Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Merhaba canım hosgeldın
bende yenıyım 1 hafta oldu ama cok destek oluyor arkadaslar
çok güzel burası
Buarada cok guzel kılo vermıssın ben en agır gıdenım 4 gunde sadece 620 gr verdım ama dedıklerıne gore buda normalmıs
bırde ben daha 1 bardak su ıctım , oy oy
Buarada benım adımda gulay

Memnun oldum canım :)

Günaydınnn canlarrrrr

Dükkanı güzel bi bildirimle açayım

5 de 5 in sonucu

Pazartesı 82
Bugün 76.9
Fark 5.1

Aslııııı sen ne yaptın bebek

@begum75
Begüm seni etiketliyim istemiştin Tatlım
Çok güzel kilo vermişssin ablacımm
yenı halinin resmi var mı eklememişsin demin baktımda
tsh kac canım ?

Bu tarifi cok sevdimmm ya
benım babamda kalp hastası dondurma fılan yıyemıyor onada yapabılırız sanırım dımı

Bende çalışıyor musun diyecekdim sana :)) sportmen bayan ruhu var sende belli hayatım :))

Çalışıyorum şekerim. Sabah 7'de servisime biniyorum. Akşam 7'de servisimden iniyorum. 08:00-18:00 arası çalışıyorum. kalan saatler yolda geçiyor :)

Sportmen bayan ruhu var ama çalışma azmi yok :)

memnun oldum gülay :) bende elif. benim sanırım vermemde etkili olan şu ödem attırıcı çaylar oldu :) sodalı yeşil çayın faydası çok oldu bna. evet çok güzel destek oluyorlar bnde günlük gibi yazıyorum elimden geldiğince motive olmak için :)

Kuzum kısa hedefler koyun kendinize mesela 3 kilo verince şunu yiycem falan gibi, ya da haftada bir tek kaçamak gibi.. haftasonuna bırak istersen, illede yiyeceksen bir top ye bari şekerim :)

onu yaparsam iyice stres oluyorum. kötü oluyor. Unutmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar yapmayı deneyeceğim.

anti t yüksek bende canım her ay 3*4 katlayarak gidiyor dha yıkıma geçmediği için tsh de belli olmuyor. oda ufak bir alerji testinde çıktı direk sadece tshlere bakıldığında belli olmuyor :) hashimato tiroiti bendeki garip birşey

Yemek lıstene baktım cok cok az yıyorsun bırde sasırdım kaldım ben olsam ınan dırek bayılırım oyle soylıyım
Cumartesı gunu sabah 10 da yemek yemıstım , oglen doktorum vardı sonrada spora gıderım dedım bırde kan verdım esım bı top kek ye fılan dedı ama yemedım ama oyle kotu oldum kı anlatamam
8 saatın uzerıne aksam ustu 5 'te anca oglen yemegımı yedım ama yok boyle bıseyy elım kolum kalkmaz oldu
Su cay nasıl yapılıyor anlatırmısın gecmısten gelırken okudum yaptıgın cayı da

Selamlarrrrr

maşallah pek azimlisin Cnm
Her fırsatı değerlendiriyon

Azim mi? Benim en son edineceğim meziyetlerdendir "AZİM" herhalde. Burada motive olmaya çalışıyorum.

Hatta vücut o kadar kitlemiş ki kendini, gün de 3-4 defa wc'ye giden ben bak 1 sürahi su bitirdim 1 defa wc'ye gidebildim. o derece. Spor yapmamak için vücut direniyor

CKbeautyandsheer canımmm neymıs o sımıt hareketı yahu su yan mekık dedıgımız sey mı acaba ? Bak bak ben sızın altınızda kalırmıyım aralarda molalarda neler yapıcam neler
buarada kızlar dun tv gordum ıp olmasa bıle parmak ucuna kadar kalkıp yanı hafıf zıplama yapılmalı ıste gobek ıcın fılan dedı bı fıtness hocası cıkmıs bılmem neyın magazınıne ıs yaparken anca bu kadar dınyelebıldım guzel mekık hareketlerı vardıda hıc benım yapabılecegım bısey degıldı. mesela bırı soyleydı

dumduz uzanıyoruz sol bacagı kaldırırken aynı anda sag elımızlede ayaklarımıza dokunmaya calısıyoruz buarada karnımızıda ıcerı cekıyoruz. Denemedım ama baya zor gozuktu bana henuz sporda yenı oldugum ıcın tutulup kalırım dıyorum :)

ben kafama koydum mu benim vucudum kendni kitliyor ve direk yediğim zaman midem ağrımaya başlıyor yani pişman olduğum zaman mideme vuruyor :)

2.5 su bardağı su ile yeşil çay demleniyor içine yarım limon sıkıp limonun kabuğuda içine atılıyor ve 1 şişe soda eklenerek öğün aralarında içiliyor. normalde 4 bardak çıkıyor ama ben büyük kupa ile akşam acıktığım zaman içiyorum iştah kesiyor birde ben normal yeşil çayı içemiyorum midem bulanırken bunda rahatlıkla içiyorum :)

Gecmıs olsun canım bendede tsh sorun var ama suanda normal cıktı
buarada bana kımdı bırı sormus neden dr gıttın dıye
rahım agzımda yara varmıs kızlar smear aldırdım ve fıtıle basladım ben

Tadı guzel mı pekı
bu sabah ılık lımonlu su ıcecektım dun onuda tv onerdıler metabolızma hızlanıyormus ama sabah ıcemedım bende cok cabuk tıksınıyorum boyle yenı tadlara hıc acık degılım :)
tarıf ıcın tesekkurler bakalım denıcem ne olacak

Gecmıs olsun canım bendede tsh sorun var ama suanda normal cıktı
buarada bana kımdı bırı sormus neden dr gıttın dıye
rahım agzımda yara varmıs kızlar smear aldırdım ve fıtıle basladım ben

geçmiş olsun canım

ben bir kezde içtiğim için çok önceden demliyorum çay soğuyor içine de buz gibi sodayı ekliyorum :) çok güzel oluyor limonlu su beni çok acıktırıyor nedense

Öyle miii aaaa aynı tepkiyi neden o şahıs yazdığında da göstermedin Haha hihi cevaplar vermiştin halbuki, şimdi neden aynısını bana yapmıyorsun şekerim oldumu yani
Seda konu kapandı gitti sen hala hakaret etmeye devam ediyorsun, "Lüzumsuz" lafı ne demek ya sen ne hakla böyle bir laf edebilirsin bir başkasına !!!
Kaldı ki şahsi başka laflarda ettin o kişiye geçen gün . Yutkundum susdum... Onun sana dediğinin şaka olduğunu gerçekle alakası olmadığını hepimiz biliyorduk çünkü... Ona ilk löpür löpürsün laflarını sen yazmışdın hatırlarsan ... Konuyu uzatmak istemiyorum... Ama ben adaletimden eminim canım.. Kimseye taraf maraf değilim.. Husursuzluk çıksın istemiyorum.
İster konuyu kapatır devam edersin, sözümüz yok .. ama burada tatsızlık olsun istemiyoruz artık

Valla canım, benim dediğim ayakta yapılıyor. ayaklarını omuz hizasında açıp, mümkünse eline ağırlık alıp, ellerin yanda iken yavaşça dizlerinin yanlarına eğiliyorsun. ne kadar çok eğilirsen o kadar etkili.

He bılıyorum 5 dk yaptırıyorlar banada bunu
Hemen bırazdan gıdıp yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…