Harikasın TatlımMenüm;
Sabah
Menemen, 10 tane zeytin az tuzlu zeytindi, az peynir
Akşam
2 tabak dolu dolu kapuska , 2 kaşık nohuttan üzerine attım
2 kupa yeşilçay, kiraz sapı çayı
Türk kahvesi ve çay şekersiz tabiki :)
Kapuska azıcık tuzu belli olmuş, inşallah şişlik yapmaz yaa :))
Nayıııırrr ollmaazzz yazacaksııın bebek, neler yedin görcem bana neHarikasın Tatlım
Sabah ekmekde yememişin
Sporuda halletmişin
Kız kafa üstü şınav nasıl oluyor Anacım
Hiç hayal edemedim
Benim menüm kötü başladı öyle devam etti bugün
Onun için hiç yazmaya gerek yok
Birazdan spora başlıcam en azından biraz telafi edeyim
Kuzum hadi gel yaa , sürekli gel artık bebişim :)Ohh sonunda yoğun günlerim bitti kızlar burayida sizleride ozlemisim ayooll
Sürekli geliyorum artık şekerim :)Kuzum hadi gel yaa , sürekli gel artık bebişim :)
Yok ablacım pazar günleri dinlenme günüm ya :) bi 20 dakikalık yürüyüş yapabildim sadece onun dışında evdeydim yarına sunumum var ona çalıştım hepSağol tatlım sen yaptın mı bugün spor canım ??
Hergün bildirim bekliyoruz şekerim o zaman :))Sürekli geliyorum artık şekerim :)
20 dk yürüyüşde çok iyi tatlım.. Allah kolaylık versin kuzum sunumunda..Yok ablacım pazar günleri dinlenme günüm ya :) bi 20 dakikalık yürüyüş yapabildim sadece onun dışında evdeydim yarına sunumum var ona çalıştım hep
sağol ablacım teşekkür ederim :))20 dk yürüyüşde çok iyi tatlım.. Allah kolaylık versin kuzum sunumunda..
Kaçamağınıda yazsaydın keşke şekerim :)) Ama olmuyor ki kaçamaklarda yazılcakakşam biraz kaçamak yaptım ama sorun etmiyorum çnkü yarından itibaren pazara kadr kendmi sıkıp 73.00 den hiç değilse 71.500 ü görmeyi amaçlıyorum. yani haftaya bugune kadr -1.5 kg amacım belki de inş daha fazlası olur.
kaçamak yaptğm için yatmadan 1 soda şimdide 1 bardak ödem attırıcı kiraz sapı çayı içiyorum
Hoşgeldin Cnm sorunlarının çözülmesine sevindimOhh sonunda yoğun günlerim bitti kızlar burayida sizleride ozlemisim ayooll
Sabahki çukodan başka cıss olarak 1 dil peynir pastası 1 dil elmalı kek yedim CnmNayıııırrr ollmaazzz yazacaksııın bebek, neler yedin görcem bana ne
Kafaüstü şınavın resmini ekleyimcanım birazdan :) çok ilginç hareketler bu Schaun T de anam ilk zamanlar OHHAA OHHAA diye diye bi hal oluyordum :))
Allah yardımcın olsun kolay gelsin Cnm inşallah başarılı geçerYok ablacım pazar günleri dinlenme günüm ya :) bi 20 dakikalık yürüyüş yapabildim sadece onun dışında evdeydim yarına sunumum var ona çalıştım hep
Gerçekten tam OHA lıkmış Kızzz bu ne böyleEki Görüntüle 1832961 Eki Görüntüle 1832960
Kafa üstü şınav :)) bu hareket Max' dan alma ama , aynısı Insanity' de de var
Inşallah benim kadar yememişsindir Tatlımakşam biraz kaçamak yaptım ama sorun etmiyorum çnkü yarından itibaren pazara kadr kendmi sıkıp 73.00 den hiç değilse 71.500 ü görmeyi amaçlıyorum. yani haftaya bugune kadr -1.5 kg amacım belki de inş daha fazlası olur.
kaçamak yaptğm için yatmadan 1 soda şimdide 1 bardak ödem attırıcı kiraz sapı çayı içiyorum
YazdımmmKaçamağınıda yazsaydın keşke şekerim :)) Ama olmuyor ki kaçamaklarda yazılcakZuhal hanım sizde duymyşsunuzdur umarım beni
Tatlım 5 kilo verdin bir haftada , olsun o kadar yarından itibaren toparlarsın sen, sende Maşallah vücut güzel yakıyor şekerim benim..Hoşgeldin Cnm sorunlarının çözülmesine sevindim
Sabahki çukodan başka cıss olarak 1 dil peynir pastası 1 dil elmalı kek yedim Cnm
Akşamda normalde ekmek yemezdim bugün yemiş bulundum
Allah yardımcın olsun kolay gelsin Cnm inşallah başarılı geçer
Gerçekten tam OHA lıkmış Kızzz bu ne böyle
Inşallah benim kadar yememişsindir Tatlım
Ama sen Gençsin daha çabuk tölere edersin
Akşam ne yemek yedin yazmadın ama olmaz saymamYazdımmm
Anam sabaha kadar pedal çevir istersen yetişemiycen işde banaLeslie 5 mil 68 dk. Yapıldı kızlar
Şimdide biraz dinlenip bitki çayımı içeyim pedal başına geçecem
Heralde bi 45 dk yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?