Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sen bugün gönlünce sevin bebeğim
Herşeye rağmen cuma sevinen ben olacammmm

Haaa haaa
Aç kalmakla kilo verilmeyeceğini bilmiyonmu tatlıcım
Yooo ben gayet güzel veriyom bebeğim açlık bana yarıyor , su orucu tutmuş biri var karşında dikkatinizi celbederim yanii ( kaç gün tuttuğum konusuna girmeyelim lütfen, havam bozulmasın , uyarıyım :)

Şimdide ananas ısırgan zencefil çayımı içiyorum
geç yatıcam o zamana kadar midem boşalır

Kız zaten akşamı 18.00 de yedim

Yooo ben gayet güzel veriyom bebeğim açlık bana yarıyor , su orucu tutmuş biri var karşında dikkatinizi celbederim yanii ( kaç gün tuttuğum konusuna girmeyelim lütfen, havam bozulmasın , uyarıyım :)
Sen bilirsin şekerim istersen su orucu tut bu hafta verirsin haftaya alırsın

Savaşta her yol mübah

Lafa tutayım Zuhal pedal çeviremesin dedim ama yemedi galiba yaa, kıızzz niiireee gittiiin
Neyse sen çevir pedalını hayatım, yarın ben eksi sen artılarda görüşürüz artık NIHAHAHAHA

Kaçamağınıda yazsaydın keşke şekerim :)) Ama olmuyor ki kaçamaklarda yazılcak Zuhal hanım sizde duymyşsunuzdur umarım beni

Bugün sondu kaçamak zaten ) gecenin bu saatinde kendmi tuz yalamis keçi gibi hissediyorum 3 bardak su içtim. Bir fincan da sade turk.kahvesni mideye indirdim de bu saatte benim ayakta ne işim var acaba iş de yok is oldu mu uykm gelir aman yetişsin diye hayalet gibi 2 saatlik uyku ile dolanırm smdi de cin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…