Sağol bebeğim bakalım bundan sonrası önemli , iki buçuk aydır 75 den aşağıyı görmedim bakalım nasıl olcak bende merakdayım :))sevindim ablacım aynı kilona geri dönmene, kısa zamanda eski tempona kavuşursun sen :)
Hahahayyy :))) sen ye tatlım çikolataları maden geçersin beni :)) bencede ye sen hergün ahahah:)))Senin adına çok sevindimmmm Tatlım
Hadi bakalım aşağıya iniş başlasın
Maşallah bak artıları hemen attın
Ben çukomuda yerim Senide geçerim şekercim hiç meraklanma
Bugün +500 dü Tatlım
Ama 5 de 5 den sonra çok normal bu kadar olması
Yani istediğin gibi kaçamak yapabilirsin :))
Yinede cuma görüşürüz
Kilon içinmi öyle dediğini düşünüyosun Tatlım
Hadi bakalım göster kendini şekerciim :)yok cnm kilom ile alakalı oldğnu sanmıyorum hem yaş olrk küçüğüm ben ondan hemde yaşadğmz şehirler farklı ama ben bir 10 kg verip onu süründürmeyi düşünüyorum :) çirkin biri değilm ama dha da güzelleşmek benm elimde :)
İyiymiş işin tatlım, tabi ayrıntıları bilmiyorum ama rahat demi evden çalışmak ama işde çok kilo alıyoruz böyle evde oluncada :))editörüm canım ben :) bnde bu alışkanlık çok önceden başladı 2-3 sene olmuştur :)
Baklşyatın her türü Bendede şişlik yapıyor CnmHahahayyy :))) sen ye tatlım çikolataları maden geçersin beni :)) bencede ye sen hergün ahahah:)))
O şişlikdir kuzum olması normal, bende de olur dedim ama şükür nasıl olduysa olmadı, sabah dışında akşam hafif tutum ondan heralde :)ama bugün sırf sebze olacak menümde bakalım yarın ne olacak :)
Eşim nohut istiyor günlerdir, et yok hayatım alınca yaparız diyordum, dün gece bi yapmadında canım çok istiyorda, etsiz olsun ne olcak dedi.. Bende madem öle yapıyım dedim, tavuk suyu vardı ondan koydum ilk kez böyle denedim, bilmem nasıl olacak. Ama ben nohuttan yemiycem ya o bana çok kilo yapıyor :))
Belki salatamın üzerine falan atarım bir ik kaşık :)
Kendime Lahana , kapuska yaptım ohh miss akşam öğünümü sabırsızlıkla bekliyorum :))
Ayy torunun mu sende, kız mıydı şekerim ya , ayy ne tatlıdır o şimdi ya Maşallah :)
Ayy kalabalıksınız burda ne güzel tatlım :)
Senin ailende burda mı ??
Aman boşver güzelimyok cnm kilom ile alakalı oldğnu sanmıyorum hem yaş olrk küçüğüm ben ondan hemde yaşadğmz şehirler farklı ama ben bir 10 kg verip onu süründürmeyi düşünüyorum :) çirkin biri değilm ama dha da güzelleşmek benm elimde :)
Hadi bakalım göster kendini şekerciim :)
Arada mesefeler olunca olmuşdur belki ayrılık, hayırlısı hakkında tatlım.. Sen zayıfla, o olmazsa başkası olur kız amann gidene dur deme bu hayatta canım :)) ama gerçekden seviyorsanız düzeleceğinden ümidin varsa tabiki mücadele et bebeğim ..
İyiymiş işin tatlım, tabi ayrıntıları bilmiyorum ama rahat demi evden çalışmak ama işde çok kilo alıyoruz böyle evde oluncada :))
Aman boşver güzelim
Sana bakmayana sen niye bakacaksın
Bide fazla yaş farkı ilerde gerçekten iyi olmaz
Gençsin güzelsin daha kimler karşına çıkar
Aynen ya bende de çok ödem oluyor parmaklarım şişiyor resmenGayet güzel tatlım ölçülerin Maşallah :) bugün benim belde şükür nasıl olduysa 82,5 geldi :) ama ödemde hemen etkileniyor her an 87 de çıkabilir ahhahah :))
Çok geçmiş olsun Cnm YaaaKızlarr enerji verecek en masum şey nedir ?Kalkıp Zumba yapmak istiyorum ama kolumu kaldıramıyorum... Dün mutfak dolaplarını temizlerken katlanan sandalyeye çıkmıştım dengesiz basmışım uçtım resmen yere takk diye çok fenaydıkomşular duymuş ta üst komşum geldi ne oldu diye
Allahtan eşim evdeydi yerde birkaç dk kaldım.öyle Bi ağrı ki iç organlarım patladı sandım yani iç kanamadan korktum çok fena düştüm yaa Allah beterinden saklasın( bugünde bacaklarımda ağrı var morarmışta boynum çok ağrıyor dün bize Bi teyze gelmişti okudu bize biraz nazar duası vs o gittikten sonra böyle oldu
Bu ikinci gelişi ilk gün geldiğimde de küçük oğlum bazadan düştü(
Bravo,çok güzel.Emeğinin karşılığını alıyorsun.Günaydınnn kızlar ben bugün ölçülerimi aldım Fıtness blender de 2 haftam bitti toplamda 10 cm incelmişim:))
Bel:84.....82
Göbek:97.....95 en geniş bölge göbek deliği altı
Üst bacak:62.....60
Kalça:106......104
Kol: 30.....29
Alt bacak:35.....34
Geçmiş olsun, üzüldüm. İyi o düşme ile sakatlanmadın.Kızlarr enerji verecek en masum şey nedir ?Kalkıp Zumba yapmak istiyorum ama kolumu kaldıramıyorum... Dün mutfak dolaplarını temizlerken katlanan sandalyeye çıkmıştım dengesiz basmışım uçtım resmen yere takk diye çok fenaydıkomşular duymuş ta üst komşum geldi ne oldu diye
Allahtan eşim evdeydi yerde birkaç dk kaldım.öyle Bi ağrı ki iç organlarım patladı sandım yani iç kanamadan korktum çok fena düştüm yaa Allah beterinden saklasın( bugünde bacaklarımda ağrı var morarmışta boynum çok ağrıyor dün bize Bi teyze gelmişti okudu bize biraz nazar duası vs o gittikten sonra böyle oldu
Çok sağolÇok geçmiş olsun Cnm Yaaa
Allah korumuş
Bazılarının kötü niyetli olmasalarda nazarı değebiliyor Cnm
Bolca ayetel kürsi felak Nas oku kendine
Eğer boynun falan ağrıyosa bence sporla falan kendini zorlama sonra daha better olur
Sıcak bişeyler koyup hafif hafif masaj yap
Boynumda düzleşme var benim inşallah azmaz bunun üstüne fıtığa çevirebilir boyun kaslarım çok fenaBravo,çok güzel.Emeğinin karşılığını alıyorsun.
Sağol Canım alıyorum inşallah
Geçmiş olsun, üzüldüm. İyi o düşme ile sakatlanmadın.
Kısır manyağı biriyimdir ben , bir hafta hergün yesem bıkmam kuzum, hatta bu aralar gene canım istiyor ama sanırım kanabahardan yapıcam, Ramazana kadar sıkı tutalım bakalım :))Baklşyatın her türü Bendede şişlik yapıyor Cnm
Hatta bi kere erken saatte 4 çiğ köfte yedim ertesi gün +600 düm
O yüzden bende pek yemiyorum
Torunumuz Kız Cnm. Şimdi 7.ayının içinde
Tabi ağırlaştı biraz kollarım dayanmıyor
Herkesin kendi Çocuğu kendine tatlı gelir ya Bizimkide bize tatlı geliyor
Geçmiş olsun canım, sende Seda insan katlanan sandalyeye çıkar mı hiç.. Bir şey yaparken kaza rizklerini düşünüp önlem alıp yapmak lazım kuzum.. Birşey olsa dün gece ortaya çıkardı yokdur birşey, kasların etlerin incinmişdir.. Ağrıkesici al geçer.Kızlarr enerji verecek en masum şey nedir ?Kalkıp Zumba yapmak istiyorum ama kolumu kaldıramıyorum... Dün mutfak dolaplarını temizlerken katlanan sandalyeye çıkmıştım dengesiz basmışım uçtım resmen yere takk diye çok fenaydıkomşular duymuş ta üst komşum geldi ne oldu diye
Ayy şekerim Maşallah tatlım ne güzel, bizim kuzenlerimiz var epeycede var aslında ama uzak şehirlerdeyiz .. Arada görüşürüz ama..O Olivenoil
Benim ailem burda değil Cnm ben Tr de doğma büyümeyim
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var
Onlarında çocuklarında evli olanlar var
Baya kalabalıklaştık
Çok şükür aramızda bi sorun yok
Hatta görümcemin bitanesiyle yan yana oturuyoruz
Bizde Allah izin verirse 2 eylülde Tr ye gidecez
10.ay dada 1 nişan 1 düğün var ailede
Tabi yeni elbiseler lazım
O zamana iyice incelmem lazım
Ohh enerjine sağlık ablacım :)Kızlar dünkü dinlenme günümden sonra resmen kendimi zorlayarak giyindim tam videoyu açtım, tel çaldı, kızım aradı uzunca görüşdükden sonra tam kapadım başlıycam eşim aradı :)) üşümemek için üzerime şal aldım :))
Neyse ki sonunda sporumu yapabildim :))
INSANITY 1. Ay 2. Hafta 1. Gün CARDIO POWER &RECIDANS yaptım , 40 dk idi çok beğendim zorlayıcı ama etkileyiciydi.. MAX30 Power 1. Ay hareketlerinden vardı , hani şu kafa üstü şınav çekme falan :))
Sağol tatlım sen yaptın mı bugün spor canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?