Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Her ikinizde inkamınızı aldınız ödeştiniz kuzum lütfen artık devam etmeyin
Bak bizide üzüyosunuz
Uzatmayın artık
evet bencede uzatılmaması tarafındayım
dediğim gibi kimse kimse için zayıflamıyo herkes kendi için, ayrıca herkesin boyu, tipi birbirinden farklı, benim basenim geniştir başkasının baseni yoktur beli kalındır yani kimse kimseyle bir olamaz,herkes kendi bünyesine göre zayıflar,tipi kendine hastır,kimse kimseyle tip konusunda yarışmak zorunda değil
ayrıca burdaki herkesle sohbet edilecek diye bi kural yok, sataşma olmasın da, isteyen istediğine cevap versin,sonuçta hepimizin kendine göre işi gücü var herkesle muhabbet edemeyiz.

Kime göre konu kapandı o şahıs aradan onca Zaman geçmiş sırf sataşmak için gelip yorum yazarken aynı şeyleri ona neden söylemedin? Bira fıçısı benzetemesi yaparken sen ne hakla burda bize güvenip fotoğraf paylaşmış Bi insana bu şekilde konuşuyorsun demedin?
İntikam alıyor canım anlasana alttan al derken ben bişey dedim mi? O yazarken gülüp geçiyorsun ben lüzumsuz yazmam mı sıkıntı yarattı sende?
Bana göre gerçekten lüzumsuz paylaştığı resmine de o kadar iğrenç yorumlar yazarim ki ama yapmam her ne kadar özentili olsa da
Hala taraflı davranıyorsun löpür löpür diye birşey demedim sadece olduğundan fazla gösteriyorsun dedim bunu daha kaç kez yazacam acaba o da zaten spor yapmadım yapsam senin kadar daha sıkı olurum dedim ama sonradan gaza gelip abarttı
Herneyse kendi açımdan denemiş oldum topik sahibi olarak tepkini...
Beni yanıltmadın

Canım hareket etmek güzel, ama bölgesel incelme diye birşey malesef yok, yani o hareket yağlarınızı eritmez sadece oradaki kasları çalıştırır sıkılaştırırsınız ama yağlar durur. O nedenle kesinlikle kardio ve arkasına bölgesel çalışma yapılmalı...
O hareket yerine olduğun yerde 10-15 kez zıpla ara ara daha fazla yağ yakarsın..
Yağ yakımıda bizim istediğimiz yerden yani mekik çekeyim göbekten gitsin gibi olmuyor tatlım... En son alınan yerden ilk alınan yere dogru gidiyor..

Yani ben hiç hareket etmiyim mi diyeceksin , kesinlikle hiçbirşey yapmamakdan faydalı ama ben sadece olması gerekeni hatırlatmak maksatlı genel yazıyım dedim tatlım.. Akşamları Jill' e devam et , inceldiğine şahit ol bir ay sonra kuzum :)

Artık sana cevap yazmıycam.. İstediğini yazabilirsin buyur meydan senin ...

Asla yanlış yönlendirmek istemem. Ben işyerinde spor yapabilme imkanı bulamadığım için, sessiz sakin ne yapabiliyorsam onları yaptığımı yazmak istedim. yoksa asla "bölgesel zayıflıyorum" iddiasında değilim.

En kötü hareket bile hareketsizlikten iyidir bence. Bu yüzden atlamalı zıplamalı hareketleri evde Jillian ile yapıp, iş yerimde sessiz sakin simit hareketi yapmaya çalışıyorum.

Yanlış anlaşılmasın!

güzel bilgiler ablacım sagol

Sedacım hadi bitanem biz kendi işimize bakalım
Bak bi ablan olarak söylüyorum
Geçen sefer sen hatalıydın son sefer çilek hatalıydı
Ben önceki tartışmayıda okumuştum
Artık ödeştiniz bitti gittiiii
Bunu memleket meselesi haline getirmeyin
Aslının da burda yapabileceği bişey yok
Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyor
Son bi kez daha lütfennnn diyorum

Biz senin enerji dolu neşeli halini seviyoruz
Kapatalım artık konuyu

Sana tek tek isbatlıycam yazdıklarını Seda az bekle .... Hepsini buraya kopyalıycam bakalım demiş misin dememiş misin...
Aslıcım lütfen bitanem Yaaa
Olmuş bitmiş artık

Enerjimizi niye böyle şeylere harcıyoruzki

Kızlar inanın bizim moralimizde bozuluyor
Zaten herkesin kendine göre bi ton problemi var
Bide burda stres olmayalım
Rica ediyorum artık bu konuda kimse bişey yaxmasın

Tamam kapatalım konuyu artık haklısın amaç zayıflamak dimi ablacım biz de işimize bakalım
Mesela sabah tereyağda 1 yumurta domates salatalık yedim
Az önce bir kupa limonlu yeşil çay :)
Nasılım ama

Yo Yo bu konu kapanmayacak kesinlikle başka bişey var bunun altında bu kadar taraf tutulmaz ki
Ben milletin kafasını şişirmeylim diye tamam kapatalım diyorum ama hala uzatılıyor konu

Tabiki öyle bitanem yanlış anlaşılacak bişey yok
Ne yapabilirsek kâr kârdır
En kötü hareket bile hiç hareketsizlikten daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…