Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

günaydın kızlar :)

dayanabilirsem şu 2 gün kahve tüketmeyeceğim sadece sodalı yeşil çay ve kiraz sapı çayı tüketeceğim ödem varsa vücüdumda diye ama ben nasıl dayanacağım kahvesizliğe

en azından ödem giderse belki çarşamba sabahı -1 i görürüm çnkü halen 73.500 deyim :/ aldım kiraz sapı çayımı filmin başına oturaym ben en iyisi :) film izlerken acıkmıyorum :) görüşürüz kızlar akşam inşallah kaçamaksız listemi atarm size :)

Evet sağlıksız birşey yemediysen, vicdan yapma kuzum rahat ol..
Kolay gelsin işlerinde canım.. Benim de daha temizliğim bitmedi, iki gün ara verdim.. Parça parça yapmaya çalışıyorum bende :)

Kahveden olduğunu sanmam kuzum , dünkü kaçamağın neydi yazmadın ama tuzluydu sanırım, işde sebebi o ödeminin :)
Ama sen bitki çaylarını iç genede iki güne normale döneriz bende de çok ödem oldu bugün :)

regl dönemindeym ya cnm o çok şişlik yapıyor bende. 1 hafta önceden başlıyor resmen şişliğim

ayy sarma var evde tencereye saldırmamak için zor tutuyorum kendmi

Canım sana cvp yazmayı unutmuşum sonradan aklıma geldi :)
Olur tatlım hafta sonu ara verip hafta içi yap, sürekli yapılması daha iyi ama bişey olmaz yap sen kuzum :)

regl dönemindeym ya cnm o çok şişlik yapıyor bende. 1 hafta önceden başlıyor resmen şişliğim

ayy sarma var evde tencereye saldırmamak için zor tutuyorum kendmi
Reglden 1 kilodan fazla bile şişlik oluyor canım , problem yapma,,
Oooo sarma kesinlikle çok fazla ödem yapıyor tatlım , ödem attırıcı çaylara devam et bugün yememeye çalış :)

Reglden 1 kilodan fazla bile şişlik oluyor canım , problem yapma,,
Oooo sarma kesinlikle çok fazla ödem yapıyor tatlım , ödem attırıcı çaylara devam et bugün yememeye çalış :)
bugün yemeyeceğim zaten cnm yarına da zeytinyağlı enginarım var yanında 2 tane yerim :) bugün 3.günm regl de yarın biter ama şişliğim devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…