- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.952
- 798
Evet sağlıksız birşey yemediysen, vicdan yapma kuzum rahat ol..Çikolata cips vs yemedım en azından dıyorum.
Ama nedense pısmanlık yasıyorum
Valla ev ısleırnı bıtırmedım halılar yıkamya gıttı korıdoruma halı bakıyorum ya cok kalın, ya da kesme halı buluyorum onmlarında dayanıp dayanamayacagını kestıremıyorum
Kahveden olduğunu sanmam kuzum , dünkü kaçamağın neydi yazmadın ama tuzluydu sanırım, işde sebebi o ödeminin :)günaydın kızlar :)
dayanabilirsem şu 2 gün kahve tüketmeyeceğim sadece sodalı yeşil çay ve kiraz sapı çayı tüketeceğim ödem varsa vücüdumda diye ama ben nasıl dayanacağım kahvesizliğe
regl dönemindeym ya cnm o çok şişlik yapıyor bende. 1 hafta önceden başlıyor resmen şişliğimKahveden olduğunu sanmam kuzum , dünkü kaçamağın neydi yazmadın ama tuzluydu sanırım, işde sebebi o ödeminin :)
Ama sen bitki çaylarını iç genede iki güne normale döneriz bende de çok ödem oldu bugün :)
Canım sana cvp yazmayı unutmuşum sonradan aklıma geldi :)Günaydın hanımlar,
Cumadan bu yana, Jillian'ı 20. dk'ya kadar 1 defa yapabildim. Acaba şöyle yapsam uygun olur mu ki? Hafta içi Jillian yapıp, haftasonu ara versem? çünkü hiç zamanım olmuyor, hafta sonları mutlaka planlarımız oluyor, ya temizlik yapıyoruz, ya dışarı çıkıyoruz?
Reglden 1 kilodan fazla bile şişlik oluyor canım , problem yapma,,regl dönemindeym ya cnm o çok şişlik yapıyor bende. 1 hafta önceden başlıyor resmen şişliğim
ayy sarma var evdetencereye saldırmamak için zor tutuyorum kendmi
bugün yemeyeceğim zaten cnm yarına da zeytinyağlı enginarım var yanında 2 tane yerim :) bugün 3.günm regl de yarın biter ama şişliğim devam ediyorReglden 1 kilodan fazla bile şişlik oluyor canım , problem yapma,,
Oooo sarma kesinlikle çok fazla ödem yapıyor tatlım , ödem attırıcı çaylara devam et bugün yememeye çalış :)
iyi fikirmişİş yerinde de lavaboya gittikçe, 100 tane simit eritme hareketi yapıyorum. yanlara esneme hareketi yani.
Bende çalışıyor musun diyecekdim sana :)) sportmen bayan ruhu var sende belli hayatım :))İş yerinde de lavaboya gittikçe, 100 tane simit eritme hareketi yapıyorum. yanlara esneme hareketi yani.
Kuzum kısa hedefler koyun kendinize mesela 3 kilo verince şunu yiycem falan gibi, ya da haftada bir tek kaçamak gibi.. haftasonuna bırak istersen, illede yiyeceksen bir top ye bari şekerim :)Veee bugün dondurma yememek için kendimle mücadele vereceğim...
Beğümüm naber hayatım, haftasonları gelmiyorsun özlüyoruz kızz :))
Ohh ohh iyi olmuş gezin kuzum :) iadeyi ziyaretlere başladın sanırım :)bu hafta sonu evde değildim canım cumartesi sabah bi çıktık pazar gece girdik, havalar ısınınca pek evde duramıyoruz
hafta içi burdayım ama hasret gideririz bolbol
hehee yok canım eşimin eski iş arkdaşları kahvaltı düzenlemişlerde bizide davet ettiler, karabüğe kadar gittik,ordan safranbolu falan gezdik,güzel bi hafta sonu geçtiOhh ohh iyi olmuş gezin kuzum :) iadeyi ziyaretlere başladın sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?