Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Lafa tutayım Zuhal pedal çeviremesin dedim ama yemedi galiba yaa, kıızzz niiireee gittiiin
Neyse sen çevir pedalını hayatım, yarın ben eksi sen artılarda görüşürüz artık NIHAHAHAHA
Çayımı koydum bebeğim
Boşuna sevinme yatmadan o Pedal çevirilecek

Yarın tartılmak gibi bi hata yapmıcam

Ben cuma sonucuna bakarım şekerim
Nr kadar artı olsamda farketmez

Madem uyumuyon hadi gel 2 günahkar spor yapak

Çayımı koydum bebeğim
Boşuna sevinme yatmadan o Pedal çevirilecek

Yarın tartılmak gibi bi hata yapmıcam

Ben cuma sonucuna bakarım şekerim
Nr kadar artı olsamda farketmez
Korkaksın işde korkak , itiraf et yarınki artıdan korkuyosun
Kız sen reglsen şişliğinde vardır anam , ben yandım anam ne etsem nasıl etsem geçsem şu hatunu Cumaya

Neyse kızlar ben gidip yatıım leptinim salgılansın, siz oturun oturun anam , uyuyanlar güzel kilo veriyor.. Gece gece pedal çevirenler değil

1 saat bisiklet bitti kızlar
Heralde hepsi fazla geldi dizlerim ağrıdı

Kız niye tartılıp durduk yere moralimi bozayım
Zaten ben hergün tartılmıyom

Herkese iyi geceler canlar

Günaydın herkeslereee
Hafta sonu paylasım yapamadım sıfremı hatırlayamadıgım için.
Cuma akşamı sorun yoktu gayet uygun sekılde beslendım ama cumartesı ıcın bunu soyleyemıcem. Ben cok erken uyanıyorum hafta sonlarıda bızımkılerde cok uyuyor esım ve oglum bıraksam 11 bulurlar halıyle kahvaltıya kadar fındık fılan yedım . kahvaltıyı 10da yaptık daha sonra ben dr gıttım oradan spora gıttım kan vermıstım bıde 17:00 cıvarı karpuz peynır yogurt yedım sıkıntı yok.
Ancak gunduz kaybettıgım vaktı aksam yemek yapmaya ayıramadıgımdan dolayı yaklasık 7 adet cıg kofte yedım marulla.

Ara ogunler meyve fılan, dunde 2 ogun yedıgım ıcın arada koyu yogurda 1dılım ekmek dogradım dondurma yedım fılan cok kızdım kendıme .

Dun spora gıdemedım ev alıp basını gıttıgı ııcın vakıt kaybetmek ıstemedım .

Sonracıma benden bu kadar jillian'a hıc bakamadım tabı bu aksam sosyete pazarına gıdıcem yarın spora carsamba doktora tekrardan persembe cuma cumartesı pazar sporda olmayı dusunuyorum bakalım

Günaydın hanımlar,

Cumadan bu yana, Jillian'ı 20. dk'ya kadar 1 defa yapabildim. Acaba şöyle yapsam uygun olur mu ki? Hafta içi Jillian yapıp, haftasonu ara versem? çünkü hiç zamanım olmuyor, hafta sonları mutlaka planlarımız oluyor, ya temizlik yapıyoruz, ya dışarı çıkıyoruz?

maşallah sana güzel incelmişsin, bak ne güzel zayıflıyosun bidaha gitme burdan burası motivasyonuda yüksek tutuyo kesinlikle

5,1 kere ohaaa ablacım süpersin 5 kilo ne demek yaa, maşallah,tebrik ediyorum seni

Sağol ablacımm

Günaydın şeker kızlarr :))

Dün akşam Zuhalcime yaptığım havam bugün kalmadı , kız dua mı ettin ne ettin anam sabah sabah +600 ü gördüm
Aneyy aneeyy nerelere gitsem napsam

İki gündür wc yok, parmağımda dün yüzük orta parmağıma rahat girerken ve yüzük parmağımdan nerdeyse düşerken şu an tam oturmuş durumda , yani canlarım bu artı ödem kesinlikle, moralimi hiiçç bozmuyorum .. Bugün detox birşey deniycem ama ne ??

Patates yogurt deniycem aslında üç gün ama evdeki patatesler cücüklenmiş, bugünde tatil burası heryer kapalı.. İçlerinden sağlam var mı bakmam lazım ama pek sanmıyorum..

Bir de Zuhalciğimin Ananas yoğurt detoksu vardı, onu yapabilirim..Hurmam olsaydı onu yapacaktım Kaizen- Büşramın yaptığını...

1 saat bisiklet bitti kızlar
Heralde hepsi fazla geldi dizlerim ağrıdı

Kız niye tartılıp durduk yere moralimi bozayım
Zaten ben hergün tartılmıyom

Herkese iyi geceler canlar
Anam o kadar uğraştım yapmasın diye dermişim yapmış genede sporunu :) tuzaklarım işe yaramıyor sende kıı :))

Maşallah canım ya , etkisini mutlaka görürsün.. Kız ne moral bozcan ayy şişlik olduğunu biliyoruz , ama sen bilirsin hayatım bak ben +600 çıkdım bu sabah , hiç moral bozmuşa benziyorum mu hahahay :))

Canım yediklerinde fazla bir abartı görmedim ben kuzım :)
Topladın mı ev işlerini tatlım ?
Evde spor yapamıyorum diye üzülme salonda yaptıkların sana yeter zaten hayatım :)
Hadi bakalım planlarını güzelce gerçekleştirirsin inş kuzum :)

Çikolata cips vs yemedım en azından dıyorum.
Ama nedense pısmanlık yasıyorum
Valla ev ısleırnı bıtırmedım halılar yıkamya gıttı korıdoruma halı bakıyorum ya cok kalın, ya da kesme halı buluyorum onmlarında dayanıp dayanamayacagını kestıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…