- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
neden yarına bırakıyosun bugün başlasanaKizlar yarın sabah tekrar baslim artık diyete dimi yani yeter 2 3 haftadır yemelerim iyi geldi ama sürekli diyet olmuyor ara verip yiyip devam etmek daha iyi kiloda almadım sıkıntı yok zayıflamaya devam
Evet kız neden bugün başlamıyorsun şekerim, diyetlere ptesi başlama fobin mi var yoksa :))Kizlar yarın sabah tekrar baslim artık diyete dimi yani yeter 2 3 haftadır yemelerim iyi geldi ama sürekli diyet olmuyor ara verip yiyip devam etmek daha iyi kiloda almadım sıkıntı yok zayıflamaya devam
Hahahaa dikkatinde de kaçmamış haOhohh cici ayakkabılarımızda pek bi güzel Maşallah, sabah sabah çok iyi yapmışsın şekerim :)
sağol şekerim Deniz kenarı değil ama yüne de çok güzelYa ne guzel yerler orası oyle
Sağolll Can'ım ya aynen iyi gidiyorum bakalım Ramazan'da Nasıl olacak bilmiyorummaşallah sanagüzel incelmişsin, bak ne güzel zayıflıyosun bidaha gitme burdan burası motivasyonuda yüksek tutuyo kesinlikle
Sedacığım iyisin hoşsunda, bazen şu diline hakim olamıyorsun, tıpkı benim sana yazmaya engel olamadığım gibi.. Şimdi karşıdakinin şahsına hakeret etmek gerçekden hiç olmuyor kuzum.. Ya barış saygı ortamında burda olalım artık lütfen..Hahahaa dikkatinde de kaçmamış ha
Düne göre daha iyiyim bugün FB de ağırlıkla çalışmam var yapmayı düşünüyorum bakalım
sağol şekerim Deniz kenarı değil ama yüne de çok güzelelimizde olanla Mutlu olmak lazım
Sağolll Can'ım ya aynen iyi gidiyorum bakalım Ramazan'da Nasıl olacak bilmiyorum
Evett doğru diyorsun Aslı'na bakarsan ben sporumu yine yaparım ama ortam güzel özlüyor insan.. Lüzümsüzun birine kızıp herkese küsmemek lazım
Hahahaa dikkatinde de kaçmamış ha
Düne göre daha iyiyim bugün FB de ağırlıkla çalışmam var yapmayı düşünüyorum bakalım
sağol şekerim Deniz kenarı değil ama yüne de çok güzelelimizde olanla Mutlu olmak lazım
Sağolll Can'ım ya aynen iyi gidiyorum bakalım Ramazan'da Nasıl olacak bilmiyorum
Evett doğru diyorsun Aslı'na bakarsan ben sporumu yine yaparım ama ortam güzel özlüyor insan.. Lüzümsüzun birine kızıp herkese küsmemek lazım
Baya kosturmacalı geçmiş TatlımGünaydın herkeslereee
Hafta sonu paylasım yapamadım sıfremı hatırlayamadıgım için.
Cuma akşamı sorun yoktu gayet uygun sekılde beslendım ama cumartesı ıcın bunu soyleyemıcem. Ben cok erken uyanıyorum hafta sonlarıda bızımkılerde cok uyuyor esım ve oglum bıraksam 11 bulurlar halıyle kahvaltıya kadar fındık fılan yedım . kahvaltıyı 10da yaptık daha sonra ben dr gıttım oradan spora gıttım kan vermıstım bıde 17:00 cıvarı karpuz peynır yogurt yedım sıkıntı yok.
Ancak gunduz kaybettıgım vaktı aksam yemek yapmaya ayıramadıgımdan dolayı yaklasık 7 adet cıg kofte yedım marulla.
Ara ogunler meyve fılan, dunde 2 ogun yedıgım ıcın arada koyu yogurda 1dılım ekmek dogradım dondurma yedım fılan cok kızdım kendıme .
Dun spora gıdemedım ev alıp basını gıttıgı ııcın vakıt kaybetmek ıstemedım .
Sonracıma benden bu kadar jillian'a hıc bakamadım tabı bu aksam sosyete pazarına gıdıcem yarın spora carsamba doktora tekrardan persembe cuma cumartesı pazar sporda olmayı dusunuyorum bakalım
Ohhh valla keyfini çıkar TatlımEki Görüntüle 1833087 Eki Görüntüle 1833088 Günaydınnn şekerlerrr bugün hava süper eşim de biraz geç gidecek fırsatı değerlendireyim dedim
Teşekkür ederim bitanem
5,1 kere ohaaa ablacım süpersin 5 kilo ne demek yaa,maşallah,tebrik ediyorum seni
Kaçamak olmadığına göre için rahat olsun TatlımGünaydın şeker kızlarr :))
Dün akşam Zuhalcime yaptığım havam bugün kalmadı , kız dua mı ettin ne ettin anam sabah sabah +600 ü gördüm
Aneyy aneeyy nerelere gitsem napsam
İki gündür wc yok, parmağımda dün yüzük orta parmağıma rahat girerken ve yüzük parmağımdan nerdeyse düşerken şu an tam oturmuş durumda , yani canlarım bu artı ödem kesinlikle, moralimi hiiçç bozmuyorum .. Bugün detox birşey deniycem ama ne ??
Patates yogurt deniycem aslında üç gün ama evdeki patatesler cücüklenmiş, bugünde tatil burası heryer kapalı.. İçlerinden sağlam var mı bakmam lazım ama pek sanmıyorum..
Bir de Zuhalciğimin Ananas yoğurt detoksu vardı, onu yapabilirim..Hurmam olsaydı onu yapacaktım @Kaizen- Büşramın yaptığını...
Sen kaçamak yapmadınki moral bozasın TatlımAnam o kadar uğraştım yapmasın diye dermişim yapmış genede sporunu :) tuzaklarım işe yaramıyor sende kıı :))
Maşallah canım ya , etkisini mutlaka görürsün.. Kız ne moral bozcan ayy şişlik olduğunu biliyoruz , ama sen bilirsin hayatım bak ben +600 çıkdım bu sabah , hiç moral bozmuşa benziyorum mu hahahay :))
abartmadan günde 1-2 tane içebilirsin Cnmgünaydın kızlar :)
dayanabilirsem şu 2 gün kahve tüketmeyeceğim sadece sodalı yeşil çay ve kiraz sapı çayı tüketeceğim ödem varsa vücüdumda diye ama ben nasıl dayanacağım kahvesizliğe
maşallah pek azimlisin Cnmİş yerinde de lavaboya gittikçe, 100 tane simit eritme hareketi yapıyorum. yanlara esneme hareketi yani.
Cuma göreceğin eksiyi düşün TatlımVeee bugün dondurma yememek için kendimle mücadele vereceğim...
uyandım da TatlımZuhalim uyan kıı yeter gel gayrı hayatım özledim bak, gelde accık atışalım ayy :))
Bencede artık gerginlik iğneli sözler olmasın kızlar YaaaSedacığım iyisin hoşsunda, bazen şu diline hakim olamıyorsun, tıpkı benim sana yazmaya engel olamadığım gibi.. Şimdi karşıdakinin şahsına hakeret etmek gerçekden hiç olmuyor kuzum.. Ya barış saygı ortamında burda olalım artık lütfen..
Tatlım wc ye çıkmamışdım, ve lahanın tuzu çok belliydi ondan oldu.. Ama yarına iner diye düşünüyorum kuzum inş :)Selamlarrrrr
Baya kosturmacalı geçmiş Tatlım
Bende bulgur çok şişlik yapıyor ama seni bilemiyorum
Dr a niye gidiyon Cnm
Ohhh valla keyfini çıkar Tatlım
Biz yine güneşe hasretiz
Insanın bu havada hiç spor yapası gelmiyor
Teşekkür ederim bitanem
Benimde biraz moralim yerine geldi
Kaçamak olmadığına göre için rahat olsun Tatlım
Bazılarında lahanada şişlik yapabiliyor sende de öyle olmuş olabilirmi acaba
Sen kaçamak yapmadınki moral bozasın Tatlım
Arada iniş çıkışlar olabilir
abartmadan günde 1-2 tane içebilirsin Cnm
Bide regli döneminde meto hızlanıyor Eğer spor yapılırsa daha etkili olur hemde sancıları azaltıyor
maşallah pek azimlisin Cnm
Her fırsatı değerlendiriyon
Cuma göreceğin eksiyi düşün Tatlım
uyandım da Tatlım
Bugün tatil olunca herkes evde
Bende dünü telafi etmek için bugün Lapa yapıyorum
Evet ya gülüp eğlenerek gidelim işde ne güzel :)Bencede artık gerginlik iğneli sözler olmasın kızlar Yaaa
Şurda gülüş oynaş zayıflıyalım
Nerden bildin yahu :)Evet kız neden bugün başlamıyorsun şekerim, diyetlere ptesi başlama fobin mi var yoksa :))
Tartılmadım bebeğimEvet ya gülüp eğlenerek gidelim işde ne güzel :)
Kız dediğini yaptın tartılmadın mı cimcime yaa :))
Keşke 2 kş pilav yiyeceğine 1 tabak fasülye yeseydin CnmMefkurem dün akşamda taze fasulye yapmıştım bırde bulgur pilavı ama ben sadece 2 kaşık bulgur pılavı yedım
cıg kofteye gelınce evet cok sıskınlık yapıyor bendede
buarada senın tarıfı denedım
Kızlar yazıyorum dıyet kızartma fırında
Patlıcanları parmak parmak dograyıp cok az zeytınyagında harmanlayıp fırına ıttım
Turbo fırın benım kı 30 dk fılan gayet pıstıler, sık sık karıstırıp bır araya harmanladım kı kurumasınlar dıye.
Ve cok begenınde dun aksamda 5 patlıcan, 1 kılo kırmızı bıber , yaırm kılo carlıston ve 1 kg kabakları aynı işlemle pişirdim bu akşam için hazırladım sosu hariç buzdolabına bıraktım
Bu akşam yemekte kırmızı mercimek corbası ve bunlar var.
Ekmek yemeyeceğim öğlen yedim çünkü benden bu kadar
cuma günü tartıda 57.700 görmek hedefim
Bu durumda
59.420 09.05.2016
58.800 13.05.2016
20.05.2016
Bakalım ne olacak
1 tabak fasulye uzerıne yaptım bu ısıKeşke 2 kş pilav yiyeceğine 1 tabak fasülye yeseydin Cnm
Yemeği beğenmene sevindim
Ne güzel yemeğin hazır olmuş Afiyet olsun kuzum
Öyle miii aaaa aynı tepkiyi neden o şahıs yazdığında da göstermedin Haha hihi cevaplar vermiştin halbuki, şimdi neden aynısını bana yapmıyorsun şekerim oldumu yaniSedacığım iyisin hoşsunda, bazen şu diline hakim olamıyorsun, tıpkı benim sana yazmaya engel olamadığım gibi.. Şimdi karşıdakinin şahsına hakeret etmek gerçekden hiç olmuyor kuzum.. Ya barış saygı ortamında burda olalım artık lütfen..
Çokkkk haklısın''kim ne dersin,bu söylediklerim sen ben hepimiziçin geçerli''
biz kimse için zayıflamıyoruz başta kendimiz için o yüzden,bazı şeyleri uzatmadan motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek en güzeli çünkü herşey başta kendimiz için kim ne derse desin
Bende intikamımı alıyorum...Bencede artık gerginlik iğneli sözler olmasın kızlar Yaaa
Şurda gülüş oynaş zayıflıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?