Çayımı koydum bebeğimLafa tutayım Zuhal pedal çeviremesin dedim ama yemedi galiba yaa, kıızzz niiireee gittiiin
Neyse sen çevir pedalını hayatım, yarın ben eksi sen artılarda görüşürüz artık NIHAHAHAHA
Madem uyumuyon hadi gel 2 günahkar spor yapakBugün sondu kaçamak zaten) gecenin bu saatinde kendmi tuz yalamis keçi gibi hissediyorum 3 bardak su içtim. Bir fincan da sade turk.kahvesni mideye indirdim de bu saatte benim ayakta ne işim var acaba iş de yok is oldu mu uykm gelir aman yetişsin diye hayalet gibi 2 saatlik uyku ile dolanırm smdi de cin gibiyim
Şu regl bitsin cnm evde dans etmeye başlacm :) bu akşamlık sen beni bosver kendn yap cnmMadem uyumuyon hadi gel 2 günahkar spor yapak
Korkaksın işde korkak , itiraf et yarınki artıdan korkuyosunÇayımı koydum bebeğim
Boşuna sevinme yatmadan o Pedal çevirilecek
Yarın tartılmak gibi bi hata yapmıcam
Ben cuma sonucuna bakarım şekerim
Nr kadar artı olsamda farketmez
Tembelsin anam , kız kalk oynat azcık popişini iki zıpla bariŞu regl bitsin cnm evde dans etmeye başlacm :) bu akşamlık sen beni bosver kendn yap cnm
Sağolasın Can'ım benim
maşallah sanaGünaydınnn kızlar ben bugün ölçülerimi aldım Fıtness blender de 2 haftam bitti toplamda 10 cm incelmişim:))
Bel:84.....82
Göbek:97.....95 en geniş bölge göbek deliği altı
Üst bacak:62.....60
Kalça:106......104
Kol: 30.....29
Alt bacak:35.....34
Günaydınnn canlarrrrr
Dükkanı güzel bi bildirimle açayım
5 de 5 in sonucu
Pazartesı 82
Bugün 76.9
Fark 5.1
Aslııııı sen ne yaptın bebek
begum75
Begüm seni etiketliyim istemiştin Tatlım
Sağol ablacımmHoşgeldin Cnm sorunlarının çözülmesine sevindim
Sabahki çukodan başka cıss olarak 1 dil peynir pastası 1 dil elmalı kek yedim Cnm
Akşamda normalde ekmek yemezdim bugün yemiş bulundum
Allah yardımcın olsun kolay gelsin Cnm inşallah başarılı geçer
Gerçekten tam OHA lıkmış Kızzz bu ne böyle
Inşallah benim kadar yememişsindir Tatlım
Ama sen Gençsin daha çabuk tölere edersin
Ya ne guzel yerler orası oyleEki Görüntüle 1833087 Eki Görüntüle 1833088 Günaydınnn şekerlerrr bugün hava süper eşim de biraz geç gidecek fırsatı değerlendireyim dedim
Anam o kadar uğraştım yapmasın diye dermişim yapmış genede sporunu :) tuzaklarım işe yaramıyor sende kıı :))1 saat bisiklet bitti kızlar
Heralde hepsi fazla geldi dizlerim ağrıdı
Kız niye tartılıp durduk yere moralimi bozayım
Zaten ben hergün tartılmıyom
Herkese iyi geceler canlar
Canım yediklerinde fazla bir abartı görmedim ben kuzım :)Günaydın herkeslereee
Hafta sonu paylasım yapamadım sıfremı hatırlayamadıgım için.
Cuma akşamı sorun yoktu gayet uygun sekılde beslendım ama cumartesı ıcın bunu soyleyemıcem. Ben cok erken uyanıyorum hafta sonlarıda bızımkılerde cok uyuyor esım ve oglum bıraksam 11 bulurlar halıyle kahvaltıya kadar fındık fılan yedım . kahvaltıyı 10da yaptık daha sonra ben dr gıttım oradan spora gıttım kan vermıstım bıde 17:00 cıvarı karpuz peynır yogurt yedım sıkıntı yok.
Ancak gunduz kaybettıgım vaktı aksam yemek yapmaya ayıramadıgımdan dolayı yaklasık 7 adet cıg kofte yedım marulla.
Ara ogunler meyve fılan, dunde 2 ogun yedıgım ıcın arada koyu yogurda 1dılım ekmek dogradım dondurma yedım fılan cok kızdım kendıme .
Dun spora gıdemedım ev alıp basını gıttıgı ııcın vakıt kaybetmek ıstemedım .
Sonracıma benden bu kadar jillian'a hıc bakamadım tabı bu aksam sosyete pazarına gıdıcem yarın spora carsamba doktora tekrardan persembe cuma cumartesı pazar sporda olmayı dusunuyorum bakalım
Ohohh cici ayakkabılarımızda pek bi güzel Maşallah, sabah sabah çok iyi yapmışsın şekerim :)Eki Görüntüle 1833087 Eki Görüntüle 1833088 Günaydınnn şekerlerrr bugün hava süper eşim de biraz geç gidecek fırsatı değerlendireyim dedim
Çikolata cips vs yemedım en azından dıyorum.Canım yediklerinde fazla bir abartı görmedim ben kuzım :)
Topladın mı ev işlerini tatlım ?
Evde spor yapamıyorum diye üzülme salonda yaptıkların sana yeter zaten hayatım :)
Hadi bakalım planlarını güzelce gerçekleştirirsin inş kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?