Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hayırlı Pazarlar canlarım :))
Bu sabah 75,600 geldim tam Tr' ye gitmeden önceki kilomdayım :) -100 gr vermişim düne göre sabah ki meyve ve yediğim ekmekcik yüzünden :) ve sporda dinlenme günümdü..

Bakalım bugün kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah yarın normal kilo verme durumum nasıl olacak görmek istiyorum :)

Gayet güzel tatlım ölçülerin Maşallah :) bugün benim belde şükür nasıl olduysa 82,5 geldi :) ama ödemde hemen etkileniyor her an 87 de çıkabilir ahhahah :))

Boşuna ısınmadım sana kan çekmiş abla
Ondan demek birbirimize ısınmamız , kız çok zekisin sen ya :))
Dün sabah 86.6 ydım 1 günkük hurma detoksu yaptım bu sabah 86.0 geldim. -600gr gitmiş. Geçen seferkinde 2 gün hurma yapmıştım -900 gitmişti. Sonuçtan memnunum :))
-600 süper sonuç kuzum, hedefinden aşağılara düşersin sen bu hafta inş bebeğim. Bugün yapmıyorsun demi detoksu ?

Ohh ohh çikolata yemiş , sen bir tane daha ye kız hatta şöyle şerbetli tatlı falan ye güçden düşme tatlım bir tane çikolata da ne kesmemişdir seni ayy

Ye ki arayı açıyım ben biraz ayy

Kuzum erken saatte yemişsin eritirsin . Ama sen beni dinle ye kıı bikaç dane daha :))
Bu sabah tartılmadın mı canısı, hiçde kopya vermiyorsun anam, dünden beri ne alemdesin kıı ? Bak ona göre menülerime ayar çekcem yaz hadi :)))
Bu hafta birinciliği kapmam lazım

He kıı intikam planlarından bizede bahset anacımm :))
Ona göre tavsiyelerimiz neyim olur cicim :)) ama intikamı alacağın kişi dişli birine çatmış belli yanii :))

Kahveyi küçük fincanda mı içiyorsun ayy :))
Bana yetmiyor öylede, kendime koca fincana yapıyorum ben türk kahvesi yapsamda , eşim ohaa oluyor her görüşünde
Kendisi bir minik fincanı bile bir saatte içer :)

Ondan demek birbirimize ısınmamız , kız çok zekisin sen ya :))
-600 süper sonuç kuzum, hedefinden aşağılara düşersin sen bu hafta inş bebeğim. Bugün yapmıyorsun demi detoksu ?
Haha sağol ablacım benim :)) yok ablacım bugün yapmıyorum izin günüm :))

birini pişman edeceğim bana dostuz dediği için :)

nescafe fincanında yapıyorum bnde :) normal fincan ise 3-4 fincan içiyorum gün içinde :) nescafeyi de ayrı içiyorum ama

avuç içi kdr karışık sandviç yedim.

2.5 su bardağı demlenmiş yeşil çayın içine yarım limon sıktım 1 tane de soda ekledim bu sodalı yeşil çay kürünü de içmiş oldum 2 bardak yemekten önce 2 bardakta yemekten sonra 4 bardak yapıyor :)

sandviçi yedim ama sorun etmiyorum sabah kahvaltısı yapmadığım için sabah ve öğle ile tamda dengede oluyor işte :) akşamda yoğurt ile destekleyeceğim :)

sevindim ablacım aynı kilona geri dönmene, kısa zamanda eski tempona kavuşursun sen :)

Senin adına çok sevindimmmm Tatlım
Hadi bakalım aşağıya iniş başlasın
Maşallah bak artıları hemen attın

Ben çukomuda yerim Senide geçerim şekercim hiç meraklanma

Bugün +500 dü Tatlım
Ama 5 de 5 den sonra çok normal bu kadar olması
Yani istediğin gibi kaçamak yapabilirsin :))
Yinede cuma görüşürüz

nescafe fincanında yapıyorum bnde :) normal fincan ise 3-4 fincan içiyorum gün içinde :) nescafeyi de ayrı içiyorum ama
Kilon içinmi öyle dediğini düşünüyosun Tatlım

Bizim gelinin dedesi hastaneye yatmış
Çocuğu buraya bırakıp hastaneye gittiler
Yani bugünde kızım bende

yok cnm kilom ile alakalı oldğnu sanmıyorum hem yaş olrk küçüğüm ben ondan hemde yaşadğmz şehirler farklı ama ben bir 10 kg verip onu süründürmeyi düşünüyorum :) çirkin biri değilm ama dha da güzelleşmek benm elimde :)

Benim gibi kahvesever biri , kız homeoffice çalışanların huyumu ne :) bende Homeoffice çalışıyorum hayatım. Sen ne iş yapıyorsun evde kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…