Siz soda içmiyomusunuz CnmKuzum Soda evde yok, dün eşim gelirken marketten aradı ; diyorum bişey daha vardı alınacak , taa gece geldi aklıma hayatım, bugünde bir yere çıkmadık eşim evde çalışmam lazım dedi.. Türk marketi de yalan oldu . Pazar günleri burada cafe restaurant hariç heryer kapalı olur, p.teside resmi tatil işde bakalım Ramazan' a yakın gitmek de daha mantıklı, ha deyince herzaman gidilmiyor işde.. Semiz otuda hayal oldu ayy :))
Evde lahana karnabahar var yarın onlardan bişeyler yapıyım artık sebze girsin vücuduma :))
Kuzum kan grubun ne ? Benim O, süt ürünlerinin aşırısı bize yaramıyor mesela :)
Bugün ne çektiğimi Gelde sen bana sor kuzumAnaam o kadar gün sonra bile hiç kaçamağın yok ya kıı :))
Maşallah sana bebeğim :) çok sağlıklı ve güzel bir menüü, kız gece gece kabak istettin canımı :))
Şu Chia tohumu son günlerde pek bi meşhur bende alıyım barii , tadı nasıl canısı ??
Tatlım bende bu zencefilli olanın haftada 2 gün yapılmasının daha Doğru olduğunu okumuştumKızlar bende iki kaşık süzme yoğurt zencefil zerdaçal ve yarçın karışımımı yedim, yadı bana çok güzel geliyor.. Aslında en az iki hafta devamlı denemek lazımmış sonuç için gerçi o pulbiber limonlu olandı ama , pul biber yerine bunlarda konur yazıyor kür sayfasında okudum biraz önce :)
Soda alır almaz sodalısınıda deniycem inş.
Aa anladım ablacım sağolAkşam için ayran daha iyi Cnm
Leptini süt bozuyor ama ayran yavaşlatıyor
Bide ev ayranı olsa daha iyi
Olsun ablacım onlar da güzrl gayet :))Kuzum Soda evde yok, dün eşim gelirken marketten aradı ; diyorum bişey daha vardı alınacak , taa gece geldi aklıma hayatım, bugünde bir yere çıkmadık eşim evde çalışmam lazım dedi.. Türk marketi de yalan oldu . Pazar günleri burada cafe restaurant hariç heryer kapalı olur, p.teside resmi tatil işde bakalım Ramazan' a yakın gitmek de daha mantıklı, ha deyince herzaman gidilmiyor işde.. Semiz otuda hayal oldu ayy :))
Evde lahana karnabahar var yarın onlardan bişeyler yapıyım artık sebze girsin vücuduma :))
Kuzum kan grubun ne ? Benim O, süt ürünlerinin aşırısı bize yaramıyor mesela :)
Yok kuzum ben sevmiyorum eşimde içmez, asitli içecekde hiç almayız eve :)Siz soda içmiyomusunuz Cnm
Evde olmazsa ben krize giriyom
Bizim burda artık semizotu yok zaten çok kısa süre geldi
Bugün bende karnıbahar alayım dedim
Anacım çok pahalıydı 4 Euro
Bende brokoli aldım
Istersen karnıbahar kısırı yapabilirsin
Süt ve süt ürünleri şişkinlik yapıyosa belki laktoz alerjin olabilir
O zaman iki gün yapayım bende tatlım :)Tatlım bende bu zencefilli olanın haftada 2 gün yapılmasının daha Doğru olduğunu okumuştum
Yoksa vücut alışıyormuş etkisi olmuyor
Hadi yaa :)) kız burç aynı kan grubu aynı huylar benziyor bu kadar olur canım :))Olsun ablacım onlar da güzrl gayet :))
Aa benim de 0
Ben kısırı sevdim ama tabi damak tadı TatlımYok kuzum ben sevmiyorum eşimde içmez, asitli içecekde hiç almayız eve :)
Ayy lütfen olsun Semizotu yaa :) en son TrDe yaptıgımın tadı damağımda kaldı, ama bakalım bulabilirsem :) Almanlarda niye yoksa tohumunu bulup ekmek lazım aslında :)
Kuzum zamanı geçdi sayılır karnabahar' ın ondan pahalanmışdır. Ben taa Tr gitmeden almışdım lahanayıda, hala yapmadım. Kısırını okumuşdum ama lezzetli olmaz gibime gelmişdi, lezzetliyse yapayım ayy :))
Yoğurtta yok problem canım da aşırı peynir ve süt şişlik yapıyor belkide vardır bilmiyorum :)
Hadi yaa :)) kız burç aynı kan grubu aynı huylar benziyor bu kadar olur canım :))
Zuhalim senin burcun ne ola ki ayy ??
Valla aynen öyle oldu ya bağımlılık yapmış bende farkında olmadan:))Tatlım bizim kilo bildirimimiz cuma günü unutma emi
Kız zararlı şeyin göz hakkımı olurmuş
Boşver kuzum kola falan içme
Suyunu heralde içmişindir Tatlım
Ama kendini fazla zorlama bence 1-2 günden fazla yapma
Inşallah sabah güzel Eksi görürsün Cnm
Tatlım en önemli öğün kahvaltı ve sen geçiştşrmişin
Eğer başlangıçta bu kadar az yersen belki başta çabuk verirsin ama vücudun kıtlığa girer hemde metobolizman yavaşlar
Öğünlerin normal sağlıklı olsun Cnm
Bence bugün çok az olmuş
Nefret ediyorum buranın havasından Yaaa
2 gün güneş görsek yine soğuk
Bide ben hep üşüyen biriyim
Yok yapamadım Cnm çocuk geldi
Kız ben kk bağımlılığından kurtulmak için bi ara hesabımı kapatmıştım ama 1 hafta zor sabrettim
Gelmene çok sevindim bebeğim
Birbirimize kırılıp alınmadan kardeş kardeş zayıflıyalım Kızzz
ama böyle deme bitanem
Hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenecez
Benimde bilmediğim bisürü şey var
Meyveleri kahvaltıdan önce Yemen iyi olmuş Cnm
Bazı diyetler öyle önerinşyor
Bugün sabah biraz cıss olmuş ama ödül günündü diyelim
Aslında sucukta işlenmiş ve çok tuzlu olduğu için sağlıksız pek tercih etmesek iyi olur
Akşam gayet güzel tatlişim
çok teşekkür ederim bitanem müsait olunca bakıcam
Tabi az yersen böyle acıkırsın fıstık
Ama yemek yok sana
Boşuna ısınmadım sana kan çekmiş ablaHadi yaa :)) kız burç aynı kan grubu aynı huylar benziyor bu kadar olur canım :))
Zuhalim senin burcun ne ola ki ayy ??
2 haftada süper incelmişsin kuzum maşallahGünaydınnn kızlar ben bugün ölçülerimi aldım Fıtness blender de 2 haftam bitti toplamda 10 cm incelmişim:))
Bel:84.....82
Göbek:97.....95 en geniş bölge göbek deliği altı
Üst bacak:62.....60
Kalça:106......104
Kol: 30.....29
Alt bacak:35.....34
çok güzel sonuç bitanemDün sabah 86.6 ydım 1 günkük hurma detoksu yaptım bu sabah 86.0 geldim. -600gr gitmiş. Geçen seferkinde 2 gün hurma yapmıştım -900 gitmişti. Sonuçtan memnunum :))
Ayy sağol ablacım çok heycanlandımm2 haftada süper incelmişsin kuzum maşallah
çok güzel sonuç bitanem
Zaten detıkslarda ilk gün daha fazla gider
Kızzz ilk hedefe bişey kalmamış
günaydın cnm :) pişmanlık hissettiğinde vucut onu yağa çeviriyor aslında :) yedim ama telafi ederim diye düşünmek gerekGünaydınnn Kızlarrrr
Ben günah çıkartarak başlayım
Dün kaçamak yapmasamda sabah kahvaltı niyetine çukulata yedim
O yüzden bugünü hafif tutup mutlaka spor yspmam lazım
Ama nedense pişmanlığım yok
Kimsenin baskısı altında kalmadan kendi rızamla yemiş bulunuyorum
Beni bu bi süre götürür. Cumaya kadar telafi ederim inşallah
Sen nefsine yrnilmeyip kazanan olmuşun fıstıkgünaydın kızlar yada tünaydın :) dün akşam kendimle çok cebelleştim ayaklarım hadi gel mutfağa gidelim dedi ama mantığım hayır otur oturduğun yerde sabahvesen aptallık etme azıcık intikam planlarına odaklan dedive mantığım kazandı.
biraz önce 3 tane yeşil erik yedim :) yazlığın bahçesinden kg kg erik gelmişti dolapta duruyorlar halen 3 taneyi indiriverdim mideme ne ekşi ne tatlı şimdide sade türk kahvemi içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?