Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kizlar yarın sabah tekrar baslim artık diyete dimi yani yeter 2 3 haftadır yemelerim iyi geldi ama sürekli diyet olmuyor ara verip yiyip devam etmek daha iyi kiloda almadım sıkıntı yok zayıflamaya devam
Evet kız neden bugün başlamıyorsun şekerim, diyetlere ptesi başlama fobin mi var yoksa :))

Ohohh cici ayakkabılarımızda pek bi güzel Maşallah, sabah sabah çok iyi yapmışsın şekerim :)
Hahahaa dikkatinde de kaçmamış ha
Düne göre daha iyiyim bugün FB de ağırlıkla çalışmam var yapmayı düşünüyorum bakalım
Ya ne guzel yerler orası oyle
sağol şekerim Deniz kenarı değil ama yüne de çok güzel elimizde olanla Mutlu olmak lazım
maşallah sana güzel incelmişsin, bak ne güzel zayıflıyosun bidaha gitme burdan burası motivasyonuda yüksek tutuyo kesinlikle
Sağolll Can'ım ya aynen iyi gidiyorum bakalım Ramazan'da Nasıl olacak bilmiyorum
Evett doğru diyorsun Aslı'na bakarsan ben sporumu yine yaparım ama ortam güzel özlüyor insan.. Lüzümsüzun birine kızıp herkese küsmemek lazım

Sedacığım iyisin hoşsunda, bazen şu diline hakim olamıyorsun, tıpkı benim sana yazmaya engel olamadığım gibi.. Şimdi karşıdakinin şahsına hakeret etmek gerçekden hiç olmuyor kuzum.. Ya barış saygı ortamında burda olalım artık lütfen..

''kim ne dersin,bu söylediklerim sen ben hepimiziçin geçerli''
biz kimse için zayıflamıyoruz başta kendimiz için o yüzden,bazı şeyleri uzatmadan motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek en güzeli çünkü herşey başta kendimiz için kim ne derse desin

Selamlarrrrr

Baya kosturmacalı geçmiş Tatlım
Bende bulgur çok şişlik yapıyor ama seni bilemiyorum
Dr a niye gidiyon Cnm
Eki Görüntüle 1833087 Eki Görüntüle 1833088 Günaydınnn şekerlerrr bugün hava süper eşim de biraz geç gidecek fırsatı değerlendireyim dedim
Ohhh valla keyfini çıkar Tatlım
Biz yine güneşe hasretiz
Insanın bu havada hiç spor yapası gelmiyor

5,1 kere ohaaa ablacım süpersin 5 kilo ne demek yaa, maşallah,tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim bitanem
Benimde biraz moralim yerine geldi

Kaçamak olmadığına göre için rahat olsun Tatlım
Bazılarında lahanada şişlik yapabiliyor sende de öyle olmuş olabilirmi acaba

Sen kaçamak yapmadınki moral bozasın Tatlım
Arada iniş çıkışlar olabilir

abartmadan günde 1-2 tane içebilirsin Cnm
Bide regli döneminde meto hızlanıyor Eğer spor yapılırsa daha etkili olur hemde sancıları azaltıyor

İş yerinde de lavaboya gittikçe, 100 tane simit eritme hareketi yapıyorum. yanlara esneme hareketi yani.
maşallah pek azimlisin Cnm
Her fırsatı değerlendiriyon

Veee bugün dondurma yememek için kendimle mücadele vereceğim...
Cuma göreceğin eksiyi düşün Tatlım

Zuhalim uyan kıı yeter gel gayrı hayatım özledim bak, gelde accık atışalım ayy :))
uyandım da Tatlım
Bugün tatil olunca herkes evde

Bende dünü telafi etmek için bugün Lapa yapıyorum

Bencede artık gerginlik iğneli sözler olmasın kızlar Yaaa
Şurda gülüş oynaş zayıflıyalım

Tatlım wc ye çıkmamışdım, ve lahanın tuzu çok belliydi ondan oldu.. Ama yarına iner diye düşünüyorum kuzum inş :)

Mefkurem dün akşamda taze fasulye yapmıştım bırde bulgur pilavı ama ben sadece 2 kaşık bulgur pılavı yedım
cıg kofteye gelınce evet cok sıskınlık yapıyor bendede

buarada senın tarıfı denedım
Kızlar yazıyorum dıyet kızartma fırında
Patlıcanları parmak parmak dograyıp cok az zeytınyagında harmanlayıp fırına ıttım
Turbo fırın benım kı 30 dk fılan gayet pıstıler, sık sık karıstırıp bır araya harmanladım kı kurumasınlar dıye.

Ve cok begenınde dun aksamda 5 patlıcan, 1 kılo kırmızı bıber , yaırm kılo carlıston ve 1 kg kabakları aynı işlemle pişirdim bu akşam için hazırladım sosu hariç buzdolabına bıraktım

Bu akşam yemekte kırmızı mercimek corbası ve bunlar var.
Ekmek yemeyeceğim öğlen yedim çünkü benden bu kadar
cuma günü tartıda 57.700 görmek hedefim
Bu durumda
59.420 09.05.2016
58.800 13.05.2016
20.05.2016

Bakalım ne olacak

Keşke 2 kş pilav yiyeceğine 1 tabak fasülye yeseydin Cnm

Yemeği beğenmene sevindim
Ne güzel yemeğin hazır olmuş Afiyet olsun kuzum

Keşke 2 kş pilav yiyeceğine 1 tabak fasülye yeseydin Cnm

Yemeği beğenmene sevindim
Ne güzel yemeğin hazır olmuş Afiyet olsun kuzum
1 tabak fasulye uzerıne yaptım bu ısı

Teşekkür ederim tarif için
devamını bekliyoruz valla bundan sonra dıyet yapmasamda kesınlıkle tavada kızartma yapmam hem fazla yag hem ortalık kokuyordu bütün

Öyle miii aaaa aynı tepkiyi neden o şahıs yazdığında da göstermedin Haha hihi cevaplar vermiştin halbuki, şimdi neden aynısını bana yapmıyorsun şekerim oldumu yani

Çokkkk haklısın

ayy 72.500 yü gördüm ben tartıda :) perşembe başladım 4 gün diye sayıyorum ve 4 günde -1.5 kaçanaklara rağmen hiçte fena değil :) ilk başladığım akşam mücver ve kızartmış tavuk yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…