Sen bugün gönlünce sevin bebeğimTatlım 5 kilo verdin bir haftada , olsun o kadar yarından itibaren toparlarsın sen, sende Maşallah vücut güzel yakıyor şekerim benim..
( inanmayın aslında içimden seviniyomgeçcem bu hatunu galiba ehehehh )
ya o daha bişey değil bebeğim ne hareketler var :) zaman zaman eklerim :)
Kız bırak peşimiAkşam ne yemek yedin yazmadın ama olmaz saymam
Anam meydan okumalara hiç gelemem bebeğim, kız Cumaya kadar aç dururum görürsün sen bakSen bugün gönlünce sevin bebeğim
Herşeye rağmen cuma sevinen ben olacammmm
Ben ne yapıp edip geçerim seni şekercimAnam sabaha kadar pedal çevir istersen yetişemiycen işde bana
Hee şöölee dökül günahlarını babyKız bırak peşimi
Akşam canım yemek istemedi omlet salata peynir 1 Brötchen birazda baget yedim 
Haaa haaaAnam meydan okumalara hiç gelemem bebeğim, kız Cumaya kadar aç dururum görürsün sen bak
İstersen yarında sal, dahada havalanırım hiç tutamazsın beniBen ne yapıp edip geçerim seni şekercim
Bugün biraz saldım diye hemen havalara girdi
Yooo ben gayet güzel veriyom bebeğim açlık bana yarıyor , su orucu tutmuş biri var karşında dikkatinizi celbederim yaniiHaaa haaa
Aç kalmakla kilo verilmeyeceğini bilmiyonmu tatlıcım
Bu kadar sevinç yeter sanaİstersen yarında sal, dahada havalanırım hiç tutamazsın beni
Olmaz sen bir saat daha pedal çevireceksin cezalısın bebek :)))Şimdide ananas ısırgan zencefil çayımı içiyorum
geç yatıcam o zamana kadar midem boşalır
Kız zaten akşamı 18.00 de yedim
Sen bilirsin şekerim istersen su orucu tut bu hafta verirsin haftaya alırsınYooo ben gayet güzel veriyom bebeğim açlık bana yarıyor , su orucu tutmuş biri var karşında dikkatinizi celbederim yanii( kaç gün tuttuğum konusuna girmeyelim lütfen, havam bozulmasın , uyarıyım : )
Anaamm ben ne menü yesem acaba , pataes yoğurt kürü mü yapsam neeBu kadar sevinç yeter sana
Yarınki menümü bekle
Eşim gülüyo bana zatenOlmaz sen bir saat daha pedal çevireceksin cezalısın bebek :)))
Heee bekle veririmAnaamm ben ne menü yesem acaba , pataes yoğurt kürü mü yapsam nee
Sen ne yapcan kıı az kopya versene ben daha azını yapayım
Su orucunu son koz olarak saklıyorum cicim, şimdi daha jokerlerim bitmediSen bilirsin şekerim istersen su orucu tut bu hafta verirsin haftaya alırsın
Savaşta her yol mübah
İki inat karşılaşdı bakalım sonumuz hayrola şekerim :))Eşim gülüyo bana zaten
Bi arkadaşla iddaya girdik demiştim
Bu saatte spor yaptığımı görünce
Sende ne inatmışın diyor
Çok cadısın kızz ne olcak söylesen sanki, yiycez mi menünüHeee bekle veririm
Kaçamağınıda yazsaydın keşke şekerim :)) Ama olmuyor ki kaçamaklarda yazılcakZuhal hanım sizde duymyşsunuzdur umarım beni
Hoşgeldin Cnm sorunlarının çözülmesine sevindim
Sabahki çukodan başka cıss olarak 1 dil peynir pastası 1 dil elmalı kek yedim Cnm
Akşamda normalde ekmek yemezdim bugün yemiş bulundum
Allah yardımcın olsun kolay gelsin Cnm inşallah başarılı geçer
Gerçekten tam OHA lıkmış Kızzz bu ne böyle
Inşallah benim kadar yememişsindir Tatlım
Ama sen Gençsin daha çabuk tölere edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?