Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Siz soda içmiyomusunuz Cnm
Evde olmazsa ben krize giriyom

Bizim burda artık semizotu yok zaten çok kısa süre geldi
Bugün bende karnıbahar alayım dedim
Anacım çok pahalıydı 4 Euro
Bende brokoli aldım
Istersen karnıbahar kısırı yapabilirsin

Süt ve süt ürünleri şişkinlik yapıyosa belki laktoz alerjin olabilir

Bugün ne çektiğimi Gelde sen bana sor kuzum
Gerçekten çok zorlandım
Bide eve çukulata aldım
Evde olmayınca Adam kızıyor
Başlasam büyük paketi bitirim

Chia nın pek tadı yok Cnm yani kötü yada iyi değil
Ama çok sağlıklı ve tok tutuyomuş
Bide onunla puding yapılıyor
Islatıp Bekledikçe şişiyor

Tatlım bende bu zencefilli olanın haftada 2 gün yapılmasının daha Doğru olduğunu okumuştum
Yoksa vücut alışıyormuş etkisi olmuyor

Olsun ablacım onlar da güzrl gayet :))
Aa benim de 0

Yok kuzum ben sevmiyorum eşimde içmez, asitli içecekde hiç almayız eve :)
Ayy lütfen olsun Semizotu yaa :) en son TrDe yaptıgımın tadı damağımda kaldı, ama bakalım bulabilirsem :) Almanlarda niye yoksa tohumunu bulup ekmek lazım aslında :)

Kuzum zamanı geçdi sayılır karnabahar' ın ondan pahalanmışdır. Ben taa Tr gitmeden almışdım lahanayıda, hala yapmadım. Kısırını okumuşdum ama lezzetli olmaz gibime gelmişdi, lezzetliyse yapayım ayy :))
Yoğurtta yok problem canım da aşırı peynir ve süt şişlik yapıyor belkide vardır bilmiyorum :)

Ben kısırı sevdim ama tabi damak tadı Tatlım
Sen bilirsin

Hadi yaa :)) kız burç aynı kan grubu aynı huylar benziyor bu kadar olur canım :))
Zuhalim senin burcun ne ola ki ayy ??

Ayyy şimdi beni dışlarsınız ayolll :))
Ben ikizlerim Cnm

Valla aynen öyle oldu ya bağımlılık yapmış bende farkında olmadan:))

Şunu da ekliyeyim benim sabah kalktığımda ödem oluyor yüzüğümden biliyorum gün içinde parmağımda dönen yüzüğüm sabah oturuyor
İlerleyen saatlerde alsam fark olur unutmazsam birde öyle alayım

Dün sabah 86.6 ydım 1 günkük hurma detoksu yaptım bu sabah 86.0 geldim. -600gr gitmiş. Geçen seferkinde 2 gün hurma yapmıştım -900 gitmişti. Sonuçtan memnunum :))

2 haftada süper incelmişsin kuzum maşallah

Dün sabah 86.6 ydım 1 günkük hurma detoksu yaptım bu sabah 86.0 geldim. -600gr gitmiş. Geçen seferkinde 2 gün hurma yapmıştım -900 gitmişti. Sonuçtan memnunum :))
çok güzel sonuç bitanem
Zaten detıkslarda ilk gün daha fazla gider

Kızzz ilk hedefe bişey kalmamış

Günaydınnn Kızlarrrr

Ben günah çıkartarak başlayım
Dün kaçamak yapmasamda sabah kahvaltı niyetine çukulata yedim
O yüzden bugünü hafif tutup mutlaka spor yspmam lazım
Ama nedense pişmanlığım yok
Kimsenin baskısı altında kalmadan kendi rızamla yemiş bulunuyorum
Beni bu bi süre götürür. Cumaya kadar telafi ederim inşallah

günaydın cnm :) pişmanlık hissettiğinde vucut onu yağa çeviriyor aslında :) yedim ama telafi ederim diye düşünmek gerek

günaydın kızlar yada tünaydın :) dün akşam kendimle çok cebelleştim ayaklarım hadi gel mutfağa gidelim dedi ama mantığım hayır otur oturduğun yerde sabahvesen aptallık etme azıcık intikam planlarına odaklan dedi ve mantığım kazandı.

biraz önce 3 tane yeşil erik yedim :) yazlığın bahçesinden kg kg erik gelmişti dolapta duruyorlar halen 3 taneyi indiriverdim mideme ne ekşi ne tatlı şimdide sade türk kahvemi içiyorum :)

Sen nefsine yrnilmeyip kazanan olmuşun fıstık
Kız kimden intikam alacan
Söylede Hain planlar kuralım

Sen niye kahvaltı yapmıyosun ki Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…