :)))Pissss ben senle de konuşmuyorum tamam mısadece özledim diye geldim hıhhh...
Kız o değil de ne alışmışım buraya çok fena sorumluk yüklemiş burası bana vallahi kendimi boşlukta hissetim çok ilginç sende de oldu mu hiç böyle giremediğn Zaman'lar??
Kilo en son 77.2 Di ondan sonra tartılmadım hiç sen kaçsın?
Dün 10 kg ağırlıklarla lunch squat envayi çeşit hareket yapınca bacaklarım çok ağrıdı, şuna kanaat getirdim ağırlıkla çalışmak kardio kadar terletiyor insanı
Onun dışında midem küçüldü artık eski iştahım yok
Geldin ya kuzım ona bak :)))
Burası hayatımızdan bir parça oldu ayy alışman gayet normal aile gibi olduk nerdeyse :))
Ben bu sabah 75,700 geldim hayatım, toplam 5 günlük pro diyetinde -2,700 vermiş oldum :)
Tr' gitmedenki kilomdan 100 gr fazlayım :) ama Tr gitmeden belim 82idi şu an hala 85 im..
Ağırlık kaldırmak gerçekden vücudu acayip inceltiyor, Tr gitmeden 4,5 gün yaptığım ağırlık çalışması beni öyle inceltmişdi ..
Çok iyi olmuş ağırlık çalışman canım
Ölçülerin ne durumda tatlım ??
Oooo süpermiş kızzGeldin ya kuzım ona bak :)))
Burası hayatımızdan bir parça oldu ayy alışman gayet normal aile gibi olduk nerdeyse :))
Ben bu sabah 75,700 geldim hayatım, toplam 5 günlük pro diyetinde -2,700 vermiş oldum :)
Tr' gitmedenki kilomdan 100 gr fazlayım :) ama Tr gitmeden belim 82idi şu an hala 85 im..
Ağırlık kaldırmak gerçekden vücudu acayip inceltiyor, Tr gitmeden 4,5 gün yaptığım ağırlık çalışması beni öyle inceltmişdi ..
Çok iyi olmuş ağırlık çalışman canım
Ölçülerin ne durumda tatlım ??
Dikkat ediyorum ablacım halsizleşirsem yumurta atarım ağzıma dimiİyi olur yap bakalım ama kendine dikkat et halsiz olursan dışarda birşey olmasın kızım benim aman dikkat canım
Yok kuzum ne sorun olacak at bebeğim, boyunda gayet uzun hayatım .. Azimlide gördüm seni Maşallah hadi bakalım hedeflere kilitlenelim VOLTRAN' ı olurşturuyoruz :)) bi zamanlar böyle çizgi film vardı siz belki bilmezsiniz :))
Canım salatalık dilimle, domates dilimle , marul falan al zararsız şeylerden yanii .. Zamanla da bırakmaya çalış bebeğim.. Ne güzel bir huyun varmış tatlım, evde homeoffice çalışan sen miydin kuzum ? Karıştırdım mı ??
Epey az yemişsin, benim prensibim kimseye az yedi diye karışmamak , bazen insan hızlansın diye detoks gibi az yiyor, hatta su orucunu bile sağlıklı bulan biriyim ben .. Ama yemek listeleriniMefkurem Zuhalciğim yorumluyor bakalım ne diycek, kendisi diyetisyen mübarek :)) tecrübeli gerçekden ve onun tecrübelerine gerçekden çok güveniyorum..
Evet kuzum en son alınan kilo ilk gidiyor. Bende üstten aldığımdan önce bacak popo eriyor üst kalın , incellsin diye uğraşıyoruz işde 70 kiloda ancak dengesini bulur benim vücut , şu an hala çok çirkinliği gitmiş olsada dengeli değil hala ayy :))Oooo süpermiş kızz
Ölçülerime hiç bakmadım yarın bakayım Bi aöa benim alt taraf üste göre daha çok inceliyor popom iyice küçüldü bacaklarım falan ben en başta üst bölgemden alıyorum acaba en başta kilo aldığımız yer em sona mı kalıyor
Kesinlikle ağırlıkla çalışmanı önerilirim sen de farketmişsin zaten Cidde'n çok önemliymiş saf kardio yetmiyor
Ben FB devam edip yememi de işte 7 den sonda kesip iki öğüne endeksledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?